Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 14!! Καυτά Γεννητούρια!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

merykal σωστή είσαι κ εγω αποστείρωση δεν ειχα όταν ήμουν μωρό κ τίποτα δεν έπαθα απλα έχω αρχήσει κ φρικάρω με όλα .....όσο πλησιάζει η ώρα...........μάλλον η ανασφάλεια της άγνοιας.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

asto auto to xw k egw..eidika twra mauta pou mou exoun pei gia tis thules eidika h koumpara mou k h paidiatros ths pou epimenei gia autes pou einai apo silikonh k emena farmakopoios k paidiatros mou mou eipan kaoutsouk exw faei polu frikh katamperdeutika..eseis ti pswnisate ?ksanarwthsa k prin e? :shock::oops::?

Εγω κοριτσακι πήρα για αρχή 3 μπουκάλια με θηλές σιλικόνης όπως κ 2 πιπίλες το ίδιο...

Δεν υπάρχει περίπτωση σε συτο το θέμα να ακουσεις μια γνώμη, ρώτησα το γιατρό μου αλλά αν ο μπέμπης δεν τις θέλει...θα τις αλλάξω με καουτσούκ......Διαφέρουν οι γνώμες σε αυτό πολύ...αλλά είναι το μόνο που δεν με πολυαγχώνει γιατί μάλλον ο μπεμπάκος θα επιλέξει τελικά............

φιλεναδες γειαααα..βλεπω για αποστηρωση λετε..εγω στο γιο μου τα εβαζα ψυγειο μαλιστα εχει ο αποστηρωτης κατι σαν μανταλακι να το πω που τα πιανεις με αυτο και ετσι δεν βαζεις χερι καθολου...τελειωσα με τις ζωγραφιες....ο αντρας μου εχει ακομα τον μακουιν να κανει και να φτιαξουμε το δωματιο....δεν αντεξα και εστρωσα την κουνια,...μας ηρθε και η προικα σημερα,,,,σας βαζω μερικες φωτο προχειρες και οταν ετοιμαστει θα βαλω καλυτερες....αυριο μεγαλη μερα...για ντοπλερ...φιλακια σε ολες...καληνυχτααα....αα κουνουπιερα δεν εβαλα ακομα μιας και η κουνια δεν ειναι ακομα στη θεση της...αλλα ολα τα αλλα τα εβαλα χαχαχα

post-1349-13873937427881_thumb.jpg

post-1349-13873937427991_thumb.jpg

post-1349-13873937428096_thumb.jpg

post-1349-13873937428201_thumb.jpg

post-1349-13873937428307_thumb.jpg

καλημερα κοπελες!τι κανετε;εγω παλι μες την αυπνια.

θελω να παω σουπερ να ψωνισω για τις μερες που θα ρθουν τα παθερικα μου.κ λεω να παω πρωι πρωι πριν με πιασει η ζεστη

γραψτε τα νεα σας κ τα λεμε οταν γυρισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

κλεινω τον 8ο σημερααααααααααααααααααα [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

Παρασκευή σήμερα!!!!!!! Πάντα λάτρευα αυτή τη συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας, από τότε που παντρεύτηκα δε….. Παρασκευή….. για μένα είναι γιορτή!!!!!!

Πώς είσαστε κοιλούμπες μου??? Τα ζουζουνέλια σας????

Εμείς είμαστε μία χαρούλα, τσυπνήσαμε, πίνουμε MILKO κι επειδή δεν αρέσει καθόλου στον μπέμπη μου…… με έχει τρελάνει στις κλωτσίτσες!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το χρυσούλι μου….. σου λέει…. κάτσε να κλωτσάω τώρα που είμαι ξεκούραστος ακόμη!!!!!! Μετά η μαμά…. θα περπατήσει, θα σιδερώσει, θα με κουράσει…. δε θα έχω κουράγιο!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Από σήμερα ξεκινάμε πιο εντατικά περπατηματάκι….. νωρίς σχετικά….. να μην έχω παρέα την παλιοζέστη…. ένα μπουκαλάκι νερό μαζί και γεια σας!!!!! Να βοηθήσουμε λιγάκι την κατάσταση!!!!

Και μόλις γυρίσω…… θ΄ασχοληθώ με τη μεγάλη μου αδυναμία!!!! Σίδερο!!!!!!!!! ΟΥΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Έχουνε μαζευτεί πάλι……. αχ…… βαχ….. καλά να είναι το αρκουδίσιον βέβαια…… δεν το συζητάμε!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Κατ΄εξαίρεσην, για το τακτικό μας S/M, θα πάμε αύριο το πρωί…. έχουνε μαζευτεί πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά του καλού μου κι επειδή….. από τη μία όλο λείπει για τα δικά μου τρεχάματα…. από την άλλη….. κάάάάάάποια στιγμή θα έχουμε γεννητούρια & θα λείψει πολλές μέρες…. τρέχει να προλάβει…. να μην αφήσει την κατάσταση ασυμμάζευτα μετά!!!! Οπότε τα ψωνάκια μας αύριο πουρνό-πουρνό…. να είμαστε εκεί λίγο μετά τις 8, να μην έχει και κόσμο, γιατί εκεί που θα πάμε, είναι τεράστιο κατάστημα & γίνεται της μουρλής!!!!

Χρυσούλα μου….. άρχισε η διαστολή σας???? Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!! Άντε…. με το καλό!!!! Έέέέέέρχεται!!!!!!!!!!

Γεια σου Nikol μου….. κι εσύ πλέον πολύ λίγες μέρες έχεις…. θυμάμαι σωστά???? Εμάς θα μας δώσουνε τον αποστειρωτή τους & τον θερμαντήρα μπιμπερό ένα φιλικό μας ζευγάρι, που δεν πρόκειται (όπως λένε) να τα ξαναχρειαστούνε….. κι είναι σχετικά καινούργια…. η μπουμπού τους είναι μόλις 1,5 έτους…. θα μας κάνουνε λέει κι επίδειξη…. ανυπομονώ….

Μην αγχώνεσαι πάντως τόσο πολύ με την αποστείρωση!!!! Το παν είναι να έχεις πεντακάθαρα τα χεράκια σου όταν ασχολείσαι με αυτά…. κι όντως…. όταν γεννηθήκαμε εμείς…. δεν υπήρχαν αποστειρωτές…. οι μανάδες μας βράζανε τα μπιμπερό…. πάθαμε τίποτε???? Μην αφήνεις την άγνοια να σε πανικοβάλλει!!!! Καμιά δε γεννιέται μάνα!!!! Θα τα μάθουμε όλα στην πορεία!!!! Ψυχραιμία!!!! (τα λέω για να τ΄ακούω κι εγώώώώ!!!!)

Γεια σου βρε Μαιρούλα!!!!! Είδες τι καλό μπέμπη έχω….. συμφωνεί με τη μαμά του πως είναι όμορφα μέσα στην κοιλίτσα!!!! Και δε βιάζεται να βγει, να μην με αγχώσει περαιτέρω….. αχ…. ώρες-ώρες πλαντάζω στο κλάμα…. στα καλά καθούμενα!!!!! Ακόμη δεν το πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα έχω το παιδάκι μου στην αγκαλιά μου!!!! Με την εξέταση…. ευτυχώς δεν είχα ούτε ροζάκια ούτε τίποτε…. το φοβόμουν για να είμαι ειλικρινής…. αλλά ΟΚ…. πονάκια είχα μέχρι κάποια ώρα….. αλλά πάει…. πέρασε!!!!

Ευάκι μου…… κουκλίστικα τα πραγματάκια σας!!!!!!! Με το καλό να τα χαρεί η μπουμπού!!!!!! Χαράς στους κόπους σου!!!!!!!

Αννούλα μου!!!!!!!!! Καλωσόρισες στον 9ο διδυμομανούλα!!!!!! Άντε….. λίγες μέρες μείνανε πια!!!!! Υπομονή κοριτσάκι μου!!!!!!!!!

Αυτάάάά!!!!!!!!!!!!

Καλημέρες και πάλι!!!!!!!!!!!!

Θα μπω κι αργότερα!!!!!!!!!!!

Πάω να φάω τα τοστάκια μου & να ετοιμαστώ για περπατηματάκι!!!!!!!

Τι θα κάνετε το ΣΚ????

Εμείς θα πάμε βολτίτσα…. για φαγητό…. τελευταία φορά πριν τα γεννητούρια μας!!!!!

Και Κυριακή πρωί περιμένουμε 1 πολύ καλή μας φίλη για καφεδάκι!!!!!!

Ελπίζω ν΄αξιωθώ την Κυριακή να πάω Εκκλησία…. το έχω ανάγκη!!!!!

Καλημεροδια!!!!

Νικολ μην αγχωνεσαι...οπως λες και εσυ θα αποφασισει το παιδι...

εγω ειχα παρει μπιμπερο της νουκ..αλλα ο γιος μου προτιμισε της κικο...οποτε..χαλαρα...

οσο για αποστειρωση...βρασημο...στον ατμο- ειναι και αυτο...

μην αγχωνεσαι..

θυμαμαι χαρακτηριστικα ηα παιδιατρος μας ειχε πει πως εχει νοημα για τα μπουκαλια μονο και μονο για παοφυγη γαστρεντεριτιδας σε μωρα...καθως μεγαλωνουν και μετ ατην ηλικια 4-6 μηνων που βαζουν εκτος απο φαη και ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο στομα τους δενε χει κανενα νοημα...

Ευη τελειο το κρεβατακι και το δοματιακι σας..μεγεια....με το καλο να γεμμησιε μωρουδιστηκες φωνουλες

καλημέρα κούκλες..απο εμένα και τον μπέμπη........

ναι PIPITSA μου σε μια βδομάδα και μια μέρα με το καλό ..το άλλο Σάββατο θα πάρω αγκαλιά το θαυματάκι μου.....καλά δεν το έχω πιστεψει ακόμα...εδω θα μου πεις δεν εχω πιστεψει ότι είμαι έγκυος .....νομίζω απλα ότι έχει τουμπανιάσει η κοιλιά...δεν το χωράει το κεφάλι μου ότι είναι άνθρωπος εκει μέσα.......... :):)

7 + σήμερα...........................

Ελα Αννούλα πλησιάζουμε...........

Cesiliaκι μου έτσι νομίζω κ εγω θα αφήσω τον μπέμπη να επιλέξει πιπίλες κ μπουκάλια γιιαυτο κ εχω πάρει 3 μόνο της chicco............

kiska μου ωραίο δωματιάκι.......

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!Εχουμε καιρο να τα πουμε αλλα οπως ξερετε δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι!!!!Ειμαστε πολυ καλα...μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε..χιχιχιχχι!!!!!!!!!!!

Την δευτερα καταθετω και τα χαρτια στο ικα και τελος με αυτα!!!!!!Αυριο εχουμε το δευτερο μαθημα με την μαια και το περιμενουμε πως και πως!!!!!!Ειμαι πολυ περιεργη να δω αν εμπεδωθηκε και μεσα στην λεκανη..γιατι εχω αρχισει και ποναω αρκετα!!!Μερικες φορες δεν μπορω ουτε να περπατισω μονο να ξαπλωνω θελω!!!!!!!!!!!!!!

Εσεις ειστε ολες καλα????Ειχαμε κανενα καινουριο νινακι?????????

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε;Εγω ξυπνησα και πηγα να δωσω αιμαι για τις εξετασεις του θυροειδη.Επρεπε να εχω παει απο αρχες Ιουλιου αλλα το αμελησα. :oops:

Μετα πηγα και πηρα ενα σετακι,νυχτικακι ροζ με γκρι ανοιχτο,πολυ μοντερνο,ραντακι με κουμπακια και το ρομπακι του απο πανω.Εχω παρει και πυτζαμα με τρυπα απο μεσα στο τοπακι,για τον θηλασμο.Νομιζω ειναι αρκετα,αφου μονο 3 μερες θα μεινω στο μαιευτηριο,τι λετε;Αν λερωθουν τα δινω στον αντρα μου και τα πλενει,σε μια ωρα θα ειναι στεγνα...Δεν ηθελα να παρω πολλα πραγματα και μου ειναι αχρηστα μετα... :roll: Παντοφλακια πηρα κατι πετσετε μωβ απο τα Τζαμπο.Μπορει να παω να παρω ροζ να ειναι ασορτι! :lol: Εσωρουχα εχω ενα σωρο,πηρα και μιας χρησης να δω τι θα βολεψει.Σουτιεν θηλασμου εχω 3 αλλα φοβαμαι πως θα μεγαλωσει το στηθος μου και δεν θα μου κανουν...Αλλα θα περιμενω να δω πως θα γινω για να παρω το καταλληλο νουμερο.Τι αλλο θελουμε βρε κοριτσια για το μαιευτηριο;;; :roll: Για εμας εννοω...

Μαρακι,τι καλος ο γαμπρος μου! :lol: Δεν σε παιδευει,ειναι υπναρας!

Ευη τελειο το δωματιακι και η προικα!

Αννα,λιγο εμεινε!

Μαιρη εγω πηρα θηλες σιλικονης,για οσο ειναι μικρο το μωρο και δεν εχει δοντακια.Το καουτσουκ μυριζει και αλλοιωνεται ευκολα.Δεν πιστευω οτι ισχυει πως η σιλικονη ειναι καρκινογονος,τοσα πραγματα φτιαχνουμε απο αυτη!Τα φρεζυντερμ μην τα προτιμησεις,εχουν πολλα παραμπενς μεσα.Εγω εχω ξαναπει πως πηρα φυτικα καλλυντικα,της βελεντα.

Νικολ και εσυ πλησιαζεις!Ουτε και εγω πιστευω οτι ειμαι εγκυος! :lol:

Πιπιτσα και εγω Μιλκο ηπια! :lol: Πες μου,με την βυθοσκοπηση ειχες θολουρα πολλη ωρα;Εχω κανει παλια και θυμαμαι πως θολωσα για μια μερα και φοβηθηκα...Θελω να κανω παλι αλλα φοβαμαι.... :oops:

Χρυσα μου,γυρισε το μωρακι;

Μαρια μου που χαθηκες;Λιγο αργα δεν κανεις τα χαρτια για το ΙΚΑ;Στον 7ο πρεπει κανονικα... :roll:

καλημερα καλημερα..σες μου εχεις διαστολη?αντε κονετευεις..ο γιατρος τι σου ειπε πατε για φυσιολογικα?για πες?

νικολ μου και εσυ σε λιγο θα εχεις τον μικρο σου αγκαλια ε?τελεια..και εγω την κοιταζω και λεω την ειχα μεσα μου και τωρα δεν την χορταιινω...

για τις θηλες που λετε ο γιος μου ολα τα ηθελε δεν ειχε κανενα προβλημα καουτσουκ σιλικονη..πιπιλες σε ολα τα σχηματα αρκει πιπιλα να ειναι...

τωρα βλεπω η μικρη μου δεν εχει προβλημα με καουτσουκ η σιλικονη αλλα δεν της αρεσει η πιπιλα της κικο η φυσιο τις πηρα γιατι ηταν η πιο μικρες σε μεγεθος και εξωτερικα και η ρωγα αλλα δεν την θελει καθολου...

οποτε βλεποντας και κανοντας

υπαρχουν αποστειρωτες σε διαφορες τιμες και να σου πω εγω δεν πηρα ακριβο γιατι ειναι μονο για 6 μηνες πηρα εναν με 40 ευρω και εναν με 20 ευρω για τα ταξιδια που κανω ειναι πιο ανθεκτικος γιατι ειναι πλαστικος και χωραει 4 με 5 μπιμπερο και ειναι σαν σπαστος μαζευετε πολυ...αυτα θα τα δεις με πως σε βολευει οπως και στο καρεκλακι παραδειγμα πηρα ενα μεγαλο για το σπιτι με 40 η 50 ευρω και ενα μικρο σπαστο της φισερ γυρω στα 30 για εξω και ταξιδια...ειπα γιατι να δωσω 150 για ενα ενω μπορω με 80 να παρω 2 και να κανω τη δουλεια μου οπως και στη μαμα μου και πεθερα μου εχουμε απο ολα και ριλαξ και παρκο και καρεκλακι καροτσι οτι πιο οικονομικο αφου παμε καθε 2-3 μηνες...

κοιταξε μεπμπουλινο κανα 3 πιτζαμακια καλα ειναι να εχεις γιατι αμα λερωθεις τι θα κανεις?αναλογα και με τα εσωρουχα να εχεις αρκετες πετσετες γιατι θα κανεις μαπνιο καθε μερα για τα ραμματα αν ειναι φυσιολογικα τα καλλυντικα σου ρουχα για εξοδο και κανα 2 ζευγαρια παντοφλες ενα για να γυρνας και ενα για μαπνιο....

Νικη μου αν θυμασαι ειχα πει πως ειχα θεμα με τα ενσημα...ετσι στα χαρτια φαινεται οτι γενναω μεσα σεπτεμβριου για να μπορω να κολλησω και τα ενσημα του ιουλιου!!!!!Παλι καλα εγινε και αυτο!!!!!!!!!!!

Τωρα να με δουν ετσι φουσκα και με πουν τπτ θα τους πω οτι παχυνα πολυ...χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι μου μια χαρα ο μπεμπης σου....δεν σε ταλαιπωρει!!!!!!!!!!

Αννουλα αντε ερχεται η ωρα σου!!!!!!!!!!

Πιπιτσα μου ολα καλα εσυ...αντε ερχεται και η ωρα σου!!!!!!!!!!

Ευη τελειο το δωματιακι σας...!!!!!!!!!!!!

Νικη....το καταλαβαινεις οτι πλησιαζουμε και εμεις....τελεια δεν μπορω να το πιστεψω!!!!!!!!!!!!

Παιδια για φυσιολογικο θα παμε εαν και εφοσων γρισει τελευταια στιγμη-που δεν το νομιζω...

αλλιως αμα οι πονοι γινουν σχετικα εντονοι και τακτικοι σε ενταση και διαρκεια, μιλαμε τηλεφωνικα με τον γιατρο..καικανουμε την καισαρικη μας τελεταια στιγμη..

τουλαχιστων θα εχω την παρηγορια στον αρρωστο οτι το μωρο θα βγει οταν ερθει η ωρα του καιοχι νωριτερα..αλλιως θα ημουν να σκασω..

παντως ειπε ο γιατρος 4-5 μερες..δε με βλεπει παραπανω με τιποτα.

Καρεκλακι πηραμε κει εμεις αυτο που κουμπωνει πανω στη δικη μας καρεκλα της φισερ και μη σου πω οτι με βολεψε πολυυυυ περισσοτερο απο το αντιστοιχο μεγαλο καρεκλακι της μαδερκερ που ειχα παρει..

ναι για αυτα δενε χει αξια να δωσεις πολλα λευτα...τα κρατας για 4-5 μηνες και τερμα..

αποστειρωτη εγω ειχα δυο..εναν μαρκα με εκαψες πετρα νομιζω ο οποιος ηταν σκυλι...δεν το συζητω...και εναν της κικο που τον πηραμε απο τα λυτω..μας ειχαν φερει ρουχα που δεν μου αρεσαν καθολου και πηγα και το αλλαξα και πηρα δευτερο αποστειρωτη γιατι με τις ανπλησεις κλπ χρειαζομουν και εναν στη μαμαμου..μια χαρα ηταν

Ιφιγενεια καλημερα!Τι κανουν τα ζουζουνια σου!

Μαρια,τωρα θυμηθηκα πως ειχες θεμα με τα ενσημα!Και εγω τελικα θα παρω τα λεφτα απο το ΤΑΞΥ γιατι περσυ κολλουσα ενσημα του ΤΑΞΥ!Μπερδεμα...Αλλα εκει κανεις μετα τον τοκετο τα χαρτια σου!

Ασε,κοντευουμε και δεν το πιστευω!Εχω αγχωθει γιατι εχω ακομα πολλα να κανω...Προς το παρον καθαριζουμε με τον αντρα μου σιγα σιγα το σπιτι,μιας και η καθαριστρια αποδειχτηκε αχρηστη! :evil:

Θα γεννησω πριν την ΠΗΤ μου,δεν ξερω αν το ειδες.Ο πλακουντας μου γερναει.Αρα μεσα Αυγουστου θα γεννησω περιπου!Ενας μηνας!!! :o:shock:

Καλημερα Μαιρη!Και εγω θελω να κανω δουλειες αλλα νυσταζω... :? Στριφογυρνουσα παλι το βραδυ με την ζεστη.Αναβοσβηνα το κλιματιστικο.Αντε να δροσισει να ξαναβρω τον υπνο μου...Μια χαρα ημουν πριν πιασει ο καυσωνας...

Σημερα τρωμε ντολμαδακια απο χθες.Και επειδη δεν ειναι πολλα θα τηγανισω και μερικες πατατουλες.Πρεπει να παω και για καρδιοτοκογραφο σημερα και βαριεεεεεεμαιιιιιιιι!!!

mhn bariesai nikh tak touk tik tha akougetai h kardoula k tha saresei poluuuuuuuuuu

egw pali exw 2 bradua pou koimamai kala k den zestainomai..edw sthn kozanh epese h thermokrasia 2 merres twra k to apolambanw poluuuuuuu..kouragio gia thn zesth

Μαιρη μου παω καθε εβδομαδα για καρδιοτοκογραφο,εδω και ενα μηνα περιπου...Στην αρχη πηγαινα και 2 φορες την εβδομαδα λογω συσπασεων.Βαριεμαι παρα πολυ να πηγαινω,ειναι ταλαιπωρια γιατι η κλινικη δεν ειναι και κοντα στο σπιτι μου.Το ακουσα το τικ τακ,φτανει! :lol:

επανηλθα κοριτσια.κουραστηκα πολυ στο σουπερ μαρκετ.με επιασε η μεση μου.χαλια.δε μπορω να κουνηθω τωρα.αφηστε που μου φαινεται οτι με κοιτανε ολοι στη κοιλια.λες κ δεν εχουν ξαναδει εγκυο κανουν μερικοι.κ ξερετε ρε κοριτσια ειναι μερικες γυναικες εκει γυρω στα 50 που μου φαινεται με κοιτανε πολου μπχθηρα,με κακια πως να το πω.να ναι η ιδεα μου; :?

κατα τα αλλα εφοδιασα το σπιτι για να υπαρχουν τροφιμα απο βδομαδα που θα ρθουν τα πεθερικα μου,γιατι ο αντρουλης μου δε τους κανει τετοια χατηρια κ εγω ντρεπομαι να μην υπαρχουν τα απαραιτητα στο σπιτι.

αυτα.

νικολ μου ναι πλησιαζουμε επιτελους.τελειωσαν τα ψεμματα

ευη ωραιες ποι ζωγραφιες

πιπιτσα μου,αμαν μ αυτο το σιδερο.πως αντεχεις

μιχαελλα κοιμασαι;

μαιρη μη σε αγχωνουν οι πιπιλες κτλ.ολα θα βρεθουν με το καιρο

νικακι εγω λεω σημερα να φαω μπριζολιτσα.καιρο εχω

οι υπολοιπες τι κανετε;;;;;;;;;;;;;;

Νικη μου δεν πειραζει οπως ειναι καλυτερα για σενα και για το μωρακι σου!!!!!!!!!!!

Εμεις εχουμε την δευτερα γιατρο και ετσι θα σας πω και τα δικα μας!!!!!!!!Να σου πω και εγω Νικη μου δεν πιστευω οτι θα φτασω στον σεπτεμβριο..πιστευω τελη αυγουστου θα γεννησω!!!!!!!!!!ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!!!!!!!!

Εμεις σημερα θα φαμε κοτοπουλακι με πατατουλες στον φουρνο!!!!!!!!!!!!!!Η μανουλα μου μαγειρευει τωρα και ετσι ειμαι χαλαρη!!!!!!!!!!!!!!

Αννα και εμενα με πεθαινει το σ/μ!Κουραζομαι πολυ!

Και εμενα με κοιτανε καλα καλα και οταν ρωτανε ποτε γενναω και τους λεω,με κοιτανε ετσι. :o Και μετα μου λενε ποσο μικρη κοιλια εχω και νευριαζω! :evil: Οταν πηγα στα Μαδερκερ ηταν μια αλλη εγκυος με την κοιλια τουρλα.Και εκανα το λαθος και της λεω,κοντευεις;ΟΧΙ μου λεει,ειμαι στον 7ο.Εσυ;Εγω λεω γενναω σε ενα μηνα και με κοιτουσε ετσι. :o Η μαμα της μου λεει,σαν 5 μηνων εισαι!Κιλα δεν πηρες;Οχι,λεω,πηρα αλλα λιγα...Πωπω,νευριασα...Ακους εκει 5 μηνων!!! :evil: Εκεινη ειχε παρει πολλα κιλα η κοπελα,αλλα αυτο δεν σημαινει πως η δικη μου κοιλια ειναι για 5 μηνων! :evil:

Α!Δεν σας ειπα:Τελικα εκλεισα να πα ω στον αλλο γιατρο,τον αντιπαθητικο για ντοπλερ την Δευτερα.Για να δουμε... :?

Αννα μου,το εχω ακουσει τοσες πολλες φορες αυτο για την κοιλια μου που πλεον δεν χαιρομαι! :evil: Μεχρι τον 6ο περιπου,ουτε για εγκυο με εκαναν και με κοιτουσαν που πηγαινα μπροστα στις ουρες! :evil: Ε,βαρεθηκα πια να λεω οτι το μωρο μου ειναι κανονικο και απλα η κοιλια δεν ειναι μεγαλη.... :evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...