Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Άννα μου με γεια τα ψώνια σας!!!

Τιτίνα ζηλεύω τα καλαμαράκια σου...Μου έλειψαν η αληθεια είναι...Ισως φάω την Κυριακή που θα πάμε παραλιακά!!

Νίκη μου πολύ ωραία η κουρτίνα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω μενω γιαννενα χριστινα.αλλα παντου εχει φαρμακαποθηκες.ρωτα σ ενα φαρμακειο κ θα σου πουν.δεν ειναι κακο.εμενα μου το λεγαν κ δε το πιστευα.τεραστια διαφορα στις τιμες.δε πουλανε φαρμακα σ αυτες.αλλα πανες,σαμπουαν,κρεμες ακομα κ για εμας κτλ.ρωτα καπου κ θα δεις

κοριτσια κ εγω σας αφηνω....γυρισε η μικρη μου,την εκανα μπανιο, εφαγε, τσιμπησα κ εγω λιγο πεπενακι κ λεω να αραξουμε μεχρι να ερθει ο αντρας μου να φαμε φαγητο....τα λεμε!!!!

εγω εχω μπιμπερο και της νουκ και τις κικο και τις φισερ πραις και σε ολα εμεινα ευχαριστημεν επισης τα πλαστικα δεν παθαινουν τιποτα στην αποστειρωση πλεον ειναι και καλυτερα απο τα γυαλινα δεν τα κανουν οπως παλια...εχω ξαναναφερει οτι υπηρχαν μερες που 15-16 δεν μου εφταναν γιατι καθε 2-3 ωρες το παιδι τρωει και οταν βαλεις 8 να αποστειρωθουν θελουν καποια ωρα για χρηση οποτε πρεπει να εχεις μερικα για εκεινη την ωρα το ιδιο ειπε και η σες και οι δυο θηλασαμε απ ενα χρονο

Επέστρεψα...εκει που πήγε να με πάρει ο βαθυς και γλυκος υπνος άρχισαν τα τηλεφωανα!! :evil:

Οι άλλες μάλλον ξεκουράζεστε...και καλά κάνετε!!! :D

κοριτσια καλησπερα!ολες καλα;

αγορασα πριν 1 μηνα απο το mothercare ιακοσμητικη ταινια τοιχου για το δωματιο του μπεμπη.πηγαμε σημερα με τον αντρα μου να την τοποθετησουμε νομιζοντας οτι ειναι αυτοκολλητη,αλλα δεν ειναι.εχει αγορασει καποια αλλη;ξερετε πως μπαινει;σιγουρα θελει κολλα,σαν την ταπετσαρια,αλλα θα ειναι ευκολη η τοποθετηση η θα τα κανουμε σκ...α!κι οχι τιποτα αλλο την ανοιξαμε και δεν μπορω να την παω πισω.

τονια τη πηρα κ εγω.πηραμε νεροκολλα για να τη κολλησουμε.τη κολλαει τελεια.περνας τη κορδελα με ενα πινελο παντου κ υστερα τη κολλας στο τοιχο.ειναι η ιδια που κολλανε αφισες .κ επειτα οταν θες να τη ξεκολλησεις τη βρεχεις με σφουγγαρι με νερο κ δεν αφηνει σημαδι.σε μαγαζι με χρωματα για σπιτι τη πηραμε.ειναι σε σκονη σ ενα πρασινο κουτι

Καλημερα!!! Γεννησ εκαμια;;;;

Τι κανετε;;;

εγω επιτελους καθαρισ ατο σπιτι..διλαδη οχι εγω...η μαμα μου μαζι με τη γυναικα..και ειναι σ εφαση προ εγκυμοσυνης..επιτελους!!!

Για μπιμπερο που λετε..μια χαρα ειναι και τα πλαστηκα εφοσων ειναι BPA free..μια χαρα ριποστειρονωνται και μια χαρα ειναι γεννικα.. Απλα θελουν συχνη αντικατασταση..διλαδη αν θα αλλαζατε πανωστο διμηνο- τριμηνο αναλογα με τη χριση μονο τι ςθηλες..ε τωρα θα αλλαξετε ολο το μπιμπερο. ο λογος ειναι πως λογω τηνς τριβης- απο τη βουρτσα καθαρισμου εχουν την ταση να κανουν μικρες αμυχε ςμεσα οι οποιες ενδεχωμενοςνα συγκρατουν καποια βακτηρια αλλα αυτο μονο σε πριπτωση που δεν τα αλλαζετε και εχετε το ιδιο μπιμπερο για 5-6 μηνες..

αλλιως και ειδικα τα καινουρια ειναι πολυ καλα ποιοτηκα..πχ εγω σαν Χρυσα δεν πολυχωνευω τα πλαστηκα γεννικα και ειδικα στο παιδι..ακομα και τα δοχεια τροφιμων του ειναι γιαλυνα..οποτε αναλογ απραττω

Θηλες ανταλλακτικες απο τωρα μη παρετε...δεν εχουμε και κατοχη...γεννηστε με το καλο..δειτε εαν θα τα καταφερετε με τον θηλαμσο και γεννικα πως θα ειναι το παιδι..και αναλογα θα δειτε τι θα κανετε στην πορεια..τα μαγαζια δοξα το θεο ειναι γεμματα.

Ιφηγενεια τι κανεις;;;;

πωςτα πας;;;;

Απο κει και περα ο καθενας διαλεγει αυτο που θελει αναλογα με τις αποψεις του.

Γεια σου Χρύσα μου...Εδώ είμαστε όλες...φουσκωτές ακόμα!!! :lol::lol::lol:

Τόνια μου ρωτάτε και εκει που το πήρατε πώς τοποθετείται!

Βαριέμαι τόσο πολύ...Πρεπει να συγυρίσω και την κουζίνα αλλά εκεί μέσα είναι σάουνα!!! Οποτε είπα να περιμένω καμιά ώρα και μετά να τα κάνω..Αντε να περάσει κι αυτή η μέρα...

:?

Kαι εγω εδω ειμαι.Ξαπλωσα λιγο στον καναπε αλλα δεν με πηρε ο υπνος.Τωρα κουτουλαω και σκεφτομαι προκειμενου να καθομαι εδω και να νυσταζω,να παμε Τζαμπο.Να παρω καποια πραγματα που χρειαζομαι,να δω κιολας αν τα βρω ολα.Αλλιως να παω αλλη μερα Μαδερκερ.Σαλιαρες,πανακια και τετοια λεω να τα παρω απο τα Τζαμπο που ειναι φθηνα.Να μπορω και να τα πεταξω αμα λερωθουν πολυ.Ρουχαλακια κλπ.απο τα Μαδερκερ...

Νίκη μου πολύ καλή η ιδέα σου για τζαμπο...Θα χαζεψετε, θα περάσει κ η ωρα...

Κι εγώ θέλω βολτιτσα...αλλά ποιος θα με πάρει??? :(

Θα πάμε αύριο πρωι βεβαια σε μαγαζι με παιχνίδια για να πάρουμε δωράκια για τα γενεθλια που ειμαστε καλεσμενοι.Αν εχει και για τον μπεμπη μας τίποτα θα του πάρω!!!

Σας αφηνω τώρα...Θα τα πούμε αυριο..Φιλιά σε όλες!!

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Βλέπω αυξάνονται τα γεννητούρια μας. Τέλεια:-)

Εμένα κοιμήθηκε ο άγγελος μου και είπα να μπω να δω τι κάνετε. Είμαστε λίγο ιδιότροποι.

Κορίτσια κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε. :lol::lol: Το τι ξενύχτια ρίχνω είναι απίστευτο, δεν ξέρω αν είναι λόγω θηλασμού αλλά κάθε 2 με 2.5 ώρες είμαι πάνω. Το λιγότερο τον θηλάζω 8 φορές την μέρα.Η παιδίατρος που τον πήραμε μου πε ότι κυριολεκτικά σ έχει "φάει" ο μικρός. Δεν έχει επανέλθει το χρώμα μου και η όρεξη μου αλλά μόνο που βλέπω τον Ανδρέα μου "χορταίνω".

Ελπίζω να στε όλες καλά.

Θα μπαίνω όποτε μ αφήνει ο μικρός να μαθαίνω τα νέα σας.

Φιλιά πολλά

Χρυσταλενη κανε υπομονη..θα στρωσουν τα πραγματα κοντα στο διμηνο περιπου. Θα κοιμαται περισσοτερες ωρες τη νυχτα και θα ξεκουραζεσε.

Κοιμησου και εσυ μαζι του οσο μπορεις.

Νικη μου καλη βολτα στα Τζαμπο.

Για εσωρουχακια και πιζαμακια..αμα θες ριξε και μια ματια στα Marks & Spencer. Εγω τα βρικα απο αποψη εφαρμογης πολυ καλυτερα απο του mothercare. Κυριως σε κορμακια και πιτζαμακια αυτο ετσι.

Επιση ςπολυ ωραια κορμακια εχουν τα Ηλιοσ..και τα εχουν και σε προσφορες αυτε ςτις μερες.

Οσο για ρουχα για εξω...δες και τις ολοσωμες φουφουλες εκτος των mothercare που ειναι τελιες...και σε μαγαζια πρεναταλ και λυτω

Πωπω..εφαγα σχεδων μισο καρπουζι και εχω σκασει!!!!!!!!!!!!

Γειααα σαςς..τι κανετεεε..διαβασα και τα νεα...αλλα τα περισσοτερα τα ξεχασα...χιχιιχ...απο μπουκαλια ΝΥΚ και εγω..3 μεγαλα 2 μικρα..θυμαμαι οτι τα μικρα δεν τα χρησιμοποιησα και πολυ οσο αναφορα το γαλα μιας και θηλαζα κανα 2μηνο και νετρωγε αρκετα μπορω να πω οποτε γρηγορα ξεπερασαμε τα γραμμαρια απο το μικρο μπουκαλι..αλλα το ειχα για χαμομιλι και τετοια,,οταν αρχισα να δεινω μονο μπουκαλι ειχα καμια 10αρια μεγαλα..μες τη νυχτα ποσα εσπασα..χιχιχ..πηγαμε για μπανακι σημερα..εχει αρχισει και ζεσταινει η θαλασσα..εχω φαει και καρπουζι του σκασμου...Μαρακι συσπασεις ειχα την αλλη φορα...οχι για πολυ,,αλλα αρκετα για να μην χαρω την βολτα...εχουν αρχισει και τα πετρωματα την ημερα καποιες φορες..βιαζεται παιδι μου η μικρη..νομιζω η Χριστινα ρωτησε για τα φορμακια...εχω παρει εγω καπου 5-6 στο 0 νουμερο..μιας και πανω απο 3200 δεν θα ειναι το παιδι..ο γιος μου γεννηθικε 3250 αλλα επαθε ικτερο και οταν βγηκαμε απο το νοσοκομειο ητανε 2800..κιαι τωρα η γιατρος μου λεει πως γυρω στα 3 κιλα βλεπει τη μικρη να γινεται οχι παραπανω και μου ειπε να παρω μερικα στο 0...εγω ειχα ηδη μερικα απο το γιο μου καθως ειχα παρει ενα σετακι με μερικα κομματια σε ασπρο χρωμα φορμακια και πηρα και τωρα κανα 2-3 δεν θυμαμαι..ροζουλι...στην αρχη ειναι ρε παιδια...σαν πετσα...τοσο μικρα...αλλα μεσα σε ενα μηνα και πολυ μπορει να λεω παιρνουν τα πανω τους...αχχχ βρικα μια φωτο μολις ειχα γεννησει το Χριστοφορινο σας την βαζω...την αγαπω αυτη τη φωτο πολυ!!!Φιλακιααα..αχ δεν με αφηνει να βαλω τη φωτοοοο θα προσπαθησω μηπως βαλει μια αλλη με το αντρα μου

post-1349-13873937273134_thumb.jpg

post-1349-13873937273269_thumb.jpg

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Μου λείψατεεε!!

Μόλις τελείωσα με το ταίσαμα του μικρού και είπα να σας πώ μια καλημέρα στα γρήγορα και να πάω να κοιμηθώ γιατί κουτουλάω...

2 μέρες στο σπίτι τώρα δεν πρόλαβα να μπώ καθόλου γιατί συνέχεια είναι κάποιος εδώ...

Δεν διάβασα τίποτα απόσα γράψατε... :(:( είχαμε και άλλα γεννητούρια???

Λογικά θα γέννησε η Ευγενία... Να σας ζήσει κούκλα μου!! Πάντα γερή και καλότυχη!!! Καλή λοχεία και καλή ανάρρωση σε εσένα!!

Κορίτσια εγώ είμαι λές και μου έχουν κάνει ένεση ευτυχίας!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Λατρεύω τον γιό μου και κάθομαι και τον χαζεύω με τις ώρες.... Εύχομαι με το καλό να ζήσετε αυτή την απίστευτη εμπειρία όσες δεν την έχουν ξαναζήσει!! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα!!!

Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ με την πρώτη ευκαιρία!!

Σας φιλώ όλες!!! Να έχετε ένα τέλειο Σ/Κ!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..Τι κάνετε?? ξύπνησα πριν καμιά ώρα, έβαλα πλυντήριο, ετοιμασα τη λίστα για τα ψώνια και τώρα χαλαρά μέχρι να έρθει ο καλός μου να πάμε τη βολτίτσα μας! Χθες ήρθαν φίλοι στο σπίτι και πέρασε ευχάριστα η ώρα, αλλά δεν ήμουν στα καλύτερά μου...ένιωθα μια δυσφορία... :?

Χρυσταλλένη μου έχουμε μέρες να μιλήσουμε...Σε ξεζούμισε ο Αντρέας ε?? Χαλάλι του!! ΝΑ του δώσεις πολλά φιλάκια!!

Γιελιζάκι μου!!! Καλώς μας ήρθες πίσω! Χαίρομαι που είσαι τόσο καλά κι ευτυχισμένη...Ανυπομονώ να το ζήσω κι εγώ!!! Πώς πας με τον θηλασμό??? Πάρε τον χρόνο σου με τον μικρούλη σου..Εμείς εδώ θα είμαστε (εκτός απρόοπτου βέβαια :lol: )!! Ναι, γέννησε κι η Ευγενία μας!!

Να δώσεις πολλά φιλάκια στον μπέμπη από μένα και τον σκαλιστή μου!!

Ευάκι τι τέλεια φωτογραφία είναι αυτή με τον μικρό σου???Εχεις στυλάκι και φωτογένεια από νεογέννητο ε??? :lol::lol:

Οι άλλες τι κάνετε???

Χθες βράδυ ο μικρός έκανε κάτι κινήσεις κι ένιωθα σαν να ανοιγοκλείνει η ουρήθρα μου...νομίζω δηλαδή...Ειναι περίεργο να το εξηγήσω αυτό το αίσθημα...τώρα τελέυταία μου το κάνει συχνά!!

Σας αφήνω προς το παρόν...δεν ξέρω αν θα μπω αργότερα...κι αυριο μάλλον θα πάμε σε κάτι ξαδέρφια και μια βολτίτσα στην παραλία! ΑΑΑΑΑ κι αυριο μπάινω στο μήνα μου!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Πολλά φιλιά σε όλες...να προσέχετε τους εαυτούς σας και τις ομορφες κοιλίτσες σας!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...