Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ουτε σε μας κατεβασε το πετσακι...χαχαχα!!

καλε εσιες γιατι δε κοιμαστε;;

καλε ποδη ωρα κατσατε στο καραβακι τζουλ;;;

πως πατε με τα κουνουπια μαρακι;;ποσα μετρησατε;;

πειναω παλι..γαμωτο

• Απαντήσεις 876
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Μιας και με ρωτησες Σωσω θα σου απαντησω... χαχαχα

Λοιπον η φασ ειναι οτι σπανια θα δουμε κουνουπι να πεταει.... Δεν ειμαστε τιγκα στο κουνουπι ρε παιδι μου. Αλλα ενα να ειναι μεσα τον ρουφαει...

Εχω και το μηχανακι Τζουλ στη πριζα. Δηλαδη τωρα μ΄αυτο δε μπαινουνε καν στο χψρο; Τα σκοτωσει; Τα κοιμιζει; Τα τρελαινει; Τι παιζει; Ξερεις;

Δημοσίευση

:lol::lol::lol:

μαρακι88 εισαι μεγαλη φάση... είχα ημικρανίες κ στο σταματησα ! τωρα ειμαι καλυτερα ... 8α κοιταξω να παρω ενα άοσμο υγρο :oops::oops::oops:

μπορει κ να ηταν τυχαιο αλλα απο την ωρα που μου το ειπες λεω... ''ας το αποκλεισω κ αυτο...''

απλα τα διωχνε κ δεν σε τσιμπουσαν

Δημοσίευση

βρε οριτσια δεν σας προλαβαινω.....πολλες σελιδες!!

καθομαι αυλη κ λεω να φαω καρπουζι....

η Αγγελικη τα παει πολυ καλα με τα τσισα εκτος πανας...φοραμε μονο στον υπνο

δεν θελει επανω της κλαει,μπορει να κανει κ 5ωρες χωρις να κατουρισει...τα κραταει κ εγω την παρακαλαω ...στην αρχη με τιποτα το γιογιο,τωρα ενταξη...μπηκε στο νοημα :lol:

Δημοσίευση

εγω ξερω αφου με ρωτας.... :lol::lol::lol: οτι τα ζαλιζει..πανε μαστουρικα ρε αδερφακι μου..πως ο λενε..

αν ειναι κανενα πιο ανθεκτικο μπορει να σε τσιμπησει..

αλεκα 234 μη μλες καρπουζι

Δημοσίευση

στην αρχη δεν αντεξε κ τα εκανε επανω της κ τσιριζε κ εκλαιγε....μετα περασαμε στην φαση να κρατιετε κ μολις βαζαμε πανα το μεσημερι τα εκανε......ενα απογευμα τα πηρα λεω...εχει να κανει απο τις 4ηωρα κ παει 10τοβραδι θα παθει κ τιποτα! την βαζω στο γιογιο ανοιγω το ντουζ κ φυσικα ξελαφροσε :lol: ...τοτε πηρε χαμπαρει οτι το πιπι κανει νερακι...ετσι λεει :lol:

μολις ηρθε ο σκαντζοχοιρος :o μαλλον θελει νερο απο τα πιατακια της γλαστρας :)

Δημοσίευση

τσιριζε ε ?

και εμενα οποτε τυχαινει κ την βγαζω για να τον μπανιαρω , την βγαζει κ ποτιζει το δωματιο :D:lol:

σωσω ωραιο το δια φορετικο να χουμε κ ποικιλια ;) μια χαρα περναμε... γιατι????

το αντι8ετο μου την βαραει εμένα ! ;)

Δημοσίευση

η ζζζ μαλλον θα εχει δουλειες...

εδω δεν ειναι καλα τα πραγματα....δεν εχει κοσμο,η πεθερα μου που εχει δωματια πρωτη φορα που για ιουλιο δεν εχει κρατησεις κ τον αυγουστο 2-3 μονο!κ τα εχει κ σε γραφειο απο ιταλια 10χρονια τωρα.......

τετοια φαση δεν παιζει!!!!!!

εμεις μονο τα ενοικια να βγαλουμε κ τις επιταγες κ θα ειμαι πολυ χαρουμενη :?

Δημοσίευση

re φροσω να τα εφυτιαξες οπως τα λεει η συνταγη..πολλα μπραβο..εγω μονο που τα διαβασα κουαραστηκα..αλλα θα τα κανω.και να τα πετυχω...θα σου πω τα ευσημα,.αλλα ποσα βγαινουν περιπου;;1 κιλο μου φαινεται πολυ πραμα!

σε καμαι ωρα σχολαωψ!!!

Δημοσίευση

Μπραβο Αλεκα! Και σε σενα και στη μικρουλα μας!

Αληθεια Τζουλ; Σε επηρεασα; χχαχαχα Να δεις ο αντρας μου! Βγαλτο απο τη πριζα εχω πονοκεφαλο το ακουω και τετοια! αχαχα Καμια σχεση εν τω μεταξυ! χαχαχα

Εγω το εβαλα και δε πα να κανει και σεισμο! χαχαχαχα

Ε μα τα ειδε ολα το μωρακι μου!

Καλημέρα! Αυτό το έγραψα χθές βράδυ και μόλις τώρα ειδα ότι δε το είχε πάρει αλλα το είχε κρατήσει.....

Τζουλ μα το θεο 2 πρωινα τωρα κανει σεισμους μικρους. Λες να ειναι απο το μηχανακι; χαχαχα

Κοριτσια αδιαθετησα και γω.... Ουτε που το καταλαβα.

Τι συνταγη εκανε η Φροσω;

σερνομαι σας το ειπα;

Έλεγα για γεμιστα αλλα που θα βρω τα κουραγια;

Δημοσίευση

καλημέρα!

βγήκα χθες με τους συναδέλφους!

ωραία περάσαμε!!!

μπράβο στα μωράκια που καθαρίζουν από την πάνα...

κι εγώ για του χρόνου την άνοιξη λέω...

δεν είναι καθόλου έτοιμος ο δικός μου.

Φρόσω δεν εννοούσα ότι κάποιος σε τακτοποίησε για το σχολείο...

Τζουλ, τέλεια η φωτό σου!!!

φτου φτου φτου!

εγώ δε θα τον έπαιρνα στο σκάφος γιατί θα φοβόμουν να μην πέσει στη θάλασσα... χαχαχα!!!

σας είπα ότι έφυγε η συνάδελφος και όλες τις αρμοδιότητες τις δώσανε σε μένα;

όλες όμως!!!

Δημοσίευση

Έλα βρε Αθηνά σιγά το πράγμα!

Σωσώ σου φάνηκε η διαδικασία για τα κουλούρια πολύπλοκη; :shock:

Τίποτα δεν είναι και στο λέω εγώ που ούτε καν μαγειρεύω.

Τζουλ είσαι μια κούκλα και μια κορμάρα!

Καλυψώ και μένα βαρεμάρα μου μοιάζει.

Μάλλον είναι κοινό συναίσθημα στις μαμάδες με μικρά παιδιά.

Χαρά μην κάνεις κανένα λάθος και τραβήξει η παιδίατρος το πετσάκι του Στέφανου.

Ως έμπειρη αγορομάνα :lol: σου λέω να μην το κάνετε.

Θα πονέσει πάρα πολύ, δεν θα μπορεί να ουρήσει από τον πόνο και θα ξανακλείσει κιόλας.

Άνοιξε και θέμα εδώ. Έχει και ουρολόγο νομίζω και παιδίατρο.

Κι αν σου πει καμία ο δικός μου ήταν μια χαρά τυχαίο θα είναι.

Έχουν διορία μέχρι τα 5 να ανοίξει. Φαντάσου ότι ούτε του δον δεν ανοίγει ακόμα.

Το μόνο που θα μπορούσε να είναι πρόβλημα είναι η φίμωση, αν δηλαδή δεν ανοίγει καθόλου, τα ούρα δεν φεύγουν και παθαίνει συχνά ουρολοιμώξεις.

Δημοσίευση

Χαχαχαχα!

Φροσω μη δινεις σημασια! χαχαχααχχαχαχαα

Και μας ο δικος μας παιδιατρος δε πειραζει πουλακι.

Γνωριζω και γω αυτα που λεει η Φροσω.

Σπανια βρισκεις μαμα που λεει οτι ητανε ανωδυνο. Υποφερουν τα καημενουλια.

Δημοσίευση

Στις 5μιση εχω κομμωτηριο.

Και ειμαι κομματια απο τη περιοδο..... ΜΙλαμε σερνομαι. Αλλα τουλαχιστον ξεπριστηκα λιγο και τα νευρα καλμαραν. Αφου και η μαμα μου στο τηλ μου ειπε πιο ηρεμη σε ακουω!

Ατιμες ορμονες!

Ανυπομονω να σας δειξω τα καπ κεηκς! Τα εχω πανω στη τραπεζαρια! Τα εχω φτιαξει με σελοφαν και κορδελιτσες! Καρο λευκο μπλε και λευκο.

Στο παιδι θα δωσουμε χρηματα. Πηρα ενα κουτι ,τα εβαλα και το στολισα με τις ιδιες κορδελες. Πηρα και μια ωραια καρτα με εναν μπεμπη που κραταει κουταλι και πιρουνι(!) και ειναι ετοιμος για μασα! χαχαα Ειναι φαγανουτσικος ο μικρος γι άυτο! χαχαχαχχαχα Γραφει ευχες για τη βαπτιση αλλα θα γραψουμε και μεις τα δικα μας!

Αυτα!

Αυριο στις 11 η βαπτιση και στις 7 γαμος! Θα τα φτυσω!

Ειναι και οι δυο κοντινοι και πρεπει να ειμαστε απο νωρις...

Στο γαμο δε θα παρουμε τον μικρο.

Θα ξαπλωσω λιγο!

Δημοσίευση

χαχα βλεπω το τελευταιο επεισοσιο του dolce vita...

αθανατες ελληνικες σειρες!!!! ;)

εμεις πηγαμε jumβο να παρουμε δωρακι για ενα παιδικο παρτυ την κυριακη

κ πηρα στην μικρη ενα σετ playmobile γτ ειχα πολυ καιρο να της παρω της καημενης..

ενταξει δεν εχουμε λεφτα αλλα που κ που κατι πρεπει να παιρνει κ η μικρουλα μας!!!

κ σημερα ειχα πολλα νευρα.αντε να ηρεμησω..

φοβαμαι μην κανω κ το παιδι νευροσπαστο. :cry:

τζουλια φωτο για hollywood!!!!

νανα κουραγιο με τις νεες αρμοδιοτητες...

φροσω καλα που εχουμε κ σενα κ μας ενημερωνεις!!

ηταν προχτες στην παιδιατρο ενα αγορακι που πηγε για αυτο το σκοπο

κ βογγηξε το καημενο!!!

αφου μετα απο πολλη ωρα το θυμοτανε κ εκλαιγε!!

συμπεθερα καλη διασκεδαση...

εμεις μεσα στου ιουλιο εχουμε 3 γαμους.φακ!

ρε παιδια θελω κ εγω να βγαλουμε την πανα..

αλλα πιο πολύ προεχει η πιπιλα.

η γιατρος μου ειπε οτι πρεπει 2 χρονων να την εχει κοψει...

λεω να δοκιμασω στις διακοπες..

αλλα εγω θελω να παω να χαλαρωσω λιγο,

οχι να ειμαι με ηρεμιστικα για να αντεξω τα ουρλιαχτα!!!!!! :shock:

Δημοσίευση

Λυσσάρες , με γονατισατε με τις φιλοφρονησεις σας!!!ti paei nα πει πρεπει ρε Καλυψω ? το κα8ε παιδακι εχει τον ρυ8μό του ...

δεν πιεζω για τίποτα ... εκτος αν δειξει οτι ειναι ετοιμο... μεχρι τα 3 συνη8ως ειναι κ για πιπιλα κ για γιο

ασχετο εχεις παει στον παιδοτοπο στο σκοπευτηρ διπλα? εχει χωρι για καπνιζοντες ???

φρόσωω ρεεε (ευχαριστω για τα κοπλιμεντα :oops: ) η δικια μου εκπαιδευει τον εδω !!!

όποτε τις ιδιες αποψεις 8α έχει :D:D:D

εχουμε διακοπη κ σας γραφω απο την μπαταρια του λαπτοπ

σημερα 8α του ξεκινησω σιδηρο (8α βαλω τις σταγονες μεσα στο χυμο)

αι να δουμε

Σωσω επειδη εχω συναναστραφει με αν8ρωπους που κανουνε βιοενεργειες κ άλλα τετοια ... Είναι όλοι τους λίγο...ΓΙΟΥΧΟΥΥΥ , λες και ζουνε σε άλλο κόσμο ρε παιδί μου (τυχαίο??? δεν νομιζω)Έμεις όμως ζουμε σε αυτόν τον κόσμο... όποτε ούτε το αδέσποτο σκυλί μου (που δεν έχω) δεν 8α εμπιστευόμουνα :mrgreen:

Δημοσίευση

έχετε μπροστά σας τη μειωνότητα!!!

χαχαχα!!!

το πρώτο πράγμα που μας είχε πει η γιατρός ήταν να μην πειράξουμε το πουλάκι μας!!!

θα το έκανε αυτή πρώτη όταν έπρεπε!

το έκανε πίσω λίγο μετά το χρόνο.

έκλαψε εκείνη την ώρα αλλά δεν τον ενοχλούσε μετά...

από τότε του το κάνει ο μπαμπάς του όποτε τον κάνει μπάνιο και όλα είναι μια χαρά!!!

μαράκι μας έσκασες!!!

άντε, βάλε φωτό!!!

καλυψούλα κι εμένα με αγχώνει το κόψιμο της πιπίλας...

τη λατρεύει!!!

πώς την κόβουμε οεο;

σήμερα θα έρθουν οι κουμπάροι μας με τα μωρά.

θα φέρουμε πίτες με σουβλάκια και σιεφταλιές.

μιαμ μιαμ μιαμ!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...