Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κ εμενα εκει με εχει πιάσει, πολυ έντονος πονος στα ισχια οταν παω να κινηθώ απο ηρεμια, πχ αν παω να σηκωθώ απ την καρέκλα ή απ το κρεβάτι. Κ οπως κανω αυτη την κινηση απ το ενα πόδι, ειναι σαν να με "χτυπαει" καπως κ στην κοιλιά στην μια πλευρά. Γι αυτό λεω οτι μου φαίνεται σαν μυικος ο πονος. Σαν να εχω πιαστεί πολυ μετα απο γυμναστική καπως 😛
    • Εμείς τελειώσαμε τη β επιπέδου όλα μια χαρά...530 γραμμάρια...το βγάζει λίγο πιο μεγάλο από την αρχή ....όλα καλά μου τα είπε....πήγα και μια βόλτα από τον γιατρό μου....αλλά του είπα μη με ζυγίσει...την  επόμενη Παρασκευή στις ραντεβού μας.... @Elk τουλάχιστον σε είδε κάποιος...τι να πω...τι σύστημα κ αυτό....
    • Εγω σκεφτόμουν αυτες τις μερες οτι εχω φτάσει τα κιλα στα οποια γέννησα την πρώτη φορά. Κ εχω ακομα σχεδόν ενα 2μηνο μπροστά μου, οποτε πραγματικά δεν ξερω πως θα είμαι,  φοβάμαι οτι δε θα μπορω να κουνηθω 😂 κ ειναι οντως ακομα πιο δύσκολο με τα μικρά..κ εμενα θέλει τα δικά του αλλα οι δικές μου αντοχές ειναι πολυ περιορισμένες κ δυσκολεύομαι αρκετά.. ποσο είπαμε ειναι η μικρή σου?
    • Τα ιδια πανω κάτω κ εγω..αλλα ειδικα με την τουαλέτα, αυτο το πράγμα είναι βασανιστήριο ολη νύχτα,  ουτε ξερω πόσες φορες σηκώνομαι..κ τωρα που ειναι κ πιο δυσκολο να σηκώνομαι απ το κρεβάτι, ειναι ακομα χειρότερο 😛
    • Δεν θέλει πρωινά ούρα αν είναι home test από όσο θυμάμαι το λέει στο χαρτί με τις οδηγίες καλύτερα μεσημέρι ή απόγευμα μπορείς να κάνεις και άλλο εννοείται .. εγώ εκανα και δυο την μέρα τις μερες που περίμενα να κάνω ωορρηξία 
  • Προσθήκη...