Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!


Recommended Posts

καλησπερα σας κοριτσια!!!!!!!! θελω την βοηθεια σας οποια γνωριζει!!!!

αποψε ο γιος μου που ειναι 14 μηνων επεσε κ χτυπησε στο κεφαλι του μπροστα.εκανε ενα καρουμπαλο τεραστιο!!

εχω φοβηθει παρα πολυ!!οταν του εδωσα το γαλα για να κοιμηθει,εβγαλε (συνηθως δεν βγαζει σχεδον ποτε).

τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο γιατι η παιδιατρος που την πηρα τηλ μου ειπε πως αν κανει εμετο κ εχει υπνηλια να τον παμε στο νοσοκομειο!

αχ Παναγια μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!

εχει χτυπησει κ αλλες φορες,ομως οχι ετσι!!

η αληθεια ειναι πως εχω φοβηθει παρα πολυ!!!!!!!

εχει συμβει σε καποια απο εσας?????να ανησυχησω που εβγαλε γαλα?????

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω. Και ο δικος μου προχθες χτυπησε πολυ, εκανε καρουμπαλο στο μετωπακι μεχρι και αιμα απο το στομα εβγαλε αλλα δεν ειχε αλλα συμπτωματα. Στη θεση σου για να ημουν σιγουρη θα τον πηγαινα στο γιατρο, ετσι για να μου φυγει η ιδεα. Δεν νομιζω ομως να εχει κατι. Ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο δικος μου ηταν περιπου 5 μηνων οταν ξαφνικα απο το πουθενα επεσε απο το κρεβατι που τον ειχα για να τον αλλαξω..πηρα την παιδιατρο και μου ειπε για τρεις ωρες να μην τον ταισω και να μην τον κοιμησω..ελα ομως που μολις ειχε φαει και νυσταζε!!τελος καλο,ολα καλα ομως κι ευτυχως δεν ειχαμε τιποτα...

απλα θελει για λιγο παρακολουθηση τωρα..μη φοβασαι!

για το καρουμπαλο επειδη ειναι μεγαλο οπως λες,βαλε λιγο βουτυρο..δε θα κανει μελανια..μου το εχει πει παιδιατρος..ολα καλα θα πανε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικά και σε μάς έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό και για να είμαι σίγουρη πήγαμε στο Παίδων, βγάλαμε μια ακτινογραφία και όλα οκ.

Δεν θα μπορούσα να ησυχάσω αν δεν τον πήγαινα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα "σοβαροτερα" χτυπημετα σ επαιδια ειναι αυτα που γινονται κυριως στο πισω μερος του κεφαλιου.

Εμετο πρεπει να κανει συνεχεια για να ανισυχησεις και να ειναι νωθρο και να ανεβασει πηρετο.

Καρουμπαλα θα εχεις πολλα..τετοια αν ειναι...αθωα και οχι σοβαρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τον παρακολουθω συνεχεια απο χθες το βραδυ κ δεν μου φαινεται να εχει κατι.πηρα παλι την παιδιατρο κ μου ειπε πως αυτο το λιγο που εβγαλε το βραδυ ισως να ηταν απο το τρανταγμα κ πως αν δεν εχει αλλες ενδειξεις δεν ειναι κατι το σοβαρο.

κοιταξα κ οσο εφορα τη μνημη του, του ελεγα να κανει πραγματα που ξερει κ τα εκανε ολα,τα θυμοτανε μια χαρα!!!!!!κ η διαθεση του επισης ειναι καλη οπως συνηθως!!!!!!

θα συνεχισω να τον παρακολουθω ολη μερα κ σημερα,αλλα πιστευω πως αν ηταν κατι το σοβαρο θα ειχε δειξει κατι.????.αλλωστε αυτοο που με καθησυχαζει καπως ειναι πως το χτυπημα ειναι μπροστα στο μετωπο κ οχι πισω που ειναι κ πιο επικινδυνο!!!!!(αλλα να μου πεις κεφαλι ειναι,οπου κ να χτυπησει......!!!)

κ παλι ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλιαννάκι μου καλημέρα κοριτσάκι μου!!!!

Χτύπησε ο Αγγελάκος????? Αυτά τα χτυπήματα στο κεφάλι κι εμένα με τρομάζουν πολύ αλλά απ'όσο γνωρίζω κι εγώ τα χτυπήματα στο πίσω μέρος είναι τα πιο επικίνδυνα.....βέβαια κεφάλι είναι και ποτέ δεν ξέρεις αλλά αφού πέρασε την νύχτα χωρίς παρενέργειες δεν πιστεύω ότι υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας! Βέβαια αν παρατηρήσεις κάτι ασυνήθιστο να το πας το παιδί σ'ένα γιατρό...... Με το που περπατάνε τα ζουζούνια νομίζουν ότι μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο......ψυχραιμία να έχεις και από καρούμπαλα άλλο τίποτα!!!!! Να περνάνε μόνο ανώδυνα.....κι εγώ ξέρω (από προσωπική πείρα) ότι το βιτάμ κάνει θαύματα!!!!!! Λίγο βιτάμ επάνω στο χτύπημα και ούτε μελανιά κάνει ούτε πρήζεται πολύ!!!!!!

Φιλάκια πολλά και μην φοβάσαι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια και απο μενα.

Και μεις απο χτυπηματα παμε καλα.... Το βιταμ οντως κανει θαυματα οσον αφορα το αισθητικο κομματι. Εγω απλα να συμπληρωσω οτι το καρουμπαλακι ειναι καλη ενδειξη οτι το αιματωμα βγαινει προς τα εξω.

Το γαλατακι μπορει να το εβγαλε και απο το κλαμα. Φανταζομαι θα εκλαψε....

Περαστικα και με το καλο να ερθει και το τριτο μωρακι!!!! Ουαααααου! Μπραβο μανουλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΗΓΕΝΕΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΠΡΟΗΛΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως ειναι μια χαρα ο μικρουλης μου!!!!!!!αν ηταν κατι θα ειχε φανει!!!!!!!!τωρα πλεον ειμαι ησυχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα απο πεσιματα δεν εχει ''φαει'' κ λιγα

ομως αυτο ηταν το πιο γερο κ εκεινο που μ'ανησυχησε τοσο ηταν που εβγαλε γαλα σαν εμετο!!!!!!

μαρακι μου σ'ευχαριστω πολυ καλη μου!!!!!!κ εσυ να χαιρεσε το παιδακι σου!!!!!!!!!

μυριαμακι μου να'σαι καλα!!!!!!!!δωσε φιλακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μυριαμακι μου να'σαι καλα κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ εσυ δωσε φιλακι στην ομορφη κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 7 ΜΗΝΩΝ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ Κ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 48ΩΡΟ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΓΧΟΥΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΝΑΝΑΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ!!!για το ενδιαφερον σας!!!

Μωρουδενια μου ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!!

αχ ναι συνεχεια πεφτουνε,κ ειδικα αυτος ο μικρος συνεχεια πεφτει ενω με την κορη μου δεν ειχα τετοια!

Magykal μου ναι ευτυχως τελικα δεν ηταν κατι το σοβαρο!!ομως η λαχταρα που περασα κ η στεναχωρια ηταν αρκετα!!

αχ τα ατιμουτσικα απο μια σταλια μας κατατρομαζουν!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τωρα ειδα το θεμα σου

και απο οτι διαβασα ευτυχως ολα καλα ;);) μας τρομαζουν μωρε πολυ τα ατιμα

πριν κανα δυο βδομαδες η δικια μου επεσε απο το κρεβατακι της απο τα καγκελα :shock::shock::shock: χτυπησε και αυτη μπροστα εκανε καρουμπαλο αλλα ολα οκ

δεν την ειχα παει στον γιατρο αλλα ειχα τρομαξει πολυ και νυσταζε ηταν η ωρα να κοιμηθει για μεσημερι και κοιμηθηκε αλλα εγω μεχρι να ξυπνησει ημουν μεσα στο αγχος

θυμαμαι και εγω τη ρωτουσα για πραγματα που ηξερε αν δω αν θυμαται :lol::lol::lol::lol:

περαστικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
    • Άντε μπράβο συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό ο γάμος πάντα ευτυχισμένοι να είστε, αγαπημένοι και να έρθει το μωρακι σας να ολοκληρώσει την ευτυχία σας 🥰 καλα εκανες και έφυγες από την δουλειά δεν είναι να χάνονται τέτοιες μερες μακάρι να μπορέσετε και αύριο και μεθαύριο να έχετε μπόλικες επαφες 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...