Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Επισης....Κοριτσια εχω τρελλη επιθυμια για τσιγαρο!!! :oops::o Το σκεφτομαι καθε βραδυ που την θηλαζω!κατα καποιο τροπο ανυπομονω να χαλαρωσω κ να αναψω τσιγαρο! :shock: Μα τι επαθα????Ειχα γινει σχεδον αντικαπνιστρια...δε θελω να ξανακαπνισωωωωωωωωωω... :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τελος αυτου του μηνα μπορει να ξανα παρει ...θελω να κανω εξεταση πρωτα .

τονια ..ε οχι και καλοφαγας :lol::lol::lol: σαβουροφαης ναι :lol::lol::lol::lol: οπως ειπαι και η αναστασια φουλ γαλακτοκομικα και ψωμι σφολιατες δημητριακα πιτοειδη πιτσες μακαρονια και αυγα

κρεας εχει να φαει αιωνες και λαχανικα και οσπρια ποτε .....

ειμαι κοματια..παναγιωτα κ αναστασια δε το ακουσα το τηλ :oops::oops::oops:

καλε τι πεθερες υπαρχουν? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

δοξα το θεο ειναι γαματη η δικια μου

σκατο βραδυ περασα...

πηγαμε απο χθες πεθερα κ κοιμηθηκαμε εκει.. :geek:

ο παντελακος σχεδον δε παιρνει πιπιλα..πολυ λιγο..η μου τη κοβει η περναει φαση..το θεμα ειναι οτι οοοοοοοοολο θελει να πιπιλαει..αχ δε μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

με τη καμια ομως..κ ολο το βραδυ να θελει..τα ειδα οοοολα

κ το ξημερωμα ο θοδωρης βαρεσε φρικη 6 τα χαραματα κ σκατα υπνο

τονια δε μιλησα με αδερφη..βρε τη μαρθουλαα :cry::?:?:?

αχ μωρε μωρα ειναι..ολα τα ιδια κανουν...ευτυχως εμενα δε δαγκωσε..το προσπερασε το σταδιο αυτο..η ακομα δε ηρθε η ωρα αυτη :?:?:?:?

αναστασια ρε τελεια εφαγε σημερα..μη μιλας..

επισης για το τσιγαρο..ρε με αυτα που περνας :oops::oops::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Τονακι μουμουμουουου 3:-O3:-O=))=))=))

=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Καλε πολυ αστειο μου φανηκε αυτο!!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))

Ρε τελεια εφαγε η Αννυ για τα δεδομενα της!!!! :-bd:-bd \M/ \M/

Μπραβο για το δωματιο και πολυ καλα θα κανετε που θα πατε με τη μικρη!!! ;) κι αν δεν ειχα κι εγω τη μπεμπα μη σου πω οτι θα ερχομουν κι εγω!!!!! :lol::lol::lol:

Καπνιζες και το εχεις κοψει απο την εγκυμοσυνη;;; εγω παντως το εκοψα μεν μαχαιρι στην εγκυμοσυνη,αλλα μετα με τη πιεση του θηλαστρου και τα νευρα μου δεν αντισταθηκα...κανω μεχρι 5 που λενε οτι δεν ανιχνευονται στο γαλα.. :oops::oops:

Καλα και πριν δεν εκανα πολλα καμια 10ρια μαξ!

Α ντε ρε Αφρο!!!νομιζα οτι ειναι καλοφαγος ο Μανωλιος!!! :? Κι εμενα σαβουροφαης!!!οτι σκατα ανθυγιεινο ειναι του αρεσει!!! :twisted::twisted:

Αχ βρε Θουλακι τι ταλαιπωρια περνας κι εσυ... :(:(

Ρε συ και η μπεμπα απο οταν γεννηθηκε ηθελε να πιπιλαει μονιμως,αλλα τη δεχτηκε τη πιπιλα κι οταν τη χανει γκρινιαζει λιγο κι αν δε βρει ανταποκριση βαζει τα χερια και πιπιλαει! εσενα δε βαζει τα χερια να παρηγορειται λιγακι;;; :roll:

Και ο Αλεξ δε ειχε δαγκωσει ποτε!ουτε σα μωρο! πως του ηρθε τωρα ετσι ξαφνικα δε ξερω.. :roll:

τονια ξεχασα να πω περαστικα..

ειναι καλυτερα>? :cry::cry::cry::cry::cry:

α ναι..ξεχασα να πω.τη μερα εχει τα χερια στο στομα η πιπιλαει το κλασικο δαχτυλο..

πιπιλα δινω μονο αν κοιμαται κ ξυπνησει..κ αυτο ΑΝ τη παρει..που τη περνει αλλα μολις καταλαβαινει οτι ειναι ψευτομεμε τα περνει κ με φωναζει..

κ μολις δινω το γνησιο αρχιζει το πιπιλισμα..μα τοοοοοοοοοοσο σπαστικο

Αφρο δεν περασε καιρος απο τοτε που κανατε εξετασεις εε?δε θυμαμαι?ποσους μηνες?Λες να ξανακανω?μπαααα!Αφου κατι ψιλοτρωει απο κιμα-κοτοπουλο... :?:?

Θουλακι καθε φορα ξεφυσαω κουκλιτσα μου...!Τραβας ζορια αλλα...να σου πω...Και ο Παντελης παιδακι ειναι ρε συ..κ αυτος θα περασει φασεις κ αυτος θα περασει αλματα...!!!Τι να κανει ο δολιος? :?:D:D Κανε κουραγιο μανουλιτσα!!!

Και φυσικα εχεις δικιο..με αυτα που περναω...Αλλα...Οκ ας μην ειμαι αχαριστη..!τουλαχιστον δεν εχω πχ τον βραχνα του ενοικιου κ της επιβιωσης... :? Οχι ακομα τουλαχιστον! ;)

Τονακι αγελαδακι :P καπνιζα καποτε κ το γουσταρα τρελλα!!!Δλδ οχι κολλημα πχ να ξυπναω κ να αναβω τσιγαρο ή να καπνιζω στη σταση,αυτοκινητο...αλλα Μου αρεσε η παρεα-τσιγαρο-καφες-ποτο! :D

Το εκοψα 3-4 μηνες πριν μεινω εγκυος!Και γτ ηθελα να ξεκινησουμε προσπαθειες αλλα κ γτ αρχισε να με χαλαει.Συνεχεια φαρρυγγιτιδες,πονολαιμος κλπ..

5Αυγουστου κλεινω 3 χρονια ακαπνη κ 4 αυγ 4 χρονια παντρεμενη :roll:

Αυτο που λες για τα 5 τσιγαρα δεν το πιστευω...το βρισκω απλα μια καλη δικαιολογια :oops:

Ξερω Θου! Και ο ΠΟΥ κ η ΑΠΑ το λενε αλλα εγω δεν το πιστευω!!! :P:P Δλδ τι?Μετρητη ανιχνευτη καπνου βαλανε?Κ αν εσυ καπνιζεις τα πολυ ελαφρια(1-0,1) και εγω τα πιο βαρια τσιγαρα???Το ιδιο ειναι?Τι σημαινει 5 τσιγαρα?Καταλαβες?γι'αυτο αμμφιβαλλω!

Αλλα φυσικα κ δεν ειναι αντενδειξη του θηλασμου!

Για τις κρεμες δεν ξερω...αν δεν ειναι ελεγμενες δε θα εδινα ακομα κ αν ειναι βιο...!

Τι κανετε κοριτσακια μου?

Αχ δεν ειμαι καλα..τα εχω παιξει με την συμπεριφορα της Ε. Με προβληματιζει τρελα τελευταια...οσο και να ασχολουμε μαζι της, να της κανω τα χατιρια, να της περνω δωρα κτλ αυτη τον χαβα της. Κανει οτι μπορειτε να φανταστειτε για να μου σπασει τα νευρα. Την επιασε παλι και κατεβαινει απο το κρεβατι της..σημερα πηρα τον μικρο και πηγα μεσα μαζι της να της λεω παραμυθια μπας και αλλαξει τιποτα. 3 τεταρτα ημουν εκει και μολις εφυγα να κοιμησω τον Γ. αρχισε τα ιδια. Να κατεβαινει και να τρεχει φωναζοντας σε ολο το σπιτι. :twisted: Θα μας φερουν την αστυνομια καμια μερα στανταρ! Δεν περνει χαμπαρι απο απειλες και απο τιποτα...τι θα κανω? Δεν ξερω πια πως να το χειριστω :oops:

Δυσκολο να σχολιασω σημερα...δεν εχω πολυ ορεξη σορρυ :oops::( Ηθελα απλα να τα πω καπου...

Αναστασι μου φυσικα και ειναι δικαιολογια για μας τις εξαρτημενες,απλως το βρισκουμε μια ΚΑΛΗ δικαιολογια! :oops:

Θυμαμαι ειχε αναρτησει η Αγλαια τοτε ενα ποστ που ελεγε οτι με αναλυσεις που εγιναν στο μητρικο γαλα σε μητερες που καπνιζαν,βρεθηκε οτι μεχρι 5 δεν ανιχνευοταν καν οι ουσιες του τσιγαρου...φανταζομαι οτι οπως σε ολες τις ερευνες λαβαινονται υποψιν παραμετροι οπως πχ το ποσο βαρια ειναι τα τσιγαρα (κανω και λαιτ και λεπτα ).. :roll: Επισης οτι 90 λεπτα μετα το καπνισμα και πριν το θηλασμο προλαβαινει ο οργανισμος να αποβαλει τις βλαβερες ουσιες...

Ακομη ελεγε οτι ακομη και σε εκεινες που καπνιζαν αρκετα,περνουσαν λιγες ουσιες στο γαλα αλλα πηγαιναν στο στομαχι του μωρου απο οπου αποβαλοταν μεσω κοπρανων και ελαχιστες κυκλοφορουσαν στο αιμα...

Τωρα φυσικα ενταξει, κι εγω που ψαχνω αλοθι για τη μαλακια που με δερνει με το τσιγαρο,δε θα μπορουσα να καπνιζω 1 πακετο χωρις να τρεχει τιποτα!

Προσπαθω να καλυπτω τις τυψεις τηροντας τα ορια των 5 τσιγαρων και των 90 λεπτων.. :oops:

Συμπεθερα μου σε καταλαβαινω γιατι και ο Αλεξ τεντωνει συνεχεια το σκοινι ...τα μονο σιγουρο ειναι οτι το κανουν για να δουν μεχρι που ειναι τα ορια μας και να ασχοληθουμε κι αλλο μαζι τους,ακομη κι αν ειναι να τα μαλωσουμε! ο Π ειναι στο σπιτι εκεινη την ωρα;;; αν ναι προσπαθηστε να μη δωσετε εμφαση στο γεγονος κι αν αυριο πχ με το που τη βαλεις στο κρεβατι σηκωθει και αρχισει να σκληριζει,να πας εσυ με το μωρο μεσα στο δωματιο που κοιμαται(το μωρο) να κλεισεις τη πορτα λεγοντας της πολυ ηρεμα αλλα ενοχλημενα οοτι"λυπαμαι που κλεινω τη πορτα αλλα ποναει το καφαλι μου με τοση φασαρια" και να την αφησετε να χτυπηθει μεχρι να ξεσπασει! Μολις τελειωσεις με το μωρο κι αν δεν εχει κοιμηθει μεχρι τοτε να τη παρεις, χωρις ομως να της πολυ μιλας και να δει οτι κερδισε κατι καλο κανοντας ετσι, και να τη πας στο κρεβατι της κι απο τοτε οσες φορες κι αν σηκωθει να τη πηγαινει πισω χωρις φωνες και χωρις να της μιλας μεχρι να κουραστει και να κοιμηθει...

Πιστευω(γιατι με αυτα τα σκατουλια δε μπορεις να εισαι σιγουρος) οτι αν δει οτι με αυτο το τροπο δε προκειται να σχοληθειτε αλλο μαζι της θα το κοψει σιγα σιγα... :roll:

Εγω παντως οταν βρισκω τη ψυχραιμια που πρεπει(γιατι θελει ποοολυυυ γερα νευρα) και δρω καπως ετσι σε αναλογες συμπεριφορες,βλεπω οτι κατι γινεται! ;)

Θουλακι τι λεει η Πατσουρου για τις κρεμες;;; εχω δανισει και το βιβλιο και δε θυμαμαι καν...

Καλημέρα,

σας διάβασα χθες το βράδυ αλλά δεν είχα κουράγιο να σχολιάσω :oops::oops::oops:

Πολύ πεσμένες σας διάβασα όλες για ανεβείται λίγο σας παρακαλώ 8-)8-)8-)8-)

Η θάλασσα ήταν τέλεια του ΣΚ αλλά δεν μπορώ να πώ ότι το ευχαριστήθηκα, γινόταν πανικός από κόσμο και η Έλενα να μην θέλει με τίποτα να μπεί στη θάλασσα, με το ζόρι έβρεξε τα πόδια της μετά από 1 ώρα που έπαιζε με τα κουβαδάκια :(:(:( δεν μπορώ να καταλάβω γιατί :?:?:? ούρλιαζε δεν μπορώ δεν μπορώ και μου έδινε το κουβαδάκι της για να της κουβαλήσω νερό, τεσπα δεν την πίεσα, δεν την έβαλα με το ζόρι γιατί νομίζω ότι θα έκανα χειρότερα τα πράγματα, να δώ την άλλη βδομάδα τι θα κάνει :roll::roll::roll:

Τόνια περαστικά στην μικρή, την αντιβίωση την πήρε και μόλις τελείωσε ξανακύλισε?

Κατερίνα εγώ τις αντλήσεις της είχα σταματήσει γύρω στον χρόνο, άλλους 3 μήνες έπινε από την τράπεζα που είχα και στους 15μήνες έδωσα φρέσκο το οποίο και ήπιε κατευθείαν. Αν δώσεις πάντως φρέσκο καλύτερα κατσικίσιο όπως σου είπε και η Αναστασία.

Βένι ούτε κατσικίσιο δεν μπορείς να δίνεις?

Σαςφ'ηνω προς το παρόν τα λέμε αργότερα ;)

Καλημερα...εγραφα εγραφα..και μεπεταξε εξω...γκρρρρ...

βαριεμαινα τα ξαναγραφω...

να πω μονο οτι στα 5 τσιγαρα η νικοτινη ειναι που δεν ανιχνευετε στο γαλα..το τσιγαρο ομως εχει πανω απο 1000 αλλα βλαβερα συστατηκα για τα οποια ακομα δεν υπαρχουν συγκεκριμενς μελετες..οπωςσδηποτε ομως ειναι καλυτερα να καπνιζεις και να θηλαζεις...παρα να καπνιζεις και να δινεις γι'αυτον τον λογο σκονη..

καλημερα .

αχ μην μιλατε για τσιγαρο .....το ειχα κοψει 2 μηνες πριν μεινω εγκυος στον μανωλη ,πριν μεινω εγκυος στον πανουλη το περασμενο καλοκαιρι εκανα επι ενα μηνα 1 το βραδυ με τον Κ παρεα ενω πιναμε μπυριτσα ,μολις γεννησα και πηγα στο δωματιο ηθελα απεγνωσμενα ενα τσιγαρο .....μετα απο τοση ενταση μονο αυτο σκευτομουν .....εκανα μια τζουρα στο μπαλκονι απο τον Κ και μου περασε ...τελικα οσα χρονια και να το εχουμε κοψει καποιες φορες το ζηταμε ...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ πρωινό πρωινό!!! :lol::lol::lol::lol:

Η θεραπεία

Μια γυναίκα έρχεται στο σπίτι και λέει στο σύζυγό της:

«Θυμάσαι εκείνους τους πονοκεφάλους που είχα όλα αυτά τα χρόνια; Λοιπόν, πάνε!!!».

«Δεν υπάρχουν πλέον πονοκέφαλοι; Τι συνέβη; " ρωτά ο σύζυγος.

Η σύζυγός: «η κουμπάρα μας η Βάσω με παρέπεμψε σε έναν υπνωτιστή. Μου είπε να σταθώ μπροστά σε έναν καθρέφτη, να κοιτάζω τον εαυτό μου και επαναλαμβάνω:

Δεν έχω πονοκέφαλο

Δεν έχω πονοκέφαλο,

Δεν έχω πονοκέφαλο..»

«Δούλεψε λοιπόν ! Οι πονοκέφαλοι έχουν φύγει..»

«Μα, αυτό είναι υπέροχο!!!!» απαντά ο σύζυγος.

Η γυναίκα του λέει τότε: «Ξέρεις, δεν ήσουν πολύ θερμός στο υπνοδωμάτιο τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν πας να συναντήσεις τον υπνωτιστή και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και γι΄ αυτό;»

Ο σύζυγος συμφωνεί να το δοκιμάσει.

Μετά την επίσκεψη του, ο σύζυγος έρχεται σπίτι, σχίζει τα ρούχα του, παίρνει τη γυναίκα του και τη φέρνει στο υπνοδωμάτιο.

Την βάζει στο κρεβάτι και λέει:

«Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως.»

Πηγαίνει στο μπάνιο και επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα και με ένα άλμα στο κρεβάτι, κάνει παθιασμένο έρωτα με τη γυναίκα του όπως ποτέ πριν.

Η σύζυγός του λέει: «αγόρι μου ήταν υπέροχο!!!»

Ο σύζυγος λέει: «Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως!!!»

Πηγαίνει ξανά πίσω στο μπάνιο.

Έρχεται πίσω και το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο

Η γυναίκα κάθεται και το κεφάλι της γυρίζει.

Ο σύζυγός της λέει και πάλι: «Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως!»

Με το που το λέει αυτό, πηγαίνει πίσω στο μπάνιο.

Αυτή τη φορά, η σύζυγός του τον ακολουθεί αθόρυβα και εκεί, στο μπάνιο, τον βλέπει να στέκεται στον καθρέφτη και να λέει,

«Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου,αυτή δεν είναι η γυναίκα μου..»

(Η Κηδεία του θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπερούδια μανούλες!

Σήμερα το πρόγραμμα είχε ατελείτο παιχνίδι με τα ξαδέρφια!!! Τώρα ελπίζω ότι θα πέσει ξερή!!

Η μικρή πάλι... ούτε κατά διάνοια!!! :lol:

Αργυρούλα, μια χαρά σας βρίσκω, μη παραπονιέσαι. Και θα συμφωνήσω με τη Βίκυ... Περάσατε όμορφο χρόνο με τα παιδιά σας, δεν είναι λίγο... Τους κάνει καλό, θα γίνουν σωστοί και ισορροπημένοι άνθρωποι... Ιδού και η προσφορά στην κοινωνία!!!!!! ;) Ε; Σ' έφτιαξα;;; :lol:

Βίκυ, μην απελπίζεσαι με όσα διαβάζεις!!! Κάτσε να φωνάξουμε την Νατάσα και τη Γωγώ με τα υπναρούδικα, να αναπτερώσεις τις ελπίδες σου!!! :lol: Τα δικά σου τα παιδάκια -πρώτα ο Θεός- θα έχουν μια χαρά διαφορά. Συμφωνώ απόλυτα με την Τόνια. Ένας χρόνος, κάνει μεγάλη διαφορά, κατά τη γνώμη μου. Τα δικά μου έχουν 3 χρόνια διαφορά και πάλι θεωρώ ότι είμαι σε ΣΑΦΩΣ πλεονεκτικότερη θέση από τις μανούλες με τα παιδάκια με μικρότερη διαφορά. Το βλέπω και στην πράξη από τα ανίψια μου.... ;)

Αυτό ήταν το μήνυμα που ξεκίνησα να γράφω χθες βράδυ, αλλά δεν ολοκλήρωσα ποτέ!!! :lol::lol::lol:

Περσινά ξινά σταφύλια :lol: αλλά είπα να μη πάει χαμένο, αφού δεν χάθηκε!!! :lol:

Και τώρα...

Καλημέρα και πάω να σας διαβάσω!!! :D

Καλημερα!!

4 μέρες +1 και ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...αχ δεν κρατιέμαι!! Να σας πω πως θα μου λέίψει η Ουγκάντα όσο θα είμαι κάτω..ΨΕΜΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...εδω απο τώρα στεναχωριέμαι που θα ξαναγυρίσω! Δεν είναι πως συμβαίνει κάτι άσχημο, είναι η γενική κατασταση..ουφ!!!

Το σεμπινι έχει ήδη ετοιμάσει τα πραγματακια του κ όλο λέει παππού ατίνα!!! :lol::lol:

Λενάκι μου κουράγιο!! Και σε μένα τα κάνει αυτα!!! Χύνει νερά, βγάζει το παμπεράκι και κατουράει επειδικτικά στον καναπέ...αστα..αν είχα κ δεύτερο θα τα είχα παίξει...Πας καμιά βόλτα ή είσαι κλεισμένη μέσα???

Αναστασία αν ένα τσιγάρο σε κάνει να νιώσεις καλύτερα καντο..Εγω δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου, ουτε καν να το δοκιμάσω το σιχαίνομαι..Η μαμα μου καπνίζει κ το έχω σιχαθεί όλα αυτα τα χρόνια..

Αφροδίτη θα σε δώ??? Μην κανονισετε καλέ χωρις εμένα...Ερχομαι οπου θελετε μετά τις 16 Ιουλιου...

Αργυρώ, Τόνια, Νατασούλα, Χρύσα, Θούλη καλημέρα...Είναι άλλη εδώ????

Μητσάκι τώρα σε είδα!!! καλημέρα!!

Α !ξεχασα να σας πω ...ο πανουλης ειναι με τις μερες του κ τις νυχτες του ....χθες δεν κοιμηθηκε καλα ολη μερα και μου εκανε 4,30 ωρες το βραδυ !!! :D

μακαρι φραν μου .

α ρε Σεμπίνι :x:x πολύ μου αρέσει!!!

Φρανίτα Ελλάδα το είχες βγάλει το δίπλωμα? αν ναι να πας στο Υπ. Συγκ. να σου βγάλουν καινούργιο!!!!

Μιτσάκη και τα δικά μου 3 χρόνια και 3 μήνες διαφορά, η καλύτερη....το μεγάλο καταλαβαίνει :-p:lol::lol: και σε βοηθάει!!!! ξανά :-p:lol::lol:

πήρε η αδελφή μου τηλ. πριν λίγο γιατί θέλει να πάρει δωράκια στα παιδιά (έρχεται ο γαμπρός μου και ο ανηψιός μου τέλη του μήνα) και ήθελε να ρωτήσει το μέγεθος.....το τι γινόταν στο σπίτι? χαμός και τα δύο φώναζαν, δέρνονταν!!!! απαπαπα

Αργη τελειο το ανεκδοτο!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακομα γελλαω!!!!!!!!

Μπεμπου ο Σπυρακος μεγαλωσε πολυ...εγινε κοτζαμ αντρακι..και κουκλος!!!!

εχει πολυ αερα για μπανιο ε;;;..

Αχ Αφρο..εδω εγω ωρες ωρες πεθαινω για μια τζουρα..που εχω κοντα 10 χρονια που το εκοψα...

ειναι στιγμες που θα ηθελα ενα τσιγαρακι...

παντως ναι/...μετα απο μια γεννα..ενα τσιγαρο...και ενα μοχητο..θα ηταν οτι πρεπει..εγω αυτα θελω...α και μελιτζανεςκαι πιπεριες τηγανιτες με σαλτσα ντοματας κρεμυδια και σκορδο...μη γελατε καθολου!!!!!

Ρε παιδια...δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο σκεψεις ορισμενων ανθρωπων...

εχουν ζωρι χοντρο οικονομικο...δουλευει μονο ο αντρας και ατος οχι παντα και σηγα τα λευτα που παιρνει..εχουν ενα παιδι που μολις χρονισε και τον Σεπτεμβρη περιμενουν αλλο ενα...και αμα τους προτινεις να τους δωσεις ρουχα σου λενε εεε..δενε ιναι εντελως κοριτσιστηκα....

μιλαμε για ρουχα που θα φοραει μεσα στο σπιτι ετσι..κορμακια εσωρουχα πιζαμακια...ολοσωμες φορμες...

τι να πεις...

παντως εγω αμα θα εκανα κοριτσι θα αγοραζα μονο μερικα ρουχα εξοδου..ολα τα αλλα θα φορουσε του φοφο..και ας ηταν γαλαζια πρασινα και μπλε...χεστηκα..θα τα εδινα τα λευτα για κατι αλλο...

Καλημεραααααααααααα!!!

Πως ειστε;;;;

Πω πω παλι ζεστη...

Λοιπον τι λετε για Δευτερα 18/07 ο καφες;;; θα μπορει και η φραν και η αθηνά.

Αφρο εσυ;;;βικυ;;Μητσ;;Σισσακι;;με τη γωγω μιλησα χθες...μαλλον θα μπορει.θα παρω και την Καρολο αν παμε προς τα μερη της. ειναι και αλλες;;ξεχναω ρε κοριτσια...

σπαραζει..παω

Κοριτσι ειναι και το πρωτο αλλα επειδη και τοτε ηταν ακομα χειροτερα οικονομικα δεν εχει πολλα ρουχα...αφου στηη βαφτηση που θα κανουν Αυγουστο η μαμα της λεει σε ολους να παρπυν ρουχα...και ειναι η διαφορα τους ενα χρονο και 4 μηνες οποτε σηγορα θα ηθελε συμπληρωματα...εδω εγω και καποια χειμωνιατικα συμπληρωματα θα χρειαστει να παρω..

τι να πεις...

αμα δεν θελουν μη θελουν..θα δοσω καποια στην ξαδελφη μου που δεν εχει τετοια κολληματα και τα υπολοιπα μαζι με καποια ρουχα που θα εχει φορεσει το νινι θα τα δοσω σε κανενα ιδρυμα.

Μιλαμε ομως για ρουχα καινουρια επωνυμα και σε πολυ καλη κατασταση..εγω κρατησ αμερικα χειμονιατικα ολοσωμα βελουτε και μερικα ολοσωμα βαμβακερα λεπτα γιατι να αγοραζω;;;...θα τα δοσω αυτα τα λευτα αλλου

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κι απο μένα!! 5 και 4 μέρες σήμερα και τα συμπτώματα είναι εδω 🙃 νιώθω αποστροφή για κάποια φαγητα, λίγα προς το παρόν και μια ανακατοσουρα συνέχεια. Άργησα να ενταχθώ γιατί κρατάω μικρό καλάθι για το πως θα εξελιχθεί... Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, παρακολουθούσα τα μωρακια του Ιουλιου 2022 αλλά δεν έγραψα ποτε! Καλή αρχή σε όλες και με το καλό 🙏
    • Καλησπέρα κορίτσια, @Katerinioo χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!! Με το καλό το μωρακι σας. @Maria98 πριν κάνα μήνα περίπου είχα και εγώ ένα τσουξιμο καψιμο εξωτερικα και δεν ήταν κάτι,απλά είχα πολλά υγρά, σταμάτησα τα σερβιετακια και πλένουν με χαμομήλι  βέβαια είχα μιλήσει και με τον γιατρό και είχα κάνει και εξετάσεις ούρων και ήταν καθαρές.  Μίλα με τον γιατρό σου ομως! @Diwni νομίζω ότι και να είναι το μωρό θα χαρούν το ίδιο! Πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου?   Εμένα κορίτσια σήμερα μου είπε μια φίλη μου πως θέλει να μου βαπτίσει το μωρό και χάρηκα πάρα πολύ!
    • Θετική σκέψη μόνο!!! Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, δεν έχει σημασία που έμειναν μόνο δύο, ένα και τυχερό χρειάζεται. Μακάρι αυτά να είναι τα δύο τυχερά σου, και αντί για ένα, να βρεθείς με δύο ζουζουνάκια στην κοιλιά..!!! Think positive..!!!
    • Πήγε καλά μεταφέραμε δυο έμβρυα ΑΑ. Και η εικόνα μου ήταν τέλεια. Αλλά δυστυχώς τα αλλά τρία δεν τα κατάφεραν και άμα δεν πιάσουν αυτά τα δυο θα πρέπει να ξανά γίνει όλη η διαδικασία! Αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά! 
    • @Maria98 αν έχεις ενοχλησεις μην το αφήνεις. Μιλα με το γιατρό σου. Για να μην ταλαιπωρεισαι τζαμπα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...