Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

ΛΟΙΠΟΝ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ραντεβού την παρασκευή στις 10πμ στο river west, στο 3ο επίπεδο έξω από το κατάστημα Μουστάκας (έχει ένα καφέ και παιδότοπο δίπλα, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, γι'αυτό λέω στον μουστάκα)

Καλό θα είναι να έχουμε όλες ένα τηλέφωνο από κάποια απο τις κοπέλες που θα έρθουν για να μη χαθούμε. Εγώ έχω της Γεωργιάννας.

Συμφωνείτε όλες?

Ακούω συμμετοχές :

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γωγω μου οχι και να φωναξουμε!! Εγω δεν ξερω να ερθω εκει, αλλα στο Ριβερ διαβασα οτι θα εχει και ο Αλεξανδρος να παιζει.

Κοριτσια εδω στην γειτονια μου ειναι 15ε το ατομο, καναμε εμεις το τραπεζι του γαμου για τους συγγενεις. Πολυ καλο φαγητο και το κυριος πιατο ψητο παρεγγελνε ο καθενας οτι ηθελε και το ετοιμαζενε εκεινη την στιγμη. Ολοι φυγανε φαγομενοι και ευχαριστημενη. Ειναι κοντα στην εθνικη οδο.

Αναστασια βαλε με ΠΑΡΟΝ.

καλα μπανια ελενα!!! για την συναντηση, προτιμω κι εγω στις 10 ,και οπου θελετε πιστευω θα τα καταφερω, καλα να'μαστε.... :D:D:D:D:D

εμας η συλληψη εγινε κοντα στην αρτα, μεσα σεπτεμβρη, γιατι εκει μεναμε, υπολογιζω μια εβδομαδα μετα τα γενεθλια της παναγιας ( ειχαμε παει στο μοναστηρι τοτε και το θυμαμαι)

κλαιει.....!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ βρε κορίτσια τι ωραία να μπορούσα να πεταγόμουν και εγώ αλλά δε πειράζει στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να τα καταφέρουμε.. Γεωργιάννα δε ξέρω, μάλλον δε χορταίνει γιατί κλαίει και βάζει τα χέρια του με μανία στο στόμα και όταν του δίνω το μπουκάλι το τρώει με λαιμαργία.. ευτυχώς το κάνει μια με δύο φορές τη μέρα.. σήμερα ας πούμε δε πήρε καθολου ξένο προς το παρόν..μόνο με θηλασμό! Ευτυψώς η μαμά μου μένει κόντα στο μαγαζί και όταν πεινάει με πέρνει τηλ και πετάγομαι και τον θηλάζω τι να κάνω.. η μετακόμιση δε ξεκίνησε ακόμη γιατί ψάχνουμε για να αγοράσουμε σπίτι και δεν είναι και τόσο εύκολο στην εποχή μας.. και για το μαγαζί κοιτάμε μήπως φτιάξουμε μια μικρή εγκατάσταση σε ένα οικόπεδο που έχουμε με καμία επιδότηση γιατί και τα ενοίκια έχουν πάει προς τα πάνω και η δουλειά δεν είναι και στα καλύτερα της.. δεν πληρώνει ο κόσμος, κλείνουν συνέχεια επιχειρήσεις. Φιλάκια πολλά

Κορίτσια σήμερα επα8α ΣΟΚ....ακούστε τι έπα8α....

είπα να βγώ στην γειτονιά για εναν καφέ σε ενα στέκι που έχουμε,με μια φίλη που εχει 2 παιδια-ασχετο-

βγήκα στις 19.30 ενω είχα κανει μπανάκι την μικρή κ την είχα ταίσει...οταν εφτασα κοιμοταν του καλου καιρού.

Τα λεμε με την φιλη μου,σκαει ο 1ος για να δει το μωρο σκαει κ ο 2ος που εχει τρελα με τα μωρα κ αρχιζει να της μιλαει πιο πολυ...και τοτε την επιασε κριση κλαμματος με λιγμους,να κοκκινιζει ολοκληρη κ να μην μπορω να την συνεφερω!!!!

Τι αγκαλια ,τι βολτες ...τιποτα!Μας ακουσε ολος ο Ταυρος!

Τα παρατησα ολα αρον αρον πηγα σπιτι,παρατησα το καροτσι στην εισοδο,ανεβηκα πανω της εριχνα νερο στο προσωπο,την εγδυσα ολοκληρη...τιποτα συνεχιζε να κλαιει παρα πολυ!!!

Ειχε κοκκινισει.....με τα πολλα περα δω8ε την ηρεμω καπως κ τηλ στον ξαδερφο απεναντι να μου ανεβασει το καροτσι σπιτι για να μην το κλεψουν.

Ερχεται το παλικαρι,μου το φερνει,βλεπει την μικρη κ παει να την χαιδεψει....την ξαναπιανει πανικος!!

Με τα πολλα την κανω μπανιο,την ηρεμω με αγκαλιτσες κ ακομα οταν σταματησε το κλαμα πεταγοταν απο τους αναστεναγμους.

Δεν το εχω ξαναπα8ει αυτο,φοβη8ηκα παρα πολυ....συμπερασμα?Φοβηθηκε τα καινουργια προσωπα,εκανε κ ζεστη...τι να πω.

Ακομα κ τωρα που κοιμαται αναστεναζει το μαναρακι μου :(

Που να την παω τωρα,πειτε μου...που φοβαμαι μην πα8ει το ιδιο,πρεπει να μιλησω με εναν παιδιατρο.......στην συναντηση αν τα καταφερω θα ερ8ω μονη μου γτ φοβαμαι......

Τ

Καλημερα!

Γωγω μιλησε με τον παιδιατρο να δεις τι εγινε.Δεν το εχω ξανακουσει. Μην απογοητευεσε μεχρι την Παρασκευη εχουμε καιρο, ευτυχως τα μωρα ξεχνανε ευκολα. Θα πρεπει να την βγαλεις για να προσαρμοζετε.

Εμεις πηγαμε βολτα εχθες το βραδυ στο Αλλου Παρκ. Πολυ ζεστη στις 9 το βραδυ. Γυρισαμε μετα και ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 23 μεχρι τις 6. ξεκουραστηκα και εγω.

Καλα που εισαστε σημερα; Ακομη κοιμαστε;

Σουλιτσα κλεινετε 3 μηνων σημερα!! Χρονια σας πολλα!!

Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη για την συναντηση μας!! Περιμενω πως και πως να σας δω!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΑΝΘΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΙΣΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...ΕΜΕΙΣ ΗΣΥΧΑ ΕΔΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ,ΤΟ ΣΚ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ,ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ,ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΧΤΕΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ...ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ...ΕΙΜΑΙ 86.5 ΑΠΟ 108 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Ο ΚΟΛΟΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΦΟΦΙΚΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ,ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ...ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ..ΒΡΕ ΕΛΕΝΑΚΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ?ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ?ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ?

καλημερα κι απο εμενα!!!χτες κοιμηθηκαμε απο τις 11.30 και ξυπνησαμε 7.15 να φαμε!!!τωρα κοιμομαστε παλι, αν και η μαμα προτιμα να κοιμομαστε μεσημερι, για να κοιμαται κι εκεινη... :lol::lol: !!!! σιδερωσα, απλωσα κι ενα πλυντηριο , εφαγα και το τοστ μου για να κατεβασω γαλα :lol::lol: και καθισα..!!!!

ειμαι οκ για την παρασκευη στις 10, θα με φερει ο αντρουλης μου!!!τι καλα, που θα γνωριστουμε!!!

μμμμμ..μαλλον πρεπει να βγαλω φρυδια και μουστακι τοτε...!!!!!

σημερα δεν εχει μαγειρεμα, θα μας φτιαξει ψαρακι η πεθερα μου!!!

γωγω μου, πρεπει να τρομαξες πολυ!!! αληθεια, τι εφταιγε;;;ο κοσμος;;;

γεωργιαννα, αστα, αυτη η ζεστη μας εχει τσακισει, το σκεφτομαστε να παμε οπουδηποτε!!!

γιουλη, μη σκας για τα κιλακια, κι εγω τα εχω, και τα λεω παρασημα της εγκυμοσυνης!!! :lol::lol: μπραβο παντως που συνεχιζεις τη διαιτα, εγω τρωω τον αμπακο!!!!

Ασε Αφροδιτη εγω πρεπει να βαψω τα νυχια μου!! Μην τρομαξετε που τα εχω παραμελησει!! :lol::lol:

Πρπει να δουμε και στην ντουλαπα το καλυτερο συνολακι για τα καμαρια μας!!! Θα γνωριστουν οι νυφες με τους γαμπρους!!!!!! χα χα

Γιουλη καλη συνεχεια στην διαιτα και κουραγιο θα τα χασεις τα ατιμα!

Εμενα μου μεινανε 7 αλλα αδιαφορο. Οταν πηγα για ψωνια απογοητευτικα και ετσι δεν ξαναπαω ( οχι οτι θα κοψω τα γλυκα μπας και χασω)!!

Η Δαναη διακοπουλες!!!

Ti na kanw? Einai i 4i mera pou de ekane kakkakia..Tis kanw masaz stin koilitsa me ladaki, merikes fores tis vazw k ladaki stin tripitsa tis alla tis perissoteres fores kremitsa, tis sprwxnw ta podarakia tis sti koilitsa tis, tis vazw eidiko ma3ilaraki zesto stin koilitsa gia na zesta8ei mpas k kataferoume tipota, tis dinw tsagaki me xamomili me eidiki skoni gia diskoiloiitita alla k PALI tipota k tis evala pali ipo8eto :( :( den 8elw na tis vazw alla den exw alli epilogi!!! Einai i 3i fora pou tis evala tis teleutaies 10 meres..Fovame mipws tis kanw kammia zimeia k den ma8ei na doulevei to enteraki tis :evil: den 3erw ti na kanw!! kammia idea?

Kaname twra kakkakia apapapapa milame gia poli [smilie=pottytrain5.gif] :)) mana mou to mwraki mou..Itan poli gloiwdes san na eixa mesa san mi3oula vlennes k mou eipe i mama mou pws auta simainoun ponous..Skefteite posous ponous eixe to kokomoiro mou :(..E4a3a k sto internet k grafei pws mporei na einai k logw galaktokomikwn autes oi vlennes!!!

καλησπέρα σε όλες κ όλους!!!!!μου λείψατε!!!!!επιστρέψαμε σήμερα από τη Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο πετάμε για Χανιά. περάσαμε πολύ ωραία, κάναμε μπανάκια, φάγαμε ψαράκι φρέσκο που έπιασε ο άντρας μου, είδαμε τους παππούδες και η μικρή μεγάλωσε πάρα πολύ!!!!!της άρεσε η εξοχή και οι βολτούλες και το πιο σημαντικό είναι ήσυχη και καθιέρωσε τον 8ωρο ύπνο!!!!!!!το μυστικό είναι ότι δεν κοιμάται το απόγευμα.χθες κοιμήθηκε στις 11 και την ξύπνησα στις 7.30 για να τη θηλάσω γιατί έπρεπε να ετοιμαστούμε για το ταξίδι. Βέβαια μέσα στην ημέρα κοιμάται ελάχιστα και τρώει πιο συχνά, κάθε 2 ώρες περίπου.Έκανε το πρώτο εμβόλιο και 2 μηνών ήταν 57 εκ και 5.300 κιλά!!!!ολόκληρη κοπέλα.είναι πολύ χαμογελαστή και συνέχεια λέει "εγγγγώ".Λέτε να μας βγει εγωίστρια?!?!?! :lol:

Εσείς πώς είστε???ζηλεύω που θα βρεθείτε από κοντά!!!κι εγλω θέλω!!!!!!θα σας διαβάσω σιγά σιγά γιατί έχουν μαζευτεί πολλά!

φιλάκιαααα

Γωγώ πήγατε τελικά διακοπές???

[quote="a

γεωργιαννα, ντρεπομαι να θηλασω σε δημοσιο χωρο, μπροστα σε πολυ κοσμο.... :(:( βεβαια, θα μου πεις, η πρωτη φορα ειναι, ισως μετα δεν μου φανει τοσο περιεργο....

τα μωρακια σας ειναι καλοκαιρινα εεεε;;;των διακοπων;;; το καλυτερο σουβενιρ πηρατε απο τις διακοπες, εεε!!!!!

ιωαννα, δεν το συζητω, τελειος ο βολος, και βουνο και θαλασσα!!!θελω να ξαναπαω καποια στιγμη...

τελικα επεστρεψες στη δουλεια;;; με το γαλα τι κανεις;;;; η μετακομιση πως παει;;;

κανονιζετε συναντηση;;;;; αν τα καταφερετε πειτε μου κι εμενα!!!εκτος αν δε με θελετε... :(:(:(

αυτα απο εμενα, εχουμε και τον παππου στο νοσοκομειο, δεν παει καθολου καλα, πολυ φοβαμαι οτι θα μας αφησει συντομα....τουλαχιστον να μην ταλαιπωρειται, και κατα τ'αλλα, τι να κανεις, εφτασε 98, ποσο να αντεξει!!!

Καλησπέρα!! Κορίτσια μου μέσα κ εγώ για την συνάντηση!! Τελικά βρήκα λύση,θα έρθω με τη μαμά μου,εκείνη θα πάει στο ΙΚΕΑ βέβαια. Μια διευκρίνιση,το river με το ΙΚΕΑ έχουν το ίδιο παρκινγκ;; Απο τηλ μόνο της Γεωργιάννας έχω κ εγώ! Δε μου στέλνει κ κάποια άλλη κοπελιά το τήλ της καλού κακού; Ή να σας δώσω το δικό μου.

θα κάνω κ μια χαζή ερώτηση...: πώς θα μεταφέρετε τα μωράκια σας;; θα κουμπώσετε το κάθισμα αυτοκινήτου στο καρότσι ή το πόρτ μπεμπέ;;

Συνήθως τον έχω στο πόρτ μπεμπέ αλλα όταν πάω κάπου για λίγες ώρες τον βάζω στο κάθισμα.

Άχ πολύ χαίρομαι!!Αν κ αγχώθηκα λιγάκι.. :D ΄

Γιουλάκι θυμάμαι οτι μένεις Δραπετσώνα,όντως είμαστε κοντά! Εγώ μένω ακριβώς πάνω απο το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου μετά την ιχθυόσκαλα. Να κανονίσουμε φυσικά.Θα τα πούμε κ απο κοντά!

Έλενα εγώ θα έχω φυσικά το καθισματάκι αυτοκινήτου για την μετακίνηση και μετά θα κουμπώσω πάνω στη βάση το κανονικό καρότσι (όχι το πορτ μπεμπέ) για να είναι πιο άνετα η μπέμπα και να κοιμηθεί αν θέλει.

Το ικεα και το ρίβερ έχουν το ίδιο πάρκιν από κάτω. Οι είσοδοι και των δύο είναι κοντά, οπότε πάρκαρε κάπου κοντά στην είσοδο για να μην κάνεις χλμ (είναι τεράστιο το πάρκιν).

Ωχ, ξύπνησε! Πάω να την ταίσω!

αντε Δαναη, μας ελειψες!!!! πρεπει να περασες φανταστικα και χαλκιδικη και θεσσαλονικη!!!οχι, οτι στην κρητη -και ειδικα στα χανια - κακοπερνατε, αλλα λεμε τωρα!!!δεν ξερω ποτε θα ξεπερασω το θεμα με τον δημοσιο θηλασμο, νομιζω οτι με κραταει πισω και το οτι δε νιωθει κι ο αντρας μου καλα.... αν εκεινος ηταν πιο κουλ, και με ενθαρρυνε, μπορει να το τολμουσα χωρις δισταγμους, αλλα τωρα μου ειναι δυσκολο :(:(:( αληθεια, στο ριβερ υπαρχει καποιο μερος να θηλασω η θα τα πεταμε ολες μαζι εξω;;;;;; :lol::lol::lol:

γεωργιαννα, ουτε πεντικιουρ εχω κανει, ειμαι πολυ απεριποιητη, αλλα μη με μαλωσετε, τωρα σαραντησα!!!

αντρια, τι βασανο κι αυτο με τα κακακια!!!!παλι καλα που ξαλαφρωσε το παιδακι!!!

εμεις το απογευμα πηγαμε μια βολτα στο μολ να παρω παντοφλες και λευκωμα για το μωρο... αλλα μαλλον κουραστηκε το μαναρακι μου, αν και κοιμοταν στο καροτσι, και τωρα παιρνει εναν υπνακο...

αν υποψιαστω η δολια μανα, οτι δεν θα κοιμαται τη νυχτα, θα τραβηξω τις κοτσιδες μου!!! αλλα, τι να κανω βρε κοριτσια, οταν τη βλεπω να κουτουλαει απο τη νυστα;;;;; θα σας πω αυριο τα χαμπερια μας!!!

ααααα, εγω στο καροτσι θα την εχω, αλλωστε δεν εχω πορτ μπεμπε και το καθισματακι δεν κουμπωνει στο καροτσι!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...