Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο46-Εδώ οι τοκετοί εξπρές!!!


Recommended Posts

Εκανα γιουβερτσακι και εγινε μουρλια....να δω θα το τιμισει ο γιο ςμου..το δε μοσχαρι λιωνει στο στομα..θα ξυπνησουν- ναι ναι ακομα κοιμουνται...και θα φαμε οικογεννιακως..

Βικη μπλιαξ...σορυ αλλα μπλιαξ..δε μπορω να το φανταστω σαν εικονα..

Ασχετο αλλα και εγω εχω καβαντζωσει το βιβλιο της Βικυς και καποια στιγμη πρεπει να το στειλω πισω...Βικουλι :oops::oops::oops::oops: ντρεπομαι πολυ...

Παιδια δεν ειμαι χαλια επειδη βιαζομαι να γεννησω...δε βιαζομαι καθολου εδω που τα λεμε..ξερω τι μανικη θα τραβιζω οποτε καλα καθετε εκει που καθετε..ας βγει στην ωρα του..

απλα ειμαι ψιλοχαλια με πολλα ζητηματα

Στο θεμα θηλασμος που λετε...εγω πλεων βαριεμαι να απαντησω...ειλικρινα το λεω...

Γιατι αμα απαντησω σε μερικες θα παρεξηγηθω ασχημα και δεν το θελλω..δε λεει...

Δε με αγγιζει που νιωθουν τηψεις...γιατι τηψεις...γαλα δινουν οχι βενζινοκολλα....ασχετο εαν εγω θεορω αυτο το κατασκευασμα αηδια και αμα δε μου κατσει ο θηλασμος του δευτερου θα παθω καταθληψη μεγαλυτερη απο αυτη αμα ξανακανω καισαρικη...αυτες ειναι θεωριες του καθενος...δεν υπαρχει σωστο και λαθος..

επισης θεωρω οτι στην εποχη μας υπαρχει υπερβολικη πληροφοριση για ολα..οποιος θελει βρισκει πληροφοριες..πχ να σας θεσω παραδειγμα της ξαδελφης μου..

απεκτησε 3ο παιδι στα 38 της..υγειεστατο μετα αο μια δυσκολη εγκυμοσυνη..εννωειτε πως αυτο το μωρο δεν θα θηλασει ουτε μερα..θα αρχισει να τρωει ρυζαλευρα απο 4 μηνων..δεν θα καθηση ποτε σ εκαρεκλακι αυτοκινητου κλπ κλπ...

οταν εκανα νηξη για να γεννησει φυσιολογικα..ελεος εχουν περασει 15 χρονια απο την προηγουμενη καισαρικη της...μονο που δε μου ορμηξε εξισονωντας εναν φυσιολογικο τοκετο με την απολυτη τραγωδια..με ναζιστηκο βασανηστηριο...ε τι να πεις απο δω και περα...απλα δε μιλας..

Και μιλαμε για ατομο το οποιο εζησ επολυ τραυματικη εμεπιρια στη δευτερη καισαρικη..με επιπλοκες στο σωμα της κλπ κλπ...

επισης δε μπορω να διαβαζω για ατομα τα οποια τραβηξαν τα πανδεινα για να αποκτησουν ενα μωρο να απαξιουν και να δινουν στα παιδια σκονες και τσαγια..ελεος...εχασε τη μιση σου ζωη για αυτο το παιδι....πηρες του κοσμου τα φαρμακα...εμεινες ξαπλα 9 μηνες...και του αρνεισε καν να δοκιμασεις..δεν μπορω...

δεν μπορω και την απαντηση δεν εχω γαλα...λες και ρε γμτ υπαρχει καποια θεωρια συνομοσιας και ολες μα ολες οι Ελληνιδες δεν εχουν γαλα..ετσι γι ανα μας εξαφανισουν σαν εθνος....

Αλλα δε μιλαω..

μπορω να κατανοησω πολλες αιτιες...πραγματικα μπορω..μια τιμια απαντηση ομως οτι δεν θελλω ρε αδελφε να θηλασω...η προσπαθησα αλλα ηταν αλλες οι πρωτεραιοτητες μου και ηταν αλλη η ψυχολογικη μου κατασταση που καταλαβα οτι δεν ηταν για μενα ο θηλασμος παρα να ακουω βλακιες..δεν ειχα γαλα μπλα μπλα μπλα...νευριαζω.

Δεν εγγυωμαι στον εαυτο μου οτι θα θηλασω το δευτερο..δεν ξερω εαν θα καταφερω να αντλω οπως στον Χριστοφορο..αλλα τουλαχιστωνθα προσπαθησω..αν τωρα καποια στιγμη πεσω ξερη απο τη αυπνια..ε τι να κανουμε..παιδια ηθελα..αμα δεν ηθελα να ταλαιπωρηθω..θα αγοραζα χρυσοψαρο...

τι να κανω δεν ε3ιναι ολα τα μωρα μαμ κακα και νανι

Παντως εγω το θεμα φοφος...δεν καθετε κατω σε καροτισ και ουρλιαζει γιατι θελει αγκαλιε ςτο ξεπερασα με τον μαρσηπο...τα καροτσια μας ειναι καινουρια..ελαφρα μεταχειρησμενα....ολη μερα εκει τον ειχα..εκτος και εν κοιμοταν..σπανιες στιγμες/....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Γεια σας τσουπρες!!!!

Μεγαλη συζητηση πιασατε για το θηλασμο...Δεν ξερω τι να πω, στη Δ τα κανα σκ..., θηλασε με αποτυχια για 3 μηνες και μαλλον φταιει η δικημου αγνοια και ολες οι ΛΑΘΟΣ συμβουλεςπου ακολουθησα..Παντως κι εγω τοτε πιστευα οτι ηταν το πιο απλο πραγμα στον κοσμο.Με το μικρο τα πραγματα ηρθαν πολυ φυσικα, δεν ακουσα κανενανκαι τον ειχα μονιμη συνδεση με βυζι οοολη μερα....Το οτι αποθηλασε 8 μην ηταν δικη μου επιλογη και οχι δε νιωθω τυψεις, μιας κι αυτος το δεχτηκε μια χαρα...

Καλε Χρυσα γιατι μπλιαχ, κι εμενα πολυ τρυφερο μου φανηκε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastacia συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά να πω επίσης ότι και οι δύο (εννοώ 3 ή 4 ) γονείς και παιδιά θα πρέπει να προσαρμοστούν στο πρόγραμμα του καθενός....οι γονείς στου παιδιού και το παιδί στους γονείς....και ναι γίνεται αυτό...πρέπει να δείξουμε στο παιδί τον "σωστό" δρόμο και τρόπο...π.χ όταν τρώμε δεν χωροπηδάμε, σηκωνόμαστε, τραγουδάμε κάνουμε διάλειμμα (όπως κάνει ο Λ.! ) και μετά συνεχίζουμε το φαγητό....ή του μαθαίνουμε τι ώρα θα πρέπει να κοιμηθεί (είναι για το καλό του) και γενικά μπορούμε να του μάθουμε να έχει κάποιο πρόγραμμα στην ζωή του (όπως π.χ. έμαθε η Παναγιώτα και τα έχει όλα γραμμένα σε χαρτάκι!!! :P ), όλα αυτά βέβαια αφού συνεχίσουμε να ακούμε τις ανάγκες του, δεν επιβάλουμε τίποτα απλά δείχνουμε!!! ;)

Γωγώ μπράβο βρε, χαίρομαι :D

επίσης δεν μου απαντήσατε στην ερώτησή μου για το στήθος και το βάρος του και αν ζυγίζουμε περισσότερο επειδή το στήθος μας μεγάλωσε!!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυ ναι συμφωνω απολυτα με καλυψες!!! :D

Αυτο με το βυζι το διαβασ ακαι γελασα πολυ!!!! :lol::lol::lol::lol: αλλα δε ξερω τι να σου απαντησω!!!! :lol::lol::lol::lol: κανε οτι και η Αφρο..στηριψε καπου τα βυζια σου και ζυγισου!!!! :lol::lol:

Βικυ αχ ουτε εγω θα το εκανα...νομιζω θα σιχαινοταν και ο Μακης!!! :P αλλα αφου εσυ ανακουφιστηκες αυτο εχει σημασια! ;)

Η μικρη ειναι καλυτερα το πουλακι μου;;;

Γωγω ρε συ πραγματικα ειμαι πολυ περηφανη για σενα και σε καμαρωνω οταν τα λες αυτα!!!! :YMHUG::x

Εγω ακομη αγκαθακι το εχω που δε καταφερα να ζησω αυτο το συναισθημα! :roll:

Μωρη Θουλη οταν ερθεις θα μου δωσεις να βαλω τον Παντελη στο βυζι να δω πως ειναι;;;;!!!! :)):)):)):)):))

Επισης θα βαλεις τη μπουμπου στο δικο σου μπας και το δικο σου ειναι πιο ανατομικο και το γουσταρει;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Χρυσακι εκεινες που λενε οτι δεν ειχαν γαλα μπορει να μη το λενε σα δικαιολογια,αλλα λογω αγνοιας να το πιστευουν...εμενα με εκνευριζουν δηλωσεις του στυλ "δε θηλαζω για να μη χαλασει το βυζι,γιατι θελω να βγαινω οποτε μου γουσταρει κτλ"..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Τονια ναι..και αυτε ςοι δικαιολογιες ειναι για μενα προσωπικα απαραδεκτες..

ελεος...ενα θηλαστρο σου επιτρεπει να κανεις οτι θελεις..αν και εφοσων δε θελεις να το κανει μαζι με το παιδι σου..

δεν ξερω...ενας λογος που δεν απανταω ειναι γιατι εγω ειμαι ολιγον ιστερικιαμε το γαλα σκονη..διαβαζω τα συστατηκ ατου και φρικαρω...

χιλια χρονια θα προτιμουσ ανα αρμεγω κατευθειαςν απο την αγελαδα και να δινω παρα αυτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ακομη να ερθουν οι επισκεψεις μας! :evil::evil:

για τον θηλασμο,νομιζω οτι τωρα που ξερω κ απο εμπειρια πια,θα ειμαι πολυ πιο αποτομη στο δευτερο..ειμαι σχεδον σιγουρη οτι στην πρωτη "στραβη"συμβουλη καλοθελητων θα μυρισει μπαρουτι! :shock::shock: ετσι ειναι κ ο χαρακτηρας μου δυστυχως.. :( μηδεν διπλωματια!

απο τωρα φανταζομαι σκηνικα με μαιες στην κλινικη να μου λενε για 5λεπτα στο στηθος κ εγω να απαντω με υφος ξερολα"εχω ηδη θηλασει το πρωτο μου αποκλειστικοτατα κ συνεχισα μεχρι μετα τα 2..ξερω καλυτερα απο εσας τί πρεπει να κανω!" :shock::shock::oops::oops::oops::oops:

κ στον γιωργο μου ελεγαν για 5λεπτα στην αρχη,αλλα κατι,ειλικρινα δεν ξερω τί,με εσπρωχνε να τον κρατησω παρα πανω..επιανε κ ευκολα θηλή..κ με μαλωναν οι μαιες κ εγω γελουσα κ ελεγα "δεν πειραζει,δε με ποναει!"ευτυχως παναγιτσα μου,γιατι αν με πονουσε θα τις ακουγα κ τοτε ποιος ξερει τί θα ειχε γινει.. :?:?

ακομη θυμαμαι τη διπλανη μου που η μικρη της δεν επιανε με τιποτα στηθος,ημουν μπροστα,εκεινη εκλαιγε,το μωρο ολο κοιμοταν,της εδωσαν θηλαστρο νοσοκομειακο,φυσικα δεν εβγαλε πολυ γαλα..πονουσε κ εκλαιγε η κοπελα :( δοκιμασε με ψευδοθηλες,τιποτα δεν εγινε..κ ηρθε ο γιατρος της..κ της ειπε μπροστα μου,το ακουσα με τα αυτια μου!,να παρει ενα χαπι για να μειωθει το γαλα της κ να μη παθει μαστιτιδα! :shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

θυμαμαι κ την αλλη κοπελα,σε τρικλινο ημουν,παιδιατρος η ιδια κ ο αντρας της,που ενω θηλαζε μια χαρα ο μικρος της,φευγοντας ειπε στον αντρα της να παει να παρει almiron να εχουν σπιτι! :(

κ θυμαμαι κ εμενα που ελεγα οτι δε θα παρω τιποτα,γιατι δεν προκειται να μου χρειαστει! :)

κ ναι!ντρεπομαι για πολλα στη ζωη μου,αλλα ειμαι πολυ υπερηφανη που κρατηθηκα 23 μηνες αυπνη κ δεν υπεβαλλα το παιδι μου σε κανενος ειδους ευκολη ή δυσκολη δοκιμασια"εκπαιδευσης" κ ειμαι επισης υπερηφανη που ποτε δεν εδωσα σκονη κ κρεμες,οχι γιατι ειναι δηλητηρια,αλλα επειδη καταφερα να κανω αυτο που ηθελα εξαρχης κ να μη λυγισω απο αποψεις τριτων,ακομη κ του παιδιατρου μου!

επισης ειμαι χαρουμενη,μην ξαναπω υπερηφανη,που ενω ο θηλασμος δε μου ηταν ευχαριστη εμπειρια,το εχω ξαναπει,δε τον διεκοψα,ρισκαρα πολλα..αλλα κερδισα τα παντα πισω κ ακομη περισσοτερα!

ουφ!σαν πολλα ειπα κ εγω!απλα επειδη πλεον δεν μπορω να εξηγω τα αυτονοητα,παραμενω σιωπηλη στα ανακριβη που ακουω κατα καιρους!οποιος θελει να ενημερωθει,ενημερωνεται,αυτο ειναι σιγουρο!εμεις πώς ενημερωθηκαμε;;;;;;;;;;;;;;;ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

επισης οποιος δε τα καταφερει,δεν κρυβεται πισω απο γελοιοτητες,λεει την αληθεια στον εαυτο του πρωτα,κ δεν τρεχει κ τιποτα!οι δικαιολογιες ειναι που με τρελαινουν!

ή μαλλον..με αφηνουν παγερα αδιαφορη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΧΑΧΧΑ..Ιουλια εσυ θα κανεις σαν την κομπαρα μου οταν γεννησ ετο δευτερο...- το πρωτο το ειχε γεννησει Αμερικη-..αρχησαν οι μαιες να της λενε τα δικα του ςκαι τους λεει..ειστε συμβουλοες θηλασμου..εεε..οχι λεει η μαια...εχετε καποια εδω στην κλινικη που να ειναι πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου...εεε..οχι λεει η μαια αλλα το πρωσοπικο ειναι αρτια νεημερωμενο..τωτε λεει η τρελη..μη μου λετε τιποτα..ξερω πολυ περισσοτερα απο εσας..καγκελο η νοσοκομα...

Ασχετα αν θηλασ εολους και ολους 4 μηνες..αποθηλασε για δικους της λογους αλλα ειχ επολυυυ γελιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρωτώ γιατί η ζυγαριά με δείχνει 60, αλλά οπτικά μοιάζω με 58!! :lol::lol::lol::lol: επειδή θυμάμαι πώς ήμουν όταν ήμουν 58!!!! :lol::lol::lol:

εγώ έτυχα σε καλές νοσοκ. την 2η φορά στο μπουμπούκι, μου έδειξαν αρκετά (ίσως ασχολήθηκαν επειδή ήμουν και η μοναδική γυναίκα σε όλο τον όροφο!!!! :lol::lol: ) και τα μεσάνυχτα ερχόταν η νυχτερινή νοσοκ. και μου έδειχνε πώς να την θηλάζω ξαπλωμένη κ.λπ., και η Ρ. ήταν δύσκολη γιατί όλο κοιμόταν και δεν έτρωγε και μου λέγανενα την ξυπνήσω να φάει!!! μα πώς? έπρεπε να της αλλάξω την πάνα, μετά δεν έπιανε όλη την θηλή και μου έδειχναν!!!.....εν τω μεταξύ η Ρ. 2η μέρα και τα μάτια της τα είχε κλειστά!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock: νομίζω το βραδάκι της 2ης ή την 3η μέρα τα άνοιξε.....είχε έρθει και ο επαγγελματίας φωτογράφος και να της λέει "άνοιξε τα ματάκια σου" :lol::lol::lol: ...εκείνη κλειστά!!!! :lol::lol::lol: ....και έτσι όλες οι επαγγελματικές της φωτό είναι με κλειστά μάτια!!! :(:roll::roll:

στον Λ. καλέσαμε μαία στο σπίτι για να μου δείξει τα του θηλασμού και μιλάμε αμέσως έπιασε και θηλή και θήλασε ΤΕΛΕΙΑ!!!! αλλά μόνο 5,5 μήνες και αυτό από δικής μου άγνοιας περί επαναγαλακτισμού!!! :(:(

τώρα είμαι μόνη μου, πήγαν για να αγοράσουν ένα τελάρο μπύρες χωρίς αλκοόλ!! :D (η φατσούλα πάει στο μόνη μου)!!!! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα σας!!!

Τονια μου!Καλη μου συμπατριωτισσα!!!

Το καθε μωρο δεν ειναι το ιδιο.Αλλα εχουν μικρα κ αλλα μεγαλα ζορια!

Επισης η καθε περιπτωση δεν ειναι ιδια!Δε σε κατηγορησα εννοειται για τιποτα!Η καθεμια για το παιδι κ τις αντοχες της!Μιλησα πολυ συγκεκριμενα,...πχ για μια μανα που το μωρο ξυπναει ανα 3-4 ωρες αλλα μονο μερα!δλδ μονο αυτο να θεωρει αποδεκτο...Τι να πω?αν υπηρχε μια ζυγαρια να συγκρινουμε τις αυπνιες μας...ε καπου θα ειχε το οριο... :? αλλα δε νομιζω πως αυτο θα ηταν μετρησιμο για τους 3-4 πρωτους μηνες.δεν το δεχομαι πως θα βαλεις σε προγραμμα ενα βρεφουλι που ακομα καλα καλα δεν καθεται,δεν μπουσουλαει,δεν κραταει καλα ενα αντικειμενο.ΔΕΝ σε καταλαβαινει!

Ξαναλεω πως η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!Ομως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια!κ οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος! ;) Τωρα που κολλανε αυτα?βαριεμαι να γραφω!

Ιουλια βαστα κοριτσι μου και μου αρματωθηκες απο τωρα!!! :lol::lol::lol: Εγω τι ρολο θα παιζω?φρουρος εξω απο την πορτα σου να μην πλησιασει μαια αν δεν περασει το τεστ! :lol::lol::lol::lol: Ειμαι περηφανη για σενα! ;):D:D:D

Γωγω ελεος!Θα το πω!!!ΣΤΑ'ΛΕΓΑ ΕΓΩ!!!!στο ειπα πως θα γινεις σουπερ θηλαζουσα κ δε θα θελεις να σταματησεις!!!Κ εσυ το κανεις!Θηλαζειςπαντου εξω,μεσα,περπατωντας κλπ...Αυτα που ελεγες πως δεν αντεχεις να βλεπεις!!! :lol: και τωρα δεν θα μπορεις να σταματησεις κ στο εξαμηνο!! :lol::lol::lol: Πρεπει να πας να πεις σε ολες αυτες που εβριζες ποσο δικιο ειχαν! :P:P:P

Αργυρω για εσενα κ τα μεμε σου τι να πω?!!!!Ο μονος τροπος για να εισαι δικαιη ειναι το μαχαιρι!Κοψτα,ζυγισου κ ξανακολλα τα! :P:P:P

Γεια σου βενετια!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α!

Τονια!Ο θεος (ή η φυση) δε σου εδωσε μαρσιππο σαν τα καγκουρο αλλα σου εδωσε πολλα περισσοτερα!

Χερια,στηθος κ λογικη!Το καγκουρο υστερει απο εμας...κ ομως εμεις επειδη ακριβως εχουμε μυαλο κ μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε φταξαμε μαρσιππους!

Επισης πηραμε(και καλα κανουμε) παραδειγματα απο τα ζωα της φυσης!Τον αποθηλασμο(οποτε θελουν τα μικρα κ οταν ειναι ετοιμα να βγουν στον εξω κοσμο),τη λοχεια(ποιος πλησιαζει λεχωνα λιονταρινα ή ακομα κ σκυλιτσα???),κλπ!Δεν λεω πως ειμαστε ιδιοι!Αυτο θα ηταν επιεικως βλακεια!Αλλα τα καλα ας τα παρουμε! ;)

Χρυσα συμφωνω κ μαζι σου!Σιγα μην ενιωθα τυψεις αν δεν καταφερνα να θηλασω(βεβαι μιλαω εκ του ασφαλους),...Θα ενιωθα ομως παμπολλες αν δεν το προσπαθοσα οσο μπορουσα!Αν τα παρατουσα λογω 3ων...Και παλι ομως τα λαθη μου θα τα ανεφερα μονο ως παραδειγμα προς αποφυγην νομιζω... :?:?

Καλο βραδυ κοπελιες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν σκεφτεις οτι ¨εχω 1,2,3,13 μηνες να κοιμηθω πανω απο 5 ωρες" τοτε θα σε πιασει απελπισια,νευρα,μελαγχολια κλπ.

μα ποοοοοοοοοοοοοοοοοσο με καλυπτεις..ναι ειμαι μαζοχα..

οταν ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ο μπεμπης αυτα σκεφτομαι..οτι της νατασας κοιμουνται εμενα οχι..της παναγιωτας κοιμαται ο μικρος εμενα οχι.κτλ :oops::oops::oops::oops: εκει χανω τη μπαλα κ φωναζω..

αληθεια..αν σκεφτω μερικα αλλα πραματα του στυλ πως μπορουν αλλοι κ τα βαρανε κτλ γινομαι χωωωωωωωωμα...αλλα σκεφτομαι αλλα γμτ..

δηλ λεω αχ θα περασει η ωρα κ δε θαπρολαβω να πλυνω πιατα μαγειρεψω να μπω νετ να να να να

κκει γινομαι παπαρουνα κ σκεσπαω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α!

Ο θεος (ή η φυση

ο θεος καλε..καλα το πες :lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P

τονια πατσουρου εχει στο μενου της τις βιολογικες κρεμες..στα λεω αυτα γτ τα ρωτησα..ελεγε οχι με γαλα σου..δε υπαρχει λογος..

μια χαρα κρεμες ειναι..

ε ιουλια? :P:P:P:P:P ουυε bio εδωσες?

αργυ αληθεια καλε ρωτας αυτο με τα μεμε σου? :o:o:o:o:o:o:o

κοψε κ νυχι μπορει να εισια λιγοτερο..καλε μη ζυγιζεσαι καθε μερααααα

κουρεψες γκαζον?

σας φιλω οοολες..παω εξω μπαλκονι :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελεος δηλ!!!!!!!

βρηκα χρονο να γραψω και με πεταξε!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

με τα πολλα με τα λιγα ελεγα πως σας ευχριστω γαι τα περασρτικα :x:x:x

για τον θηλασμο πως και εγω σταματαω να μιλαω γιατι παρόλο που θηλασα 4 μηνες μεικτα εμαθα πολλα εδω με εσας αλλα κανενας δεν με ακουει..αλλα φυσικο να μην ακουει μια πρωτομανα..θα ακουσει τον ΓΙΑΤΡΟ! και ας καταληξει αργοτερα πως ελεεγε παπαριες... :oops::evil::evil:

εδω ειπανε στην νυφη μου πως με μη νοσοκομειακο θηλαστρο θα αντλει ΜΟΝΟ και δεν θα θηλαζει (ειχε επιπεδες θηλες και ενα μικρο 2ετων κολλημενο παω της και δουλεια ταυτοχρονα) και δεν θα κοπει ο γαλα παρα μονο οταν θα θελει αυτη!

και οταν μου το ειπε εγινα τρουρκος και ηθελα να παω να δειρω την ασχετη μαια που το ειπε για να παρει η κλινικη 160ε! απ οτο θηλαστρο!!!!

φυσικα στις 25 μερες το πουλησε 80 να μην το βλεπει!!!! :(:(:(:(:evil::evil::evil::evil:

τελοσπαντων...ο καθενας ας κανει οτι θελει..

ααα και αλλο! φιλη λεχωνα μου λεει του δινω τσαι για τα πονακια..της λεω ρε συ δεν κανει..ποιος το λεει μου λεει?????? λεω δε νκανει τιποτε αλλο εκτος γαλα(θηλαζει) τους πρωτους 6 μηνες..το λεει η παγκοσμιος οργανισμος υγειας!!!!! και τι μου λεει???????? η γατρος μου ειπε να δινω αυτη ξερει! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ε τοτε ειπα βουλωστο και μην μιλας και τελος!

τονια εδωσα κρεμες βιο με νερο τις εφτιαχνα ή με το γαλαπ υεπινε..νοστιμες ητανε..της ετρωγε το μαναρακι μου..μετα με την αλλεργια μας φορτωσαν τις αλλες τις υποαλλεργικες αλλα τις εδινα..αδου το ειχε πει ο γιατρος.. :roll:

αχχχ σημερα περασαμε πικρα..ολη μερα μαγειρευω ολη μερα κυνηγαω να ταιζω με τον κωστα...

εκανε και εμετο με τον χυμο γμτ...

αχ ρε κοριτσαι υγειαστα παιδακια τιποτε αλλο!! υγεια.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ευτυχως φοβηθηκατε τη θου κ δε γραψατε πολλα! :lol::lol::lol::lol:

θου οχι!ουτε bio εδωσα!σαν ειπα οχι κρεμα,εεεεεεεε!ΟΧΙ ΚΡΕΜΑ! :D:D:D

Κ εγω ετσι σκεφτομουν οταν αργουσε να κοιμηθει..αυτα που θελω να κανω..κ φωναζα κ τα εκανα χειροτερα..κ μετα ναααααααααα οι τυψεις.. :(:(

μεχρι που το πηρα αποφαση..κ τοτε αρχισε να κοιμαται..αφου προηγουμενως ειχα αρχισει να κοιμαμαι εγω με τα ρουχα μου.. :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

αναστασακι :lol::lol::lol::lol:

μεσα στην υπερηφανια ειμαστε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι,θα εισαι εσυ φρουρος κ θα εχεις την αννυ να φωναζει"φυγεεεεεεεεεεεεεεε"σε ολες αυτες τις ασχετες! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βρε βαλε φωτο στο φεις απο χαλκιδικη!ωραια αυτη στο αβαταρ,αλλα μακρινη που λεει κ η αργυρω!κατι σε κοντινο να σχολιασουμε κ λεπτομερειες οπως κανει η γωγω :lol::lol::lol: ,δεν εχεις;;;;;;;;;;;;; :D:D:D

καπου με τα καγκουρο το εχασα.. :oops::oops:

φιλακια σε ολες!καλο μας βραδυ!

βενη κ παλι περαστικα σας.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επιτελους κοιμηθηκαν στις 11 !!! :o

ο μικρος ειναι πιο δυσκολος ,ο μανωλακης απλα περιμενει να κανουμε τα καθιερομενα για να κοιμηθει .

ο μικρος απο τις 8:30 κολλαει πανω μου μεχρι στις 11 η 11 και που θα τεζαρει ...θηλαζει συνεχεια γλαρωνει και ξανα ξυπναει ....γρρρρρ

δεν μπορω να σχολιασω πολλα θελω και να ηρεμισω λιγο στον καναπε σας διαβαζω ομως και σας σκευτομαι πχ δεν εχω πει τιποτα για την φραν αλλα την σκευτομαι συνεχεια και ολα οσα περναει (καιμενος φυλακας) δεν εχω πει τιποτα για την τονια που κανει κατι παρα πολυ πιο δυσκολο απο τον "φυσιολογικο" θηλασμο η για ολα αυτα που λετε για το θεμα που εγω τωρα επειδη ειμαι παλι στην αρχη το βλεπω παλι διαφορετικα .....αχ πολλα θελω να σας πω αλλα τον ξανα ακοωω να κλαιει ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασι μου βρε δεν ειπα οτι με κατηγορεις για κατι! και να το κανεις χεστηκα καλε,εγω σε αγαπησα τωρα τελειωσε!!!! :lol::lol::lol:

Και συμφωνω σε αυτα που λες εκτος απο το κομματι με τα ζωα...επειδη εχω λατρεια με τα ζωα, ειχα σκυλια,γατια και εβλεπα οτι ντοκιμαντερ παιζοταν κατα καιρους εχω να πω οτι δεν ειναι ακριβως ετσι..πχ δεν αφηνουν τα μικρα τους να αποθηλασουν οποτε εκεινα θελουν..η σκυλιτσα πχ που ειχα μετα απο καποιο διαστημα που ετρωγαν φαγητο κανονικα,δε τα αφηνε να τη θηλαζουν συνεχεια,τους το εκοβε σιγα σιγα...επισης τα αφηνουν πολλες ωρες μονα τους,εκτεθιμενα,να κλαψουριζουν για να πανε για κυνηγι ακομη και για να λιαστουν! δε τα αφηνουν να φανε οταν τρωνε εκεινα και πολλες φορες τα δαγκωνουν οταν πανε κοντα! παντα τρωνε εκεινες πρωτα και μετα δινουν στα μικρα τους! αφηνουν τα πιο αδυναμα και αρρωστα μικρα να ψοφησουν!

Ειναι πολλες συμπεριφορες που δε ταιριαζουν με τους ανθρωπους γι αυτο λεω μη παιρνουμε μονομερης συμπεριφορες τους για παραδειγμα..

Βενη ειπες το καλυτερο!!! υγιεστατα παιδακια να εχουμε μονο κι ολα τ'αλλα γινονται!!!! :roll:

Πως ειναι ο Φιλιππακος;;;;

Τι μαρκα ηταν αυτες οι κρεμες θουλακι και βενη να τις δοκιμασω;;;; απο 5 μηνων επιτρεπεται;;;

Καληνυχτα Ιουλια φιλακια!!!! :-*

Που σαι συμπεθερα;;;παρε μια φωτο της νυφης σου προσφατη!!!! :D

Αφρο μου κι εμεις σε σκεφτομαστε πουλακι μου...πες μας οτι θελεις οταν βρεις χρονο! ;)

post-5565-13873937339785_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κανετε κοριτσακια μου?

Τωρα καταφερα να μπω απο το πρωι. Το απογευμα ηρθαν τα πεθερικα και κρατησαν τα μικρα να παμε Σ/Μ. Εχει εναν κωλοκαιρο εξω...φυσαει τρελα ολη μερα και βρεχει παρα πολυ...Εφαγα πιτσα πριν και ηπια κρασακι και με βαρεσε λιγο το ατιμο...

Μεγαλο θεμα ανοιξατε και δεν ειμαι σε θεση να σχολιασω...ασε που δεν εχω να πω και πολλα. Συμφωνω με ολες σας λιγο πολυ. Ισως βρω χρονο να σας πω αυριο.

Συμπεθερα θα τρελαθω!!!!!! Τι κουκλα νυφη εχω εγω!!!! Ααααα δεν παιζω εσεις εχετε πιο πολλα μαλλια απο εμας!! Θα σου βαλω και εγω να δεις τον γαμπρο σου! Αχ ετσι να την βαζεις συχνοτερα να την βλεπουμε. Καλε και η Ειρηνη ελευθερη ειναι μηπως να την προξενεψουμε με τον Αλεξ?? :lol::lol: Μαζι θα τους παντρεψουμε να γλιτωσουμε και τα εξοδα!! :lol::lol::lol:

Αργυ πολυ γελασα με τα μεμε σου! :lol: Λογικα θα ζυγιζεις παραπανω τωρα που μεγαλωσαν.

Σας αφηνω νυσταξα. Καλο βραδυ σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μωρή Γωγώ είσαι τρελή;; Σιγά που δε σου μιλάω επειδή είσαι μια καπιταλόφιλη κυβερνητική! :lol::lol::lol::lol::lol: Είμαι στις πολύ μαύρες μου και γράφω ο,τι θυμάμαι... :roll:

Βόλτα τη μικρή δεν την πήγα σήμερα, γιατί δεν το άντεχα ψυχολογικά... πληρώνει το παιδάκι τις μαλακίες... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Γεια σου ρε Βίκυ με τους κίνκυ θηλασμούς!!! :lol::lol::lol: Εγώ πάντως δεν το βρίσκω μπλιαχ! ό,τι άλλο θες το βρίσκω εκτως από μπλιαχ!!! :lol::lol:

Καλο σας βράδυ κυρίες μου,

σόρι που δε συμμετέχω στη συζήτηση, έτσι κι αλλιώς μόνο 25 μέρες θήλασα. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενακι καλα κουκλα δε τη λες προς το παρον αλλα θα γινει στο μελλον σα τη μανα της!!!!! ;;)8-}8-}:lol::lol:

Το μαλλι της εχει πολυ γελιο γιατι αν και δε φαινεται στη φωτο φυτρωνει προς τα πανω!!!λες κι εβαλε το δαχτυλο στη πριζα!!!! :lol::lol::lol:

Καλα και το Ρηνακι σου θα το ηθελα τρελα,αλλα βλεπω τον Αλεξ και τα ψηνει με την ανιψια της Θουλης,τη Μαρθουλα!!! :P

Σισσακι πως πανε τα πραγματα;;;; :roll: Βρε μηπως να πας οντως μερικες μερες εκεινες τις διακοπουλες που λεγαμε;; ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα .

με ξεκανε παλι ο μικρος χθες βραδυ ....δεν ξερω τι τον επιασε παλι ....κατι θα εχει και δεν μπορει να κοιμηθει ...λετε να κρυωνει απο το αιρ κοντισιον ? σημερα το σκευτηκα :?:roll:

λεω να μεταφερω την κουνια μεσα στο δωματιο μου μπορει να του αρεσει περισσοτερο η κουνια και να ηρεμησει που θα με βλεπει ....τομονο κακο ειναι ο μανωλακης πως θα το παρει και οτι θα ειναι κατω απο το αιρ κοντισιον η κουνια ....αλλα δεν μπορει να παει μακρια η βαλιτσα στο πορτ μπεμπε τσατιζετε που δεν βλεπει και δεν τον χωραει πια καλα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο χωρις αιρκοντισιον κανει πολυ ζεστη στο δωματιο σας;;;αν το εβαζες πολυ χαμηλα και να χτυπαει ο αερας στο ταβανι;; ισως στη κουνια να κοιμαται οντως καλυτερα.. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το εχω στους 27 και οσο πιο πανω πανε οι περσιδες .....ναι κανει πολυ ζεστη ,εχω ζεστο σπιτι ,καλο για τον χειμωνα γιατι καιμε λιγο πετρελαιο κακο για το καλοκαιρι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!! Σας διαβασα :D

Χα χα κοριτσια εννοειται δεν παρεξηγουμαι με τους αγιους αναργυρους!κ μου αρεσε κ το νταλια! λετε να αρχισω να ρωταω παρομοια (αν κ εχω δει μονο δυο επεισοδια απο το σηριαλ κ δεν θυμαμαι τι ακριβως ρωτουσε...)..Δεν εχω ιδεα απο γιορτες κ αγιους...

Θουλη θυμηθηκα τι ηθελα να σχολιασω. Οταν επιασε ο θοδωρης το ποδαρακι του στον παιδοτοπο ηρθε μια που δουλευει εκει κ σου ειπε πως ενα "νταουνακι" σπρωχνει τα παιδια_??? :shock::shock: Αυτη που το ειπε θελει ενα σπρωξιμο μπας κ λειτουργησει ο εγκεφαλος της της ηλιθιας...Συγγνωμη αλλα τα πηρα με αυτο που ειπε..Ακου ενα νταουνακι..την μα....κω... Φαντασου να το πει κ μπροστα στη μαμα του παιδιου η μπροστα σε αλλα παιδια...Δεν ντρεπεται λιγακι η χαμενη..Ας το ελεγε σε μενα κ θα την εβριζα...Οπως οταν η αδερφη μου, τον απριλιο προτεινε στις μαμαδες στο νηπιαγωγειο να φερουν τα παιδακια τους μια μερα να κανουν ασκησεις με την ομαδα των σπεσιαλ ολυμπικ (ειναι παιδια με διανοητικα προβληματα) ερχονται δυο ζωα κ της λενε κ αν φοβηθουν τα παιδια μας με τα καθυστερημενα?? Εννοειται δεν εφερε καμια το παιδι της...Εγω παντως το σεμπινι το πηγα......Ειναι 2 ετων κ ουτε σκεφτηκα οτι θα φοβηθει, ακου εκει!!

Βικουλα μου χωρις παρεξηγηση αλλα θα συμφωνησω με τη Χρυσα, δεν μπορω ουτε στη σκεψη να εβαζα κανποιον να θηλασει (γνωμη μου ετσι, δεν κρινω φυσικα!!!)..το βρισκω και εγω αηδιαστικο, απα πα π συγγνωμη κ παλι,...Εγω μια φορα το ειχα παθει αυτο κ ειχα βγαλει με το χερι..

Για το θηλασμο που λετε, εγω εχω πει τη γνωμη μου...Δεν ξερω παιδια, εγω δεν κρινω τοσο αυστηρα.. Ο καθενας δινει τις δικες του μαχες, εχει τις δικες του αντοχες και τα πιστευω του..Ποια ειμαι εγω να κρινω..Αν δεν μου αρεσει κατι δεν το κανω στον εαυτο μου...Αν βρεθω σε συζητηση θα πω τη γνωμη μου, αν δεν συμφωνει κανεις, εγω λεω, κοιταχτε αυτο πιστευω κ δεν με ενδιαφερει να δεν συμφωνειτε..καντε οτι θελετε...Προσωπικα πιστευω πως ολα τα θεματα (ακομα κ του θηλασμου) ειναι πολυεπιπεδα, δεν υπαρχει μαυρο ασπρο, υπαρχει παντα μια γκριζα ζωνη....

Οπως εχω πει, υπαρχουν τοσο χειροτερα στη ζωη απο αυτα...

Προσωπικα ενα θεμα διαβσα κ με νευριασες..μια που εγραφε για σεξ μετα την αποκολληση κ οταν της ειπε η Απις τους λογους που δεν κανει, εγραψε ενα λογιδριο κ σχεδον την εβρισε την κοπελα (την Απις που εχασε κ το μωρο της προωωρο, αν ειναι δυνατον)..Τοτε τι ρωταει αφου εχει ηδη αποφαισει τι θα κανει...Μετα βεβαια το αλλαξε οτι κ ο γιατρος της ειπε οχι σεξ...Τετοια θεματα δεν καταλαβινω γιατι μπαινουν....

Πολλα ειπα παλι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φραν μου το ειδα εκεινο το θεμα και το μονο που ηθελα να γραψω "εδω ο κοσμος χανετε και το μ.... ξυριζετε " πηγε να χασει το παιδι και το μυαλο στο κοκο το εχει ......

για τον θηλασμο συμφωνω με οτι ειπαις .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...