Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα! 🌸 Θα ήθελα τις πολύτιμες συμβουλές σας για καρότσι διδύμων...👶👶 Είμαι στην 26η εβδ και κοιτάμε για καρότσι.. λέμε να πάρουμε από αυτά που τα παιδάκια μας θα κάθονται διπλα το ένα στο άλλο.. Μια γνωστή μας το πουλάει κιόλας.. μεταχειρισμένο καρότσι της peg-perego, με 2 αυγά και τις βάσεις isofix..  Πρώτος προβληατισμός, το καρότσι που θα πάρουμε να έχει και πορτ-μπεμπε;; απο άποψη χώρου δε βολευει καθολου να κουβαλαμε στο αμαξι τα 2 πορτ-μπεμπε αλλά από την άλλη είναι οκ αμα βγουμε βόλτα και ειναι 3-4 μηνων να κοιμηθουν για ωρα στα αυγα;; Εσείς τι καροτσια έχετε;;  Αν μπορείτε πειτε μου ιδεες τι να προσεξουμε, τι να αποφυγουμε και τι προτείνετε! Ευχαριστω πολύ προκαταβολικά! ❤️ Υ.Γ. αν κάποια κοπέλα πουλάει το καρότσι της ας μου στείλει dm
    • Κορίτσια κάτι έψαχνα και έπεσα πάνω σε αυτό που μου φάνηκε ενδιαφέρον : Την 38η εβδομάδα μόνο το 5% των γυναικών θα μπούν σε τοκετό ή θα βιώσουν συμπτώματα έναρξης τοκετού Την 39η εβδομάδα μόνο το 13% των γυναικών θα μπούν σε τοκετό ή θα βιώσουν συμπτώματα έναρξης τοκετού Την 40η εβδομάδα εγκυμοσύνης οι πιθανότητες αυξάνονται και περίπου το 27% θα μπούν σε τοκετό ή θα βιώσουν συμπτώματα έναρξης τοκετού Την 41η εβδομάδα εγκυμοσύνης οι περισσότερες γυναικές σε ποσοστό 36% θα μπούν σε τοκετό και αυτή φαίνεται να είναι η πιο δημοφιλής εβδομάδα έναρξης συμπτώματων τοκετού. Την 42η εβδομάαδα εγκυμοσύνης το  ποσοστό πέφτει σε 17% και λόγω του συνδρόμου υπερωρίμασνης  η πρόκληση τοκετού αποτελεί ιατρική ένδειξη για όλες τις γυναίκες. Αναφέρεται σε πρωτότοκες γυναίκες.
    • Ναι ναι σ΄ιγουρα δεν είναι τέλεια εδώ τα πράγματα, εξαρτάται που θα πέσεις, γιατί βλέπω και στο πορτογαλικό γκρουπ ότι πολλές κοπέλες εχουν γυναικολόγους που δε δέχονται τίποτα και απλά σου λένε ότι θα ακουλουθηθεί το πρωτοκόλλο, τελεία και παύλα. Όπως έγραψα και παραπάνω στην Κίντο, πιστεύω ότι πάιζει ρόλο και το νεαρό της ηλικίας του γιατρού μας αλλά και η προσωπικότητά του γενικά, είναι πάαααρα πολύ ήρεμος. Θα δείξει!  Όσο για την περινεοτομή κι η μαία κι ο γιατρός πρότειναν να ξεκινήσω μασάζ περινεου από τις 34 εβδ για να προετοιμασστεί η περιοχή όσο γίνεται. είναι πάλι στα πλαίσια των φυσικών μεθόδων για να αποφύγουμε οποιαδήποτε παρέμβαση 🙏
    • Αχ βρε το μικρούλι σας, από συμπτώματα πως είσαι;  εγώ έκανα προχθές το βραδάκι εμετό εκεί που έλεγα πως έχω ηρεμήσει, ευτυχώς έφυγε η έντονη μεταλλική γεύση στο στόμα που είχα, κάπως καταφέρνω και παίρνω και τους 2 σιδήρους,  βέβαια υπάρχει λίγο θέμα με την τουαλέτα και ανά διαστήματα με πιάνει η μέση μου  Επίσης η κοιλίτσα μου γεμάτη μελανιές δε ξέρω γιατί αλλά τώρα κάθε τσιμπια μελανιαζει  Πόσο είσαι σήμερα; εγώ 15+1 σήμερα  Κορίτσια οι υπόλοιπες πως είστε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...