Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 8ου-9ου-10ου 2010 Νο4!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Recommended Posts

HELLO!!!HELLO!!!!!

Χαθηκα,το ξερω,μη βαρατε :oops: αλλα αυτος ο αντρας μου εχει κανει καταληψη στο λαπτοπ με αυτες τις εργασιες και τις ομιλιες(τι οργασμος επιστημοσυνης Θεε μου!!!) και δεν μπορω να μπω :evil::evil: Ασε που εχουμε εξοριστει στη μανα μου γιατι με τη μικρη εδω,σιγα μην μπορεσει να διαβασει :!::!:

Εγω κοπροσκυλιαζω ολη μερα για την ακριβεια το εχω ριξει στις βολτες μς την κορη μου :D:D αφου απο την Πεμπτη ξεκινησαμε επισχεση εργασιας στο νοσοκομειο ,οι ειδικευομενοι ,αφου εχουν να μας πληρωσουν εφημεριες απο το Δεκεμβριο :evil::evil: Ειπαμε μας φευγει που μας φευγει ο πατος ,μην πηδ@@@@στε και τζαμπανταν :evil::evil: Το κακο βεβαια ειναι οτι στην αρχη δεν ειχε μεγαλη συμμετοχη,μονο οι καρδιολογοι και οι αναισθησιολογοι καναμε και πολυ τα πηρα :evil::evil: Μην τα χαλασουν με τους διευθυντες τους :shock::shock: ΕΛΕΟΣ!!!Αν δεν αντιδρασουμε εμεις οι νεοι που κυριως μας πληττει ολη αυτη η κατασταση,τοτε τι περιμενουμε :?::?: στην τελικη χεστ@@@@κα και για τους διευθυντες!!!Αυτοι τα αρπαζαν οταν ηταν παχιες οι μυγες,εχουν κανει την καβατζα τους,τι τους νοιαζει για εμας :?: Απλα χανουν τους δουλους :evil::evil::evil:

Αλλα απο αυριο θα μπουν αλλες 3 κλινικες....να δουμε :roll::roll:

Οπως βλεπετε πολυ επαναστατικο το κλιμα,μια η Αρια,μια εγω :lol::lol::lol: Σταυρωστε μας,σταυρωστε μας...που λεει και η σοφη Εφη Σαρρη :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κατα τ'αλλα,η επανασταση με τσακισε οικονομικα,αφου εχουμε παρει με την μανα μου σβσρνα ολη την αγορα και καλα για βολτα και κοντευω να ξοδεψω περισσοτερα απο οσα εχω να λαμβανω :lol::lol: Πηγαμε να παρει η μανα μου φορεμα για τη βαφτιση του ανηψιου μου και τελικα εφυγα με 2 πουκαμισα,ενα παντελονι και ενα ανοιξιατικο μπουφανακι :oops::oops::oops: Η δε μανα μου πηρε ενα τελειο φουστανι και την παρεσυρα και αυτη και πηρε και ενα κουσουμι λινο :lol::lol: Ο μπαμπας μου ηταν καπως ετσι... ~x(~x(~x(~x(~x(~x( Πηρα και για τη Μιμικα 2 φορμες και ενα τζιν μπουφαν ;)

Και ακουστε τι επαθα τωρα,μια μερα που ετοιμαζομασταν για βολτα :evil::evil:

Κατεβαινω πιο πριν απο τη μανα μου για να τακτοποιηθουμε στο αυτοκινητο,βαζω την μικρη στο καρεκλι της,αλλα ημουν απο την πλευρα του δρομου και ερχταν αυτοκινητο.Κλειν λοιπον την πορτα και παω να μπω απο την αλλη πορτα για να την δεσω.Ποση ωρα εκανα ρε κοριτσια?Δευτερολεπτα!!!Διπλα της ειχα αφησει την τσαντα μου,οπου πανω-πανω ηταν τα κλειδια του αυτοκινητου,τα παιρνει το σκατο και κλειδωνεται μεσα :o:o:o Επαθα υστερια!!!Τα αλλα κλειδια τα ειχα στο απιτι μας,ηθελα 1 ωρα να παει ο μπαμπας μου και να ελθει,ετρεμα να μεινει 1 ωρα κλειδωμενη!!!Αρχισε να κλαει και αυτην και παει απο τα νευρα της να πεταξει τα κλειδια :shock::shock::shock: Ευτυχως κατεβηκε η μανα μου, η οποια της μιλουσε πολυ ηρεμα και της εξηγουσε τι επρεπε να κανει!!!Εγω ουτε που περιμενα να καταλαβει!!!Προσπαθησε το κακομοιρο 2 φορες αλλα παλι κλειδωνοταν,τελικα την 3η τα καταφερε :D:D:D

Και λεει ο μπαμπας μου"ευτυχως εχεις εξυπνο παιδι γιατι εσυ εισαι τελειως χαζη" :oops::oops:

Κοριτσια τα ματια σας 14!!!!Εναι διαβολακια,τι να πω :?::?:

Λοιπον θα σας καληνυχτισω γιατι αυριο εφημερευω :evil::evil: εφημεριες πρεπει να παμε γιατι ειμαστε προσωπικο ασφαλειας :evil::evil:

Θα σχολιασω αυριο απο τη δουλεια αν προλαβω ;)

καλημερα!τι κανετε;εγω βαριεμε αυτες τις μερες δεν εχω ορεξη ουτε να κουνησω :lol::lol::lol:

χαρουλιτα δεν χρειαζετε να γραψω για το λογο σου παλι τα εχουμε πει εισαι φοβερη!! ;) οσο για τα παιδια τι να πω;οτι η μαρισα 1,5 χρονων με ειχε κλειδωσει στη τουαλετα;και ηταν μονη της στο σπιτι με το φαγητο στο πετρογκαζ;και ημουνα και εγκυος πως να εβγενα απο το παραθυρο;φωναζα απο το παραθυρο ξαναφωναζα και ειχε και αερα εκεινη την ημερα και τελικα με ακουσε η κουμπαρα μου απο την πανω πλευρα του δρομου στο βουνο και πηρε τηλ τη μανα μου και ειρθε και ανοιξε....τα σουτζουκακια δεν το συζητω ειχαν γινει καρβουνο :?:? πως δεν πηραμε καμια φωτια!ε απο τοτε ολα τα κλειδια τα εξαφανησα :lol::lol::lol::lol::lol: αντε με επιασε παρλα πρωι πρωι!

με γεια και τα ρουχαλακια χαρουλιτα!

θελω ενα κουρεμα αγριο και λεω να κανω και καμια ανταυγια να ανανεωθω....θα δουμε οταν παρω την αποφαση να παω για κουρεμα!

χτες πηγαμε για καφε μα τι καφες ηταν αυτος :shock::shock::shock: ο ιακωβος δεν σταματαει πουθενα ζωη να εχει....αφου νευριαζω και λεω δεν θα ξαναβγω απο το σπιτι :lol::lol::lol:

αλεξανδρα πωπω τη επαθε η μικρουλα :shock::shock: τρομαζω μονο που το ακουω!αλλα αφου ειναι ολα ενταξει δοξα το θεο!οσο για το μαλι;και μενα μονιμος μολις τελιωσει το φαγητο περνουν και μια γευση τα μαλλια! :lol::lol::lol: μια μερα ειχε παρει τη ντοματα και την ετριβε πανω στο κεφαλι του :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε σας φιλω !

γεια σας κοριτσακια!!!!μπηκα να πω Χρονια Πολλα στην Στελλιτσα μας!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] να ζησεις ζουζουνιτσα και να εισαι παντα γερη κ ευτυχισμενη!!! [smilie=occasion1.gif] Φουφουκα να την χαιρεστε!!!!!!!!

καλο μηνα σε ολες!!!!τα νεα μας αυριο,ειχαμε κοσμο απο το πρωι κ ψηναμε κ τρωγαμε κ τωρα μαζεψα....αλλα ηταν ωραια!!!φιλακια πολλα!!!

γεια σας κοριτσακια!!!εγω παλι δεν ειμαι καλα αυτες τις μερες...μπορει ο καιρος να φτιαχνει εγω ομως πεφτω ολο και περισσοτερο μπηκα ομως να ευχηθω χρονια πολλα στο Στελλακι!!!!Φουφουκα να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις οπως επιθυμεις!!!

σας φιλω ολες και σας σκεφτομαι!!!

Γεια σας,φιλεναδουλες!!!

Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Φοφουκι να τη χαιρεστε και να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!

Εγω μπηκα να σχολιασω,αλλα ειναι 3 ξελογιαστρες μεσα και με καλουν για τσατ και δεν μπορω να αντισταθω :((:((:((:((:((:((

Φουφουκι να χαιρεσαι το Στελλακι σου!!! Παντα ευτυχισμενα και τα δυο σου ζουζουνακια! Να ευχηθω και για τριτο, δεν ξερω!

Καλο μηνα κοριτσια μου! Σας βλεπω στο τσατ αλλα δεν συμμετεχω γιατι ειναι το αντρακι μου εδω! Φιλια...

Λοιπον θα προσπαθησω να σχολιασω παραλληλα,αν και σας διαβαζα τοσες μερες σε δοσεις και τα χω κανει σαλατα :oops::oops::oops: Ας αρχισω απο τα πιο προσφατΑ!!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ,αμαν βρε κοριτσι,εγκεφαλικο ο παππους :( και γιατι Αθηνα?Θηριακι ο Ιακωβος,ε? :lol::lol::lol: Να σου πω και εγω τα ιδια λεω καθε φορα που βγαινουμε οτι δεν θα το ξανακουνησω ρουπι,αλλα τι να κανουμε να μεινουμε για παντα κλεισμενες μεσα!!!Το τερπον μετα του ωφελιμου ;)

Καλα οσο για το τηλ,καλα του κανες!!!Με κανει τρελλη αυτο το πραμα :evil::evil::evil::evil:αλλα ενω λεω οτι θα του το κανω και εγω για να δει,Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ :evil::evil::evil: ουτε που ιδρωνει το αυτι του!!!Εσενα τουλαχιστον σε εψαξε,σε καλο δρομο εισαι :lol::lol::lol::lol:

ΜΑΡΑΚΙ,εισατε ακομα ζωντανοι,οικογενειακως :lol::lol::lol: ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ!!!Αν ξαναρωστησετε μονο το ευχελαιο σας σωζει και εσας :lol::lol::lol: Παλι καλα που ειστε καλυτερα :!:

ΕΛΕΝΑ,τι γινεται με εσας τις νησιωτισσες?Σας πειραζει η θαλασσινη αυρα?Περαστικα και σε εσας κοριτσακι μου!!Ολοκληρο θηριο ο Ορεστακος :o:o:o Το ξερω οτι χρωσταω τικερακι :oops::oops::oops: ολοκληρο αντρακι και να φαινεται χρονιαρικο στο φορουμ :o:o:oτωρα που δεν δουλευω θα το φτιαξω ;)

Αρια,δειχνουμε καταννοηση τα Σ/Κ ;)Ο μπαμπας οΚ?Να του βαλετε μικροτσιπ :lol::lol::lol: δεν υπαρχει αλλη λυση :!::!::!: Εγω το λεω στον αντρα μου :lol::lol::lol: Πως παει η επανασταση?Καλε καλε καρτα χτυπατε στη διαδηλωση και πας με ωραρια :?::?::?::lol::lol::lol:

Αληθεια τωρα σκεφτεσαι να πας διακοπες στη Φουφου :o:o:o αυτη μεχρι και στο αντισκηνο θα βαλει ηλεκτρικη,την κατσατε :o:o:o:o:o Θα το σκεφτομουν να σας ακολουθησω και να γινει το παρτυ της χρονιας αλλα καμινκ φιλεναδα με Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α :shock::shock::shock::shock: θελω κρεβατι να ξαποστασω το κουρασμενο μου κορμι :lol::lol::lol:

Βαφεις και καγκελα :o:o:o μια χαρα θα τα βρειτε με τη Φουφου ,μου φαινεται :lol::lol::lol:

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ,φιλολογος ή διατροφολογος εισαι τελικα??Ασε τα κινοα και πιασε τα σουβλακια γιατι θα σταματησει τις τουμπες η μικρη και θα τρεχεις παλι!!Σιγα μην κανει αεροπλανικα με τα κινοα!!!Μικρη ειναι,οχι χαζη :lol::lol: Το πουλακι του γιου σου του περπαντη,οΚ?Βρε λες να κανει τιποτα περιεργα και πρηστηκε :o:o:o Πλακα κανω ;) Ειναι τρελλο φατσονι :D:D:D

ΡΟΥΛΑΚΙ,μεγεια τα ψωνια ;) Ωραια τα σαιτ ρε εσυ,αλλα επειδη δεν το πολυεχω το θεμα,που πρεπει να μπω γιατι ολο φορεματα για μαμα της νυφης βρισκω :oops::oops::lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα,κοριτσάκια!!!ΤΙ κάνετε;Θα σχολιάσω όσο μπορώ,γιατί στο τσατ είναι οι γνωστές-άγνωστες ξεμυαλίστρες. :lol::lol::lol:

ΑΡιάκι μου,έκανες την κατάλληλη ερώτηση.Αν φτάσαμε καλά στην Αθήνα.Θα πω μόνο πως η πτήση μας ήταν να γίνει 21,45 κι έγινε 1,45.Είχε πρόβλημα ο ένας κινητήρας του αεροσκάφους και μας κατεβάσανε.Μετά από 15 λεπτά μας λένε ότι θα γινει ξανα επανεκκίνηση και θα μας πουν πάλι.Μετά από λιγο βλέπουμε τον πιλότο και τις αεροσυνοδούς να περνάνε χωρίς να μας λένε τίποτα και τους σταμάτησε ο κόσμος.Με τα πολλά μας ενημέρωσαν στις 11 ότι στις 00,35 θα φεύγαμε για Αθήνα με άλλο αεροσκάφος.Στις 00,10 όμως πήγε μία κοπέλα και ρώτησε και το αεροπλάνο δεν είχε φύγει καν από την Αθήνα για να έρθει να μας πάρει.Τελικά ήρθε 1,10,επιβιβαστήκαμε 1,30 και απογειωθήκαμε 1,45.Φτάσαμε στο σπίτι μας 3,30.Η Αγγελική είχε κοιμηθεί το μεσημέρι μέχρι τις 18,30 αλλά η Στέλλα καθόλου.Παρόλα αυτά ήταν ντουρασελ.Τρέχανε πέρα δώθε.Ήταν κι άλλα δύο παιδάκια.Αφού τις κοιτούσε ο κόσμος και απορούσε.Κοιμόντουσαν οι μεγάλοι και τα κορίτσια μου στον κόσμο τους.Το σπίτι μου στη Λήμνο από το αεροδρόμιο είναι 5 λεπτά.Πήραμε το γειτονάκι μας έφερε γάλατα και ούτε αυτά δεν ήπιαν.Ο νόμος του Μέρφι ρε κορίτσια.Πάντα παίρνω νερά,παιχνιδάκια,γάλατα.Αυτή τη φορά δεν πήρα τίποτα.Ιδίως γάλα.Η Στέλλα τελικά κοιμήθηκε στο αεροπλάνο και η Αγγελική 5 λεπτά πριν φτάσουμε σπίτι και φυσικά την ξύπνησα.Τώρα λέω τα 5 λεπτά θα μας σώσουν;Από τη μια καλύτερα,γιατί αν κοιμόντουσαν κι οι δύο δε θα μπορούσαμε να κουβαλήσουμε τα πράγματα.Τις βάλαμε για ύπνο,ευτυχώς ήταν οι γονείς μου ξύπνιοι και μας περίμεναν και τις πήραν αγκαλίτσα,μέχρι να φέρουμε τα πράγματα και κοιμηθήκαν μια χαρά.Μου φαίνεται ότι εδώ κοιμούνται καλύτερα.Φτου φτού.

Βικούλα,περαστικά στον παππούλη σου!Να πάνε όλα καλά εύχομαι.Καλά μη νομίζεις,οι άντρες δε συμφωνούν και σε πολλά.

Αλεξανδρούλα,πολύ γέλασα με τη Φουφουκίαση. :lol::lol::lol: Α πα πα!ΤΙ έπαθα καλέ το κορίτσι μας;Καλά που της έδωσες το σιροπάκι.Δεν έφταιγες εσύ ρε κορίτσι,αφού ρώτησες την κοπέλα και άλλα σου είπε.Πέρασε τώρα,πάει μην το σκέφτεσαι.Εννοείται πως δε θα σε νοιάζει άμα λερώνει.Αρκεί να τρώει το ζουζούνι μας. ;):)

ΦΟΥΦΟΥΚΙ,οχι οτι θελω να σε καρφωσω αλλα εισαι μια απο αυτες που με ξελογιαζουν στο τσατ και δεν με αφηνουν να αφιερωθω απερισκεπτη στο συγγραφικο μου εργο!!!

Δεν σε φοβαμαι εσενα θα μυεισεις σε κρασοκατανυξεις και καφεδς και τους επομενους γειτονους :lol::lol::lol: Δεν ξερω μην σε φρεναρει η δουλεια και βγεις ντεφορμε :lol::lol::lol:

Εγω Λημνο δεν ερχομαι παντως!!!!Θα με χωρισει ο αντρας μου αν τον παω για διακοπες σε μια φιλη μου που μιλαει πιο πολυ απο μενα :lol::lol::lol:

Πηγες μαρη στο παιδοτοπο να δεις τι γινεται ή θα ελθει η συμπεθερα μου τοσο δρομο τζαμπα :o:o:o

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ,τα ειπαμε στο τσατ αναλυτικα και στην ομαδα ;)

Θα σου πω μονο οτι ο ποιητης:"η Ιθακη σου εδωσε το ωραιο ταξιδι" :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

ΑΛΕΞ ,εταιρη παρθενοπιπιτα(που λεει και η Τασσω),ξελογιαστρα,τα ιδια και χειροτερα με την Φουφου εχω να πω :!::!::!: Τσατολαγνε(τι γλωσσοπλαστρια ειμαι Θεε μου) :!: Το καψαμε σημερα αλλα γλωσσα μεσα παλι δεν βαζεις :!: Ουτε η κουραση δεν σε πτοει πια!!!

Το βιντεο με το γευμα της Κβνσταντινας ολα τα λεφτα!!!Ο καημος της μανας!!!Αλλες στελνουν βιντεακια να χορευουν και να τραγουδανε και εσυ να τρωει :lol::lol::lol: Αντε στειλτο και στο Ελλαδα εχεις ταλεντο :lol::lol::lol: τρελλη!!!

Αυτο με την αλλεργια ,ουτε να το σκεφτω δεν θελω :!::!::!: Τερας ψυχραιμιας σε βρισκω :!::!::!:

Χαρουλίτα,έχεις δίκιο.Αμα δεν επαναστατήσουμε εμείς οι νέοι,δε θα καταφέρουμε τίποτα.Ξεσκίστησες στα ψώνια μαρή;Καλά έκανες!!!Μεγεια τα πραγματάκια σας! :D Κι εμείς αύριο θα πάμε στα τζάμπο με τη μανούλα,η Στέλλα έχει αρχίσει και την καλοπιάνει από σήμερα και η μάνα μου,έχει γίνει χώμα. :lol::lol::lol: Πήρες τρομάρα με το κορίτσι ε;Αυτό το έχει πάθει η ξαδέρφη μου με το βαφτιστήρι μου 2 φορές.Όντως θέλει προσοχή.Τέλος καλό όλα καλά. :) Χαρουλίτα,ευχαριστώ πολύ!Ξελογιάστρες ε;Αστα να πάνε.Πρέπει να μπαίνουμε 5 τα ξημερώματα να μην παρασυρόμαστε. :lol::lol::lol: (Τραβάτε με κι ας κλαίω).Οπα αν θες να έρθεις κι εσύ,δε σημαίνει ότι θα μείνεις σε κάμπινγκ,επειδή θα μείνει το Αριάκι.Θα σου βρω δωμάτια.ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ!Και για να μη λέτε,αν έρθετε θα κάνω μόνο τα καθημερινά.Καλά θα γίνει χαμός.Εχει καράβι και από Θεσσαλονίκη και από Καβάλα.Με έχετε ξεσηκώσει και στο τέλος δε θα έρθει καμία. :? Κανονίστε κοπρόσκυλα,να χαίρομαι άδικα.

Βικούλα,έκανε το Μαρισάκι τέτοιο πράγμα;Πώς δε γέννησες καλέ πριν την ώρα σου με την τρομάρα που πήρες;Να πας να φτιάξεις το μαλλί να ανανεωθείς.Ασε κι εμείς σήμερα πήγαμε για φαγητό και η Αγγελική μου το 'εβγαλε ξινό.Όλο γκρίνιαζε και απότι κατάλαβα επειδή ήθελε τη μάνα μου που ήταν στο σπίτι. :evil::evil::evil: Καλέ το παιδί σου στέλνει μηνύματα ότι θέλει να βάψει το μαλλί του κόκκινο. :lol::lol::lol:

Αλεξανδρούλα,ευχαριστώ πολύ για το Στελλάκι μου.Μην περιμένεις ακόμα λεπτομέρειες για το πάρτυ.Αδερφός είναι αυτός.Κορίτσια τι θα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο;ΜΙλάγαμε κάτω στη μάνα μου και σηκώθηκε κι έφυγε και μου λέει κάνε ό,τι θες. :lol::lol::lol: ΤΙ να του πεις τώρα.Μέχρι αύριο σίγουρα θα ξέρω.Το ίδιο και στη Μαγδούλα.

Δεσποινακι,κοίτα να ανέβεις,ευχαριστώ κι εσένα για τις ευχές για το μωράκι μου!

Αριάκι,ευχήσου μου και για τρίτο! :lol::lol: Ευχαριστώ και για το Στελλί μου!

HPIM2111.JPG[/attachment:1u0yf2r6]post-1311-13873934649868_thumb.jpgHPIM2109.JPG[/attachment:1u0yf2r6]ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ,σε αφησα τελευταια γιατι πολυ τα πηρα :!::!::!::!: ΜΜα να λες οτι το κοριτσι μου κερατωνει το στεφανι του :o:o:o:o:o Για ποιες μας περασες :o:o:o

:lol::lol::lol: Ρε Χαρουλίτα,γιατί το λες αυτό για το τσατ;Εγώ είμαι η πιο ήσυχη. :oops::oops::oops::P:P:P Α,το έχω βγάλει από τώρα το πρόγραμμά μου για όταν θα δουλεύω. ;) ΑΡκεί να είμαστε καλά.Ρε συ ο αδερφός μου δεν παίζεται.Αύριο θα ειναι η τελική απόφαση.Δεν πάει άλλο πια.Ελα και σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να μη μιλάω. :lol::lol::lol: Τι φανταστικές οι φωτογραφίεςςςςςςς!!!!!!!!!!!!Τι ζουζουνάκια είστε μαμά και κόρη!!!!!! :D

Αχ,μη με κοροϊδεψετε.Ξέρετε με ποιους πήγαμε για φαγητό σήμερα.Με ένα ζευγάρι γειτονάκια από τη Λήμνο,όχι τους πολύ κολλητούς,τους άλλους και εχουν έρθει κι αυτοί με άδεια εδώ και μένουμε κοντά στην Αθήνα.Ετσι το εκμεταλλευτήκαμε.Αυτά.Τώρα που σχολιάσα πάω να τσατάρω απερίσπαστη. :lol::lol::lol::lol: Καληνύχτααααααααααα!!!!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Για να μαθετε που ολο ξενοκοιτατε :lol::lol::lol: Μια η κορη της νυχους,μια η ...μια τεσπα με ακαταλαβαστικο ονομα που το καρφωσε η Αλεξ....Ποσα να αντεξουμε πια :!:

Πλακα-πλακα και προχθες παλι την επεσε σε ενα αγορακι στο παρκο :o:o:o της εδινε την μπαλλα του και τον πηρε αγκαλια και τον φιλησε και αυτος ο μα@@@κας φοβοταν :o:o:o:o

Λετε να μεγαλωνω τη Τζουλια Αλεξανδρατου :shock::shock::shock::shock:

Σταυρουλα που χαθηκες???Καλα το μικρουλι σου?

Στεργια,ξενυχτατε και χαθηκες?

Νομιζω δεν ξεχασα καμια!!!

Καλα Φουφουκι,δεν παιζεσαι :o:o:o:o μ'αρεσει που δεν θελέις να χανεις τους ρυθμους σου :lol::lol:

Παντως καλα λενε τα κοριτσια οτι οταν μπαινουμε εμεις οι δυο χτυπαμε limit up :lol::lol::lol:

Για αυτο σου λεω,οτι δεν θα την παλεψει ο αντρας μου και με τις δυο :lol::lol::lol:

Εγω δεν σε θελω για φιλη :o:o:o Αν και θα μαλωνουμε συνεχεια ποια θα μιλησει 1η :lol::lol::lol:

Παντως σοβαρα,εμεις μοιζουμε πολυ,ειμαστε ευεξαπτες και νομιζω οτι θα αρπαζομασταν συχνα αλλα θα τα βρισκαμε στο λεπτο ;)

:lol::lol::lol: Όντως μοιάζουμε πολύ.Δεν πιστεύω ότι θα αρπαζόμασταν απλά θα ήμασταν σε ένταση,αλλά όντως χωρίς προβλήματα.Ήρωες οι άντρες μας ε; :lol::lol::lol:

Λοιπον θα σας καληνυχτισω αφου κανω μια σημαντικη ανακοινωση :!:

Μιας και οπως καταλαβατε ειμαι μεγαλο ταλεντο και υπο αλλες συνθηκες θα ημουν το παραπαιδι της Ελενας Ακριτα,και επειδη τα κειμεναμου σας διασκεδαζουν,και επειδη ειμαι και απληρωτη και δεν βγαινω,θα ανοιξω μια ομαδα που θα τα γραφω εκει και θα με πληρωνετε για να μπειτε :!::!::!::!:

Επιχειρηματικο μυαλο δεν βρισκετε :?::lol::lol::lol::lol:

Τι να κανω :?: Η ΑΝΑΓΚΗ.....

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....και καλο διαβασμα!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα κορίτσια....Καλέ γλωσσοκοπανίαση πάθατε χθες;;;Και το χασα..Μπήκα αλλά φώναζε ο "μπέμπης" μου να σηκωθώ να του φτιάξω να φάει...

Είμαστε μια χαρά Δόξα το Θεό.Η μάνα μου μόνο κάτι έπαθε το μάτι της και βλέπει θολά.Πήγε σε οφθαλμίατρο και της είπε ότι έχει θρόμβο στη κεντρική αρτηρία του ματιού και την έστειλε σε καρδιολόγο ο οποίος δε βρήκε τίποτα.Σήμερα θα ξαναπάει σε άλλο οφθαλμίατρο γιατί κάτι γνωστοί της είπαν πως δε φτιάχνει μόνο με laser.Ήταν ψυχοπλακωμένη με το θέμα και κατέβηκε στα μαγαζιά να δεί για κανένα πασχαλινό δωράκι απόγευμα Παρασκευής.Την πλευρίζει μια μηχανή με ένα ζευγάρι πάνω και της βούτηξαν τη τσάντα.Μέσα στο κόσμο στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.Είχε μέσα 100€,το κινητό της,την ταυτότητα,κλειδια σπιτιού,αυτοκινήτου και σπιτιού μου,γυαλια πρεσβυωπίας και ηλίου και την ατζέντα της με όλα τα τηλέφωνα και διευθύνσεις συγγενών και φίλων.(αυτή τη κλαίει περισσότερο από όλα).

Μα στη Ρόδο τσαντάκηδες;;;Που ζούμε πια...έλεος.

Αλεξάνδρα μου αμαν τι πάθατε με αυτά τα κωλομπισκότα...Ευτυχώς που είχες πρόχειρο το αντίδοτο.Τόσο άμεση αντίδραση σε αυτή τη γλουτένη...

Κατερινιώ να χαίρεσαι το Στελλί σου...Ταλαιπωρηθήκατε με το αεροπλάνο παρόλο που δε πήγατε με στρατιωτικό αυτή τη φορά;;;Να περάσετε καλά!!!

Χαρά τι ντίβα είναι αυτη με το γυαλί!!!Και μπράβο που έβαλες φώτο με τα φιλιά να δουν μερικοί μερικοί Βασιλάκηδες που ξενοφιλάνε τις Εβελίνες τι εστι βερίκοκο!!Καλέ τι ψυχραιμία με τη Μιμίκα που κλειστηκε στο αυτοκίνητο.Εγώ θα ψαχνα πέτρες να σπάσω το τζάμι..Ευτυχώς που δεν ήταν δεμένη και μπορούσε να πιάσει το τηλεχειριστήριο και να καταλάβει φυσικά τι θελετε να κανει...

Δεσποινάκι μου ψυχοπλακωμένο...αχ να χα ένα μαγικό ραβδάκι να σου πραγματοποιήσω αύριο το όνειρο να μη στεναχωριέσαι άλλο....

Φιλιά σε όλες...

καλημερα!!!!!τι κανουμε;;εμεις μια χαρουλα,ξυπνησαμε 9,φαγαμε κ παιζουμε!!!!βρε τρελες,χθες κ τσαταραμε κ σχολιασατε κιολας;;;εγω το αφησα για σημερα κ εχω 2 σελιδες απο οτι βλεπω...χθες εφυγα αποτομα γιατι μαλλον συγχιστηκε κ η Κωνσταντινα με αυτα που ελεγε η Δεσποινα κ ξυπνησε κλαιγοντας,ουτε στην αγκαλια δεν ησυχαζε...μετα απο ωρα ηρεμησε ,της φτιαξαμε κ γαλατακι κ πηγε για υπνο παλι...

Χαρα βλεπω κακοπερνας αυτες τις μερες...ψωνια,βολτες..ποσο σε λυπαμαι.... :lol::lol: με γεια τα ρουχαλακια σας!!!καλα αυτο με το αυτοκινητο...δεν ξερω τι θα εκανα..γενικα ειμαι ψυχραιμη αλλα δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να συννενοηθω για να ανοιξει εκεινη....θελει προσοχη..δεν της εχω εμπιστοσυνη σε τετοια θεματα...μπραβο στην μαμα σου...η ατακα του μπαμπα σου.... :lol::lol::lol:=))=))=))=))

Βικουλα λες να εξαφανισω κι εγω τα κλειδια;;;μην παθω καμια λαχταρα..αν κ εχω κ 2α αλλα κ στοπ στις πορτες για να μην κλεινουν αλλα με αυτα τα διαβολακια ποτε δεν ξερεις...αντε κλεισε ραντεβου στο κομμωτηριο να ανανεωθεις...κι εγω θα κλεισω σημερα..εχει μακρυνει πολυ το μαλλι κ ειναι κ βαρυ...α κ ο Ιακωβος βλεπω περιποιειται το μαλλι μετα το φαι ε;ζουζουνια....

Αριακι οτι μπηκες ,μας ειδες κ δεν μας μιλησες για να μην σε παρασυρουμε δεν το πιστευω....μα ειναι δυνατον να το καναμε εμεις αυτο;; :roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειχα δει στο macedonia κατι συμπλοκες που ειχατε εκει για το εργοστασιο,καλε μεσα στο δασος ειναι...τι ωραια που ειναι εκει...μακαρι να μην γινει...

Δεσποινακι τα ειπαμε κ στο τσατ..εχει μαλλιασει η γλωσσα μας...πρεπει να το δεις αλλιως ολο το θεμα γιατι εισαι στα προθυρα....

φουφουκα τι ταλαιπωρια ηταν αυτη...τοσες ωρες για τοσο μικρη πτηση...αλλα αφου τα κοριτσια ηταν μια χαρα παλι καλα!!!!ασε με το μπισκοτο...εν τωμεταξυ της εδωσα κ 2ο πριν φουντωσει κ πηγε κ το αφησε πανω στο κρεβατι μου,μετα το ειδα,παλι καλα που δεν το εφαγε κ αυτο..φαντασου με ενα τοσο δα μπισκοτακι εγινε ολο αυτο...τελοσπαντων ,τωρα θα το ελεγχω ξανα κ ξανα...κ ξαναφτιαχνω το φασολοκεικ που μας αρεσε κ ξερουμε τι βαζουμε μεσα... ;);) καλα εβγαλες απο τωρα το προγραμμα για οταν θα δουλευεις;;; :o:o:lol::lol: ε βεβαια πρεπει να χωρεσεις μεσα κ τα γειτονακια,τα ψησιματα,τα καφεδακια,τις δουλειες σιγουρα κ ελπιζω κ εμας!!!! :D:D:P:P

Χαρουλιτα εχω ξελογιστρα στο τσατ;;; :?:? ε οχι!!!! :lol::lol::lol::lol: πολυ γελασα με το βιντεο... :lol::lol: τι να κανω η δολια μανα;;;ειναι ιστορικες στιγμες αυτες...θα την γιορταζουμε καθε χρονο αυτην την μερα... :lol::lol::lol: αα ας το στειλει κ στην φουφουκα καποια που μου παραπονιεται αλλα αυτο το μειλ της :evil: ολο το γυριζει πισω....

τι κουκλι η Μιμικα!!!πες μου οτι τρωει με μαχαιρι κ πιρουνι να με τρελανεις.... :shock::shock: ο νεαρουλης διπλα;;Μαγδαααααααααα;;;;;;;;;; :lol::lol::lol: καλε ποια αλλη καρφωσα εγω;;την Εβελινα μονο θυμαμαι... :? α μαρη που θες κ επι πληρωμη να σε διαβαζουμε.... :lol::lol::lol:

Μαρακι τι θα γινει βρε κοριτσι μου;;;ευχελαιο επειγοντως!!!!περαστικα στην μανουλα!!τωρα για τον τσαντακια παλι καλα που δεν χτυπησε την μαμα σου γιατι καποιες φορες τους σερνουν κατω για να παρουν τις τσαντες...εχουν αγριεψει τα πραγματα...οριστε ειδες;ο αντρουλης φροντιζει να μην σου λειπει ενα 3ο παιδακι... :lol::lol: εχει σε μεγαλο βαθμο αλλεργια γι αυτο το επαθε γιατι διαβασα οτι αυτοι που εχουν ηπια αλλεργια δεν εχουν προβλημα...τι να κανουμε,θα τα μαθουμε ολα σιγα σιγα...αφου αυτο θα κρατησει μεχρι τα 4 μαλλον...

ποια θα ανοιξει το νεο θεμα;αλλη μια επισκεψη της φουφου κ της Χαρας κ εκλεισε αυτο!!!σκεφτειτε τιτλο!!

KAΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια μου συγνωμη που χαθηκα θα σας διαβασω μπηκα λιγο στα πεταταχτα για να μην ανησυχειτε.δυστυχως τα πραγαματα δεν εξελιχθηκανε οπως ελπιζαμε ο πεθερος της αδερφης μου εφυγε την παρασκευη στης 2,15 σημερα ειναι η κηδεια η αδερφη μου ειναι χαλια ρακος κυριολεκτικα την πηρα σπιτι παρασκευη κ σαββατο μπας κ ξεχνιοταν λιγο με το παιδι σαββατο βραδυ ηρθανε κ ο αντρας της απο κερκυρα η κηδεια θα γινει αθηνα ευτυχως για να μαι κ γω γιατι πολυ ανησυχω για την κατασταση της ινας κλαιει ασταματητα.ηταν πολυ καλος ανθρωπος και θα μου λειψει κ μενα πολυ :cry::cry:

Καλημέρα,κοριτσάκια!Τι κάνετε;Εμείς ξημερώσαμε λίγο περίεργα.Η Στελλίτσα μου ξύπνησε μέσα στη νύχτα κι έκλαιγε γιατί λέει φοβόταν αυτόν που ήταν έξω από την πόρτα.Το καημένο θα είδε όνειρο.Την πήρα λίγο στο κρεβάτι μαζί μας και μετά την πήγα στο κρεβατάκι της.Ξύπνησε όμως εκεινη την ώρα και η Αγγελική ιδιαίτερα ευδιάθετη.Όταν όμως την έπιασα να την ξαπλώσω απλά...."εκαιγε" το παιδί.Της έβαλα θερμόμετρο και είχε 38,5.Της έδωσα ντεπόν και κοιμήθηκε.μετά ξύπνησε 9 για γάλα και ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε κατά τις 11 παρά με δεκατάκια.Της έδωσα πονστανάκι και τώρα κάνει πατίνι με τη Στελλίτσα μου.

Μαράκι μου,τι ήταν αυτό με τη μαμά σου!Καλά που δεν είχατε και τίποτα χειρότερα.Πού φτάσαμε;Να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε.Περαστικά με το ματάκι της,να πάνε όλα καλά.

Αλεξανδρούλα,τώρα πιστεύω κατάλαβες γιατί είχε ξυπνήσει η Κωνσταντινούλα.Αφού η φίλη της είχε πυρετό,θα κοιμόταν ήσυχη;Ανησυχούσε το παιδί. :lol::lol::lol: Εννοείται πως πάντα υπάρχει χρόνος για εσάς.Ελα ντε,τι τίτλο να βάλουμε για το νέο θεματάκι; :? Κάτι σκέφτομαι.

Μαγδούλα μου,κοριτσάκι μου!Συλλυπητήρια,κρίμα μωρέ.Ταλαιπωρήθηκε και ο ανθρωπάκος τόσο πολύ.Να είσαι κοντά στην αδερφούλα σου,όπως και είσαι δηλαδή και να της δώσεις πολλά φιλιά και κουράγιο από όλες εμάς. :(

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Την πατήσατε χτες με κανένα ψεματάκι;

2 ώρες προσπαθώ να διαβάσω και να σχολιάσω με τον Αλεξ στα πόδια μου. Πάλι του δώσατε και κατάλαβε. :D Και εννοείτε είμαι οφλάιν για να μην με παρενοχλείτε στο τσατ :lol::lol::lol:

Εμείς περάσαμε ένα ωραίο σ/κ. Φαγητό, φίλοι στο σπίτι, δουλίτσες, όλα καλά. Απλά έχω αρχίσει και πάω σαν αργοκίνητο καράβι και θέλω το διπλάσιο χρόνο για να κάνω μια δουλειά, και το βράδυ με ψιλοπονάει η μέση και ο κ@λος μου! :oops:

Φουφουκα να χαίρεσαι την Στελλίτσα, να τα εκατοστήσει και ό,τι επιθυμεί. Εντάξει, το άφησες το σπίτι πεντακάθαρο να μην αγχώνεσαι; :lol: Ναι, καλέ το φακόρυζο είναι φακές με ρύζι, πολύ θρεπτικό. Μικρή το σιχαινόμουν αλλά τώρα με λίγο τυράκι από πάνω, γλύφω και τα δάχτυλα μου. Μου φαίνεται και δεν σε πάνε τα αεροπλάνα. Μα τι ταλαιπωρία πάλι; Τι πάθανε χτες οι μικρές; Τώρα έχει πυρετο;

Ρούλα το tidebuy το είχα υπόψη μου για φόρεμα βάφτισης. Για πες ποιο πήρες, τι ύφασμα, ευχαριστημένη;

Δέσποινα δεν έχω ιδέα σχετικά με το θέμα σου, απλά θα πω υπομονή και δύναμη.

Μαγδούλα ασυγκράτητος ο Β, όλο φιλάκια μοιράζει;;; :lol::lol::lol: Συλλυπητήρια στην οικογένεια της αδελφής σου. Μην την αφήσετε μωρέ να πάει στη κηδεία στην κατάσταση της.

Αλεξάνδρα εδώ να δεις τι σκούπα μπαίνει μόλις φάει ο Αλεξ. Αν δεν σκουπίσω πάει μετά και τρώει τα ψίχουλα από κάτω. Μήπως τελικά να μην σκούπιζα;; :lol::lol::lol: Τι δημητριακό είχαν τα μπισκότα; Βρώμη επιτρέπεται; Νομίζω είχες πει όχι, αλλά τώρα με τα μπισκότα που είπες θυμήθηκα ότι έχω διαβάσει πως η βρώμη δεν έχει γλουτένη αλλά άλλο συστατικό και συχνά όσοι έχουν δυσανεξία στη γλουτένη δεν τρώνε ούτε βρώμη.

Πάλι σας σύγχισε η Δέσποινα χτες στο τσατ; :lol:

Άρια σας κοψοχόλιασε ο μπαμπάς σου την προηγούμενη εβδομάδα :o ευτυχώς όλα καλά. Μα καλά από όλα τα ωραία, μαγευτικά, φανταστικά, ονειρεμένα νησιά του Αιγαίου, εσύ θα πας στη Λήμνο;;; :o:o:o:o:o Χάθηκε μια Ρόδος;;;; Μπράβο που αντιστέκεσαι στη χούντα του τσατ :lol::lol::lol::lol: άστες να μιλάνε και δες εσύ τον αν τρούλη σου. Να ρωτήσω κάτι η αδιάκριτη;; :oops::oops: Τι δουλειά κάνει;Μάλλον το έχεις αναφέρει και δεν θυμάμαι :oops: , αλλά να μην ξέρω με τι ασχολείται ο συμπέθερος;

Μαράκι επιτέλους όλες είστε υγιέστατες στο σπίτι. Άντε πια με αυτές τις ιώσεις. Χτες ήθελα να πάμε Ακταίον που είχε εκδηλώσεις για παιδάκια αλλά που να πείσω τον Τ. :evil::evil: Καλέ τι έπαθε η μάνα σου; :o:o:o:o Πρόλαβε να δει πρόσωπα; Κανένας άλλος είδε το μηχανάκι μπας και τους πιάσουν; Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε μεσημεριάτικα στο σπίτι της γιαγιάς μου μια τσιγγάνα και μέχρι να βγει η γιαγιά μου από την κουζίνα της είχε κλέψει από το συρτάρι που τα κρύβει 700 ευρώ :shock: Η γιαγιά μου το πήρε χαμπάρι πολύ αργότερα γιατί εκείνη είπε ότι και καλά πουλάει σεντόνια, αλλά η κυρία είχε προλάβει και τα άρπαξε. Την έδιωξε η γιαγιά μου και όταν πια πολύ μετά άνοιξε το συρτάτι βρήκε το πορτοφόλι ανοιχτό και άδειο.

Βίκυ γιατί καλέ αυτός ο άντρας σου διαφωνεί με την κουκέτα; :shock: Μια χαρά θα είναι το παιδί, θα έχει και χώρο.Περαστικά στον παππού. Άσχετο, κανένα κιλό έβαλες πάνω σου; Να σου στείλω μερικά που μου περισσεύουν;;;; :lol: Πωπω τι σου είχε κάνει η Μαρισούλα; Και εμείς δεν έχουμε τα κλειδια στις πόρτες.

Χαρά πάλι ποζάρει η κόρη σου στο άβαταρ; :D Τη σήκωσες όλη τη αγορά της Θεσ/νικης; :D Και στο δικό μας νοσοκομείο κάνουν επίσχεση, αλλά νομίζω οι γιατροί, δεν ξέρω για τους ειδικευόμενους. Καλά τα λέει ο πατέρας σου, ευτυχώς και το παιδί είναι έξυπνο και ξεκλείδωσε το αμάξι γιατί αν περίμενε από τη μάνα του, το κακόμοιρο;!!! :roll: Πως την πατάμε όμως ρε παιδί μου με τέτοιες λεπτομέρειες; :roll: Το πουλάκι μας ο.κ! πονηρή! :oops: Η κόρη σου όλο νάζια και γελάκια με τον μαντραχαλά δίπλα της :lol::lol::lol::lol: μπροστά στο Βασιλάκη αυτός δεν πιάνει μία :lol::lol::lol::lol: Μπα και εσύ βγήκες στο σάιτ για να μαζέψεις κανένα φράγκο; Βρε ποια μου θυμίζεις;;;; :roll::lol::lol::lol::lol:

Βλέπω είναι οι μέρες κουρέματος για όλες! Η ανανέωση της Ρούλας μου έβαλε ιδέες, αν και εγώ δεν έχω γενέθλια :lol: . Επιτέλους θα πάω την Πέμπτη για κούρεμα, μην γελάτε αλλά έχω ακριβώς 1 χρόνο να κουρευτώ (η μάνα μου με λέει τσιγγάνα). Επίσης θα κλείσω και ραντεβού για αποτρίχωση. Δεν σας λέω πόσο καιρό έχω να κάνω γιατί θα με κοροϊδεύετε. Μήπως να κάνω και νύχια μαζί;; Το βασικό είναι να κάνω ένα καλό καθαρισμό προσώπου. Αλλά δεν ξέρω που να πάω πρέπει να το ψάξω. Έχω γεμίσει σπυριά. :shock: και εγώ μόνη μου βάζω μια κρέμα στη χάση και στη φέξη.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...