Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαρια μου το ονομα μου το γραφω: ΚΑΛΙ !!!!!προεκυψε απο το καλι-οπη!!!!!!αλλα εχω συνηθισει να με φωναζουν και να με γραφουν με 100000 τροπους οποτε γυρναω κι απανταω σε ολα!!!!

καλε τι τελεια φωτο ειναι αυτη???φτου φτου μην σας ματιαξω!!!!

μαρακι μου μπραβο για το μικρουλη σου!!!!!καλε μεγαλωνετε πολυ εσεις!!!!!!α ρε ενας αντρας που θα γινει!!!!!οσο για την δικια μου κοπελιτσα μια χαρα ειναι!περναμε μια φαση που θελει σε οοοολα να με "βοηθαει" με αποτελεσμα να χρειαζομαι τον διπλασιο χρονο για τα παντα!!!!!αστα να πανε!!!!!!

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!

Κατερινάκι μου μια χαρούλα είμαι τώρα τίποτα δε νιώθω απλά περιμένω.... Καλά η Αγγελικούλα σου κουκλί να τη χαίρεσαι!!!

Μαρί μου σ' ευχαριστώ πολύ! Φουσκώνει η κοιλίτσα έ? Τέλεια η φωτογραφία σου κουκλάκια ταιριάζετε πολύ!!!

Μαράκι(24) μου σ' ευχαριστώ πολύ! Να σας ζήσει κι από δω το αγγελούδι σας!!! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε, πάντα γερό κι ευτυχισμένο!!!!

Κάλι μου σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Τι καλά να έχεις μια μικρή νοικοκυρούλα στο σπίτι που σε βοηθάει!!!! Της κάνει πολύ καλό, εγώ μικρή επειδή δεν έφτανα τη σιδερώστρα κι η μαμά μου δούλευε το καλοκαίρι, έβαζα σκαμνάκι και σιδέρωνα :lol::lol::lol: !!!!

Αυτάαααα κερνάω εγώ καφεδάκι σήμερα, ακούω παραγγελίες!!!!

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσάκια, τι μου κάνετε;

Έχω κέικ βανίλια με κομματάκια σοκολάτας. Κερνάω όποια θέλει! Είναι και περιπετειώδες κέικ, γιατί στο μισάωρο που το έψηνα κόπηκε το ρεύμα και ήρθε η μάνα μου και το πήγε στο σπίτι μιας θείας μου να το ψήσει! Ωραίο βγήκε πάντως, και δε λάσπωσε, παρά τις μετακινήσεις!

Αθανασία, περαστικά να είναι όλα, τώρα σίγουρα θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μπεμπάκι!

Κάλι, εγώ τη μαμά μου δεν τη βοηθούσα, γιατί δε με άφηνε, γιατί είναι ψυχωτική με τις δουλειές και ήθελε να τα κάνει όλα τέλεια. Ούτε να μαγειρεύω με άφηνε, ούτε τίποτα. Στο γυμνάσιο άρχισα να κάνω δουλειές, και να μαγειρεύω όταν πήγαινε κανένα ταξίδι. Αλλά να μαγειρεύω κανονικά έμαθα μόνη μου, όταν πήγα φοιτήτρια. Όσες απόπειρες κάναμε να μαγειρέψουμε μαζί για να μάθω, κατέληγαν σε καβγά!

Μαρία, βλέπω λιονταράκι ο Στέφανος ε; Να δούμε ο δικός μου τι θα βγει!

Δε θυμάμαι τι άλλο γράψατε κοριτσάκια, φιλάκια σε όλες!

Δημοσίευση

καλησπεραα :D

εε βρε καλι μου να το ξερουμε, ενταξειι τωρα το μαθαμεε :D

οσο για την μικρη σου, εμενα ο μεγαλος γιατι δεν το παθε ποτε αυτο? ποτε δεν εχει πει μαμα ελα να φτιαξουμε μαζι κατι.. τιποτα :(

ε και η κατερινουλα ειναι μικρη για τετοια!

α! αννα μαρια ενα ταπερακι θα το δεχομουνα :lol:

αθανασακι μου σου στελνω τα φιλια μου, εκει στην ωραια σαντορινη :D

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια,σημερα κερναω εγω πρωινο καφεδακι !!!!!!

Καλι γυρισατε απο τη μαμα σου;;εκανες κανενα μπανακι τελικα;;και τα μεγαλα μου με βοηθανε πολυ,μην με δουν στην κουζινα ερχονται και ανακατευονται κι αυτα,οταν κανω κεικ ειδιως θελουν να ριχνουν τα υλικα στο μιξερ και οταν κανω κατι με ζυμη φτιαχνουν κι αυτα τις δικες τους δημιουργιες,οπως λες κι εσυ καποια πραγματα τα ξανακανουμε απο την αρχη αλλα αφου το διασκεδαζουν χαλαλι τους!!!

Αννα Μαρια εγω παλι μαγειρευω και κανω δουλειες απο τα 12 μου,χωρισαν οι γονεις μου τοτε και μειναμε με τον μπαμπα κι ετσι το βαρος επεσε ολο πανω μου μιας και ημουν η μεγαλυτερη απο τις αδερφες μου,δεν χαρηκα καθολου την εφηβεια μου μεγαλωσα αποτομα αναγκαστικα

Μαρακι μια χαρα ο μπεμπουλης εβαλε πολυ καλα βαρος,τον θηλαζεις;;;

πολλα φιλια σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια που δεν σχολιασα!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσες!!! Να' μαι κι εγώ! :P

Αχ βρε Κατερινάκι από μικρή στα βάσανα κι εσύ.... Βγήκε όμως κι ένα καλό απ' όλα αυτά έ? Φαντάζομαι όταν έκανες το δικό σου σπίτι τίποτα δε θα ήταν δύσκολο για σένα... ;)

Άντε τι καφεδάκι πίνουμε σήμερα? Βασικά εγώ τώρα θα φάω το πρωινό μου, άργησα λόγω δουλειάς.... :roll: Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!! :-*:-*:-*

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Εμάς εδώ μας έχει τρελάνει η ζέστη.

Κουράστηκα κιόλας, γιατί φτιάξαμε ένα χρονοβόρο φαγητό: ντομάτες στο πιάτο. Είναι πάρα πολύ νόστιμο και από αυτά που λένε της φτωχής κουζίνας, αλλά θέλει πολλή προετοιμασία. Συνήθως τα εύκολα φαγητά, π.χ. κεφτέδες, γεμιστά, κ.λπ., είναι τα πιο κουραστικά...

Εσείς τι μαγειρεύετε;

Κατερίνα, κι εγώ πάντα όποτε έκανε κάτι με ζύμη η μάνα μου πήγαινα και τη "βοηθούσα". Όταν ήμουν πολύ μικρή, έκανα διάφορα σχέδια, π.χ. καρδούλες, κ.λπ., μετά τη βοηθούσα κανονικά. Αλλά έπαιρνε αυτά που έφτιαχνα και τα έβαζε χώρια, γιατί και καλά έπλαθα πολλή ώρα το ζυμάρι και το λέρωνα. Ε, με τη καρδιά να τη βοηθησω;

Μια φορά όταν ήταν πολύ μικρά τα ξαδέλφια μου, κάναμε μαζί αμυγδαλωτά. Καλά, μιλάμε, ζύμωναν, γλείφανε τα χέρια τους, τους πέφτανε τα αμυγδαλωτά μες στη ζύμη, ξαναγλείφονταν και τα πιάνανε, αλλά το είχαμε διασκεδάσει τρομερά!

Δημοσίευση

ποτακι κανεις???????????τι κανετε κοριτσακια μου?εγω σημερα ειχα "μερα beaute",ελειπε η μικρουλα μου και ειπα να το εκμεταλευτω!!!!!!ωραια ηταν......!!!!!!αυριο θα παμε παλι στη μαμα μου και θα κατσουμε περισσοτερες μερες μπας και κανουμε κανενα μπανακι ακομα!ακομα σαν το γαλα ειμαστε!βρε να μην μαυριζουμε???????

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσάκια!!!!!!

Χάθηκα αλλά έχω αρπάξει ολίγον ανάποδες με κάποια άτομα.....ίσως να φταίνε και οι ορμόνες μου δεν ξέρω.......

Κάλι μου εμένα με τραβάει για μπυρίτσα τώρα με φουλ αλκοόλ......δεν φαντάζομαι να πειράζει η μία ε? Κι εσείς του γάλακτος ε? Εμένα ο άντρας μου με λέει βαμβακοφυτεία/βαμβακοκαλλιέργεια επειδή είμαι πολύ άσπρη και δεν μαυρίζω ότι κι αν κάνω...μόνο εγκαύματα παθαίνω αν κάτσω στον ήλιο πάνω από μισή ώρα!!!!!

Αθανασία μου περαστικούλια σου κορίτσι μου!!!!!!!!!!! Πωπω πόσο θέλω να ξανάρθω Σαντορίνηηηηηηηηηη!!!!!!!!

Κατερινάκι μου τρία αντράκια κι εσύ να φτιάχνετε κέηκ στην κουζίνα??????? Τέλεια....θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω κέηκ από τα χεράκια τους τα όμορφα!!!!!!

Μαράκι24 μου παίδαρος ο Στεφανάκος σου!!!!!!!!! Μπράβο το γλυκάκι μου πόσο μεγάλωσε....φτου φτου σκόρδα σας!!!!!!!

Δεν θυμάμαι τί άλλο έχετε γράψει κουρτσούδια......

Σας φιλώ!!!!!!

Δημοσίευση

Πωπωωωωωωω τέλεια η μπύρα μου Κάλι μου!!!!!!!!!!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!! Γιάμι, γιάμι, γιάμι!!!!!

Δεν ξέρω βρε κοριτσάκι μου.....γενικά έχω λίγο στεναχωρεθεί με κάποιες συμπεριφορές εδώ στο φόρουμ (τονίζω ΟΧΙ στο παρεάκι μας) και μου την έδωσε και δεν ήθελα να συμμετέχω σε όλο αυτό το τζέρτζελο....αλλά μετά σκέφτηκα όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που έχω συμπαθήσει εδώ μέσα και νοιάζομαι να μαθαίνω τα νέα τους και να είναι καλά......αυτό.....δεν ξέρω ίσως οι ορμόνες με έχουν βαρέσει λίγο στο κεφάλι κι έχω γίνει υπερευαίσθητη....

Εσύ τί κάνεις?????

Δημοσίευση

αντε βρε κοριτσακι μου που στεναχωριεσαι για τετοια χαζα!!!!!!για ο,τι δεν μας αρεσει και μας ενοχλει εδω απλα δεν ασχολουμαστε!ο καθενας μπορει να γραψει τα χιλια μυρια σε ενα τετοιο φορουμ!!!!!!απλα μην δινεις σημασια και χαλας την ζαχαρενια σου εξ'αιτιας καποιων ανησορροπων!!!!!με οποιον πραγματικα γουσταρεις μ'εκεινον να μιλας!!!!!!επειδη εισαι ευαισθητουλα και εγκυουλα μαζι με την παγωμενη μπυριτσα σου στελνω και λιγα πατατακια πης πανε γαντι!!!!!!!!

καλο σου βραδυ και να μην στεναχωριεσαι για κανεναν και για τιποτα!!!!!!!!!!!

post-2628-13873937445247_thumb.jpg

Δημοσίευση

Πως με καταλαβαίνεις βρε Κάλι μου....πατατάκια!!!!!!!!!!! Τρελαίνομαι και παρόλο που πρέπει να τα αποφεύγω λόγω πίεσης εγώ του δίνω και καταλαβαίνει!!!!!!!!!!!!!

Έχεις δίκιο κορίτσι μου...έτσι πρέπει κανονικά, να μην δίνω σημασία αλλά εκνευρίζομαι απίστευτα όταν βλέπω άτομα που δεν νοιάζονται για τίποτα πέρα από το κ....λο τους αλλά έχουν απαίτηση από τους άλλους να ασχολούνται μαζί τους ακόμα και για βλακείες!!!!!!

Τελοσπάντων, μην σε πρήζω περισσότερο.......ευχαριστώ πολύ για την σούπερ περιποίηση απόψε!!!!!!! Καλό βράδυ κοριτσάκι μου!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Καλέ τι μεταμεσονύκτια κίνηση είναι αυτή :shock::o:lol: Μάλλον δε πρέπει να κοιμάμαι =))=))=)) γιατί βλέπω και μπυρίτσα και ζηλεύω!!!

Νάσια μου γιατί στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου? Μάλλον καταλαβαίνω τι σε έχει εκνευρίσει αλλά μη δίνεις σημασία ΔΕΝ αξίζει καν να ασχολείσαι.... ;) Απόλαυσε το παρεάκι μας και το νινάκι που έχεις στη κοιλίτσα σου!!!

Κάλι μου έχεις απόλυτο δίκιο!!! Καλημερούδια και φιλάκια στα μαγουλάκια σας!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλιτσες μου!Τι κάνετε???

Καλλι μου πώς είσαι γλυκό μου κοριτσάκι? Τυχερούλα έχεις και βοήθεια τώρα στις δουλειες! :D Νοικοκυρούλα η μικρή σου!

ΚΑ1 θηλάζω αλλά τις πλείστες φορές το γάλα μου το βγαζω με το θήλαστρο γιατί στο στήθος πάιζει και δεν χορταίνει. Πού και πού αν χρειαστεί δίνω και λίγο ξένο αλλά κατα βαση θηλαζω.

Αννα Μαρία μου αν λες για το ζώδιο, είναι καρκίνος ο μικρός!! Έχει μείνει κανένα κομμάτι κεικ από χθες?? Το λιγουρεύτηκα!!

Νάσια μου μην συγχυζεσαι για κανένα...συμφωνώ με την Κάλλι! Α και για την μπυρα και εγώ την λιγουρευόμουν πολύ όταν ήμουν έγκυος, ασχετως πως δεν τρελλαινομαι για μπυρες!!

Οι άλλες τι κάνετε¨?? Δεν θυμάμαι όσα γράψατε!!

Κλαίει ο μικρός...παω!! :D

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!

Βλέπω το ρίξαμε στις μπίρες χτες ε; Χι χι! Μία μπιρίτσα θα την έπινα, αλλά τα πατατάκια δε μ' αρέσουν!

Καλά, πριν λίγο ο άντρας μου έρχεται από δω, βγάζει ένα μπουκάλι κρασί απ' το ψυγείο, και πίνει ένα ποτήρι, έτσι στο άσχετο. Ό,τι να 'ναι αυτό το παιδί!

Μαρία, όταν έλεγα λιονταράκι ο μικρός, εννοούσα ότι είναι δυνατός, παίρνει βάρος, κ.λπ. Με ζώδια δεν ασχολούμαι καθόλου και γνωρίζω ελάχιστα πράγματα! Είχα σκεφτεί να γράψω "ταύρος ο μικρός", αλλά πάλι θα περνούσε για ζώδιο!

Κέικ έχει μείνει, και μάλιστα θα πάω τώρα να φάω ένα κομματάκι για δεκατιανό!

Τι μαγειρεύετε σήμερα; Εμείς ευτυχώς έχουμε φαγητό από χτες.

Δημοσίευση

Αννα Μαρια μου το σκέφτηκα ότι ίσως αυτο να εννοουσες και δεν ημουν σιγουρη! :lol: Σου εμεινε κεικ ε?? Λεω κι εγω να φτιαξω κάτι αργοτερα...αν και τωραπου το σκεφτομαι καλυτερα να κάνω αυριο.Την Κυριακη εχω γενεθλια και να εχω ενα γλυκο να κερασω...

Εγώ φτιαχνω όσπρια...λουβι με κολοκυθακια!

αντε να προλαβω να φαω και να κοιμηθω πριν ξυπνησει ο μικρός και πριν μας διακοψουν το ρευμα!

Δημοσίευση

Μαρία, το έφαγα το κέικ, αλλά μου έφερε ξινίλα... Κλαααααααψ...

Λουβί με κολοκυθάκια ε; Φρέσκο; Εμένα μου αρέσει μόνο το ξερό με λάχανα.

Για τις διακοπές ρεύματος, στέλνουν μήνυμα τώρα. Μπαίνεις στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ και βρίσκεις σε ποια ομάδα είσαι και τους στέλνεις ένα μήνυμα. Είναι δύο μέρες που το εφάρμοσαν, και κάθε μέρα μου στέλνουν μήνυμα μισή με μία ώρα πριν τη διακοπή. Είναι πολύ καλό, γιατί ξέρεις να κλείσεις υπολογιστές, να μη βάλεις κέικ να ψηθεί στο φούρνο (όπως την πάτησα εγώ τη Δευτέρα), κ.λπ.

Δημοσίευση

Άννα Μαρία μου φρέσκο το λουβί!!

Δεν το ηξερα αυτο με την ΑΗΚ! Θα μπω τώρα, να ξέρω με τις αποστειρώσεις κυρίως. Μεγάλο βάσανο με τις διακοπές..πιο πολύ για τη ζέστη. ΤΟ καημένο το μωρό μου χθες ήταν μουσκεμα στον ιδρώτα από τη ζέστη.

Δημοσίευση

γεια σας κούκλες πέρασα να πω μια καλησπέρα τι σερβίρει τέτοια ώρα το καφέ?

κεκάκια και φαγητά βλέπω και έχω και άγνωστες λέξεις τι είναι το λουβί

Μαράκι μεγαλώνει το αντράκι σου φαίνεται τόσο γλυκό στην φώτο να το χαίρεσαι

Αννα Μαρία κλωτσάει ο μικρός?

Κάλι καλά να περάσετε και αυτή τη φορά να κάνεις τις βουτιές σου , έχεις και τη μικρή βοηθό σου τέλεια

Κάτερίνα τι όμορφα να είσαι στην κουζίνα με τα παιδάκια σου βοηθάει και ο μικρός γιατι αν κρίνω απο την Αγγελική...θέλει να κάνει ότι κάνω και εγώ από δουλίτσες αλλά δεν με συμφέρει καθόλου είμαστε πολύ μικρές ακόμα.

Επιτέλους σαββατοκύριακο καλά να περάσετε κοριτσάκια

:lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...