Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 180
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

mwroudenia προχωράμε δυναμικά για τον Αύγουστο και αφού θα πάτε και διακοπούλες είμαι σίγουρη ότι κάτι καλό θα γίνει.

Εγώ περιμένω αύριο την ακατανόμαστη.ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα πονάκια οπότε κοντεύει. :twisted:

Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

mwroudenia προχωράμε δυναμικά για τον Αύγουστο και αφού θα πάτε και διακοπούλες είμαι σίγουρη ότι κάτι καλό θα γίνει.

Εγώ περιμένω αύριο την ακατανόμαστη.ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα πονάκια οπότε κοντεύει. :twisted:

EUXOMAI NA MHN SOU ERTHEI..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAI NA MAS PEIS TA EUXARISTAAA :D:D:D

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα!τι κανετε;;εγω βρισκομαι στην 27η μερα του κυκλου και κανονικα περιμενω αυριο.εβαλα θερμομετρο το πρωι 37,1 και τωρα 37,4.εχω κατι μικροπονακια τπτ το ιδιαιτερο.θα περιμενω και αυριο αν και ο κυκλος μου ειναι συνηθως 26-27 ημερων.φιλακια πολλα

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!εβαλα θερμομετρο το πρωι 37,2 και εκανα το τεστ,βγηκε θετικοτατο !εγγυος και παλι!

ακομα δε το πιστευω.τη δευτερα θα παω για χοριακη!ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!εβαλα θερμομετρο το πρωι 37,2 και εκανα το τεστ,βγηκε θετικοτατο !εγκυος και παλι!

ακομα δε το πιστευω.τη δευτερα θα παω για χοριακη!ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα!

Δημοσίευση

Βubuka συγχαρητήρια! :D Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό και τυχερό παιδάκι! Μακάρι όλα τα κορίτσια που ξεκινάνε να έχουν την ίδια τύχη και να μένουν με την πρώτη προσπάθεια! Εύχομαι μια τεράστια χοριακή τη Δευτέρα!

Δημοσίευση

Καλημερα

πολλες ευχες για καλη εγκυμοσυνη μπουμπουκα!!!

Μωρουδενια καλο ειναι να συμβουλευτεις τον οδοντιατρο σου γιατι εαν υπαρχει πιθανοτητα να εμφανισουν προβλημα μεσα στην εγκυμοσυνη τοτε τα πραγματα θα'ναι πολυ δυσκολα.

Μια επισκεψη στον οδοντιατρο θα σου λυσει καθε αμφιβολια.

Ευχομαι οι προσπαθειες σας να σου φερουν συντομα ενα μωρακι στην αγκαλια σου.

φιλακια

Ελιζα

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

bubuka συγχαρητήρια σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη .

mwroudenia καλύτερα να ρωτήσεις τον οδοντίατρο σου γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Εμένα κλασσικά μου ήρθε στην ώρα της η περίοδος οπότε πάμε για Αύγουστο.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια μπουμπούκα!!!!!!!

Γειά σας κορίτσια μου!!! Τί κάνετε??? Εγώ τα ίδια... Δεν θέλω να μου έρθει στις 4 Αυγούστου....

Προσπαθώ να μην πολυμπαίνω αυτό το διάστημα μπας κ δεν το σκέφτομαι συνέχεια... αλλά....τπτ!!!

Φιλάκια να περνάτε όμορφα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω ολες πολυ!εκανα χοριακη τη δευτερα μια χαρα!θα παω παλι αυριο να επαναλαβω!ευχομαι liz78 να μη σου ερθει περιοδος και στα υπολοιπα κοριτσια που περιμενουν ευχομαι τα καλυτερα!

θα λεμε τα νεα μας εδω!καλο μεσημερι!

Δημοσίευση

Bubuka ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! :D:D:D:D Πολλες ευχες για μια ευχαριστη εγκυμοσυνη!

Liz78 ΚΑΛΑ αποτελεσματα!

Οποιες ετοιμαζονται για διακοπουλες καλο καλοκαιρακι να εχουμε, με πολλες ανακοινωσεις!!!Μακαρι να ειναι τυχερο για ολες μας!

Δημοσίευση

Κορίτσια δυστυχώς για μένα τελειώνει εδώ , τουλάχιστον προς το παρόν, οι προσπάθειες των εξωσωματικών. Δύο χρόνια επιμονή, υπομονή δεν είχαν το επιθυμητο αποτέλεσμα. Εκανα χοριακη σήμερα και πιο αρνητικη δεν μπορουσε να είναι. Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα κι έγω και ο καλός μου πολύ. Δεν χάνω την ελπίδα μου. Ξέρω ότι θα γίνουμε γονείς κάποια στιγμή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Πρέπει όμως να σταματήσουμε γιατί από δω και πέρα , η κούραση μπορεί να γίνει μπούμεραγκ και να ισοπεδώση την σχέση που με τόσο κόπο κτίσαμε.

Γι αυτο θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους που προσπαθούν και επιμένουν να ελπίζουν στο όνειρο. Μην ξεχνάτε να επιβεβαιώνετε την αγάπη σας με τους συντρόφους σας, γιατί εαν χαθεί η αγάπη τότε δεν αξίζει να προσπαθείς. Θα σας επισκέπτομαι όσο πιο συχνά μπορώ

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την συμπαράστασή σας και τον "καλό" σας λόγο που πάντα βρίσκατε να μου πείτε. Να στε καλά.

Φιλιά

Ελίζα

Δημοσίευση

Καλως ηρθες σκιουρινα βρες κατι να παιρνας την ωρα σου να απασχολεις το μυαλο σου, και υπομονη με το καλο ευχομαι να σας πανε ολα καλα με μια τεραστια χοριακη!!!

Lizaki πολυ καλα τα λες δεν πρεπει με τιποτα να αφησουμε την αγαπη με το συντροφο μας να σβησει γιατι προεχει απο το παιδι, για να ερθει και το μωρακι με τη σειρα του.. Ευτυχως ειναι καλοκαιρακι ,αποδραστε για να χαλαρωσετε καντε αγαπουλες και ξεχαστε το θεμα προς το παρον .Οταν παλι θα ειστε ετοιμοι ξεκινηστε ανανεωμενοι πια.Φιλακια και σε εσενα και μια αγκαλια :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ Κ ΧΩΡΙΑΚΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΕΣ....ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Κ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ 28ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΣΕΣ ΜΕΝΕΤΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΗΛΑΡΑΚΙ Κ ΛΑΔΑΚΙ!!!!!!

Η ΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες!!

Δεν ξερουμε τι κανει το Λιτσακι μας :-w:-w

Αχ τι ωραια εφτασε το Σ/Κ αγκαλιτσες, αγαπουλες,μπανακια......καλα να περασουμε ολες κοριτσια!! :D

Αθανασια τι κανεις, περιμενουμε νεα σου....

Δημοσίευση

LIL προσπαθώ να βρίσκω κάτι να περνώ την ώρα μου...αλλά τελικά δεν περιμένω την Τετάρτη την χοριακή αλλά την Δευτέρα....νωρίτερα ....άρα ένα Σαββατοκύριακο έμεινε.......για να δουμε.......ευχαριστώ

Δημοσίευση

Αντε Σκιουρινα, δυο μερουλες μεινανε λοιπον ......ακομα καλυτερα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!

Μπραβο μωρουδενια!!!Ευχομαι συντομα να ακουσουμε ευχαριστα και απο εσενα!!!Τι κυστες ηταν?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...