Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

καλησπεραα :D

αννα μαρια τελευταια σου μερα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ :D

Μαρακι ελπιζω να περασατε τελεια με τους συγγενεις σας :D

νασια ποσο καιρο θα κατσει η μικρη στο χωριο? ευκαιρια να ξεκουραστεις

λιγο εε? :D

αχ ανθη και εμενα τρελενεται, και εμεις θα παμε με μεραααα,

και το λατρευει και το σινεμα τουα ρεσει πολυ :)

σημερα το απογευμα δεν δουλευω οποτε

θα παμε βολτιτσα, στο φαληρο.. εχει και καλο καιρο

οτι πρεπει :D

περιμενω πως και πως το σαββατο για να παμε για μπανακι

ακομα δεν εχουμε κανει το πρωτο μας για φετοος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κοριτσάκια! Τι κάνετε; Καλέ, πού χαθήκατε οι περισσότερες;

Τέλος για το σχολείο, κι ενώ λύσσαξα να τελειώσει, και μετρούσα τις μέρες απ' τις αρχές Μαρτίου (!!!!!), τώρα κάπως μου φαίνεται. Ξέρω, ξέρω, λόξα, αλλά πάντα, όταν τελειώνει το σχολείο νιώθουμε κάπως. Κι ο άντρας μου τα ίδια παθαίνει κάθε φορά που τελειώνει μια αναπλήρωση!

Εσείς τι κάνετε, το ρίξατε στις βόλτες;

Εδώ είμαι πάλι αλλά βλέπω δεν έχει κίνηση το καφενεδάκι μας......

Μαράκι μου υποτίθεται ότι η κόρη μου θα καθόταν 2-3 μέρες στην μαμά μου για να ξεκουραστώ λίγο (και να κάνω πάλι λίγες δουλίτσες) αλλά με ζητούσε πολύ και πήγαμε και την πήραμε καθώς γυρνούσαμε από τον γυναικολόγο...αύριο θα έρθουν πάλι οι γονείς μου να την πάρουν.

Άννα Μαρία μου τέλος ε?????? Άντε να ξεκουραστείς κι εσύ λίγο και να κάνεις και αποτοξίνωση από την παπαδιά :lol:

Αθανασία μου και η κόρη μου έμαθε τώρα να κοιμάται κάθε βράδυ με μένα και δυσκολεύεται όταν πρέπει να την κοιμήσει κάποιος άλλος....έχουμε συγκεκριμένη τελετουργία κάθε βράδυ τώρα που δουλεύει βράδια ο μπαμπάς μας και ζορίζεται όταν της αλλάζεις την ρουτίνα.......δυστυχώς πρέπει να μένει κάποια βράδια στη μαμά μου (γιατί έχω απόλυτη ανάγκη από ξεκούραση), κι εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ όταν λείπει από το σπίτι, η μαμά μου μένει σε άλλο χωριό περίπου 20 χλμ. από δώ και δεν είναι εύκολο να πηγαινοερχόμαστε.....διαφορετικά δεν θα ήθελα να κοιμάται το παιδί πουθενά αλλού εκτός από το κρεβατάκι της!

Ανθή μου είναι καλύτερα ο Πανούλης σήμερα? Όντως δεν περνάει εύκολα η μέρα τώρα το καλοκαίρι (αργεί και να νυχτώσει) αλλά και που να γυρνάμε μ'αυτόν τον ήλιο????? Εγώ είμαι τόσο ασπρουλιάρα (ο άντρας μου με λέει βαμβακοκαλλιέργεια) που ακόμα και δέκα λεπτά να βγώ έξω γίνομαι παντζάρι! Είμαι ικανή να πάθω ηλίαση από το τίποτα....Θα πάτε σινεμαδάκι με τον γιόκα? Τί καλά!!!!!

Πήγα στον γιατρό σήμερα, είδε τις εξετάσεις μου, κάναμε κι έναν υπέρηχο...η μπεμπίκα μεγάλωσε!

Κοριτσάκια μου καληνύχτα!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!! Μπήκε ο Ιούλης!!! Τώρα που το σκέφτομαι που φαίνεται απίστευτο πως πέρασε ο καιρός!!

Πώς είστε εσείς????

καλημερα κοριτσακια μου και καλο μηνα!!!

δεν σχολιαζω για τον καιρο παλι γιατι θα με πειτε γκρινιαρα οχι οτι δεν ειμαι :lol::lol: αλλα κοντευει να φτασει στη μεση το καλοκαιρι υποτιθεται και ακομα δεν το ειδαμε μετα φταιω εγω που νευριαζω;;;; :evil::evil:

ενα πραγμα με τον κυκλο μου ρε κοριτσια τα εχει παιξει ενω πρωτα ειχα 29-30 μερες κυκλο τους τελευταιους μηνες εχει μειωθει στις 24 και δεν μπορω να κανονισω για διακοπες,λεμε για τελη Αυγουστου και μαλλον θα μου ερθει σημερα και δεν ξερω πως να τα βολεψω ,σκεφτομαι να παρω αντισυλληπτικα μηπως και το ρυθμισω αλλα δεν μου βγαινουν παλι,εχει συμβει σε καμια σας;;;

Αννα Μαρια εσυ ελεγες ποτε να τελειωσει το σχολειο να ηρεμησεις και το νοσταλγεις κιολας;;εισαι λιγο μαζοχα μου φαινεται :lol: :lol,καλες διακοπες τωρα και μην το σκεφτεσαι

Νασια και ο Δημητρης εχει γινει πολυ μαμακιας δεν ξεκολαει απο πανω μου,ουτε την πεθερα μου δεν θελει που τη βλεπει συνεχεια :o

Ανθη πως ειναι ο Πανουλης σημερα;;;πηγατε σινεμα τελικα;;;

Μαρακι πως περασατε στην βολτιτσα σας;;

που εξαφανιστηκατε ολες ;;;;

Γειά σας κορίτσια!

Πολλές απουσίες απ' το καφενεδάκι μας!

Κατερίνα, πάντα όταν τελειώνει το σχολείο νιώθουμε ένα κενό! Το ίδιο κι ο άντρας μου, όποτε τελειώνει μια αντικατάσταση.

Την περίοδο μπορείς να τη ρυθμίσεις είτε με αντισυλληπτικά, είτε με πριμολούτ. Αλλά πρέπει να υπολογίσεις τις μέρες να σε βολεύουν, μην τα πάρεις άδικα.

καλημερα κοριτσια!καλο φινοπωρο να εχουμε βρε!!!!!τι κανετε????κατερινα μου δεν εισαι γκρινιαρα!ο καιρος ειναι απαραδεκτος!1η ιουλη κι ακομα δεν βουτηξαμε τις κορμααααααααααααααρες μας στη θαλασσα!ελεος!!!ενα σαββατοκυριακο ειχε ωραιο καιρο κι εγω ειχα περιοδο!!!! :evil::evil::evil:

αννα μαρια ξεκουραση τωρα!!!!το ξερω οτι θα σου λειψει απιστευτα η αξιαγαπητη παπαδια :twisted::twisted::twisted: αλλα κανε λιγο υπομονη!!!θα την ξαναδεις καποια στιγμη,μην μου στεναχωριεσαι!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Κ.Τ.Κ. (Κάλη, σωστά;), την παπαδιά ελπίζω να μην την ξαναδώ στα μάτια μου! Θα πάει σε άλλο σχολείο του χρόνου, κι εγώ ζήτησα να μείνω στο ίδιο. Και μετάθεση να πάρω, θα βάλω λυτούς και δεμένους να μην πάω στο ίδιο μ' αυτήν, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν η χειρότερη γκαντεμιά στα χρονικά της Μέσης Εκπαίδευσης!

Καλημέρα και καλό μήνα κοπελούδες!!!!!!!!!

Κι εδώ συννεφιά κι ετοιμάζεται για βροχή......αααααα βρέχει ήδη!!!!!!!!

Κατερινάκι μου εμένα λυπάται ο καλός Θεούλης που δεν χωνεύω την ζέστη και τώρα με την εγκυμοσύνη έλεγα ότι θα βογκήξω... :D Δεν με νοιάζει καθόλου για τα μπάνια, έτσι κι αλλιώς πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια (έως και καθόλου)!!! Δεν μπορώ να σε βοηθήσω μ'αυτό που ρωτάς δεν έχει χρειαστεί ποτέ να το κάνω, πάντως κι εμένα ο κύκλος μου μίκρυνε από τότε που γέννησα την Μαμία μου....

καλημερα κοριτσια!καλο φινοπωρο να εχουμε βρε!!!!

=))=))=)) Καλόοοοοοοοοοοο

Άννα Μαρία μου η χειρότερη γκαντεμιά θα ήταν να αποφασίσει να μετακομίσει η παπαδιά και να βρεί σπίτι ακριβώς δίπλα σου :shock::shock::shock:

Αχαχαχαχαχαχαχα, Νάσια, αυτό θα ήταν σκέτη καταστροφή! Αποκλείεται, όμως, γιατί μένουν σε ένα σπίτι στον περίβολο της εκκλησίας, που ανήκει στην εκκλησία. Οπότε, πρέπει να προσευχόμαστε να μην κάθει κάτι ο κακομοίρης ο παπάς (τον οποίο έχει σχεδόν βγάλει εκτός μάχης με το χαρακτήρα και τα φαγητά που του φτιάχνει), γιατί έτσι θα την διώξουν απ' το σπίτι, για να μείνει ο καινούριος παπάς.

Καλημέρα κουκλίτσες!!! Καλό μήνα να έχουμε με καλό καιρό..... Μωρέ τι δίκιο που έχετε με τον καιρό :twisted::twisted::twisted: κι εδώ σήμερα έχει μια υγρασία ένα ψιλό αεράκι πάντως για μπάνιο δεν είναι... Θα μας τρελάνει :shock::shock::shock: Μάλλον επειδή πήγα και πήρα καινούριο μαγιό χθες :lol::lol::lol::lol:

Άννα Μαρία μου δείτε τη θετική πλευρά, καλοκαιράκι, διακοπές, μωράκι στην κοιλίτσα, σίγουρα θα φύγει η μελαγχολία!!!! ;) όσο για την παπαδιά σε λίγο νομίζω θα τη βλέπεις στο ύπνο σου :lol::lol::lol::lol::lol:

Νάσια μου μεγάλωσε η μπουμπούκα σου ε? Τι καλά :x:x:x:x:x

Marie ελπίζω να περάσατε ωραία στη βολτούλα σας!!!

Κατερινάκι μάλλον το έχουνε τα αγοράκια με τις μαμάδες τους, κι ο δικός μου δεν ξεκολλάει, χθες πήγα για καθαρισμό προσώπου και μου τον έφεραν στο ινστιτούτο που ήμουν σε 10 λέπτά :o:o:o:o Ναζάκια σου κάνει η περίοδός σου ε πάρε αντισυλληπτικά να τη ρυθμίσεις για να μάθει!!!

Οι υπόλοιπες κουκλίτσες τι κάνετε δε βλέπω πολύ κίνηση!!!

Άννα Μαρία μου Μοσχωτζαβέλαινα η παπαδιά ε????? Κρίμα τον καημένο τον παππούλη τον έχει βάλει στο βρακί της και προσπαθεί να το κάνει να φανεί και σαν ατύχημα (προσπαθεί να τον ξεκάνει με τα φαγητά της?).....

Αθανασία μου μεγειά το καινούριο μαγιό.......ελπίζω να το εγκαινιάσεις σύντομα!!!! Εγώ πάλι ούτε μαγιό δεν έχω πάρει ακόμα, του χρόνου!

αθανασια μου με γεια το μαγιουδακι σου!!!!!!τι κανεις?

αννα μαρια ξερεις οτι ΔΕΝ υπαρχει χειροτερο πραγμα απο τον κακο γειτονα ετσι???????αρα οοοοοοοολες μαζι θα προσευχομαστε για σενα!!!!!μακρια μακρια!ξουτ ξουτ!!!!!!!νασια μου μια χαρα βολευεσαι τωρα με τις δροσιτσες,ε??????αντε καλα τοτε δεν θα παρακαλω να φτιαξει!!!!!!!!!!!

κοριτσια το εγραψα και σε αλλο ποστακι αλλα δεν ξερω αν το ειδατε γι αυτο το ξαναγραφω!την δευτερα θα παω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο μαναστηρι της αγιας ειρηνης της χρυσοβαλαντου!αν καμια κοπελα επιθυμει να την στειλω κατι απο κει (λαδακι,μηλαρακι,αγιασμο,ζωνουλα) ας μου πει κι οταν γυρισω θα της τα στειλω!

Νάσια μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Άντε πάρε μαγιουδάκι κι εσύ εγώ όταν ήμουν έγκυος 6,5 μηνών Ιούλιο έβγαινα με την κοιλίτσα στη παραλία καμαρωτή καμαρωτή :ymsmug::ymsmug::ymsmug::ymsmug: Τώρα κρύβομαι :lol::lol::lol::lol:

Κάλη μου βοήθειά σου να είναι η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντω, ξέρω ότι έχει κάποια σχέση με τα παιδιά αλλά δε θυμάμαι, ας έχει καλά τα παιδάκια όλου του κόσμου :ympray::ympray::ympray:

Αθανασία μου αποκλείεται να πάρω μαγιο φέτος....δεν θα χωράω σε κανένα και δεν θέλω καθόλου να με κοιτάνε στραβά οι πωλήτριες :lol:

Κάλλι μου να είσαι καλά που μας σκέφτηκες.......κι εγώ θέλω να πάω......λένε ότι είναι πολύ θαυματουργή η Αγία ειδικά για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδάκι!!!!!

Νάσια μου κάτι τέτοιο θυμώμουν αλλά δεν ήμουν σίγουρη... Πλάκα έχεις τα πάχη μας τα κάλλη μας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κάλλη μου τότε κάνε μια προσευχούλα και για μένα που προσπαθώ για νινάκι να μου το στείλει σύντομα :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

καλησπεριζωωω,

φαγαμε, εφτιαξα χυλοπιτες με κοκκινιστο κοτοπουλο

γιαμι γιαμι τελειο βγηκε. εβαλα και την μικρη για υπνο, και ξεκουραζομαι!

χθες η βολτα μας ηταν τελεια, το καταυχαριστηθηκαμε, βεβαια ειχε

λιγο περπατημα και τα εφτυσα αλλα στα παιδια πολυ αρεσε :D

καλλη μου σ'ευχαριστουμε πολυ για την προταση σου, βοηθεια σου!

Η ΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΥΛΑΑΑ :D

:lol::lol::lol: βρε τρελεγκο εγκυος εισαι πως να μην ειμαστε

ολιγον παχουλουλες? λες και θα μας παρεξηγησει κανει?

πηγαινε να κανεις κανενα μπανακι γιατι στις μεγαλες ζεστες δεν θα αντεξουμεε 8-)

κατερινακι γιατι δεν κανονιζεται αρχες αυγουστου για διακοπουλες?

που σιγουρα δεν θα εισαι αδιαθετη?

αθανασια και αννα μαρια τα φιλια μου :D

Καλησπέρα!! Κοιμηθηκα λίγο και επανήλθα.

Κάλλι μου εμένα μου τα έστειλες, να είσαι καλά κοριτσάκι μου. Αναψε ένα κεράκι για μένα, να γεννήσω με το καλό...Σε φιλώ κοριτσάκι μου κι ο Θεός να σε έχει καλά!!

Άννα Μαρία είσαι μόνιμη ή με σύμβαση?

Νάσια μου εμείς τώρα έχουμε δικαιολογια για τα κιλάκια μας...οποτε μην σκας!!!

Μαρία μου νόστιμο ακούγεται το φαγητο σου...πώς το κάνεις το κοτόπουλο κοκκινιστό?? Να παίρνουμε καμιά ιδέα!!

Αθανασία με γεια το μαγιώ!!

Οι άλλες τι κάνετε?

:D:D

Μαρία, με σύμβαση είμαι.

Μαρία, (πήξαμε στις Μαρίες!) εγώ έκανα χτες κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες και φρέσκια ντομάτα!Σήμερα γίγαντες!

Κι εγώ με σύμβαση είμαι!!!

Εγώ έφαγα στραπατσάδα που είχα από χθες αλλά με έπιασαν καούρες...Τώρα για το βράδυ δεν ξέρω...

Πεθύμησα πολύ να πάω σε ταβερνάκι...Να δω αν δεν ειναι κουρασμένος ο αντρας μου να τον ξεσηκώσω να πάμε...μετά από τόσο καιρό να βγω κι εγώ λίγο!

Έριξα τον υπνάκο μου και επανήλθα!!!!!!!!

Μίλησα και με το παιδάκι μου στο τηλέφωνο (λέμε τώρα!)...πήγε βόλτα με τους γονείς μου κι έχει βρεί την χαρά της! Αχχχχχ πόσο μου λείπει όταν φεύγει......

Η ΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΥΛΑΑΑ

βρε τρελεγκο εγκυος εισαι πως να μην ειμαστε

ολιγον παχουλουλες? λες και θα μας παρεξηγησει κανει?

πηγαινε να κανεις κανενα μπανακι γιατι στις μεγαλες ζεστες δεν θα αντεξουμεε

:lol::lol::lol: καλέ εγώ δεν κάνω μπάνιο στα φυσιολογικά μου (είμαι επιρρεπής στα μικρόβια και βαρέθηκα να παίρνω αντιβίωση κάθε φορά που κάνω ένα μπάνιο στην θάλασσα, οπότε το έκοψα το σπορ) και θα κάνω τώρα που θα είμαι σαν σημαδούρα??????? Όχι μόνο για την κοιλούμπα αλλά και για το ανεκδιήγητο ασπρουλιάρικο δέρμα μου :mrgreen::mrgreen:

Άννα Μαρία μου αρέσουν πολύ οι γίγαντες....βέβαια με πειράζουν στο έντερο αλλά δεν μασάω, εγώ πάλι τους τρώω...

Καλά για την στραπατσάδα δεν το συζητώ....Μαράκι μου τρελαίνομαι!!!!! Πωπω κι εγώ θα ήθελα να πάω σε κανένα ταβερνάκι αλλά ο άντρας μου δουλεύει μέχρι πολύ αργά απόψε, σίγουρα μετά τις 12μιση θα επιστρέψει. Ίσως αύριο που είναι πρωινός και το βράδυ θα είναι δικό μας.....

Αχ κορίτσια πεθύμησα τα σταφύλια, εκείνα τα κίτρινα, τα μακρόστενα που είναι πολύ τραγανά......γιαμι, γιαμι!!!!!! Πότε είναι η εποχή τους????????

μμμμμ Νασια μου φαίνεται ότι παρασύρουμε η μια την άλλη εμείς!! :lol::lol::lol:

Κι εγώ τρελλαίνομαι γι'αυτο το σταφύλι που λες...Δεν ξέρω πότε βγαίνει!!

απο τα μεσα ιουλη θα αρχισουν να βγαινουν τα σταφυλακια!!!!!

μαρακι μου γλυκο να εισαι καλα για τα λογακια σου!θα προσευχηθω και για σενα αλλα και για ολα τα παιδακια του κοσμου!εσυ φορας την ζωνουλα σου και δεν εχεις ΤΙ ΠΟ ΤΑ να φοβηθεις!!!!!!θα γεννησεις χωρις να το παρεις χαμπαρι!!!!!!θα εχεις 2 φυλακες αγγελους απο πανω σου να σε προστατευουν!!!!!!!!

Κάλι μου με συγκίνησες...Ευχαριστώ κοριτσάκι μου...Φυσικά φοράω την ζωνούλα που μου έστειλες και κάθε βράδυ βάζω και λαδάκι στην κοιλιά μου. Με το καλό όταν έρθει η ώρα να γεννησω θα την κρατάω στο χέρι μου...

Φιλάκια στο κοριτσάκι σου!!!

Όταν τρώω σταφύλια με πιάνει φαγούρα στα χέρια....δεν ξέρω γιατί...αλλά εγώ τα τσακίζω, ειδικά αν είναι αυτά που προανέφερα (δεν ξέρω πώς λέγεται αυτή η ποικιλία).

Κάλλι μου εγώ δεν την έχω αυτή την ζωνούλα που λες, είναι σαν μια ψιλή κλωστή???? Μου έδωσε η θεία μου και φοράω ένα τέτοιο κορδονάκι από τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στην Εύβοια (αν δεν κάνω λάθος), το φορούσα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου και με φύλαξε από πολλά!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...