Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κορτσούδια μου όμορφα!!!!!!!!! Τι κάνετε????

Εγώ είπα να αράξω λιγάκι στο παρεάκι μας…….

Βγήκα νωρίτερα έξω, περπάτησα γι΄αρκετή ωρίτσα, η αλήθεια είναι, πήγα στο Φαρμακείο & προμηθεύτηκα Σίδηρο κι Ασβέστιο που τελειώνουνε, πέρασα από την ενορία μας που γιορτάζει σήμερα κι άναψα 1 κεράκι, να έχουμε καλή γέννα κι έπειτα πήγα στην κομμώτρια μου (που δε με γνώρισε!!!) και κανόνισα κουρεματάκι γι΄αύριο το πρωί………

Τώρα……. μόλις βγήκα από το μπανάκι μου, περιμένω το μπιφτεκάκι μου να ψηθεί, έχω φτιάξει και ρυζάκι basmati με κανέλλα (μοσχοβόλησε ο τόπος!!!!) κι άραξα να πιω το MILKO μου….. θα φάω λιγάκι αργότερα…. πριν φύγουμε για τα Γενέθλια της ξαδέλφης μας……..

Με τρέλανε η μέση μου γμτ!!!!!!!! Αν από τώρα, που ακόμη περπατάω αραιά και που….. πονάει η μέση έτσι…. τι θα κάνω τον άλλο μήνα, που θα πρέπει να βγαίνω για περπάτημα κάθε μέρα??? Και δεν έχει έρθει κι ο καλούλης μου ακόμη να μου βάλει λίγο λαδάκι, 1 ελαφρύ μασαζάκι, απαλό-απαλό, να συνέλθω λιγάκι…….. ουφ…….

O μικρούλης μου έχει ξεσκιστεί στις κλωτσίτσες!!!! Το καμάρι μου……. ευτυχώς έχω την συντροφιά του!!!!!! Αλλά κάποιες κλωτσίτσες είναι λιγάκι πιο επίπονες…… το πιπί μου σπρώχνει???? Δεν ξέρω…..

Πάω να διαβάσω τα νεάκια σας κι επανέρχομαι…..

Αααα..... τώρα που το θυμήθηκα.....

Βρε κορίτσια (χίλια συγγνώμη εάν έχω ξαναρωτήσει....... δε θυμάμαι καθόλου!!!!) τα μωρουδιακά σας τα πλένετε στο πλυντήριο???? Σε τί θερμοκρασία????? 40 βαθμοί είναι λίγο????? Και κάτι ακόμη..... μαλακτικό βρεφικό χρησιμοποιείτε ή δεν κάνει???? Τί σας έχουνε πει οι Παιδίατροι σας?????

Ανάκριση έλαβε τέλος!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσαρες μου γνωστες και αγνωστες..!!!!!!ΜΠηκα μετα απο τοοοοσο καιρο...και εχω κατασυγκινηθει!!!!!περσυ τετοιες μερες..πλησιαζε και η δικη μας ωρα να γεννησουμε!!!ειδα τοσα ευχαριστα νεαα!!!!Να σας ΖΗΣΟΥΝΝΝΝ!!!!!!!!!οσες γεννησατε ...να τα χαρειτε τα παιδακια σας και να τους δωσετε πολλα φιλακια κ χαδακια.....!!!!!!!!!!!με το καλο σε ολα τα υπολοιπα κοριτσιααα να φερετε στο κοσμο τα αστερακια σας!!Δε ξερετε ποσο χαρηκα που ειδα τα νεα σας!!!!

εχω καιρο ν αμπω εδω...τωρα δουλευω παλι..και ετσι ..σας εχω χασει..ολες σχεδον...Γελιζακι,Νιαα!και ολεςς οι κοπελες και κοιλουμπακιααα σας φιλω!!!!κι εγω και ο αντρακος μου το Πουκακι μου..που τωρα προσπαθει να σηκωθει να περπατησει!!!!

αχχχχχ..τι συγκινηση....~!!!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Αχ Νίκη μου, μπράβο κοριτσάκι μου που πήγες στη Γιατρό σου…. δε μπορούσες να το αφήσεις μικρή μου!!!!!!!! Και μπράβο της που θέλει να σε παρακολουθεί έτσι στενά!!!!!! Μία χαρά όλα τώρα!!!!!!!! Ηρέμησε κι απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!!!! Και μην πανικοβάλλεσαι με το παραμικρό βρε…… κι επίσης μπράβο στη Γιατρό σου που σου ανέφερε όλα τα ενδεχόμενα!!!!! Έτσι είσαι προετοιμασμένη για το κάθε τι….. πρόσεχε λιγάκι κι όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου, ναι????? Κι αφού θα σε περιμένει να μπεις και στο μήνα σου, μία χαρούλα…. το μωράκι θα είναι τελειόμηνο, δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο ν΄ανησυχείς!!!!! Μπράβο της και πάλι!!!!!

Maroulita μου κι εγώ μάλλον εδώ θα είμαι τον Αύγουστο…… αν κι έχω ξαναπεί…… δεν ξέρω γιατί……. έχω έντονο προαίσθημα πως θα γεννήσω 25 Ιουλίου!!!!!!!! Ίδωμεν!!!!!!!!!

Merykal μπράβο κούκλα μου που όλα είναι μία χαρά με τον μπέμπη σου!!!!!!!! Για το σεξ….. εγώ γιατί ξέρω πως βοηθάει στο τέλος???? Στις συσπάσεις???? Λάθος κάνω??? Για να στο είπε ο Γιατρός σου πάντως, κάποιον λόγο θα έχει…. πονάκια τώρα στο τέλος όλες έχουμε!!!! Αχ…. θέλω κι εγώ να τον δω τον δικό μου μπέμπη…. αλλά αργεί ακόμη γμτ!!!!!!! Μου έλειψε τόσο!!!!!!

Μπράβο Ντιοσάκι μου που τους μιλήσατε!!!! Είτε τους άρεσε, είτε όχι, είναι πρόβλημά τους….. όχι δικό σου!!!!! Είπαμε….. είναι βασικό τις πρώτες μέρες το νινάκι να έχει την απόλυτη ησυχία!!!! Πώς να το κάνουμε άλλωστε!!!!!! Τόσους μήνες μέσα στην κοιλίτσα της μανούλας ζούσε στην ησυχία… και τώρα ξαφνικά να γίνεται χαμός???? Κρίμα δεν είναι για τη μικρή ψυχίτσα??? Και για τη μανούλα βέβαια….. που έχει τους πόνους της μετά τη γέννα!!!!

Όσο για την “κατασκήνωση” που ανέφερα πιο πριν, δεν το έχω κουβεντιάσει βέβαια με τον αντρούλη μου ακόμη, αλλά ξέρω πως σίγουρα θα τα καταφέρουμε μία χαρά οι 2 μας με τον μπέμπη τις πρώτες μέρες... και μακάρι να μην έρθει κανένας!!! Ειλικρινά!!!!! Ούτε πεθερικά, ούτε η μάνα μου, ούτε η γιαγιά, ούτε θείοι…… κανείς!!!!!!!! Δε με νοιάζει αν τους απογοητεύσω!!!!!! Εάν κι ο καλός μου δεν έχει αντίρρηση, έτσι θα πράξω……. και σε όποιον αρέσει!!!!! Γιατί έχω να φάω γκρίνιααααα………….

Και σαφώς εννοείται…… μα είναι δυνατόν να θηλάζεις παρουσία κόσμου???? Έλα Παναγιά μου!!!!!!! Ααααααα…….. κι ευχαριστούμε πολύ για τη συμβουλή για τα σελτεδάκια!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πες τα βρε Μαράκι…… κάποιοι νομίζουνε πως το νινί είναι κορνίζα που τη δείχνεις!!!!!! Αμ δε!!!!!!!! Κι εμείς….. σε όσα φιλικά μας ζευγάρια απέκτησαν μωράκι, είτε θα πηγαίναμε στο Μαιευτήριο είτε στο σπίτι, μετά τις 40 μέρες όμως!!!!!! Αλίμονο!!!!!!! Μοναδική εξαίρεση….. η μπουμπού της συννυφάδας μου, που τώρα βέβαια καταλαβαίνω, χρόνια μετά, πως ήταν λάθος μου που πήγαμε με το που πήγανε τα παιδιά στο σπίτι μωρέ….. τόσο μυαλό!!!!!!

Αχ Κατρίνα μου!!!!!!!!!! Μεγαλώσατε πολύ καλέέέ!!!!!!!!!! Χάθηκες μικρούλα μου!!!!!!! Αλλά αφού δουλεύεις κορίτσι μου, τι να κάνεις….. πώς τα πάνε τα αδελφάκια μεταξύ τους???? Είναι πολύ μουτράκι πάντως ο γλύκας σου!!!! Γούτσου-γούτσου!!!!!

Χάθηκα γιατί ξύπνησε ο μικρός και πεινούσε!!

Μαράκι μου πολύ καλά έκανες και πήρες πολλά σελτεδάκια...

Πιπίτσα μου εγώ τα πλένω στο πλυντήριο σε ειδικό πρόγραμμα που έχει για μωρά... και τα πλένει στους 60 βαθμούς. Μαλακτικό δεν βάζω όχι.

Κατρίνα μου γλυκιά!!! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα παιδάκια σου!! Προσπαθεί να περπατήσει ο μικρός ε? Τέλεια!! Να μου τα φιλήσεις!!!

Κοριτσάκια σας αφήνω, πάω να φάω καρπουζάκι στο μπαλκόνι με τον άντρα μου..ευκαιρία τώρα που κοιμήθηκε ο μικρός!! :D:D:D:D

Καλό απόγευμα σε όλες! Φιλάκια!!

GEIA SAS KORITSIA MOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TI MOU KANETE????NIKH MOU AFOU THA SE PARAKOLOUTHEI H GIATROS SOU MHN ANXONESE KATHOLOU...ME TO KALO NA ERTHEI H MPOUMPOU SOU OPOTE AYTH THELISEI........... :D:D

KORITSIA TON KARDIOTOKOGRAFO POTE TON KANOUME???

EMAS XTHES HRTHAN TA PRAGMATAKIA MAS..DEN SYNARMOLOGISAME TO KREVATAKI APO TWRA....MONO TO KAROTSI SYNARMOLOGISAME...PWPW PEDEYTIKAME PARA POLY....ALLA TO KAROTSAKKI MAS EINAI TELEIOOOOOO MOU ARESEI PARA POLY....PHRA KAI MAGIOUDAKIA XTHES TO ENA EINAI KAI SAKIS ROUVAS COLLECTION KAI EINAI KAI BRAZIL TO VRAKAKI TOU TROMARA MOU...........THA EIMAI MIA SEXY EGGYOS...O ANTRAS MOU EPEMENA NA TO PARW GIATI TOU ARESE POLLY!!!!!!!!!!!

SAS VAZW FWTO TA PRAGMATAKIA MAS KAI TO MAGIO....XIXIXIIXXXXIX PWPW KOILOUMPITSA EXW KANEI KAI MOU ARESEI POLYYYYYYYYYYYY ME TO MAGIO PU FENETE!!!!!!!! :D:D:D

Kαλησπερα κοριτσια!Σας ευχαριστω πολυ ολες για το ενδιαφερον σας!

Τι κανετε;Εγω σερνομαι...Οπως ηταν φυσικο δεν κοιμηθηκα καλα χθες απο το αγχος μου.Ξυπνησα στις 7:30,πηγα γιατρο,κλινικη και μετα εδω.Εχω ολη μερα τους μαστορους,δεν εχω ξεκουραστει καθολου.Ακομα βαφουν αλλα χαλαλι,θα τελειωσουμε σε 2-3 μερες.Φυσικα το σπιτι εχει γινει ενα χαλι μαυρο,παντου στοκοι και μπογιες στις βεραντες.Αλλα θα φερω γυναικα να τα κανει.

Συμπεθερα,με πεθανες με την ατακα σου! :lol::lol::lol: Ειδε τα προσοντα σας η μπεμπα και βιαζεται να βγει η πονηρουλα! :lol:

Γιελιζ,υπομονη με τις επισκεψεις...

Τιτινα μεγεια τα πραγματακια και τα μαγιω!Που ειναι τα 9 κιλα που πηρες καλε;Μοντελο εισαι!Θελω και εγω να παω στο καλτσεντονια να παρω μαγιω,αν και μαλλον δεν θα κανω μπανιο μεχρι να περασουν οι μυκητες...

Ολες οι υπολοιπες απ'οτι ειδα ειστε καλα.Δεν θυμαμαι τι διαβασα,ειμαι τοσο ζαλισμενη,τα ματια μου κλεινουν και δεν μπορω να παω για υπνο. :evil: Σημερα που ειμαι κομματια τους επιασε η μεγαλη προκοπη... :evil:

Τιτινάκι υπέροχα τα πραγματάκια!!!!!!!!!!! Η δε κοιλίτσα....... όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!! Μεγεια!!!!!!!!!!!! Καρδιοτοκογράφο κάνουμε με το που μπαίνουμε στο μήνα μας..... συνήθως......

Ντιοσάκι μου, καλή σου απόλαυση..............

Νίκη μου..... υπομονή κοπέλα μου να ξεμπερδεύουνε κι αυτοί, να μην τους έχεις μέσα στα πόδια σου...........

Ααααα........ merci Νίκη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το αφιερώνω σε όλο το παρεάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ το ακούω και λιώνωωωωω......................................

Πιπιτσακη εγω τα πλενω στο πλυντηριο και βαζω απλα ενα εξτρα ξεβγαλμα. Εγω τα βαζω στους 60 βαθμους και δεν βαζω μαλακτηκο γιατι εχουμε φιλτρο που καθριζει το νερο απο μικροβια και αλατα. πριν βαλουμε φιλτρο εβαζα μαλλακτηκο.

Γιελιζακι ξεκοραστηκες σημερα..τι καλα..

α ναι οσο για το συντριβανακι..μη το συζητας...μετα θα αρχησουν και τα κακα ..χιχιχιιχ

Νικη μου πιστευω πως ολα θα πανε καλα..μη ανισυχεις ..η γιατρος οσυ ξερει και σε φροντιζει

Γεια σας φιλεναδες..μπηκα μια στα γρηγορα...γιατι ζεσταινομαι τοοοσο που δεν μπορω να αναπνευσω...ελεος...Νικακι μου βιαστικη η δικια σου εεε...και εμενα κατι κατι τετοια...λες να ανησυχισω...εγω την αλλη βδομαδα λεω να παω γιατρο...αυτο που με εχει παραξενεψει ειναι οτι εκει που ηταν τρομερα ζωηρη τωρα κουνιεται αλλα οχι ολη μερα και πολυ χαλαρα...απο τη μια λεω δεν μπορει καθε μερα να ειναι ντουρα αλλα με ειχε συνηθισει και τωρα μου κακοφενεται...τι να πω..Γιελιζ μου το ξερω οτι δεν ηθελες επισκεψεις..αυτο λεω..και εγω δεν θελω αλλα ξερεις ποτε δεν ξερεις εμενα και με το θρασος που εχουν δεν λογαριαζουν κανενα..πιπιτσα,Μαρακι Μιχαελα και στις υπολοιπες φιλακια...ααα εγω που γενναω Σεπτεμβρη και ο γιος μου παει σχολειο τοτε τι να κανω..με εχει πιασε ενα ανχγος...και ειναι και υποχρεωτικο το νηπιο...

Επέστρεψα κι εγώ!!! Ηρθε μια φίλη μου και με πήγε βόλτα!! Πήγαμε και πήρα ένα ζευγάρι παπούτσια σε στυλ παντόφλας για τώρα που δεν μπορώ τα πέδιλα, φάγαμε το παγωτάκι μας και μετά πήγαμε σε μια υπεραγορά για κάτι ψώνια που είχε να κάνει..Επι ευκαιρίας πήρα ακόμα ένα κουτί πάνες..έχω στο σπίτι ένα της pampers και πήρα κι ένα κουτί της libero να τα δοκιμάσω κι αυτά...Είχαν 5,5 ευρώ τα 46...Είχαν και προσφορά σε μεγαλύτερα νούμερα.

Ευχαριστήθηκα την βόλτα μου!! Το βράδυ έχουμε γάμο φίλων (ναι, τέτοια μέρα) αλλά θα πάει μόνος του ο καλος μου γιατί πρώτον δεν έχω τι να βάλω και δεύτερο δεν θα έχει να κάτσουμε...στο πόδι θα είναι!

Πιπίτσα μου, ελπίζω να νιωθεις καλύτερα με την μέση σου...Εγώ βάζω βρεφικό μαλακτικό..Και την πρώτη φορά τα ρούχα τα έβαλα σε ειδικό προγραμμα που έχει το πλυντήριο στους 30...Αργότερα θα τα βάζω σε πολύ περισσότερο...

Κατρίνα σε ευχαριστούμε πολύ και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Εύη μου μην αγχώνεσαι και μάλλον ξεκουράζεται η μικρή!!

Συμπεθέρα μου ξεκουράσου...Ελπίζω να τελειώσουν γρήγορα οι μάστορες να ηρεμήσεις κι εσύ!

Χριστίνα μου με γεια τα πράγματα σας και τα μαγιώ σας!! Στο ξαναείπα...μοντελάκι είσαι...σουπερ σέξυ έγκυος!!! :D

οι άλλες τι κάνετε?

Kαλως τη συμοεθερα!Μεγεια τα παπουτσακια!

Μολις εφυγαν οι μαστορες,ελεος...

Με την αναμπουμπουλα μου,ξεχασα να σας πω και τα ευχαριστα.Η μπεμπα εχει φτασει 1700!Ειδαμε μυτουλα και στοματακι,απο κατω ετσι οπως εκανε τον υπερηχο και ειναι ολοιδια και αυτα του αντρα μου!Φατσουλα δεν ειδαμε,απο την αγωνια μου δεν ειχα και το νου μου για να την δω,με ενοιαζε μονο να δουμε αν ειναι καλα.

Ηρθε η κουρτινα μας! :D Παρηγγειλα εκεινη που σας ειχα δειξει της Hello Kitty απο το ιντερνετ.Ειναι τελεια!Και το χρωμα ταιριαζει πολυ με τους τοιχους και την προικουλα. :D Θα την μετρησω και θα την παω για ραψιμο!

Έυχαριστώ συμπεθέρα μου!! Μπράβο στο κορίτσι μας...μεγάλωσε!!!

Με γεια και η κουρτίνα...Φαντάζομαι θα είναιι κουκλίστικη...

Τώρα που πήγα βόλτα είδα ότι άρχισαν να βάζουν εκπτώσεις...Με το καλό να έρθει το μωράκι μου κι όλο βόλτες και ψώνια θα είμαστε :lol::lol:

Φύγατε όλες ε???

Μόλις έφαγα το καρπουζάκι μου και ως συνήθως έπιασε τον μπέμπη λοξυγγας! Θα φάω και τα φρουτάκια μου..μετά γαλατάκι και ύπνος!

Ο καλός μου πήγε στο γάμο και το πολύ σε καμιά ώρα θα 'ναι εδω...

Λοιπόν σας αφήνω...θα ξαπλώσω στον καναπέ γιατί με πέθανε η μέση και ο μικρός όλο σπρωχνει προς τα κάτω και με πονάει...

Τα λέμε αύριο!!! Πολλά φιλιά!!!

Γειά σας κοριτσια και με το καλό τα μωρακια σας ! με κανεναν πόνο ! χιχι !

ειμαι η αδελφή της mamapianisimo και μπηκα να σας ενημερωσω οτι νωρις το βραδακι σημερα γεννησε την μπουμπού της !

ολα καλά !!!! φιλάκια ! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΟΣ ΣΟΥ?????????????????

NA ΣΟΥΖ ΖΗΣΕΙ Η ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΣΟΥ & ΤΗ ΜΠΕΜΠΙΤΣΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΡΟΥΠΕΣΩ.............

Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!!!!!!!!! ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΡΑΜΠΙΤΣΑ....... ΠΑΛΙ.......

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια μου.

maria+fotis να σου ζησει η ανιψουλα.να ειναι παντα γερο το μωρουλι!

κοριτσια σημερα το απογευμα δεν ημουν πολυ καλα.βγηκαμε με τον αντρα μου να περπατησουμε.μου εκανε πρωτα την ινσουλινη και επειδη πονεσα με επιασε το παραπονο και εκλαιγα.με τα πολλα βγηκαμε μετα.στο δρομο ηθελα συνεχεια πιπι μου και με επιασαν τα νευρα μου.εντομεταξυ στο δρομο μου μυριζαν συνεχεια φαγητα που δεν κανει να φαω.την μια μου μυρισε τυροπιτα,την αλλα ειδα παγωτο και μου τρεχαν τα σαλια,μετα περναγαμε απο τα goody's και εβλεπα τον κοσμο να τρωει και ζηλευα.φυσικα δεν εφαγα τιποτα απο ολα αυτα και εσκασα.στο γυρισμο για το σπιτι με ξαναπιασαν τα κλαμματα.

το παθαινω συνηθως οταν αλλαζω μηνα.

τελικα εφαγα μια ντοματοσαλατα και πολυ μου ηταν.τωρα πειναω η γυναικα!

καληνυχτα κοριτσουδια μου.καλο ξημερωμα!!!

kalhmeraaaaaaaaaa mallon eimai h prwth e??

axxx koritsakia to sex mou to apagorepse giati o kalos mou o mpempoulhs exei parei polu kalh thesh erxete oloswsta k einai polu polu xamhla kai akribws epeidh uparxei periptwsh na gennnhsw k einai nwris giati stis 14 iouliou mpainw ston mhna mou thelloume na to apofugoume

shmera bafwwwwwwwwwww erxontai ta petherika...tha sas exw nea molis mporesw...filakia se oles

Καλημέρα κορτισάκια μου! Τι κάνετε?? Βλέπω με πρόλαβε η αδερφή της Βίκυς μας!!

Μίλησα με την Βίκυ (mamapianisimo) γέννησε μια όμορφη μπουμπου 2750 γρ στις 9 το βράδυ! Ήτανε από το πρωί στο νοσοκομείο με συσπάσεις και διαστολή 2. Όλα καλά όμως...

Να σας ζήσει κοριτσάκι μου κι από εδώ! Πάντα γερή, καλότυχη και ευτυχισμένη να είναι!Καλη λοχεία και σε σένα..

Μου είπα να σας δώσω πολλά φιλιά!! Αντε και στα δικά μας τώρα!!

Μαρία-Φωτης να χαίρεσαι το μωράκι σου και φυσικά τώρα την ανηψούλα σου!!Να τους δώσεις την αγάπη μας! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Οι άλλες τι κάνετε??

Τόνια μου οι άτιμες οι ορμόνες φταίνε...Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα σήμερα!

Πιπίτσα μου ελπίζω να πέρασαν οι κράμπες στην κοιλιά....

Μαίρη μου καλημέρα!! Νακάνεις ότι σου λεει ο γιατρος! Καλά βαψίματα και μην κουραστείς!!

Αντε ξυπνήστε κι οι άλλες!!

Καλημερα!!!

Βικυ να σου ζησει η κουκλα!!!!! Με το καλο να ερθετε σπιτακι σας!!!

μαρακι να σου ζησει η Ανηψια..καλοτυχη να ειναι!!!

Πωπω..πολλα ευχαριστα αυτη την ευδομαδα!!!

πριν λιγο με πηρε η θεια μου..τελικα η ξαδελφη μου γεννησε σημερα αντι για αυριο που ειχε προγραμματισμενη καισαρικη.

Την επιασαν οι πονοι αργα το βραδυ, λεπτομεριες δεν ξερω γιατι η καισαρικη εγινε στις 8 το πρωι και ακομα δεν ειχαν πλυνει και γυζησει την μπουμπου!!!

Αχντα και στα δικα μας οι υπολοιπες!!!!

Μαιρουλα να κανεις οτι σου πει ο γιατρος...δεν πειραζει..θα του δωσετε να καταλαβει μετα τη γεννα!!!

Την καλημερα μου σε ολες!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...