Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν4

Recommended Posts

Αν μπορείς και καθόλου ήλιο καλό μου...ο ήλιος πια έχει καταντήσει πολύ επικίνδυνος, το μωράκι δεν θα πάθει τίποτα είναι καλά προστατευμένο μέσα στην κοιλίτσα αλλά εσύ να προσέχεις τον εαυτό σου και να πηγαίνεις σε πολύ καθαρές παραλίες με λιγότερο κόσμο......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νάσια, το γιαούρτι βοηθά όταν παίρνεις αντιβίωση, κυρίως για μολύνσεις, για να μην αναπτυχθούν μύκητες. Όσο έπαιρνα την αντιβίωση έτρωγα και μπόλικο γιαούρτι, τώρα τρώω όποτε μου τη δώσει!

γειααα σας μολκις γυρισα απο βολτααα...πεθανα στο περπατημα...και πηγαινα και τοοοσο σιγα σαν κλωσσα...χαχα..Χριστινα εμενα το μαγνησιο μου το ειχε δωσει απο την αρχη για τις συσπασεις οπου δεν μου εκανε και τιποτα και επερνα μετα μαζι με το μαγνησιο τα ουτροτζεσταν και μετα το γιουτοπαρ..αλλα επισης ειναι και για τις κραμπες..εγω στην αρχη το επινα σε χαπι αλλα μου εφερνε εμετο και τωρα ειναι σε υγρο το οποιο το βαζω στο χυμο αλλα δεν το πινω καθε μερα...ειμαι και λιγο μετα χαπια και αυτα...μπλιαχ δεν τα θελω καθολου...Αναστασια μου εγω τον γιο μου τον ενιωσα λιγο λιγο στον 5ο μηνα ενω τωρα απο τον 3ο αρχισα να καταλαβαινω το μωρο νομιζεις οτι ειναι τα αντερα σου αλλα ειναι το μωρο...βεβαια οπως ειπε η Χριστινα τωρα δεν σταματαει σε σημειο που ποναει πολλες φορες..δεν ειναι πλεον και τοοοσο ευχαριστο...σημερα εκανα κοκκινοστο μοσχαρι με πατατες τηγανητες..μουρλια εγινε αλλα αυριο τι τρωμεεεεε...μα τι προβλημα καθεε μερα...φιλακια και καληνυχταααα

Νάσια, το γιαούρτι βοηθά όταν παίρνεις αντιβίωση, κυρίως για μολύνσεις, για να μην αναπτυχθούν μύκητες.

Μπορεί.....δεν ξέρω ακριβώς να σου πώ, μπορεί και να έχεις δίκιο.....

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τιτινάκι το μαγνήσιο είναι για τις κράμπες από ότι ξέρω

και εμένα με πιάνουν κυρίως στα δαχτυλάκια των ποδιών

αλλά λέω να το αποφύγω όσο δεν είναι και πολύ έντονο!

Όσο για κιλά δεν το βλέπω φοβερό βρε παιδί μου!

Αναστασάκο εγώ άρχισα να το νιώθω απαλά κατά την

17η -18η εβδομάδα και κλοτσίτσες τώρα 21-22η εβδομάδα.

Συμφωνώ σε αυτό που λέει η φίλη Νάσια όταν ξαπλώνω

τη νιώθω πολύ τη μπεμπουλίνα!Με το καλό σήμερα που

θα πας στο γιατρό!

Νάσια μου τι κάνεις;Τόση ζέστη είχατε εχθές παιδί μου;

Σας φιλώωωωωωωωωωωωωωω

kalimera koritsakia m!

kai egw egkioula tou martiou eimai:)

eimai stin 13i vdomada twra:)

xairomai p moirazeste tis skepseis sas kai etsi pisteuw o kairos perna pio omorfa kai pio grigora!

edw tha mai apo dw kai mpros na ta leme:)

filakia!

Καλως ήρθες girl84!!!

φιλιάααααααααααααα

Καλημέρα εγκυούλες μου...;).....

Girl84 καλώς ήρθες στο παρεάκι μας....με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.,..:)

Πολύ χαίρομαι που είμαστε όλες καλά....δόξα τον Θεό.....έτσι να συνεχίσουμε να είμαστε όλες μας...:)....

η ζέστη όντως αρχίζει να μην αντιμετωπίζεται....ουφφφφφ....υπομονή........

βρε κορίτσια..να σας ρωτήσω κάτι....εσείς υγρά έχετε καθόλου?.......γιατί εγώ έχω και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό.....από την άλλη πάλι σκεφτομαι και λέω ότι ο κόλπος δεν μπορεί να μείνει χωρίς μια σχετική υγρασία αλλά είναι κάτι που συμβαίνει και σε σας?.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σας φιλώ όλες...;)

Γλυκιά Μικι,

έχω και εγώ υγρά και ρώτησα το γυναικολόγο μου,

μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και να μην ανησυχώ

καθόλου.

Οπότε μην ανησυχείς κοριτσάκι μου

σε φιλώωωωωωωωωωωωωωωω

Τέντι μου...:).......πόσο πολύ με καθυσήχασες καλή μου.....:)....

σε ευχαριστούμε πολύ...εγώ και το νινάκι...;).......και στέλνουμε πολλά φιλάκια στην πανέμορφη κορούλα σου...:)

Γειά σας κορίτσια!

Εγώ τώρα νιώθω κάτι περίεργα στην κοιλιά μου, κάποιες φορές είναι μωρό (υποθέτω), κάποιες έντερα και κάποιες κάτι απ' τα δύο, δεν ξέρω.

Μίκι, κι εγώ έχω υγρά. Ο γιατρός μου κάθε φορά που πηγαίνω, δηλαδή κάθε δύο εβδομάδες, θέλει να του παίρνω ούρα για έλεγχο κι επειδή βρήκαν πιοσφαιρίδια (στάνταρ το λέω λάθος) μέσα στα ούρα, δηλαδή ίχνη από υγρά, με έβαλε να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και τελικά έχω ουρεόπλασμα. Έκανα όλες αυτές τις θεραπείες που σας έλεγα τόσο καιρό, και τώρα φαντάζομαι έφυγε (το ελπίζω δηλαδή), αλλά πάλι έχω υγρά, λιγότερα από πριν και πολύ πιο ανοιχτόχρωμα, αλλά έχω. Να μην έχω καθόλου, δεν μου έχει τύχει ποτέ, ούτε πριν την εγκυμοσύνη, ούτε τώρα.

Αλλά γενικά, απ' όσο ξέρω, είναι φυσιολογικά τα υγρά στην εγκυμοσύνη, φτάνει να είναι άοσμα και ανοιχτόχρωμα, δηλαδή διαφανή ή ανοιχτό κίτρινο.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 375 ΓΡΑΜΑΡΙΑ Κ ΧΑΣΜΟΥΡΙΟΜΑΣΤΑΝ ΝΥΣΤΑΖΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!!!!ΤΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Κ ΝΑ

ΚΑΝΩ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟ Κ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΑΝ Η ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΠΩ....

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΑΜΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ....ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΥΓΕΙΝΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!!!ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΑ 17ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!

ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΜΠΕΣ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ......ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ.ΤΕΝΤΥ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΡΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΝ ΠΟΔΙΩΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.....

ΝΑΣΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΚΕΡΛ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!

ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΥΓΡΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ.....ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΟΥΡΩΝ Κ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΛΠ Ε?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ

Άννα Μαρία μου...:)......η κοιλίτσα σου κάνει παιχνιδάκια γιατί παίζει το νινάκι σου μέσα...;)....αχχ.....τί ωραία....:)........;).....όσον αφορά τα πυοσφαίρια που έχεις στα ούρα, μήπως είναι από έλλειψη νερού?......το καλό είναι ότι κάνεις την θεραπεία σου και θα έχεις εξοντώσει σίγουρα το κακό ουρεόπλασμα...:)....

Μαρία μου....τόσο πολύ μεγαλώσατε?.....μπράβο στο αγοράκι σου...;)

..... από ότι καταλαβαίνω, όλες λίγο πολύ τα υγράκια μας τα έχουμε....τουλάχιστον να μην ανησυχώ....:)....

Μίκι, μπα, αφού βρέθηκε ουρεόπλασμα, από εκεί πρέπει να προέρχονται τα πυοσφαιρια. Ελπίζω μόνο να έφυγε το ουρεόπλασμα. Δεν αντέχω άλλες θεραπείες...

Μύριαμ, χι χι, χασμουριόταν ε; Εμένα ευτυχώς κράμπες δε με έχουν πιάσει (αλλά τώρα που το είπα, σίγουρα θα αρχίσουν!).

Γκερλ, καλώς ήρθες στην παρέα μας!

KALHMERA KORITSAKIA!!!!!!

MYRIAM MOU POLY XAIROMAI POU O MPEMPIS SOU EINAI KALA :))))))))XAZMOURIETE E???????AXOU EINAI TOSO GLYKOULIKA OTAN TO KANOUN AYTO KAI EMENA THN TELEYTAIA FORA POU PHGA XAZMOURIOTAN O GLYKOS MOU....E VEVEA AFOU OLH MERA SPROXNEI DEN KOIMATAI KALA...XAXAXAXAXAXA :lol::lol::lol::lol:

EXW KAI EGW YGRA EIXA KAI APO PRIN KAI EGW PANTA VEVAIA!!!!

AX EGW TWRA PERIMENW PWS KAI PWS NA MOU STEILOUN TO KREVATAKI KAI TO KAROTSAKI MAS....KATHE PRWI KSYPNAW KAI KOITAW MHPWS ME PHRAN THLEFWNO.....ALLA AKOMA TIPOTA YPOMONH!!!!!!!!!!! :D:D:D:D EIMAI KAI ANYPOMONO PLASMA :lol::lol::lol::lol:

ANTE NA DW TWRA KAI ME THN ADEIA MOU TI THA GINEI!!!!MALLON APO DEYTERA THA ARXISEI!!!!!

ASE MYRIAM ME AYTA TA KILA.....MOU TO LEEI GYRO STIS 5 FORES OTAN PAW....KAI FEVGW META SE MAYRA XALIA.......KAI ME KATI NEYRAAAAAA... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ALLA TO LENE GIA TO KALO MAS!!!!!TI NA KANOUME...

GIRL84 KALWSHRTHES STHN PAREA MAS KALH EGGYMOSYNH NA EXEIS KAI ME TO KALO NA KRATISEIS TO MWRAKI SOU AGGALITSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστινάκι μου καλημέρα....:)

βρε φατσούλα......θα έρθει το κρεβατάκι και το καροτσάκι του μπέμπη σου...:)....και να δεις τί όμορφο που θα γίνει τότε το δωμάτιο σου.,..:)

Χριστίνα, εμένα για κιλά δε μου λέει τίποτα, αφού έχω πάρει μόνο ένα κιλό μέχρι τώρα (κι αυτό μετά την τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό). Την τελευταία φορά τον ρώτησα εγώ αν θα έπρεπε να έχω πάρει κιλά και με κοιτούσε περίεργα, λες και μου έλεγε "χαζή είσαι κοπέλα μου;".

Αλλά τώρα έχει ανοίξει κι εμένα κάπως η όρεξή μου. Πάντως, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που κράτησε περίπου δύο μήνες, έβαλα 2-3 κιλά! Πεινούσα συνέχεια και ήθελα να φάω το σύμπαν! Και παρ' όλο που προσπαθούσα να τρώω υγιεινά σνακ με χαμηλά λιπαρά, πάλι τα έβαλα τα κιλάκια μου!

AX KORITSIA MOU VOITHISTE ME LIGO......MOU EIPE O GIATROS NA KANW TO DOPPLER STHN ALLI GIATRO POU EKANA TOUS YPERHXUS KAI OXI STO REA GIATI LEEI STO REA MOU EGRAPSAN MONO THN HMEROLOGIAKH EVDOMADA KYISHS KAI OXI KAI THN YPERHXOGRAFIKH EVDOMADA KYHSHS STO XARTI (EIMAI MIA EVDOMADA PISW VASH YPERHXOU)

H GIATROS POU PHGAINA HTAN PARA POLY KALH DEN LEW ALLA STO REA EXW THN EKPTWSH 50% KAI DEN XERW TI NA KANW....NA PAW STO REA KAI NA TOUS PW NA MOU GRAPSOUN KAI THN HMEROMHNIA POU ZHTAEI H NA KLEISW STHN ALLI KAI NA PLHRWSW 110 EURO??????????

Τιτίνα μου γιατί να μην πας στο ΡΕΑ που έχεις και την έκπτωση;

Να σου πει ο γιατρός σε ποια εβδομάδα πρέπει να πας και να κλείσεις

ραντεβού.

Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι καλά;

Τέντι μου...:).......πόσο πολύ με καθυσήχασες καλή μου.....:)....

σε ευχαριστούμε πολύ...εγώ και το νινάκι...;).......και στέλνουμε πολλά φιλάκια στην πανέμορφη κορούλα σου...:)

Φιλάκια και από μας και στη μαμά και στο μπεμπουλίνι!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...