Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

δε σας είπα...

σήμερα μάλωσα με τον προϊσταμενο...

ε μα... δεν άντεξα!!!

συνέχιζε την πίεση και μου είπε το καλό και φόρτωσα!!!

"ήξερες ότι θα φύγεις με άδεια, έπρεπε να τα είχες τελειώσει!!!"

άναψαν τα λαμπάκια μου!!!

μας άκουσε όλος ο όροφος!!!

ε όχι να με πει και ανεύθυνη!!!

πώς να τα προλάβω ρε άνθρωπε όλα αυτά που με αναθέτεις;

οι άλλοι έχουν καθυστερήσει δουλειά μήνες και δεν είπες τίποτα...

και σε πείραξαν οι 2 βδομάδες που θα πάρω άδεια;

ε φυσικά... αφού καλά που έχουμε το κορόιδο και φάινεται ότ βγάζουμε και λίγη δουλειά...

συγχίστηκα πάλι...

καληνύχτα σας!!!

• Απαντήσεις 876
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

μη συγχιζεσαι πουλακι μου...παπαρες ολοι τους..χχαχ.α.

τσακρας ειναι αυτα τα ενεργειακα πεδια που μας τ ΑΝΟΙΓΕΙ ε βουντου ο ομοιοπαθητικος μας..

δε ξξερω τι ειναι το μακροπροθεσμο..ας μας πει το μαρακι που ξερει απο αυτα..τοσες πορειες..ολο και κατι θα εχει παρει το αυτακι της..

Δημοσίευση

Γεια και απο μενα!

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια! :-p

Ειναι η δευτερη φορα που ασχολουμαι. Πλακα ειχε το φχαριστηθηκα.

Μαρ περαστικα! Φαγανε ομως σημερα ε; ΜΠραβο τα καλα μου τα αγορακια!

Μαρακι(Καλυψω) ευχομαι ολα να πανε καλα! Ελπιζω να πηρατε ευχαριστα νεα! Σε σκεφτομαστε!

Φροσω ετοιμαζεις βαλιτσες; χεχεχεχε

Ζζζζζζζζ θα μπω να δω! ΓΙα το δωρακι θα σε μαλωσω!

Νανα για κλαματα ειμαστε οντως. Πολυ φοβαμαι. Πανε τα ονειρα πανε ολα. Δε θελω να καταστροφολογω αλλα ειναι πολυ αβολη η κατασταση για πολυ κοσμο. Αβολη... το λεω κομψα.

Κριμα... πραγματικα.

Νανα καλα εκανες και τα εχωσες. Τα θελουνε ωρες ωρες. Φανταζομαι για να σε φερει σε αυτη τη κατασταση.... ΓΙατι μου φαινεσαι πράος ανθρωπος.

Σωσω μια κρεμουλα κυκλοφορει. Μηπως φταιει κατι στη διατροφη της; Τι εφαγε αυτες τις μερες; Τα εντερεκια ειναι πολυ ευαισθητα.

Δημοσίευση

Το μεσοπροθεσμο ειναι ενα σχεδιο-πρόγραμμα που περιλαμβανει αλλαγες.

Αλλαγες που ειναι κυριως περικοπες απο μισθους, συνταξεις κλπ. Φορολογιες κοκ.

Βασικα ειναι η ταφοπλακα μας.

Δημοσίευση

Καλυψω μακαρι ο Θεουλης να κανει το θαυμα του.

Σωσω η κοπελα ειναι μικρη; γιατι σα να ειναι λιγο στον κοσμο της. εμεις απο το Μαϊο ειπαμε στη δικια μας ποιες μερες εχουμε αδεια, ποιες μερες επιδη θα παει η μαμα μου Τηνο με το κατηχητικο της, και 2 Κυριακες που αν μπορει θα τη χρειαστουμε. επισης την ειπα να μας ενημερωσει εγκαιρως αν θελει να παει καπου για 4ημερο Πα-Δε για να κανονισουμε τα ρεπο μας. μεχρι τελος Αυγουστου εχουμε προγραμμα.

Φροσω ο αντρας σου μετρα ειναι;;; γιατι ακουω να γινεται της π..... παλι κατω.

ΖΖΖ δεν ακους το ΜΑρακι;;; χαλια τα πραγματα. ασε τα δωρα. η προθεση μετραει. και θα τα εστελνες κιολλας;; τα ταχυδρομικα;;; αλλα εξοδα!

Αυτα για αποψε....

σας χαιρετω και σας φιλω γλυκα μιας και αυριο, με το καλο, λεμε να ξεκινησουμε το μεσημερι για να κοιμουνται στο δρομο.

απο πραγματα μονο ρουχα μωρων εβαλα σε βαλιτσα και τα δικα μου τα εχω χωρισμενα. παλι προβλεπω να μαλωνω με τον αντρα μου αυριο που θα κανει ατελειωτες ωρες να μαζεψει τα δικα του και να φορτωσει, γιατι στο ενδιαμεσο θα φτιαχνει ενα σωρο ΑΣΧΕΤΑ πραγματα....

τα λεμε σε καμια βδομαδα.....

εκτως απο τη Νανα!!!!!!!!

να ειστε καλα...

Δημοσίευση

Αλλοι φευγουν ..αλλοι γυριζουν...

γειααααα....επεστρεψα :(:(:(

περιττο να σας πω οτι περασαμε τελεια...αυτη τη φορα δεν ειχαμε να δουμε τιποτα γιατι ειχαμε ξαναπαει...μονο στο Ορσαί πηγα μονη μου εγω ξανα..

ομως ο μικρος μας ελειψε εξαιρετικα πολυ και μαλλον θα κανουμε αρκετο καιρο να τον ξαναφησουμε...

αυριο δουλεια κανονικα....

αν μπορεσει καποια να κανει μια μικρη περιληψη θα ημουν πολυ ευχαριστημενη...!!! :D:D

Δημοσίευση

γειαααα

γεια σου χρυσουλα!!!!

καλυψω ευχομαι ολα να πανε καλα...ο θεος μαζι σας....

εγω εδω παλι μονη, ο αντρας μου δουλευει βραδυ....ειμαι με ενα μπουκαλι ξυδι, και αλοιφομαι γιατι τα κουνουπια με εχουν κανει χαλια, γκρρρρ δεν μπορω αλλο βρωμαω...μπλιαχ σαν φακες μυριζω.... :mrgreen:

και για δουλεια ακομη τιποτα, θελω να ελπιζω οτι κατι θα βρω, αλλιως ειμαι να με κλαιν η ρεγγες....

γεωργια τι να πω με την κοπελια, ειναι δυσκολο να βρεις σωστη κοπελα, αλλα ισως πρεπει να της πεις οτι οταν θελει να παει καπου να στο λεει νωριτερα και οχι τελευταια στιγμη....

νανα μην στεναχωριεσαι με τον προισταμενο, αστον να λεει, εσυ κανε την δουλεια σου, δεν αξιζει να στεναχωριεσαι....

μαρακι συμφωνω με το πως μας καταντισαν τα ρεμαλια, οντως ετσι ειναι.....

βαριεμαιιιιιι σας το ειπα;

Δημοσίευση

καλημερα...δουλεια εγω..χθες σιδερωνα μεχρι τη 1..

γεια σου χρυσουλα..τι κανεις;;

για πες λεπτομερειες...

περιληψη ισως αργοτερα γιατι ειμαι δουμεια..και δε ξερω να θα προλαβω..

30 χρο ειναι η κοπελα..δεν την λες μικρη..σου λεω και απο την μια τη διακαιολογω..

γιατι δεν την εχω στανταρ μισθο..

χαρα τσο κουνουπ;;βαλε ταμπλετα καλε..

σημερα πεεπι να κανω παστιτσιοα για 5 μερες για το λευτ,παγωτο,τα πραγματα μας,

μπανιο..

να κοιμηθω..

Δημοσίευση

καλά καλέ... 5 μέρες παστίτσιο θα τρώει;

εκτός αν ήθελες να πεις κάτι άλλο... χαχαχα!!!

μαράκι, να σε ακούσει ο άνδρας μου να με λες ‘πράο άνθρωπο‘...

χαχαχα!!!

είμαι πολύ νευρικό άτομο.

δεν ξέρω γιατί δημιουργώ αυτή τη λαθασμένη εντύπωση... χαχαχα!!!

μπράβο χρυσουλάκι μου!!!

χρειαζόσουν λίγη ξεκούραση και χαλάρωση!!!

ο προϊστάμενος είναι με το σεις και με το σας σήμερα!!!

χαχαχα!!!

αυτό που με κάνει εντύπωση είναι ότι είπανε στον μπαμπά μου ότι μπορεί να βγει πρόωρη σύνταξη...

είναι 62 κλεισμένα.

τόσες περικοπές και δίνουν έτσι εύκολα πρόωρες συντάξεις;

Βαγκάκια, καλό ταξίδι!!!

ανυπομονώ να σας γνωρίσω!!!

Δημοσίευση

Kαλημέρα!

Χρόνια πολλά στους Πέτρους της Νανάς και της Χαράς και στον Παύλο της Μάρκατ.

(Μάρκατ πού χάθηκες;)

Προτελευταία μέρα στη δουλειά. Αύριο θα πάω στο καινούργιο μου σχολείο και μετά θα κάθομαι!

Κι εγώ είμαι χάλια με την κατάσταση....μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα με το μεσοπρόθεσμο.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έχουν να φάνε τα παιδιά μου....

Σωσώ πλάκα μας κάνεις που δεν ξέρεις τί είναι το μεσοπρόθεσμο; :shock:

Έχει βουήξει ο κόσμος. Εκτός από αυτά που είπε το Μαράκι θέλουν να μας δώσουν ένα μεγάλο δάνειο με αντάλλαγμα να αρχίσουμε να ξεπουλάμε....δέκο, παραλίες, ακίνητα, φυσικούς πόρους κτλ κτλ.

Βαγκ ο άνδρας μου στο Σύνταγμα εργάζεται ούτως ή άλλως.

Άλλο άγχος κι αυτό. Χθες ένας συν'αδελφός του έχασε τα δάχτυλά του.

Καλυψώ σε σκέφτομαι...όλα να πάνε καλά!

Μαρίαζ ευχαριστούμε πολύ για τη σκέψη, :x:-* αλλά ως εκεί

Δημοσίευση

ναι ρε νανα.,.5 μερες παστιτσιο..και τι να κανω.;;;

δε προλαβαινω να κανω φαγητανα τα βαζω καταψυξη..

χρονια πολλα στους πετρο της νανας,στο πετρο της χαραςκαι της μαρκατ

τι θα κανετε αποψε παιδιακια μου;;

ρε φροσω τι σου κανει εντυπωση..σπανια βλεπω τηλεοραση!

καιι τι να βλεπω..τα ξεφτιλικια μας;;

τι να πω\

παρακολουθω 1 τη ωδομαδα ετσι για τα τελευταια νεα..

αντε φροσω..να ξκατσες με τα παιδακια σου...

να ξεκουραστεις..σιγα να μη ξεκουραστεις

Δημοσίευση

kalhmera

σημερα εγω ξυπνησα μουγκη και πιασμενη :evil:

αντε να δω ποτε θα τελειωσουν οι αρρωστιες μου μεσα

χρονια πολλα στους εορταζοντες - θα κανετε γιορτούλα;

σωσω μου ουτε εγω ξερω τι ειναι-ουτε εγω βλεπω τβ καθολου

εχω να φτιαξω τα αλμπουμ των παπουδων :o -μετα απο 1,5 χρόνο παρακαλω - τωρα αξιοθηκε να μου τα φερει ο ηλιθιος ο φωτογραφος

εχω μαγειρεμα

και σουπερ μετα

να δειτε το trust καινουριο - καταπληκτικο

Δημοσίευση

Kαλημερούδια!!! :)

Χρόνια πολλά στους Πέτρους Νανά και Χαρά να τους χαίρεστε κι εσύ Μαρκατ τον Παυλάκο σου!!!Εμένα γιορτάζει ο πατερούλης μου :x

Αφήστε τα αυτά που ξέρετε!!! Ξέρω οτι είναι δύσκολοι καιροί αλλά θέλω να σας πω πως ξεκίνησε η σκέψη μου! Εγώ πάντα στο μπλογκ μου κατά καιρούς δίνω δωράκια γιατί μου αρέσει .

Κάνω κλήρωση και το κερδίζει κάποιος αναγνώστης που αφήνει σχόλιο!!!

Το ίδιο έκανα πρόσφατα και στο φόρουμ φαγητών ποιυ είμαι γραμμένη γιατί κι εκεί έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα....

Εδώ στο μάμμυ όμως μιλάω μόνο με εσάς και δεν ένιωθα σωστό να κάνω κλήρωση και να στείλω σε κάποια που δεν ξέρω απο όλο το μάμυ ούτε ήθελα να κληρώσω μια απο εσάς (εξάλλου δεν είστε και πολλές......αν είσασταν καμιά πενηνταριά θα το σκεφτόμουν ν :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ) οπότε δωράκι θα πάρετε έτσι κι αλλιώς γιατί το νιώθω να σας το κάνω !

Θα ήμουν όμως ευχαριστημένη να μου λέγατε το γούστο σας (κρίμα είναι να σας στείλω κάτι και να μην το φορέσετε τελικά) ! Επίσης στο μπλογκ κάθε φωτογραφία έχει δυο χεράκια (thumbs up, thumbs down) και μπορείτε να δείχνετε κι εκεί το τι σας αρέσει (μόνο που εκεί δεν ξέρω ποια κάνει το κλικ)

Αυτά για την ώρα κι εξάλλου εχω καταλάβει οτι είστε όλες υπέροχα άτομα και το μονο που μένει είναι να γνωριστούμε απο κοντά πια!!!!

Δημοσίευση

Κοιτα πως παει να μας ρηξει η τσαχπίνο :lol::lol:

εγω την γνωμη μου θα στην πω οπως και την προηγουμενη φορα γιατι την ζητας

την προηγουμενη φορα μου αρεσαν περισσοτερα πρεπει να σου πω

εμενα προσωπικα μου αρεσουν αυτα με τον μωβ κυβο

ειδικο το κολιε ειναι καταπληπτικο

μετα πολυ ομορφα ειναι αυτα τα τελευταια που εφτιαξες με τα αστερακια -για το χερι

ερωτηση - εαν σου ζητησω να φτιαξεις κατι για το χερι -απλο πχ γενναει σε λιγο καιρο μια φιλη μου και ελεγα μηπως της εφτιαχνα την ημερομηνια γεννησεις του παιδιου σε βραχιολακι - ποσο καιρο θα σου παρει και σε ποσο καιρο θα το χω; και φυσικα πως θα πληρωσω :lol:

Δημοσίευση

Μαρκεράκκιιιιιιιιιιιι ααα τι όμορφη ιδέα που έχεις!!!!

Λοιπόν συνήθως (αν δεν έχω κάτι έτοιμο) χρειάζομαι μαξ. 2 ημέρες (ανάλογα με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε) για να το φτιάξω (εκτός αν δεν έχω τα υλικά αν και αυτό είναι δύσκολο!!!)

Θα μπορούσαμε - αν η ημερομηνία γεννησης είναι μέχρι και τις 9 του οποιου μήνα- να κάνουμε μια σύνθεση απο κρύσταλλα Τσεχίας και swarovski που θα εναλλάσσονται και θα αντιπροσωπεύουν ημέρα-μήνα-ετος (π.χ αν το παιδί γεννηθεί 6 Ιουλίου θα βάλουμε 6 κρύσταλλα Τσεχίας(ημέρα) - 7 swarovski (μήνας) και 11 κρύσταλλα Τσεχίας (ετος ))

Μην τρομάζεις με τα κρύσταλλα θα είναι οικονομικό για την ποιότητα του !

Σου στέλνω και μνμ

Δημοσίευση

Σωσώ νομίζεις ότι εγώ βλέπω τηλεόραση; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

όλη μέρα nicklodeon παίζει :?:?:?:?:?:?

Aλλά όλοι αυτά συζητάνε.

Τλσ έχει ο Θεός....

Πάω σε λίγο να λουστοχτενιστώ με τα 5 ευρωπουλάκια.

Μαρίαζζ εμένα μου άρεσαν πολύ τα δαχτυλίδια με τα λουλούδια και γενικά όλα σου τα κοσμήματα είναι σούπερ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

γειααααα

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ...

νανα να χαιρεσαι τον πετρη σου!!! σας ευχομαι να ειστε παντα χαρουμενη, και ερωτευμενη...

και θα ηθελα πολυ να σε γνωριζα απο κοντα....

μαρκατ να χαιρεσαι τον παυλακο σου..

και σε οσους γιορταζουν σημερα....

σημερα ο στεφανακος μου ξυπνησε 6μιση γκρρρρρρ τωρα κοιμαται,

γεωργια,και μαρκερ δεν θα κανουμε τιποτα,γιατι ο πετρος δουλευει,

και το αλλο μονο ουισκι,σκετο δεν γινεται, χαχαχαχα οποτε τιποτα για φετος.....

σημερα ξεχασα να του πω χρονια πολλα, και μου λεει ο καημενουλης το πρωι δεν θα μου ευχηθεις; :oops::oops: ενιωσα τοσο ασχημα...με τοσα στο κεφαλι μου, τον ξεχασα τελειως...

και το αλλο...κρυβομαι απο την σπιτονοικοκηρα μου γιατι εχει ερθει το ρευμα..ειναι ενας λογαριασμος, και εχουμε ξεχωριστο ρολοι, δηλ.οσο καιμε εμεις, και τωρα δεν εχουμε μια..τη να της πω...στις 15 θα στα δωσω,ντρεπομαι....συνηθως παει αυτη το πληρωνει, και ερχεται και βγαζουμε το τη μου αναλογει και πληρωνω....

το καλο μες το κακο ειναι οτι σημερα θα εφευγε για διακοπες 15 μερες,αλλα η γκαντεμια μου ειναι οτι εχουν απεργια τα πλοια και δεν θα φυγει....παλι μεσα θα μεινω.....

που καταντισα...ντρεπομαι πολυ γιαυτο κοριτσια...

δεν ξερω πως να ξεμπλεξουμε απο ολο αυτο το χρεως...τεσπα μην σας πριζω αλλο...

Δημοσίευση

ελα ρε συ χαρα

πωπω τι να σου πω ρε συ

και να πεις να παρεις δανειο ενα συνολικο -να εχετε μια δοση το εχετε σκεφτει;

να φανταστω το εχετε

εγω θθα σου ελεγα χωρις ντροπη να ζητησεις απο τα αδερφια σου - και τα επιστρεφεις βρε παιδι μου

ή απο οποιον νομιζεις οτι οικειοτητα και ξερεςι οτι μποερι καπως να σε βοηθησει

πηγαινε και στο δημαρχο να ζητησεις δουλεια - κλεισε ενα ραντεβου μαζι του - τουλαχιστον εμας εδω βοηθανε πολυ τις οικογενειες που χρειαζονται δουλεια - ξερω ακρετους γνωστους μας που εχουν παει στο δημαρχο και εχει βοηθησει

και μην ντρεπεσαι

ειναι μια δυσκολια και μια δοκιμασια

θα περασει και αυτη

Δημοσίευση

ζζζ....να σοπυ πω..εγω λεω γιανα εχει και πλακα να κανεις κληρωση να κερδισει κατι 1 πραγμα ομως..

τι λετε οι υπολοιπες;;ετσι για το χαβαλε..και αφυο εχεις καλη διαθεση...

Δημοσίευση

ρε συ φρισω οταν βρεις χρονο πες και σε μας τι ειναι αυτο το μεσοπροθεσμο;

λοιπων

εγω στην κληρωση θελω διαφανεια εντάξυ;

να γινει μεσω σκαιπ - λαιβ :lol::lol::lol:

ε οχι να το κερδισει η νανα που φτιαχνει τα δικά της και πιάνουν τα χερια της :lol::lol:

ααα

ιδεα να κληρωσουν το μαρακι και η ισμηνη απο μια τούρτα :lol::lol:

εγω την δέχομαι και χωρις ζαχαροπαστα :lol:

Δημοσίευση

χαχα πλακα εχεις μαρκερ με το δωρο...

κ εγω συμφωνω με την σωσω..δεν ειναι εποχες τωρα βρε ζζζ μου για να δωσεις τοσα λεφτα...

ας κερδισει μια μονο..

εγω ετσι κ αλλιως θελω να σου παραγγειλω εδω κ πολυ καιρο..

θα μπω παλι να τα δω κ θα σου παραγγειλω κατι...

ευχαριστω παρα πολυ για τις θετικες σκεψεις σας...

επιασαν τοπο-τουλαχιστον δεν ειναι το χειροτερο που περιμεναμε...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...