Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε?? Ησυχια έχουμε σημερα??

Ανθη μου περαστικά σας!! αντε να φυγει κι αυτη η γαστρεντεριτιδα να ησυχασετε κι εσεις!!

Εμείς καλά είμαστε..περιμενουμε κι εχω σκασει απο το αγχος και την αγωνια!!

οι άλλες τι κάνετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κοριτσακια μου :D

καλλη σημερα λογικα εισαι εκδρομουλα, ευχομαι να περασετε υπεροχα :)

κατερινακι μου γιατι ανχωνεσαιι? θα σε μαλωσωω, ΟΛΑ θα πανε τελεια,

ο μπεμπης εχει παρει θεση?

καλα νασια τι πραγμα και αυτο? :roll: και εγω εχω μια λαιμαργια τωρα τελευταια

ΑΛΛΟ πραγμα, α! τελικα βρηκα και το αγαπημενο μου "φαγητο" : (φρεσκο) ψωμι με βουτυρο :x:x:x:lol::lol::lol::lol:

ανθη μου φυσικα και σε διαβαζουμε :D , 1 φορα μας λες και εσυ τα νεα σου λογικο ειναι

να γραφεις ενα κατεβατο :)

περαστικα στον αντρα σου ευχομαιι, καλα οσο για τις ανεγκεφαλες μητερες, γιατι περι αυτου

πρόκειται δεν εχω τι να πωωω! :evil:

χαλια η ταινια? θα παμε και εμεις να την δουμε!

λοιπον τα δικα μου νεακια, πηρα φορτιστη καινουριο για το λαπτοπ

γιατι ο αλλος τα ειχει παιξειι (50 ευρωω :ymtongue::ymtongue::evil: )

χθες εγινε το ελα να δεις ειχαμε καλεσμενα 2 ζευγαρια το ενα εκ των οποιων με ενα αγορακι

5 χρονων(Σκετο διαολακι :-? ) και η μαμα του και φιλη μου εγκυος 3 μηνων!

παιδια δεν φανταζεστε ΠΟΣΟ ζηλευει..της πεταγε παιχνιδια πανω της.. πηγαινε και την χτυπαγε

και μου πε πως αυτο γινεται επι καθημερινης βασεως.. :roll: παναγιααα μου, δεν μπορουν με τιποτα να τον ηρεμισουν.. και μεταα λεω για τα δικα μου που ωρες ωρες κανουν σκανταλιες!τι να πωω..!

εσπασε ενα ποτηρι, εριξε κατω το φαι του.. αφηστε τα.. :shock:

Γεια σας κορίτσια :D:D:D !!!

Καλέ τι έγινε σήμερα;; Γιατί τόση ησυχία στο καφενεδάκι μας;;;;;

Μαράκι 24 (Κατερίνα σε λένε;;;;;;;;) να μην έχεις κάθόλου άγχος. Όλα θα πάνε τέλεια ;););) ! Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν γέννησα τον Πάνο! Τι εμπειρία και αυτή..Ασύλληπτη!!!!

Μαρία μου η φωτό που έβαλες είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΗ και το παιδάκι σου είναι ένα ΚΟΥΚΛΑΚΙ!!!!! Η τανία δεν ήταν χάλια. Απλά ήταν χειρότερη από το 1 και απευθυνόταν σε μεγαλύτερα παιδάκια από το δικό μου. Το 1 ήταν πιο παιδικό. Όσο για το παιδάκι της φίλης σου δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει όταν με το καλό η κοπέλα γεννήσει :?:?:? ..Όσο για διαολάκια υπάρχουν πολλά. Μια γνωστή μου έχει 3, το ένα πιο διαολάκι από το άλλο. Αν σου πω τι κάνουν αυτά τα παιδιά θα πρέπει να γράφω 2 ώρες :?:?:shock: ..

Πολύ ακριβός αυτός ο φορτιστής..Από χρυσάφι είναι πια;; Να κάνουμε το σταυρό μας να μη μας χαλάνε πράγματα :lol::lol::lol::lol:

Είμαστε πλέον όλοι καλά (φτου φτου μη μας ματιάσω :lol::lol::lol: ).Σήμερα η μέρα μου ήταν κουραστική.Από το πρωί μαγειρέματα και δουλίτσες και το απόγευμα σιδέρωμα και μαγείρεμα για αύριο γιατί το πρωί θα λείπουμε και δε θα προλάβω. Ευτυχώς η μαμά μου πήγε τον Πάνο στις κούνιες για να μη βαριέται και αυτός.

Ελπίζω αύριο να έχουμε περισσότερη κίνηση στο παρεάκι μας ;) !

Φιλάκια σε όλες σας!

Καλημέρα κορίτσια: Τι κάνετε;

Εγώ μία καλά, μια άσχημα. Όλο κάνω μαύρες σκέψεις, μία ότι έχω διαβήτη κύησης, μία αγχώνομαι με το ουρεόπλασμα, ότι θα σπάσουν τα νερά και θα γεννήσω πρόωρα, μία ότι για όλη μου τη ζωή θα έχω άγχος...

Πάντως το νινάκι εξελίσσεται σε τεράστιο θηριάκι, αφού όλη μέρα χτυπιέται!

Ανθή, ναι, μαγειρεύει ο άντρας μου πολλά φαγητά. Γιατί να αφήσει χάλια την κουζίνα; Όπως μαγειρεύω εγώ, μαγειρεύει κι αυτός, και τώρα που είμαι έγκυος, πλένει και τα πιάτα πάντα. Σήμερα, όμως, μαγειρεύω εγώ, θα κάνω μπριζόλες και ρυζάκι!

Όσο για τις ασυνείδητες μανάδες, θυμήθηκα μια χαζομάρα που είχα κάνει εγώ παλιότερα. Είχαμε πάει να δούμε το μωρό του ξάδελφού μου που ήταν έξι μηνών. Ήταν Μεγάλο Σάββατο, και εντελώς ξαφνικά, όπως καθόμουν, άρχισε να με πονάει ο λαιμός μου. Δεν έδωσα καθόλου σημασία, μη σου πω ότι νόμισα ότι στραβοκατάπια! Πηγαίνουμε στον ξάδελφο, μου δώσανε και το παιδί και το κρατούσα πόση ώρα, και όπως φεύγαμε μου ανεβαίνει πυρετός. Πέφτω στο κρεβάτι ημιλυπόθυμη, μου περνάει τελικά σε δυο-τρεις μέρες και σε μια βδομάδα με ξαναπιάνει χειρότερα. Τελικά είχα οξεία πυώδη ρινοφαρυγγίτιδα!!!!! Ευτυχώωωωωωωωωως το παιδάκι δεν έπαθε απολύτως τίποτα και είναι και φιλάσθενο!

Μαρία, άσε, από διαολάκια ξέρω κι εγώ πολλά. Είναι και στο παιδί, αλλά είναι και στη στάση των γονιών. Δε λέω να κόψεις τα φτερά του παιδιού σου και να μην το αφήνεις να εκφραστεί, αλλά αν έχει φτάσει πεντέξι χρονών και δεν μπορείς καθόλου να το ελέγξεις, τότε κάπου φταις κι εσύ φαντάζομαι.

Άντε, πάω να μαγειρέψω τις μπριζόλες!

Καλημερα κοριτσακια μου, μα τι που ειστε ολες?

εχομε πολλες απουσιες..

αννα μαρια μου συμφωνω ειναι αρκετα μεγαλο

αλλα πριν δεν ειχε τετοια συμπεριφορα, ισως η ζηλεια για το

νεο μωρο τον κανει να παραφερεται.. :? τι να πω..

ρρ ανθη την μαρια (μαρακι24) γιατι να την λενε κατερινα?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οσο για τον φορτιστη μου ειπε πως ηταν ο φθηνοτερος.. :roll::roll:

φτου σας φτου σας μην σας ματιασουμε και εμεις τωρα

που χαιρετε ολου ακρας υγειας!

εγω ειμαι στο μαγαζι σημερα

την παρασκευη εχω καμπυλη ζαχαρου..

μαρακι δεν ειδα το ποστ σου, συγνωμη :oops:

εγω εχω ξυπνησει απο τις 8 για να ερθω δουλεια.. αλλα

τωρα προλαβα να μπω..

ανθη μου ευχαριστω για τα καλα σου σχολια για το κατερινακι μου :D:D

Γεια σας μανουλίτσες τι κάνετε?

Εγώ προσπαθώ να είμαι καλά, φρόντισα να έχω ένα γεμάτο σαββατοκύριακο για να μην αφηνω πολλά περιθώρια στον εαυτό μου για σκεψεις. Σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας λόγια, λόγια που ούτε οι δικοι μου φίλοι δεν μου είπαν. Με κάνατε να αισθανθώ καλύτερα.

Ανθή επιτέλους είστε ολοι καλά!

Μαράκι ολα καλά θα πάνε, είναι φυσικό να αισθάνεσαι έτσι είναι η γλυκιά αγωνια της πρώτης φοράς.

Αννα Μαρία μη κανεις άσχημες σκέψεις, απόλαυσε τις στιγμές που σε κλωτσάει το μπεμπακι σου, αλήθεια τι έχεις αγοράκι ή κοριτσάκι?

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν βλέπω σας έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά.

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο τα φιλια μου σε όλες!!!!!

γεια σας κουκλες,να μαι και εγω,Μαρια μην με βαλεις απουσια :oops: αργησα αλλα ηρθα :lol::lol:

[quote="Marie Saradopoulou"

κατερινακι μου γιατι ανχωνεσαιι? θα σε μαλωσωω, ΟΛΑ θα πανε τελεια,

ο μπεμπης εχει παρει θεση;:

αααα δικια μου η μα@@@κια δλδ :oops::oops::oops:

i am sorry, κατα λαθος εγραψα "κατερινακι", "μαρακι" ηθελα να γραψωωω :oops::oops::oops:

καλα να περασετε το απογευματακι, και εμενα ο μεγαλος σπιτι δεν καθεταιι :?

κατερινακι μου[κανγουροοοο ] καλα κανεις και ασχολησαι με 1002 πραγματα,

βεβαια φυσιολογικο ειναι να το σκευτεσαι, αλλα να ξερεις οτι με τον καιρο ο πονος

δεν θα ειναι τοσο δυνατος και οταν θα ερθει το επομενο σπορακι

θα σας γεμισει και παλι πολλα πολλα χαμογελα :D:YMHUG:

σημερα μας καλεσε μια παλια μου φιλη που εχουμε ψιλοχαθει τελευταια

γιατι ειχε και αυτη διαφορες δυσκολιες, και ακομα δεν εχει καταφερει να αποκτησει παιδακι :unsure::unsure:

αλλα ειμαι λιωμα, και δουλεια τελειωνω στις 9.. οποτε δυστυχως της ειπα οχι και

πολυ στεναχωρηθηκα, αλλα δεν θα το αντεξω..

οσο για λιγουρες [smilie=angel4.gif]

αφηστε τα, θα γινω βουβαλιτσα ετσι οπως παω [smilie=snorting.gif] [smilie=snorting.gif]

Γεια σας κορίτσια :D:D:D !!!!!

Είστε όλες καλά;;;

Κατερίνα μου όντως μπερδεύτηκα από το ποστ της Μαρίας που έγραψε αντί για Μαράκι Κατερινάκι.Ωραίο φαγητάκι φάγατε σήμερα. Από τα αγαπημένα μου! Εμείς είχαμε μπιφτέκια από κοτόπουλο με ρύζι.Γενικώς μου αρέσουν τα κρεατικά και δεν πολυσυμπαθώ τα λαδερά.

Άννα Μαρία πολύ καλός ο αντρούλης σου που σε βοηθά έτσι. Εμένα είχα μάθει από το σπίτι του να μην κάνει σχεδόν τίποτα και είναι λίγο δύσκολο να τον αλλάξω αλλά παρόλ' αυτά το προσπαθώ ;) .Με βοηθούσε όσο ήμουν έγκυος και τον πρώτο καιρό με το μωρό αλλά περνώντας ο καιρός παραχαλάρωσε :evil::evil::evil: .Εννοώ τις δουλειές του σπιτιού γιατί με το παιδί ασχολείται και βοηθάει όταν δε δουλεύει. Μιλάς για άγχος ε;; Αχ πόσο σε καταλαβαίνω. Είμαι υπερβολικά αγχώδης ακόμα και για ασήμαντα πράγματα και δεν το αντέχω άλλο αυτό. Στην εγκυμοσύνη κόντευα να παραφρονήσω από το άγχος μου και να φανταστείς είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Έκανα όμως όλο κακές σκέψεις και έκλαιγα μόνη μου :lol::lol::lol::lol::lol: . Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς ;) !

Μαράκι τι κάνετε;; Ανυπομονείς για τη γέννα ε;;; Σε λίγο καιρό θα μας γράψεις την εμειρία σου!!!!

Μαρία μου έχεις 2 παιδάκια, είσαι εγκυούλα και δουλεύεις και τόσο πολύ;;; Μπράβο!!! Θηριάκι είσαι!!!Φτου φτου!!!!!

Κατερίνα μου(Kangaroo) όταν με το καλό έρθει σποράκι στην κοιλίτσα σου ο πόνος θα είναι πιο υποφερτός. Μέχρι τότε κάνεις πολύ καλά που προσπαθείς να ξεχνιέσαι με άλλα πραγματάκια ;) !

Σήμερα πήγα με την κολλητή μου σε παιδότοπο. Πήραμε τα παιδάκια μας και πήγαμε. Ήπιαμε και το καφεδάκι μας, τα είπαμε και περάσαμε όλοι πολύ όμορφα! Της έχω βαφτίσει και την κορούλα και προσπαθώ να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στη βαφτιστήρα μου! Μου έλεγε για την πρώτη της ξαδέρφη που της έλεγε πως όταν μια γυναίκα που έχει παιδιά δουλεύει τότε δεν είναι ούτε καλή μάνα, ούτε καλή νοικοκυρά και ότι το σπίτι της σίγουρα είναι μέσα στη βρώμα..Μα είναι δυνατόν νέα κοπέλα να έχει τέτοιες απόψεις;;; Είναι δυνατόν;;;Έπεσα από τα σύννεφα ρε κορίτσια. Δεν μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχει ούτε μία φίλη...Κολλημένα μυαλά. Δεν της έχει περάσει από το μυαλό ότι κάποιες γυναίκες αναγκάζονται να δουλεύουν και παλεύουν καθημερινά ώστε να είναι καλές νοικοκυρές και μάνες;;;;Τι να πει κανείς;; Συγχύστηκα και μόνο που το άκουσα...

Αυτά τα νεάκια μου!

Οι άλλες κοπέλες πού χάθηκαν;;;; Ελάτε να μας πείτε τα νέα σας!!!!! Μαρία βάλε απουσίες :lol::lol::lol:

Πολλά φιλάκια σε όλες σας :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Καλημέρα κοριτσια!! Μπερδευτηκαμε με τα ονόματα ε??? :lol::lol::lol::lol:

Μαρία μου αφού εμένα εννούσες :lol::lol: να σου απαντήσω!!! Ναι πήρε θέση ο μικρός εδώ και 3 μήνες!!! Κι εκέι έμεινε!! Χθες πηγαμε τελικά στο γιατρό και είναι τόσο κάτω που δεν μπορούμε πια να δούμε το πρόσωπο!

Οι άλλες τι κάνετε?

Κατερινα (kangaroo) να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν κοπέλα μου για να ξεχνιέσαι...Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τα πέρασα κι εγώ. Οτι θες εδω είμαστε!

Μαρία φάε τώρα που μπορείς!!! Τώρα έχεις δικαιολογία!! :lol::lol:

Ανθη πώς είσαστε??

Οι άλλες?? Δεν έχει καφεδάκι σήμερα?

Καλημέρα! Τι κάνετε; Πού χαθήκατε όλες καλέ;

Ανθή, κι εμένα ο άντρας μου είχε μάθει να μην κάνει απολύτως τίποτα στο σπίτι του. Για να καταλάβεις, ήταν ενήλικες αυτός και τα αδέλφια του και δεν ήξεραν καν πού είναι τα ρούχα τους. Έπρεπε να τους δώσει η μάνα τους ρούχα να φορέσουν! Ήταν ο αδελφός του 26 χρονών, παντρεμένος, χωρισμένος και περίμενε τη μάνα του να του δώσει ρούχα! Αλλά ευτυχώς ο δικός μου έφυγε δεκαεφτάμιση χρονών για σπουδές κι από τότε δεν ξαναγύρισε ποτέ για να μείνει μόνιμα στο πατρικό του, οπότε, αναγκάστηκε να μάθει να φροντίζει τον εαυτό του. Ενώ τα αδέλφια του κάθονται και δίνουν διαταγές "βάλε μου φαΐ", "βάλε μου νερό" και τέτοια. Μια φορά ήμασταν στο σπίτι του, καθόμασταν στο τραπέζι με τον αδελφό του και τη δεύτερη γυναίκα του, και του ζήτησα να μου βάλει ένα ποτήρι νερό επειδή καθόταν πιο κοντά στη βρύση, και με κοιτούσαν με γουρλωμένα μάτια, λες και ξεστόμισα τη χειρότερη απρέπεια!

Όσο για την ξαδέλφη της φίλης σου, τι να πω... Μεσαιωνικά μυαλά.

Καγκουράκι, κι εγώ είχα αποβολή το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι το καλύτερο φάρμακο είναι να ξαναμείνεις έγκυος, παρ' όλο που εμένα δε με είχε πειράξει και πολύ! Οι πιο πολλές κοπέλες που είχαν απώλεια, λένε ότι το καλύτερο είναι να είσαι έγκυος τη μέρα που είχες ΠΗΤ, για να μη νιώθεις το κενό. Εγώ το Μάρτιο έλεγα ότι αυτό αποκλείεται, γιατί είχα ΠΗΤ 25 Μαρτίου, και δεν προλάβαινα να μείνω έγκυος. Τελικά είχα καθυστέρηση, κάνω τεστ 23/3 και βγαίνει θετικό και χοριακή 24/3 και βγαίνει κι αυτή ακόμα πιο θετική!

Μαράκι, άντε, κοντεύεις! Λίγο έμεινε!

Φιλιά κορίτσια, σήμερα έχει πατάτες γιαχνί στο φούρνο με τριμμένη φέτα το μενού. Αντίθετα με την Ανθή, εγώ δεν τρελαίνομαι για κρέας (μόνο για κιμάδες) και λατρεύω τα όσπρια και τα λαχανικά, άσχετο αν στους πρώτους μήνες ούτε να τα βλέπω δεν μπορούσα!

Γεια σας κοριτσάκια,

μπήκα απο τη δουλεια να δω τα νέα σας, δεν έχω πολύ δουλίτσα σήμερα και δεν περνά η ώρα.

Ευτυχώς και ο δικος μου ο άντρας με βοηθάει και έχει και καλή σχέση με την κουζίνα. Γενικά νομίζω οτι οταν οι άνδρες φεύγουν απο τα σπίτια τους για σπουδες αναγκαστικά μαθαίνουν να κάνουν πράγματα και τις περισσότερες φορές το διατηρούν και στις οικογένειές τους. Είμαι λοιπόν απο τις τυχερές

Ανθή αυτό για τις μανούλες που δουλεύον πολύ απόλυτη η ξαδέρφη της φίλης σου, δε λεώ το έχω σκεφτεί και εγώ οτι δηλαδή θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα στο σπίτι αλλά μια χαρά δεν τα καταφέρνουμε και έτσι.

Αννα Μαρία το σκέφτομαι και εγώ οτι το καλύτερο φάρμακο είναι να μείνω πάλι έγκυος θα είναι ενα βήμα μπροστά.

Αυτά τα υπόλοιπα κοριτσακια που ειναι?

Φιλια

Γεια σας κουκλιτσες..Μπηκα στα γρηγορα να δω τα νεα σας γιατι του ζουζουνι μου ξυπνησε και μια φωναζει μπαμπα μια μαμα γιανα παμε να τον παρουμε απο το κρεβατι του..

Κανγκουρακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα...Οσο γιατο νινακια καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα ...Η αδερφη μου στο δευτερο παιδακι της στην αρχη ο γιατρος της ειχε πει οτι ηταν δυδυμα και ξαφνικα μια φορα που πηγε ακουγε μια καρδια μονο ..Η μικρη της βγηκε με προβλημα ..Ειναι 8 χρονων και ακομη δεν μιλαει .Περα απο αυτο εχει και καποια προβληματα νοητικα ...Καποιος γιατρος της ειπε οτι μπορει να ειναι και απο την εγκυμοσυνη επειδη στην αρχη τα μωρα ηταν δυο και το ενα αποροφηθηκε .Ευχομαι γρηγορα να ερθει και το δευτερο νινι!!!!!

Παντως για τους αντρες που λετε και μενα με βοηθαει παρα πολυ και στις δουλειες και στο μαγειρεμα .

Ανθη πως ειναι δυνατον νεα κοπελα να εχει τετοιες αποψεις γιατις μανες που δουλευουν??Αν ειναι δυνατον.....

Αυτα απο μας κουκλιτσες καλο απογευμα!!!!!!!

γεια σας κουκλες,ποια θα με κερασει φραπεδακι;;;;;

δεν προλαβα καθολου να μπω αυτες τις μερες μια με τις δουλειες και μια με τις βολτες δεν σταματαμε με τα ζουζουνια μου μεσα στην γκρινια, μονο να φευγουμε απο το σπιτι τιποτα αλλο δεν θελουν,με εχουν τρελανει

μια που μιλατε για τους αντρες και εγω ειμαι πολυ τυχερη εχω παρα πολυ βοηθεια απο τον αντρα μου,μου κανει πολλες δουλειες με βοηθαει πολυ με τα παιδια, απο μωρα τα ταιζε τα αλλαζε ακομα λιγο, βυζι να ειχε να τα θηλαζε κιολας :o:lol::lol: τοσο πολυ,δεν εχω παραπονο οντως αυτο με τους φοιτητες πρεπει να ισχυει και ο δικος μου που εκανε φοιτητης κανει τα παντα ενω ο αδερφος του που δεν εκανε τα θελει ολα στα χερια τυχαιο;;δεν νομιζω!!!!!

πηρα και το βιβλιο καλοκαιρινες περιπετειες του disney και ειναι πολυ ωραιο,ο Νικολας μου βεβαια ψαχνει να κανει μονο τα μαθηματικα που εχει μεσα μιας και του αρεσουν περισσοτερο απο τη γλωσσα αλλα ενταξει του αρεσε!!

πολλα φιλια σε ολες!!!!!

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε;Ολες καλα;

Αυτο που λετε για τους αντρες που πηγαν φοιτητες δεν ισχυει παντα...Ο δικος μου αντρας δεν πηγε φοιτητης,ειχε μαθει απο την μαμα του να τα εχει οοοολα στο χερι!Και ομως,στο σπιτι μας με βοηθαει παρα πολυ!Και οχι μονο τωρα που ειμαι εγκυος-που τα κανει σχεδον ολα εκεινος-αλλα και απο πριν.Κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου,πλυντηρια,καθαρισματα,σιδερο,τα παντα!Το μονο που δεν ξερει ειναι να μαγειρευει.Αλλα αν χρειαστει το προσπαθει και αυτο,βραζει κανενα μακαρονακι. :lol:

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε?????? Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες..δεν είμαι στα καλύτερά μου.....δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες είναι βαρετές!

Ο δικός μου άντρας βοηθάει στις δουλειές μόνο όταν του το ζητήσω....σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης δηλαδή, σκούπισμα, σφουγγάρισμα...αυτά! Για σίδερο ούτε λόγος ούτε μαγείρεμα φυσικά! Φταίω κι εγώ (όπως λέει και η Ανθή) γιατί είμαι τελειομανής και δεν τον αφήνω να κάνει πολλά πολλά....φυσικά παίζει ρόλο και το ότι ακόμα κι αν τον άφηνα να κάνει κι άλλα θα τα έκανε μπάχαλο οπότε....πάντως την εργένικη ζωή την έζησε αρκετά, αλλά νομίζω ότι το μόνο που αποκόμισε ήταν οι εμπειρίες στις γκόμενες.... :roll::lol:

Σήμερα δεν έκανα σχεδόν τίποτα......πρέπει να κάνω φασίνα αλλά βαριέμαι απίστευτα....δεν τελειώνουν ΠΟΤΕ οι δουλειές πια......κι άρχισαν να σφίγγουν οι ζέστες ή επειδή είμαι έγκυος έχω κάψες???????

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κι από μένα..Πολύ ησυχία έχει ο καφενές μας...τι έγινε????

Εγώ σήμερα έκανα βολτίτσες στο εμπορικό με μια φιλη...εριξα το περπάτημα μου και πάλι...

Νασια μου πολυ ζεστη!!!! Κι εμείς νομίζω την νιωθουμε διπλα!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά...πολλά φιλιά!

Γειά σας κορίτσια!

Εγώ είχα πάει στη μάνα μου να δω τον αδελφό μου που ήρθε για δέκα μέρες από Αγγλία, και μετά πήγαμε βόλτα στην παραλία με ένα φιλικό ζευγάρι, που έχει δύο αφάνταστα κακομαθημένα παιδιά. Αν εξαιρέσουμε τα παιδιά και το χάλια μαγαζί που μας παίρνουν πάντα, επειδή δίπλα έχει παιχνίδια για παιδιά, ωραία περάσαμε!

Αύριο έχω γιατρό, για να δούμε τι θα δούμε!

Γεια σας κορίτσια :D:D:D !!!!!!!

Σήμερα ήταν μία ήσυχη μέρα. Πήγα σούπερ μάρκετ και μετά ήρθαν στο σπίτι η νονά του Πάνου και κολλητή μου ταυτόχρονα και οι γονείς μου και καθίσαμε στη βεράντα για κουβεντούλα.Αύριο είμαι καλεσμένη στο σπίτι μιας συναδέλφου που διοργάνωσε βραδιά γυναικών. Ο Πάνος θα μείνει με τον μπαμπά του και ελπίζω μόνο να κοιμηθεί μαζί του γιατί θέλει να κοιμάται μόνο μαζί μου. Βέβαια στη μαμά μου κοιμάται αλλά στο σπίτι θέλει εμένα.

Πάντως κορίτσια ο άντρας μου έμεινε στο εξωτερικό για σπουδές 6 χρόνια αλλά παρόλ' αυτά δουλειές σπιτιού δεν κάνει.Με το παιδί βοηθούσε και βοηθάει πάρα πολύ από την αρχή αλλά μέχρι εκεί. Να σας πω την αλήθεια πιο πολύ με νοιάζει που δεν είναι τακτικός και όχι που δε σφουγγαρίζει,σιδερώνει κλπ. Αυτά έτσι και αλλιώς δε θα τον άφηνα να τα κάνει επειδή πιστεύω ότι δε θα τα έκανε όπως εγώ. Να μη με επιβαρύνει τουλάχιστον..Έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση αλλά ακόμα θέλουμε πολλή δουλειά..

Μαράκι μπράβο που έχει πάρει θέση ο μπεμπούλής σου! Είναι πολύ καλό που είναι τόσο χαμηλά γιατί ο Πάνος ήταν πολύ ψηλά και άργησα να γεννήσω.

Άννα Μαρία όσπρια και λαχανικά ε;;; Μόνο στη δίαιτα :lol::lol::lol: !!!Αφού δεν μπορώ να καταλάβω πώς υπάρχουν χορτοφάγοι :?:?:? .Λες αυτή τη φορά να μάθετε φύλο;;; Έχεις καμιά διαίσθηση;;;Καμιά προτίμηση;;;;

Κατερίνα μου σου εύχομαι και πάλι να μείνεις πολύ σύντομα εγκυούλα!!!! Όλα θα είναι πολύ καλύτερα για την ψυχολογία σου!!!!

Όλια πολύ στεναχωρήθηκα με την αδερφή σου :(:(:(:(:( ...Ζόρι περνά η κοπέλα..Ο Θεός να της δίνει δύναμη να αντιμετώπίζει τις δυσκολίες...

Κατερίνα μου μαθηματικό μυαλό ο γιος σου ε;;; Όλοι έχουμε κάπου κλίση άλλωστε. Είδες που του αρέσει το βιβλίο;; Τη γλώσσα να την κάνετε παρέα σαν παιχνιδάκι!

Νάσια μου υπομονή με τη ζέστη! Τελειομανής κι εσύ ε;; Αυτό βλέπουν οι άντρες μας και το εκμεταλλεύονται :evil::evil::evil::evil:

Κορίτσια έπεσαν οι ρυθμοί στο καφενεδάκι. Για να ανέβουμε λίγο......

Φιλάκια πολλά!!!!

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε??

Άννα Μαρία καλό γιατρό σήμερα!! Περιμένουμε νέα!!

Ανθη μου τι κάνεις εσύ?? Βραδιά γυναικών ε?? Ωραίο ακούγεται!! :D

Ο μικρος μου έχει πάρει θέση πολύ καιρό τώρα και ήταν τόσο χαμηλά που τους προηγούμενους μήνες ξάπλωνα με μαξιλάρια στον πωπό για να ανέβει!!!! Τώρα όμως έχει πάρει για τα καλά την κατηφόρα και δεν μας πειράζει καθόλου :lol::lol::lol:

Οι άλλες πού είστε??Κοιμάστε ακόμα?

Καλημέρα κοριτσόπουλα!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε?????? Δεν βλέπω κίνηση.......που είστε όλες? Άρχισαν οι διακοπές????

Εγώ σηκώθηκα αξημέρωτα κι έκανα δουλειές......τί μυαλό!!!!!!!!!! Τώρα τρώω το τοστάκι μου.....ο άντρας μου είναι πρωινός σήμερα και η μικρή μου είναι στην μαμά μου, καλοπερνάει, ούτε στο τηλέφωνο δεν έρχεται να μου μιλήσει το σκατουλάκι!!!!!!!!

Άννα Μαρία καλή επιτυχία σήμερα στον γιατρό.....ελπίζω να έχει φύγει πια το ουρεόπλασμα!!!!!

Κανγκουράκι μου χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα!!!! Σύντομα θα έρθει άλλο σποράκι κοριτσάκι μου....όλα θα φτιάξουν θα το δείς!!!!!!

Μαράκι24 μ'αυτή τη ζέστη περπάτημα???? Χαρά στο κουράγιο σου κουκλίτσα μου!!!! Εγώ ούτε έξω από το σπίτι δεν βγαίνω.....βέβαια έχω βαρέσει μπιέλα από την κλεισούρα αλλά η ζέστη με αρρωσταίνει!

Ανθή μου είχες παρεϊτσα εχθές....τί καλά!!! Περνάει και η ώρα όμορφα έτσι.....Βραδιά γυναικών απόψε???????? Τέλεια!!!!!!!!!!! Εύχομαι και ο Πανούλης να τα περάσει τέλεια με τον μπαμπά του και να μην γκρινιάζει....η κουμπάρα μου που έχει δύο παιδιά μεγάλα, ακόμα πουθενά δεν την αφήνουν να πάει, πλακώνουν τα τηλέφωνα και κλαίνε και της το βγάζουν ξινό!!!!

Η Αθανασία και η Marie που χάθηκαν????

Φιλάκια σε όλες!!!!

Γεια σας :) ευχαριω για το καλωσόρισμα,αυτες τις μερες δεν πολυμπηκα εκανα κατι τελευταια

πραγματακια για την μπεμπα, τωρα ειμαστε τελειως ετοιμη.. μονο που μαςτο παιζει δυσκολη

ειναι ακομα ψηλα, μαλλον της καλάρεσει εκει μεσα :D

Γειά σας κορίτσια!

Πήγαμε στο γιατρό σήμερα και είδαμε τσουτσού! Δεν ξέρω αν θα υπάρχει και την επόμενη φορά, γι' αυτό το δεκαπενθήμερο πάντως, το παιδί είναι αγόρι!

Το μικρόβιο μάλλον δεν έχει φύγει ακόμη. Κάναμε πάλι καλλιέργεια κολπικού υγρού και θα ξέρουμε τη Δευτέρα. Έχω αρχίσει να αγχώνομαι με την πιθανότητα πρόωρου τοκετού... Βέβαια, ο γιατρός δεν το χαρακτήρισε "επικίνδυνο" το χαρακτήρισε "ενδιαφέρον", αλλά εγώ αγχώνομαι πάντως.

Στο γιατρό πήγαμε με τον άντρα μου και τον αδελφό μου και μετά πήγαμε στη μάνα μου (όπου μένει ο αδελφός μου όταν έρχεται), καθίσαμε, και μετά φάγαμε εκεί. Πριν καμιά ώρα ήρθαμε σπίτι.

Ανθή, καλά να περάσετε το βράδι. Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να γίνω χορτοφάγος, αλλά έχω και την αναιμία και δεν είναι και τόσο καλό να μην τρώω καθόλου κρέας.

Νάσια, Μαράκι, Χρύσα φιλιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...