Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!

Recommended Posts

καλημερα κ απο μεναααααααααααα!

σημερα κουτουλαω παλι.ξυπνησα στις 4.30 κ ξανακοιμηθηκα στις 6.30.κ τωρα ξυπνησα ξανα.πολυ ταλιπωρια κ πολλη ζαστη.δραμα.

γιελιζ καλωσορισες

μαρακι ετοιμαζεσαι μου φαινεται.

οι υπολοιπες πως μου ειστε;

καλο σαβ.κο να εχουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερουδιαααααααααααααα....

γιεληζ καλως ορισες σπιτι κ στην παρεα μας....θα σε περιμενουμε...εισαι δικαιολογημενη,που χρονος τωρα με το γιο ;););) αλλωστε μια μια τωρα θα αραιωνουμε με τις γεννες....θα επανερθουμε ομως δριμυτερες :lol::lol: φιλια στα μπουτουδιααααα

κοριτσια εγω περασα μια εφιαλτικη νυχτα...πηγα κατα τις 12.30 για υπνο κ στις 2 ξυπνησα νοιωθωντας μια δυσφορια,μια ζεστη κ μια νευρικοτητα...με τιποτα δεν μπορουσε να με παρει ο υπνος...κατα της 3 παρα μπηκα κ εκανα ντους μπας κ ηρεμησω αλλα τιποτα...μεχρι το ξημερωμα που εφυγε ο αντρας μου εγω ξυπνια...κ το κουλο ειναι οτι δεν κουτουλαω...λες κ κοιμηθηκα ωρες....ευχομαι να μην ξαναερθει τετοια νυχτα...αλλα πολυ φοβαμαι οτι απο εδω κ περα μονο τετοιες με περιμενουν.

καλημερα μαρακι κ καλη βολτα.........

κσλημερα αννα κ γιωργο!!!

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!Τι μου κανετε σημερα???Ζεστενεστε????

Εγω περασα μια εφιαλτικη νυχτα με εντονη δυσφορια...ζεστενομουν απιστευτα να φανταστειτε πως ουτε το ντουζ δεν με εσωσε....τι θα κανουμε θεε μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ο μικρος μεσα στην ανησυχια...το παιδακι μου δεν το αφησα ουτε αυτο να κοιμηθει.....

Ειπε πως σημερα απο το μεσημερι και μετα θα εχουμε μερικες βροχουλες....ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!

Γιελιζακι μου τρελαμενη με τον γιο,ε???Αντε να ερθει και η σειρα μας... :D

Οι υπολοιπες ολες καλα????????????

Eχασα επεισόδια. Γιελίζ μου να σου ζήσει να ναι πάντα καλά ο μικρός με υγεία και ευτυχία. Χάρηκα πάρα πολύ. Σε καταλαβαίνω αυτό που λες για χάζεμα.

Σήμερα είμαι πιο ξύπνια. Κοιμήθηκα λίγο περισσότερο. Εδωσα άδεια στον άντρα μου να πάει στο χωριο του για δουλείτσες και ευκαιρία να πάει θαλασσούλα με τα αδέρφια του. Περίμενα ρε κορίτσια ότι θα με βοηθάει με το μωρό αλλά μ έχει εκπλήξει ακόμα πιο ευχάριστα. Του δίνει το τσαγάκι, του μιλάει του παίζει.

Να σας πω τι κάνει το καμάρι μου; Του δίνω την μπιμπίλα την κρατάει με το χεράκι στο στοματάκι του, μετά τη βγάζει και την κρατάει απ τη λαβή και μετά προσπαθεί να τη ξαναβάλει μόνος του στο στόμα του και δεν τα καταφέρνει και ξαναδοκιμάζει με περισσότερη δύναμη και πρέπει να τη χτυπάει με δύναμη στο προσωπάκι του και κλαίει :lol::lol::lol:

Μαράκι μου πράγματι έχει καιρό να τα πούμε. άτε με το καλό μπαίνεις στο μήνα σου. Κόντεψες για τα καλά.Με το καλό να έρθει ο μικρούλης.

φιλιά

Kαλημερα κοριτσακια!Τι κανετε;Δεν σας διαβασα γιατι εχω τον μπογιατζη εδω και τον εχω στριμωξει να τελειωνει τις δουλειες. :lol: Νυσταζω....Απο τις 7 παλι ξυπνησα.

Πηγα χθες Τζαμπο και εχω καταμπερδευτει με τα πανακια,σελτεδακια,πετσετακια.Δεν ηξερα τι να ψωνησω! :( Αν μπορειτε πειτε μου τι να παρω...Και ποσα.Δεν εχω ιδεα και δεν θελω να παρω αχρηστα πραγματα. :roll: Με επιασαν τα ψυχολογικα μου μετα που ηρθα σπιτι και εβαλα τα κλαμματα.Οτι αφου δεν ξερω τι να ψωνησω δεν θα ειμαι καλη μαμα και αλλα τετοια...Τα ορμονικα μου με επιασαν ασχημα,πεταξα κατω και το πιατο με το σαντουιτς μου,δεν ημουν καθολου καλα.Ο αντρας μου ο κακομοιρης την πληρωσε. :(:oops:

Ελα ρε Νικη μου...γιατι κοριτσι μου κανεις ετσι..καλα ολες βεβαια τα περναμε αυτα τα ψυχολογικα...αλλα πρεπει να σκεφτεσαι το παιδακι σου και να ηρεμεις..!!!Και μη σε ξανα ακουσω οτι επειδη μπερδευτικες δεν θα εισαι καλη μαμα...ελεος...καμια μας δεν ξερει και καμια μας δεν ηξερε ουτε οι μαναδες μας ηξεραν αλλα εμαθαν..ετσι και εμεις θα μαθουμε!!!!!Γι αυτο λοιπον θετικη σκεψη και οχι αγχος γιατι επιρεαζεσαι εσυ..επιρεαζεται και το μωρακι σου!!!!!!!!!!!

Εγω πηρα 3 σελτεδακια...6 πανουλες απλες και 3 καλες...και καμια 12 πανακια μικρα για τον ωμο!!!

Πηρα τοσα γιατι ολο και κατι θα φερουνε...και θα παρουμε και εμεις αργοτερα μετα τον σαραντισμο οτι μας λειπει!!!!!!!!!!!!!!!

vre nikoula mouuuuuuuuu ti xazomares einai aytes pou vlepwwwwwwwwww.........xereis poso eixa mperdeytei kai egw me ayta ta panakia???????asto kalytera........phra oti pisteva oti tha xreiastoun kai ama den ftanoun ta pernoume kai argotera...ayto den shmainei oti den tha gineis kalh manoula vre sy.....mhn les xaza............

ουφ πια σημερα με αυτη τη ζεστη!αβαλα ενα πλυντηριο,επλυνα την αυλη,μαγειρεψα,εφαγα κιολας και μπηκα επιτελους να δω τι κανετε.λεμε να παμε για μπανακι σημερα το απογευμα.ακουσα οτι θα εχουμε παλι βροχες τις επομενες μερες.

τα σελτεδακια με τα πανακια δεν ειναι το ιδιο;σελτεδακια ειναι οι σαλιαρες;θα παρω λιγα απ΄ολα και οτι με βολεψει.σιγα μην σκασουμε και γι'αυτα βρε Νικακι!ετσι δεν ειναι;

kalhmeraaa..ontws h zesth einai polu bghka gia kati pswnakia sto super k zestathika polluuuuuuuu :oops::oops:

emeis shmera mporei na pame bolta se kati pisines gia kafedaki me parea..tha deiksei.. ;);)

xtes olh mera prospathousa na mpw k me petouse!!!!!!! :twisted::twisted:

k egw xtes to bradu enw koimhthika kala tp prwi pou ksupnhsa epatha krampa alla pairnw kanonika to magnhsio k epatha k sta 2 podia :cry::cry:

καλησπερα κοριτσακια.........πανω που ειπαμε να ετοιμαστουμε για θαλασσα εβγαλε ενα μπουρινι αλλο πραγμα....αερας να σε παρει κ να σε σηκωσει...ευτυχως που δεν ξεκινησαμε.εχω κλεισει κ ολα τα παραθυρα κ θα σκασουμε σαν τα ποντικια...ηδη περπατας κ γλυστρας απο την σκονη που μπηκε μεσα....αντε παλι σφουγγαρισμα :evil::evil::evil: κ τα επιπλα εχουν πανω ενα δαχτυλο σκονη :evil::evil::evil:

νικη μου ηρεμησε γλυκια μου...επειδη πελαγωσες με αυτα δεν σημαινει οτι δεν θα εισαι καλη μανα....η καθε μιας ειναι η καλυτερη μανα για το παιδι της...καμια δεν το αγαπαει περισσοτερο απο σενα...κ τι σου εφταιγε το καημενο το σαντουιτσ?γιατι δεν το πετουσες προς τα εδω...να μην παει κ χαμενο ;);):lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπον για να σε βοηθησω λιγακι....απο σελτεδακια περιπου 6-7ειναι αρκετα....απο πανες αλλες τοσες....πανακια παρε οσα θες γιατι θα χρησιμευσουν για καθε χρηση...καμια 8-10 ειναι αρκετα...κ για σαλιαρες τωρα στην αρχη παρε 5-6 αυτες που ειναι μονο απο υφασμα,μπρος πισω.αργοτερα θα χρειαστεις αυτες που εχουν απο πισω το πλαστικο γιατι με τις κρεμες δεν περναει το φαγητο στα ρουχα οπως κ με τα σαλακια τους.σαλιαρες θα σου χρειαστουν αρκετες αργοτερα.τωρα αν απο ολα αυτα παρεις κ λιγορετα δεν χαθηκε ο κοσμος....στην πορεια βλεπεις ποσα χρειαζεσαι...απλα επειδη μεχρι να μαζευτουν ρουχακια για πλυντηριο (ειναι κ μικρα τα σκασμενα) καλο ειναι να εχεις αποθεμα για να μην ξεμενεις κ αγχωνεσαι.αλλα πιστευω οτι τοσα ειναι αρκετα.ελπιζω να βοηθησα κ να μην ξαναγχωθεις για τετοια θεματα....ξερεις για ποσα αλλα θα αρχισεις να ανυσηχεις οταν με το καλο γεννηθει η κορακλα σου?αυτα θα σου φαινονται αστειακια!!!φιλια!!!!

Koριτσακια μου επανηλθα!Κοιμηθηκα μια ωριτσα γιατι ειχα ξυπνησει απο τις 7 και νυσταζα.

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τα καλα σας λογακια,την συμπαρασταση και την βοηθεια σας! :YMHUG::YMHUG::YMHUG: Πιο πολυ εψαχνα αφορμη να ξεσπασω χθες γιατι δεν ενοιωθα καλα... και αρχισα να σκεφτομαι χαζομαρες.Θα παρω αυτα που μου ειπατε και βλεπουμε στην πορεια αν χριεαστει κατι αλλο. :D Τι θα εκανα χωρις εσας; :YMHUG::x

Ο μπογιατζης στοκαρε σημερα το παιδικο και κατι αλλα μερεμετια που ειχα μεσα στο σπιτι.Τελειωσε και την μονωση της ταρατσας,μου εφτιαξε και μια πριζα που δεν δουλευε.Την Δευτερα αρχιζει απ'εξω να φτιαχνει και θα τριψει αυτα που στοκαρε.Προχωραμε δηλαδη! :D

Ευη,ο Χριστοφορος ειναι ολα τα λεφτα στην 1η φωτο! :lol: Και στην 2η τι ομορφα που κοιμαται στην αγκαλιτσα του μπαμπα!

Γιελιζ!!!Καλωσηρθες παλι στην παρεα μας!Να χαιρεσαι τον μπεμπη σου και καλη προσαρμογη!

Κρυσταλλενη σε ξενυχταει ο μικρος σου;Υπομονη κοπελα μου,θα στρωσει.Ειναι πολυ καλο που τρωει ο μικρος σου γαλατακι της μαμας.Καλη συνεχεια!

Γιωργο φιλακια στον μικρο Χρυσοβαλαντη!

Αννα οντως πολλη ζεστη!

Μιχαελα,Μαιρη και εσας σας πιανει δυσφορια το βραδυ;Και εγω ξυπναω μουσκεμα στον ιδρωτα!

Χριστινακι απολαμβανεις την αδεια σου; ;)

Τονια μου τι κανεις;

Μαιρη παιδευεσαι με τις κραμπες;Περαστικα!

Μιχαελα σας τα χαλασε ο καιρος; :evil: Ειπε πως θα εχει βροχες το Σ/Κ.

Το μεσημερι με επιασε κοριτσια μια ζαλαδα,κοντεψα να λιποθυμησω!Εγινα ολοκοκκινη και εσταζε απο πανω μου ο ιδρωτας.Μαλλον απο την ζεστη ηταν,γιατι μολις αναψα το κλιματιστικο συνηλθα.

Τι θα κανετε σημερα;Εγω νοιωθω πως δεν εχω κουραγιο για τιποτα.Τα κουραγια μου οσο πανε και λιγοστευουν.Δεν αντεχω να λειπω απο το σπιτι παραπανω απο 1 ωρα,κουραζομαι...Θα καθισουμε σπιτι να δουμε τον τελικο του Greek Idol.

εγω κοριτσια πηρα 4 σελτεδακια 4 πανες χασε κ 4 βαμβακερεςμονο.κ για τις 2.ειναι καλοκαιρι κ σε 1 ωρα οτι κ να γινει στεγνωνουν.επειτα σκεφτηκα οτι ολο κ καποιο δωρο θα μας φερουν που θα θελησουμε να το αλλαξουμε.μην ανησυχειτε.μολις βγουμε απο το νοσοκ θα μπορουμε να παρουμε οτι πραγματικα χρειαζομαστε

το σημαντικο ειναι τα ρουχαλακια τους τα μπιμπερο τους κ αυτα που θα χρειαστουμε αμεσα

γεια σας!μολις επεστρεψα απο την θαλασσα.ειχε πολυ κοσμο λογω ημερας και ηταν λιγο βρωμικη.βουτηξα για 5 λεπτα και βγηκα.

μολις εκανα το μπανιο μου,εφαγα 1 μηλο και θα την αραξω μεχρι το βραδυ που σιγουρα θα παμε καμια βολτα.

τελικα,τι ειναι τα σελτεδακια ρε κοριτσια;

Γεια σας κοριτσακια!!!Τι κανετε??

Εμεις ειμαστε καλα και ζεσταινομαστε!!!!!!!!!!

Δεν εχω κανει κ τιποτα το ιδιαιτερο 2 μερες τωρα...αυτες οι διακοπες ρευματος με εχουν εκνευρισει..χτες ειχαμε 12-2 και 8.30-22.30...σημερα 5-7..ελπιζω πως δεν θα χουμε κ το βραδυ ξανα..

Ο αντρας μου στη δουλεια κ γω εδω μοναχουλα!!!

Σημερα ολη μερα σπιτι..φαγαμε διαιτολογικα σαλατουλα με πατατες βραστες και μετα χτυπησα κ ενα παγωτο κ τωρα κοντευω να σκασω..

Νικακι μου καπως ετσι ημουν κ γω τις προηγ μερες..θυμασαι??θα περασουν ολα..απλα οι ορμονες ξεσπανε..

Εγω απο σελτεδακια πηρα 6,απο πανες χασε πηρα 5 και εχω κατι λευκα σεντονια χασε και θα μουτ ακανει πανες η θεια του αντρα μου..ετσι κ αλλιως λευκα σεντονια δεν προκειτε να χρησιμοποιησω...πανακια για σαλακια πηρα 3 πακ των 8 απο τζαμπο..απο οσο θυμαμαι απο την αδερφη μου χρειαζονται πολλα απο αυτα..

Ε κ αν χρειαστουμε κ αλλα παμε κ παιρνουμε μετα..

Τονια μου τα σελτεδακια ειναι οι πανες που απο κατω ειναι πλαστικο αδιαβροχο κ απο πανω πετσετε για να αλλαζεις το μωρακι..λαβετες εναι τα πανακια για τον ωμο..

Μαρακι μου κ γω Δευτερα μπαινω στον μηνα μου...αντε κοντευουμε!!!!

Γιελιζακι μου καλωσηρθες κ παλι!!!!Η ευτυχια που ζεις τωρα να ναι παντοτινη γλυκεια μου!!!!!Οποτε εχεις χρονο ν αμπαινεις να μαθαινουμε νεακια σου!!

Γιωργο τι μπουλουκακι που εγινε ο μικρουλης σας!!!!!Σκετη γλυκα!!!!πολλα φιλακια να του δωσεις!!!

Αννα μου εσυ που εχεις διδυμακια σιγουρα χρειαζεσαι πολα περισσοτερα..δεν θα προλαβαινεις να περιμενεις να στεγνωσουν..η φιλη μου που γεννησε τα διδυμακια τωρα μου λεει..παρε πανες κ πανακια οσα μπορεις περισσοτερα...δεν θα προλαβαινεις να πλενεις κ να χρησιμοποιεις..

Σισακι ακυρο το μπανακι σημερα ε?κριμα...κ γω πουειναι διπλα μου η θαλασσα 200μ..δεν μπορεσα να παω..

Μαιρη μου αντε πλησιαζει ο καιρος κ για σενα...

Εμεις 19 μερουλες ακομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααααααααααααααα

Καλησπερα κουκλες!!!

Χρυσταλλενη και Γιελιζακι...τι τελεια που ειστε με τα αντρακια σας..ειδατ ετι κανουν τα γλουκουλια..ξεμυαλιζουν τις μανες!!!!

Νικη μου να μην ακουσω αλλα τετοια χαζα...

και πια ηξερε τι να ψωνιζει;;;..

Θα παρεις λιγα απο μερικα..μετα θα δεις τι σε βολεψε και θα στιλεις τον αντρα σου να σου παρει και αλλα...

Σε μερικες γραμμες αυτα που εγραψε η συμπεθερα μου πανω κατω ειναι αρκετα...αλλα τα παντα εξαρτωνται απο το τι θα σ εβολεψει..

Μην αγχωνεσαι για τετοια πραγματα..ολαθα γινουν οπως τα θες

kalhmeraaaa

trww to prwino mou k tha arxisw na etoimazomai giati exoume kati baftisia

katerina nai plhsiazoume oles...einai apla teleiooooooo

daddycool..sugxwrame gia tis proalles alla me petakse ektos...to mpempaki sou einai glukasssssssssss

filakia k kala na perasete oles shmera

Καλημεραααααα!Τι κανουν οι φουσκοκοιλιτσες;

Το σημερινο προγραμμα δεν περιλαμβανει τιποτα προς το παρον. :lol: Φαγητο πεθερας και αραλικι στον καναπε.Το απογευμα ισως παμε καμια βολτουλα.Ισως παω στην κουμπαρα μου,αν μπορει να μου κανει πεντικιουρ και να δω και τι εχει να μου δωσει για το μωρο.

Γιωργο ο μπεμπης ειναι γλυκας!

Κατερινα πλησιαζει και για σενα η μεγαλη μερα!

Τονια τα σελτεδακια ειναι αυτα τα πανια που απο την πισω πλευρα ειναι αδιαβροχα και εκει πανω αλλαζεις το μωρ.Πηρα ενα πακετο με 3 μικρα και ενα με 2 μεγαλα απο τα Τζαμπο προχθες,ελπιζω να μου χρησιμευσουν.

Πανακια για γουλιες πηρατε απο τα Τζαμπο κοριτσια;Ειχε κατι πακετα με 4 ασπρα πετσετακια,πηρα ενα πακετο να δω πως ειναι.Λιγο λεπτα μου φαινονται αλλα οκ,αμα χαλασουν τα πεταω. :roll:

Χρυσα μου ετσι θα κανω,θα παρω λιγα και βλεπουμε.Ηδη πηρα αυτα που ειπα παραπανω και ενα πακετο καλτσακια,τα οποια ομως τελικα δεν ειναι 100% βαμβακι και δεν ξερω αν θα της τα φορεσω. :roll:

Καλημερα γκαστρουλες!!!!Τι κανετε??

Εγω πριν καμια ωρα ξυπνησα..βασικα το τηλ με ξυπνησε...εφαγα ενα τοστακι κρυο μετα απο πολυυυυ καιρο..μια κ εχω κοψει κ το τυρι μαζι με το αλατι..αλλα το ειδα κ στον υπνο μου ρε κοριτσια ε κ δεν μπορεσα να αντισταθω...

Εφαγα κ ο μπεμπης κανει τουμπες το μωρο μου :D:D:D:D:D

Νικακι εγω απο τζαμπο πηρα ειχε πακετο των 8 χρωματιστα..κ σελτεδακια απο τζαμπο..μια χαρα ειναι κ δεν παθαινουν κ τιποτα..

Σημερα η μερα δεν εχει τιποτα..ο καρος χαλασε..τουλαχιστον δροσισε...ο αντρας μου δουλεια εγω εδω μοναχουλα κ παλι..απο φαγητο θα φτιαξω ντοματες με αυγα..αυταααα

Αυριο εχω τρεξιμο,γενικα ολη αυτη τη βδομαδα που ερχεται...εξετασεις,αιματολογο,υπερηχο,οφθαλμιατρο θα φερουν τα επιπλα κ εχω κ ενα γαμο την Παρασκευη...οποτε θα περασει κ αυτη η βδομαδα πολυ γρηγορα!!

Που ειστε οι υπολοιπες καλε???

Καλημερα Κατερινα!

Εδω δεν ειχε χρωματιστα...Μονο κατι λευκα σκετα πακετο των 4ων και κατι αλλα με ρελι,που ηταν μεμονωμενα.Αν ειναι θα παω να παρω 2 πακετακια ακομα.Δεν φερνουν μεγαλη ποικιλια εδω και νευριαζω! :evil: Οι πανες αγκαλιας που ειχε δεν μου πολυαρεσαν,ηταν πολυ μικρες,σε πακετακι.Μεγαλες δεν ειδα. :roll: Θα ξαναπαω μια βολτα να τα ξαναδω.

Εγω πηρα πανες χασε ειχε πακετο των 4 χρωματιστες κ αυτες νομιζω ειναι 80χ80..Μην αγχωνεσαι κοριτσακι..οτι εναι τα παιρνουμε κ μετα..

Θελω να δω πρωτα τι θα μου δωσει και η κουμπαρα μου.Εχει μου ειπε πολλες κουβερτουλες πικε,κεντημενες μαλιστα απο την μαμα της.Μην παιρνω αδικα πραγματα.Σαμπως ποσο καιρο θα τις χρησιμοποιησω,αφου γενναω τελος καλοκαιριου...Μετα θα χειμωνιασει και θα θελω χοντρες κουβερτουλες... :roll: Στην πορεια θα τα δω...

Παω να κανω ενα φραπεδακι γιατι νυσταζω...

Καλημεεερα....Νικη μου δεν ξερω τι γινεται αλλα οταν ψωνιζα για το γιο μου ειχα βρει πιο πολλα πραγματα ωραια στα τζαμπο...ηταν βεβαια αλλο τζαμπο αλλα και αυτο που πηγα ειναι μεγαλο αλλα και παλι δεν βρικα οτι ειχα παρει στο γιο μου...απο σελτεδακια ειχα παρει τοτε κατι μεγαλα και αρκετα χοντρα ενω τωρα δεν βρικα και τιποτα καλο μονο κατι μικρα και δεν πηρα τελικα αφου εχω απο το γιο μου...και ας ειναι και με μπλε σχεδιακια σιγα...σελτεδακι ειναι...απο πετσετακια πηρα μια συσκευασια νομιζω 8 ειχε σε διαφορα ροζ..τα ειχα παρει και στο γιο μου σε μπλε...σε πληροφορω ακομα τα εχω και του τα βαζω στο σχολειο που θελουν πετσετουλα για οταν τρωνε...εγω γενικα εχω μεινει ευχαριστημενη απο τα τζαμπο ειδικα με πραγματα τα οποια τα χρησιμοποιησα αρκετα..και δεν μπορω να πω οτι μου χαλασε και καποιο αλλα και να χαλασει σιγα....δεν το πληρωσα και ακριβα..οπως ειπε και η Χρυσα θα δεις στην πορεια και τη θα σε βολεψει οποτε μην ανγχονεσαι..το καθε παιδακι αλλα πραγματα το βολευουν και τη μαμα φυσικα..εγω απο πικε πηρα μονο μια μιας και δεν ειχε αλλο σχεδιο...μου εδωσαν και αλλη μια πορτοκαλι...(μπλιαξ....)και οταν ξαναπαω τζαμπο το πολυ πολυ αμα δεν εχει αλλα σχεδια θα ξαναπαρω κανα 2-3 ιδιες..τουλαχιστον ειναι φουξια...απο φλις πηρα 2...παλι δεν ειχε σχεδια...ισως γιατι ειναι καλοκαιρι ...και δεν εχουν τοσα γιατι ρε παιδι μου εχω τοοοσες πολλες απο το Χριστοφορο αλλα σε μπλε....οπως και να εχει στην αναγκη θα τις χρησιμοποιησω..τις επλυνα κιολας για να ειναι μια χαρα αμα τις χρειαστω...τωρα σειρα εχει το μπανακι...περιμενω και μια φιλη μου που θελει και αυτη να μου πει ποτε μπορει να τα παραγγειλουμε μαζι να πληρωσουμε μια φορα μεταφορικα....Αχχχ Γιελιζακι μου πολυ χαιρομαι για εσενα...καλα να περνας...αντε κοντευουμε και εμεις νιωθω...ετσι που αρχισανε τα γεννητουρια σιγα σιγα...ανυπομονω να δω τη φατσουλα...εχτες δουλευα σε ενα παρτυ και ηταν εκει ενα κοριτσακι ρε κοριτισια πανω κατω 2 μηνων ητανε μιλαμε μαλλιιιι...πωπωωωω και σγουρο κιολας....και το ειχε αγκαλια η μανα και ακομα ηταν σαν να ειναι μεσα στην κοιλια με τα ποδαρακια σταυρωτα και οι κινησεις λες και το εβλεπα εξω μεν αλλα στην κοιλια δε...τελεια.....που ειστε ολες καλεεε??

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τέλειο το πλανο σου και μου αρέσει πολύ και ο γιατρός σου!!! Από ότι καταλαβαίνω στην Πορτογαλία τα πράγματα είναι κάπου στη μέση... Ούτε το άκρο της Ελλάδας με τις παρεμβάσεις και τις καισαρικές.. αλλά ούτε και το χάλι κατ'εμέ της Αγγλίας. Όλα θα πάνε καλά! ❤️ Αυτό με την περινεοτομή το φοβάμαι κι εγώ πολύ! Μακάρι να μη χρειαστεί!
    • καλά ναι, τα άτιμα τα μπριζολάκια μου τα' σκασαν σίγουρα 🤣🤣🤣 εγώ είμαι αγγελούδι σας λέω! 😇 όχι, ευτυχώς, ξεπέρασα το σοκ, αφού κι ο γιατρός ήταν χαλαρός και το ριξε κι αυτός στα γέλια, λέω θα vibάρω κι εγώ μαζί του! τι να κάνω 😅
    • ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις για σήμερα 💙💙💙 Γλυκούλης μου, αυτό το newborn grip που λένε και στο χωρίο μου, που σου πιάνει το χέρι! Πόσο συγκινητικό 😭😭😭 Να τον χαίρεστε κορίτσι μου, τυχερός και γερός να είναι 🥰
    • Κλαίω και με εσένα και με τον γιατρό!! 🤣🤣🤣 Τόση υπομονή πάντως με τα vegetarian, κι εγώ όλα τα μπριζολακια του κόσμου θα έψαχνα! Μπορεί άρα να μην είναι τόσο ψηλά τα νούμερα της χοληστερίνης, οπότε ίσως να μην χρειάζεται να αγχώνεσαι! Δεν κάνει και καλό στην ίδια την χοληστερίνη το άγχος 🤣 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε συμβουλεψω καθόλου για αυτήν την πάθηση καθώς δεν είχα τέτοιο θέμα μέχρι τώρα 😕
    • Τέλεια τα νέα σας!!! Μέχρι την ΠΗΤ θα έχει γίνει ολόκληρο κορίτσι!! ❤️❤️ Με το καλό και η άδεια! Να την αξιοποιήσεις να ξεκουραστείς όσο θέλεις!! 😊😊 Και το αίσθημα ότι "το χεις" με την γέννα είναι πολύ σημαντικό!! Χρειάζεται τέτοια αυτοπεποίθηση κι αντιμετώπιση!! 😁 Αύριο γυρνάμε με το καλό! Να κάνουμε και την μεγάλη σωστή γνωριμία τα αδέρφια!! 😅 Μου έλειψε πολύ και το μεγάλο μου παιδί!! 🥹 Βάζω και χεράκια και πατουσακια κι αναμένω και τα δικά σας όταν με το καλό έρθουν!! ❤️❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...