Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!

Recommended Posts

Νίκη μου βάζω κρεμούλα για τις ραγάδες και λαδάκι...

Τώρα για την θέση της μικρής σου μην σε αγχώνει που βλέπεις παντου καρουμπαλάκια...Εμένα στη στάση που βρίσκεται καταλαμβάνει όλη την κοιλιά...είναι με διπλωμένα τα πόδια κι όταν τεντώνεται αλλάζει σχήμα η κοιλιά μου...Ξεκουράσου!!!

Μαρία μου στα είπα εσένα...ξεκουραση και κάνε ότι σου λεει ο γιατρος!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νικη μου ναι του πηρα τηλ κατευθειαν και μου ειπε ξεκουραση,πολυ νερο και πλυσεις με χαμομηλι...τωρα αυτα τα 2 τελευταια γιατι μου τα ειπε δεν καταλαβα...θα μαθω την τεταρτη που εχουμε ραντεβου!!!!!!!

Αλλα ολα καλα.....εγω Νικη μου τον νιωθω που ειναι προς τα κατω...ειδικα μερικες φορες νομιζω οτι κατι σκαλιζει!!!!!!!!!!!!!

Έλα ντε...πού εξαφανίστηκαν όλες??

Εγώ θα φάω λουβί μαυρομάτικο (σαν φασολάκι είναι) με κολοκυθάκια βραστα..λαδολέμονο και αλάτι γιατί πάλι είναι χαμηλή η πίεση!!

Εσείς τι τρώτε???

Εμενα σημερα ο αδερφουλης μου εχει γεννεθλια και ετσι θα ψησουμε κρεατακια....οποτε δεν μαγειρευω και θα με ταισουν οι μανουλα μου...χιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!

Αφηστε πολυ σκαλισμα ρε κοριτσια τι ψαχνουν αυτα τα μωρα μας...χιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπας και εχασαν τπτ εκει μεσα?????

καλημέρα κούκλες..........

maroulita μου και εμένα έχει γενέθλια η αδελφή μου σημερα :D .....να τον χαιρεστε ..

οσο για τις τούμπες γίνεται χαμός κάποιες φορές που ηρεμώ, πολλες φορές ποναω κιολας απο το τέντωμα, νομίζω η κοιλιά μου εχει τερματίσει πιο μεγάλη δεν γίνεται ..εχει και ώθηση προς τα εμπρός κ έχουμε πολύ πλάκα....................

Νικόλ και Μαρία να χαίρεστε τα αδέρφια σας!!!

Μαρία μου λες να έχασαν κάτι?? Ή μηπως να ψάχνουν για φαγητό?? :lol:

Κοριτσια κι η δική μου κοιλιά νομίζω πως θα εκραγεί....μισό να σας βάλω φώτο...Μια από την κοιλίτσα μου και μια από τα προσόντα του γιου μου!!! Συμπεθέρα ρίξε μια ματιά!!! :lol:

post-9162-1387393729349_thumb.jpg

post-9162-13873937293573_thumb.jpg

:lol::lol::lol: εχω πάθει πλάκα με τη φωτο βρε Μαράκι , λέμε το παιδί σας είναι ΑΓΟΡΙ με τα όλα του.................χαχα φοβερή φωτό......οσο για τη κοιλίτσα έτσι είμαι κ εγω....τούμπανο....

beboulino μου σε ευχαριστώ πολυ...

με τα διαβάσματα τελειώσα περιμενω και βαθμό για να επιβεβαιωθω και έχω στρωθεί σε δουλειες αλλα επειδή δουλευω πολλες ώρες και κουράζομαι πολύ ευκολα δεν έχω τελειώσει ακόμα, ψωνισα κάποια πράγματα, χθες μια φίλη μου εφερε ενα βουνό ρούχα για τους πρώτους μήνες...αρα ξεκινάω πλυσίματα....και μου μένουν σεντόνια κουνιας, πορτ μπεμπε, μπουκάλια γιατι πήρα μόνο 1 να το δω πως πάει στον αποστειρωτή , πιπίλες και νυστικό για μενα και σουτιεν θηλασμού...... δουλειες καθαριότητας σε σπίτι ...διώξιμο σκόνης...πλύσιμο κουρτίνες στο δωμάτιό μου γιατι εκει θα τον έχουμε τον πρώτο καιρό.....κ.λ.π. .........πάντως έχω ξεκινήσει να οργανωνομαι..αν δεν έρθει νωρίτερα ο μπέμπης θα προλάβω αν έρθει νωρίτερα την κάτσαμε ...που λέμε....

kalhmera

koritsia na xaireste ta aderfia sas

kale xtes me petakse ektos meta kophke to reuma k meta hrthe o antroulhs mou k den mporesa n ksanampw..sugxwreste me

shmera phga thn koumpara mou gia na dwsei shmata meta mas kerase kafedaki giati ta phre..mia boltoula sto superk gurisame alla eimaste apo tis 7 ksupnioi..twra thellw ksekourash..ebala to faghto sto fourno..mprizoles sthn ladokolla me diafora mpaxarika k turaki k patatoules kanw..elate kernaw alla den kserw an tha prolabw na to xw etoimo giati stis 14:00 einai na kopei k to reuma...

h dikh mou h koiloumpa na deis pws einai maraki ..thn dikh sou teleia thn briskw

nikol mou k egw etsi lew an erthei nwritera thnn katsame den tha maste etoimoi..oxi kale tha prolaboume...

k egw twra ksekinhsa..oxi psemata egw ta fortosa ola ma ola sthn mama..#

aaaaaaaa k ta alla nea den sas ta eipa..shmera milhsa me ton pethero mou apo paraskeuh kai an mporesei na erthei..alla oti k na ginei o antras mou mou takse pws kuriakh tha analabei ekeinos..na prolaboume meta thn genikh na ksekourastoume k ligo prin erthei o mpemphs

kalh ksekourash

Μαρακι μου εισαι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ο γιος σου τελειος.....Αντρακλας το γιαβρι μου απο τωρα!!!!!!!!!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!Οσο για την κοιλιτσα σου σκετη τρελα!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας...Νικολ μου να τα χαιρομαστε τα αδερφακια μας!!!!!!

Νικολ μου σιγα σιγα με τις δουλειες...χαλαρωσε λιγο το μπεμπακι οποτε ειναι να ερθει θα ερθει οι δουλειες ποτε δεν τελειωνουν!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια τωρα ολες τεντωσαμε.....ειναι λογικο οι κοιλιτσες μας να ειναι μεγαλες...

Αφηστε ειδα προχθες μια κοπελα ακριβως στον ιδιο μηνα με εμενα και κοριτσια ειναι η κοιλια της οπως ηταν η δικια μου στον 5ο με 6ο...επαθα πλακααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαιρη μου καλημερα.....και εμενα τα περισσοτερα τα εκανε η μανουλα μου...εγω μονο επλυνα τα ρουχαλακια και η μανουλα μου τα σιδερωσε....

Ευχαριστούμε κορίτσια για τα καλά σας λόγια!!! Για την φώτο με τα 'προσόντα" μας περιττό να σας πω ότι ο άντρας μου ξετρελλάθηκε και θα την δειξει σε φίλους και γνωστούς λεει!! :lol::lol: Αντρες!!

Για την κοιλίτσα μου (κοιλάρα εννοουσα) εχει πολύ γέλιο γιατι σε σχέση με το υπόλοιπο μου σώμα είναι τεράστια!!!

Μαίρη μου τι κάνεις??Αντε επιτέλους να έρθουν να στα κάνουν να τελειώνεις κι εσύ!

Νικόλ μου καλό μεσημέρι!!

Συμπεθερααα!Το προσοντα ειναι αυτα;;; :shock::shock::shock::lol::lol::lol::o

Η κοιλιτσα τελεια! :D

Μαιρη καλημερα!

Και εγω αγχωνομαι με τις δουλειες.Ευτυχως σημερα εκανε το 2ο στοκαρισμα ο μπογιατζης.Και εσπασαν ολα τα μερεμετια απ'εξω.Καποια στιγμη ομως εφυγε και μου αφησε εδω τον αλλον να φτιαχνει.Πηγε σε μαι δουλεια εδω κοντα. :evil: Περιμενω να ερθει για να τον κραξω!Αν δεν τελειωσει,φραγκο δεν παιρνει! :evil:

ηρθα κ εγω.......μετα την διακοπη :D:D:D:D

ρε μαρακι τι ειναι τουτο? :shock::shock::shock::shock::shock: καλα που τις πετυχαινετε τετοιες στασεις κ βγαζετε φωτο....αντρας με ΤΑ προσοντα!!!!

νικη αν πηρες αυτε τις πετσετες με την κουκουλιτσα μια χαρα ειναι....οταν ειπε η πιπιτσα για μπουρνουζι εγω καταλαβα το κανονικο,με χερια οπως τα δικα μας....αυτες οι πετσετες θα σε βολεψουν...αν κ μην νομιζεις οτι τον πρωτο καιρο θα μπαινει κεφαλι μεσα...ειναι τοσο μικρουλια...αλλα την χρησιμοποιεις σαν πετσετα κανονικα...εγω κ τωρα τετοιες εχω στην μικρη.

εμεις τρωμε τουρλου...καλα που το εκανα χθες βραδυ...κ τωρα φτιαχνω λιγο κουσκουσακι για την μικρη μου...

ααα χθες δεν σας ειπα...απο το πρωι ενοιωθα το στομαχι μου καπως χαλια...ενα μπλιαχ...κ τελικα το βραδυ κατα τις 11.30 εκανα εμετο :(:(:( τωρα ή κρυωσα ή μας θυμηθηκε παλι η ανακατοσουρα :(:(:( θα δειξει...κ εχω μια ορεξη να φαω γαμ@το τουρλου....

KALHMERA KORITSAKIAAAAAAAAA!!!!!!!!!!MOLIS EVALA TO FAGHTO STON FOURNO......KANELONIA EFTIAXA KAI LAZANIA PAREA ME THN MANOULA MOU!!!!!!!

TWRA EKATSA LIGO KAI PERIMENW KAI EGW SHMERA NA MOU FEROUN TO KREVATAKI KAI TO KAROTSAKI MAS :D:D:D:D:D:D:D EIPAN MEXRI TIS 3 THA TO FEROUN!!!!AX ANTEEEEEEEE..........ANYPOMONW!!!!!!!!!!!!!

MARAKI MOU TEEEEEEEEEEELEIA H KOILITSA SOU....OSO GIA THN FWTO ME TA PROSONTA TOU FIOU SOU EINAI THEIKH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EMENA DEN MOU EXOUN VGALEI KAMIA TETOIA FWTO AKOMA XIXIIXIXIXIXI..........ESY TO ZHTHSES?H STHN EVGALAN AYTOI???

PANTWS EMENA H KOILITSA MOU EDW KAI 2 EVDOMADES IDIA MOU FENETE....POTE ARXIZEI KAI GINETE TERASTIA?????

ORISTE KAI MIA FWTOGRAFIA THS KOILITSAS!!!!!!!!!!

post-11182-13873937293648_thumb.jpg

post-11182-13873937294429_thumb.jpg

Τιτινακι μου τελεια και η δικια σου η κοιλιτσα...εγω θα σας την βαλω η αυριο η μεθαυριο....πραγματι η δικια μου ειναι μεγαλη...αν σκεφτεις οτι ειμαστε πολυ κοντα!!!!!!!!!!!!!!

Συσσακι μου καλημερα και σε εσενα...μαλλον θα κρυωσες γιατι ειχα και εγω κατι τετοια περιεργα και λογικα φταιει το κλιματιστικο!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Κοριτσια μου εγω σας χαιρετω γιατι με περιμενουν στο οικογενειακο τραπεζι...φιλακια πολλα σε ολες σας και καλο σας μεσημερι!!!!!!!

AAAAA KORITSIA KAI EGW AYTA TA MPOURNUZAKIA PHRA.....AYTA POU EINAI PETSETA KAI APLA EXEI KAI THN KOUKULA APO PANW......2 PHRA!!!!THA XREIASTW KAI ALLA LETE E??????????

NAI MAROULITA MOU THA PERIMENOUME KAI THN DIKIA SOU KOILITSA....

DEN XERW RE KORITSIA EXW POLY MIKRH KOILIA GIA THN EVDOMADA MOU....KAI ME PARAXENEVEI......EINAI ANETO TO MWRAKI MOU EKEI MESA????????? :shock::shock::shock:

sisi wraio to tourlou

titinaki h koilitsa sou einai mikrh k omorfh

maraki kale twra katalaba ti eblepa :shock::shock::shock: popopopo ftou sas kale exete fobera prosonta

beboulino euxomai kapoia stigmh na teleiwsw k egw me tis douleies

k egw ebala k tis patates twramazi me to kreas alla epeidh h kouzina mou einai poluuu ma polu argh thellei kana 40lepto to faghto alla ela pou exw ena tetarto mexri na kopei to reuma k den tha prolabw..

egw exw perissoteres petsetoules 2 mpournouzakia exw mono

Καλησπερα!!!!

τι κανετε;;;...

εμεις πηγαμε παιδιατρο και γυρησαμε...καναμε το τελευταιο εμβολιο επιτελους...συζητησαμε και μερικα πραγματα για το νινι μας..

Η γιατρος μας ενθουσιαστηκε με τις προοδους που κανει ο μεγαλο ςμου στην ομιλια.

Τωρα εβαλα σαλτσα λαχανικων να κανω και μετα θα βρασω μερικα μακαρονακια μπας και φαει το καμαρι μο.

Κοριτσια να χαιτεστε τα αδελφια σας..επισης αν καποια εχει Πετρο η Παυλο να τους χαιρετε!!!

Συμπεθέρα είδες ε? Δεν σας δίνουμε ότι κι ότι...Γι'αυτό κανόνισε την προικα!! :lol::lol::lol:

Μαρια μου καλό μεσημέρι και καλά να περάσεις!!Και ξεκουραση μετά ε!!

Μιχαέλα μου μόνο σε τετοια στάση τον πετυχαίνουμε!! Πιο πολύ το πουλάκι του έχουμε δει παρά την φατσούλα του...Για την ανακατωσούρα τώρα μάλλον θα κρύωσες...Ελπίζω να μην συνεχίσουν!!

Χριστίνα μου μια χαρά η κοιλίτσα σου..μοντελάκι είσαι.Το μωρό σου μια χαρά βολεύεται μην ανησυχείς!Αντε με το καλό να έρθουν τα πράγματα σας!

Για τις φώτο που λες κάθε φορά μου δίνει και ασπρομαυρες και τρισδιαστατες..Πλέον τις ασπρομαυρες τις χρησιμοποιει μόνο για μετρησεις..Αλλά πάντα μου βγάζει πλούσιο υλικό δεν έχω παραπονο!!

Μαίρη μου σε μπερδέψαμε??? :lol::lol:

Χρύσα μου μπράβο του!! Πολύ σημαντικό να εχει ανεπτυγμένο λόγο!!

Για τα μπουρνούζια που λέγατε κι εγώ αυτά εννοουσα...που είναι πετσετα με κουκούλα..Δύο πήρα...Αν χρειαστει θα πάρω κι άλλο αργότερα!

Με έχει πιασει μια αδυναμία...νιώθω ότι σέρνομαι κυριολεκτικά!! Θα φάω τώρα μπας και συνέλθω!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...