Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια την Τεταρτη 15/06 και ώρα 12:05 η αγαπημένη μου συμπεθέρα έφερε στον κόσμο το 2ο κοριτσάκι της!!!! : :x:x:x

Μητσακι μου να σου ζησει και η δευτερη κουκλιτσα σου, να ειναι γερή και τυχερη και εσυ να εχεις μια σουπερ λοχεια!!!

Φιλακια πολλά .Περιμένουμε τα νέα σου!!!

Δημοσίευση

Να σου ζησει κι απο δω η κοριτσαρα σου Μιτσακι μου!!!! :x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ολου του κοσμου οι ευχες για μια ζωη γεματη ευτυχια!!! Να τις καμαρωνεις παντα και τις 2 κουκλιτσες σου!!! :-*:-*

Φυσικα αναμενουμε για λεπτομεριες και φωτο!!!! :P

Δημοσίευση

κουκλα μου να χαιρεσαι κ το δευτερο κοριτσακι σας!!

να ειναι γερο δυνατο κ υγιες!!!! να τις καμαρωνεις παντα!!!

να εχεις μια καλη λοχεια κ καλους θηλασμους!!!!

φιλακια πολλα!! περιμενουμε νεα σου!

Δημοσίευση

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=wav.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] :-bd:-bd

πολλά πολλά συγχαρητήρια Δημητρούλα μας να σου ζήσει η κοπελάρα σου όλα τα καλά του κόσμου να έχει και κυρίως υγεία και ευτυχία..........πολλά :-*:-*:-*:-* και στις 3 γυναίκες!!!!

Καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς...είδες βρε που δεν ήταν τίποτα τελικά?

και πήγες και με 8εκ διαστολή!!!! μπράβοοο :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Δημοσίευση

κοριτσακι μου τι διαβαζω γεννησες !!!! :x:x

να σου ζησει η μικρη μπουμπουκα και να πας γριγορα σπιτι να την δει και η μεγαλη μπουμπουκα .

καλη λωχια να εχεις καλους θηλασμους .

απο οτι καταλαβα μια χαρα γεννα ειχες ...την εφτυσες σαν κουκουτσι και εσυ :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

[smilie=wav.gif][smilie=angel13.gif][smilie=angel13.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Μητσάκι μου γλυκό να σας ζήσει το δευτερο κοριτσάκι σας, να ειναι πάντα γερό και ευτυχισμένο! Καλή λοχεία τώρα και καλούς θηλασμούς! Περιμένουμε τα νέα σου!baby_000.jpg[/attachment:30z245ng]

post-4408-13873937257512_thumb.jpg

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η μικρή γοργόνα!!!!!!!!!

Χάρηκα τόσο με τα νέα σας!!!!!!! Να ναι γερή ευτυχισμένη και σοφή σαν τη μανούλα της!!!

Καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς!!!!

(Θέλω και γωωωωωωωωωωωωω) :lol::lol:

Δημοσίευση

κοπελα μου να σου ζησει η δευτερη μικρη σου πριγκιπισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ειναι παντα γερη , υγιης , κ καλοτυχη σε ολη της τη ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να της συμβουν τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ειστε καλα κ να την καμαρωνεται παντα!!!!!!!!!!!!

καλη λοχεια!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Να σας ζήσει η μικρή γοργόνα!!!!!!!!!

Χάρηκα τόσο με τα νέα σας!!!!!!! Να ναι γερή ευτυχισμένη και σοφή σαν τη μανούλα της!!!

Καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς!!!!

(Θέλω και γωωωωωωωωωωωωω) :lol::lol:

καλε μαζεψου εσυ!!!! φεεεεεεεεεεεεεεετα!!!!

με ποιο βυζι θατα πρωτοταιζεις?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μιτσακι μου να σου ζησει κ η δευτερη κορμαρα-κουκλαρα..

χαρηκα που τα ειπαμε απο το τηλεφωνο,.εισαι απιστευτη γλυκια...

καλους θηλασμους κ να μου τις φιλησεις..αληθεια η μεγαλη πως το πηρε???????? :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

αυτο το εικονιδιο εσενα μου θυμιζει 8-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...