Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ας μου τελειωνε τουλαχιστον το παιδικο και για το εξω χ@στηκα!Θα φερω μετα την γυναικα να καθαρισει.Αλλα το σπιτι μεσα το θελω καθαρο,δεν μπορω να το βλεπω βομβαρδισμενο!Τα νευρα μου........... :evil::evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθέρα υπομονή...Ξαναπάρτον τηλεφωνο. Κάποιοι άνθρωποι τελικά είναι πολύ αναίσθητοι!

Τι τρώτε σήμερα?? Εγω το σκέφτομαι...χθες που ηταν ησυχος ο μικρός προβληματιστηκα αν εχει σχεση και με το φαγητο που δεν τρωω πια τόσο πολυ!! Κι με μάλωσε ο αντρας μου ότι από εδώ και περά τερμα το πεπονάκι το μεσημερι...φαγητό κανονικό!!! :lol::lol:

Μπορει να κάνω λίγα μακαρονια με σαλτσούλα...

αχ ποσο σε καταλαβαινω........εδω εμενα ο αντρας μου τα εκανε κ εγω απο πισω τον κυνηγουσα...κ δεν λουφαρε ο καημενος αλλα μολις ερχοταν απο την δουλεια,επεφτε να ξεκουραστει καμια ωριτσα κ εγω με το ρολοι να τον ξυπνησω...να τελειωνουμε να συμμαζευτουμε...κ ολο μου ελεγε επρεπε να παρεις μαστορα να δουμε θα εκανε τοσο γρηγορα?ποσο δικιο ειχε....οποτε υπομονη νικη κ στην τελικη πες του οτι αρχες αυγουστου γεννας κ πρεπει να προλαβεις...αν οχι να παρεις αλλον.

Αχχχ,αφηστε και τα ιδια μου εκανε οταν φτιαχναμε το σπιτι.Αυριο θα του τα ψαλλω για καλα! :evil: Εχει χαρη που ειναι πολυ καλος στην δουλεια του και οικονομικος.Αλλιως... :evil: Που να ψαχνω για αλλον τωρα.Σαμπως καλυτερος θα ειναι;Ολοι τα ιδια σκ....α ειναι!!! :evil:

Και εγω δεν ξερω τι να φαμε σημερα...Ελεγα φακες αλλα με τοση ζεστη δεν τραβιουνται.Μαλλον ομελετα θα κανω. :roll: Παω να αναψω κλιματιστικο γιατι αναψα!

Νικη μου μην ταραζεσαι...εγω εχω εδω και μια ωρα που ανοιξα το κλιματιστικο..Δεν αντεχα άλλο!!

Μιχαέλα...κολασμένη καρυδόπιτα :lol::lol::lol::lol:

Χριστινα μου εγω πήρα πλαστικά της tommee tippee.

Νικη μου ετσι ειναι τα μαστορια...σκετο βασανο!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι μου θα κοιταξω...ευχαριστω παρα πολυ...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να επιλεξω...Θα κοιταξω και θα σας πω..!!!!!!!!!!!!

Χριστινα μου εγω πηρα τις ΝUK...μονο γυαλινα και μικρα και μεγαλα!!!!!!!

Μαρακι δεν ξερω τι να φαμε...και εγω δεν εχω και πολυ ορεξη για φαγητο...κανενα μακαρονακι μου ερχεται και εμενα!!!!!!!!!!!Θελω μονο καρπουζι να τρωω τπτ αλλο..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσπαθω συμπεθερα μου.Αλλα οσο πλησιαζει ο 8ος νοιωθω πως θελω να τελειωνω με τις εκκρεμοτητες μου.Να παω να ψωνισω απο εβδομαδα να τελειωνω με αυτα και να αρχισω σιγα σιγα πλυσιματα.Μην εχω να σκεφτομαι καιν αυτον! 2 μηνες εμειναν και σ'εμενα. :o

Χριστινα και τα 2 κανουν.Εγω θα παρω γυαλινα για καλυτερη αποστειρωση,αλλα αν θελεις μπορεις να παρεις και πλαστικα.Οτι πριτιμας εσυ. ;)

egw pira ena gyalino megalo tis dr browns kai thelw na parw alla 3 gyalina alla kapoias allia etairias gt einai akriva.exw kai ena set me 9 plastika se ola ta megethi apo to amazon alla gi argotera.poso ta pires tis nuk

nikimou?tis dr browns fantasou eixe 10 evrw

Καλά κάνεις Νίκη μου να τελειώνεις με τα ψώνια, να αρχίσεις και τα πλυσίματα..Πιο πολύ για να είσαι ήρεμη ότι τα εχεις όλα έτοιμα. Εγώ τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα νιώθω πολύ καλά και ξέγνοιαστη, ότι όλα είναι οκ! Βεβαια μετά έχεις την αναμονή που σκοτώνει....αλλά οκ θα περάσουμε!!

Μαρία μου έχει πολύ όμορφα και χαριτωμένα αυτοκόλλητα...με ζωάκια, αυτοκινητάκια, ότι θες!!! Μπορείς να κάνεις απλά πραγματα και στο μέλλον το αλλάζεις!!

Χριστίνα μου αφού πήρες πλαστικά που φαντάζομαι είναι BPA FREE γιατι δεν χρησιμοποιείς αυτά??? Δεν ξέρω την μάρκα που έγραψες για το ΄γυάλινο :?

EYXARISTW POLY IFIGENIA ME KATATOPISES PLHRWS NA EISAI KALA!!!!!!!!!!!

EGW KORITSIA EPEIDH THELW NA THILASW PHRA THS NUK 2 GYALINA MPIMPERO ENA MEGALO KAI ENA MIKRO AYTO POU LEEI PANW FIRST CHOICE....GIA NA YPARXOUNE....EINAI POLY LIGA TA 2 EFOSON THILASW????????

κοριτσια βλεπωντας κ κανοντας....εφοσον θελετε να θηλασε αυτα ειναι αρκετα...αν στην πορεια για καποιο λογο δεν μπορειτε τοτε σιγουρα θα χρειαστειται κ αλλα αν σκεφτεις οτι ενα μωρακι στην αρχη εχει στανταρ 7-8 γευματα το 24ωρο...

Χριστίνα μου δεν χαλάνε στον αποστειρωτή τα πλαστικά...γιατι να χαλάσουν? Τουλάχιστον αυτά που πήρα και είναι δοκιμασμένα από φίλες μου σαν καινούρια είναι που τα είδα μετά από τόσους μήνες χρήσης και αποστείρωσης!

Κι εγώ θέλω πολύ να θηλασω αλλά πήρα 4 μικρά και 4 μεγάλα να υπάρχουν...Ετσι κι αλλιώς δεν παθαίνουν τίποτα!!

Tα Dr Browns ειναι πολυ καλα συμπεθερα.Απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν.Αλλα ακριβα...

Και εγω θελω να θηλασω αλλα θα παρω σιγουρα 3 μικρα και 3 μεγαλα να υπαρχουν.Της Νουκ ή της Κικκο θα παρω,που ειναι για νεογεννητα.Θα δω...Αλλωστε μπορουμε να αλλαξουμε τις θηλες και να τα χρησιμοποιησουμε και αργοτερα.Να παρω και εξτρα θηλες;Εσεις πηρατε;

Τελικα λεω να φτιαξω τορτελινια καρμποναρα. :roll:

Συμπεθέρα κι εγώ το σκεφτόμουν για τις έξτρα θηλές αλλά τελικά δεν πήρα..Αφού έχω σκοπό να θηλάσω..>Τώρα αν χρειαστούν αργοτερα παίρνουμε..Είναι νωρίς ακόμα...

AX VRE MISS LIGOURAAAAAAAAAAAA TI MOU EKANES PALI?????????????TRELENOMAI GIA TORTELINIA KARBONARA...FTIAXNW SYNEXEIAAAAAAAA TA EXW RIMAXEI ALLA TWRA KOMMENA K AYTA......EMEIS SHMERA EXOUME KALAMARAKIA THGANITA............GIAMIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Χριστινακι και εγω ετσι εκανα...πηρα 3 μικρα και 3 μεγαλα...γυαλινα..πλαστικα θα παρω πιο μετα οταν θα μπορει να το πιανει για να μη τα σπαει κιολας!!!

Νικη μου εγω δεν πηρα ακομα εξτρα θηλες θα περιμενω να δω πρωτα τι θα γινει με τον θηλασμο γτ θελω πολυ να θηλασω και μετα...θα μας πουν και οι παιδιατροι βρε!!!!!!!!!

Ναι Νικη μου φτιαξε......τα αγαπαω τα τορτελινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια για εξτρα θηλες σιγουρα καποια στιγμη θα χρειαστει να αλλαχθουν....αλλα θα περασει πολυς καιρος,ειδικα αν θυλαζεται...κ σιγουρα μετα τον 6ο θα χρειαστει το No2 οποτε μην περνετε απο τωρα κι αλλες.αν πειτε να θηλασετε κ χρησιμοποιησετε κ μπιμπερο καποια στιγμη....σιγουρα θα εχει περασει το α΄εξαμηνο,οποτε τζαμπα θα πανε....αλλωστε απο εδω κ περα τα μωρα οσο μεγλωνουν ολο κ θα θελουν εξτρα πραγματα οποτε παλι για ψωνια θα ειμαστε ;););) κ το φαρμακειο θα γινει το μαναδικο μας :lol::lol::lol:

κοριτσια ενταξει.τα ψησα τα πασχαλακια μου.ημουν εξω να παρω κατι λεπτομερειες κ εκανε αφορητη ζεστη.μολις γυρισα.οσο ημουν εξω εφαγα 2 γρανιτες παγωτο κ ηπια 4 μπουκαλια νερο.με το που μπηκα σπιτι πεταξα τα ρουχα κ μπηκα για μπανιο.τωρα δροσιστηκα λιγο η αμοιρη,πωπω!οι πασχαλιτσες μου πρεπει να τα δαν ολα γιατι δε σταματησαν να σβουριζουν.πηγαμε με τους γονεις μου κ πηραμε τα καθισματακια αυτοκινητου κ τις κουνουπιερες.τα καθισματακια τα βρηκαμε στα ΜΑΔΕΡΚΕΡ 50 ευρω το 1.αριστης ποιοτητας.τα ειχε προσφορα.κ ειναι απο 0-3 ετων.πολυ καλη ευκαιρια.πηγα κ στα τζαμπο τους πηρα παιχνιδακια κ τα μομπιλε που μου ειπατε χτες.ηταν τελεια.πολυ μου αρεσαν.τωρα μπορω να πω οτι επιτελους ειμαι ετοιμη.μονο τα στρωματακια θα μου φερουν τη δευτερα κ φινιτο.

οσο για τα μπιμπερο εγω ειχα παρει γυαλινα της κικο.τα ειχα παρει με θηλη καουτσουκ αλλα σημερα πηρα κ θηλες σιλικονης.τα πηρα σε φαρμακαποθηκη κ η αληθεια ειναι οτι τα μπιμπερο τα βρηκα με 2 ευρω διαφορα απο οτι στα μαγαζια κ τον αποστειρωτη με διαφορα 10 ευρω.επισης στις φαρμακαποθηκες πουλανε κ πανες.βρηκα σημερα ενα τεραστιο κουτι πανες με διαφορα 16 ευρω απο οτι στα σουπερ.κ εχουν κ εκπτωσεις.ψαξτε το αν σας ενδιαφερει.τις κρεμες κ τα σαμπουαν αλλα κ αυτα που θα μου χρειαστουν εμενα στο νοσοκομειο τα πληρωσα τουλαχιστον 100 ευρω κατω απο τη τιμη σε κανονικο φαρμακειο

αυτα.περιμενω να γινει το μπιφτεκακι μου.αν κ εγω καρπουζι θελωωωωωωωωωωωωωωωωω.ας οψεται ο χαμηλος αιματοκριτης :roll:

Βρηκα μια ωραια κουρτινα και σκεφτομαι να την παραγγειλω. :roll: Ειναι αυτη:

http://e-casa.gr/2010/el/component/virt ... l?sef=hcfp

Παχυντικα τα τορτελινια,αλλα για μια φορα δεν πειραζει. :roll:

Κοριτσια μου εγω σας αφηνω....Ηρθε η ωρα να παω στο σπιτακι μου!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και καλο σας μεσημερι!!!!!!!!!!!!!!

:-h:-h:-h:-h

Νικη μου πολυ ωραια η κουρτινουλα...να την παρεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...