Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κι απο μας!! πως ειστε?? τι ωραια που αρχισατε να δινετε κρεμουλες!!!! κι εγω θελωωωω!!! :D:D:D χτες τρωγαμε καρπουζακι στη βεραντα και με κοιτουσε συνεχεια στο στομα!!! μου ερχοταν να βουτηξω το δαχτυλακι μου στο ζουμακι και να του δωσω να δοκιμασει!!!!! στο τσακ κρατιομουνα!!! :D:D:D εγω σημερα ολη μερα πλενω και σιδερωνω!! αυριο φευγουμε 4ημερο στο εξοχικο και φτιαχνω τα πραγματακια μας!! ειδικα ο μπεμπης μισο σπιτι χρειαζεται!!! ανεβασαμε και ποσοτητες στο γαλα μας πια!! πινουμε 240-250 μλ, 4 γευματα τη μερα. τα μπιμπερο ισα ισα το χωρανε, μαλλον θα αρχισω να φτιαχνω 2 μπιμπερο απο 120 και βλεπουμε. του κανω 240 και το αδειαζει και σκεφτομαι μηπως σημερα καποια στιγμη να δοκιμασω και 270!

ρε κοριτσια εσεις που κρατατε σημειωσεις για τα παντα, μπορειτε να μου πειτε τις ωρες που κοιμαται μεσα στο 24ωρο. θυμαμαι το γιουλακι σιγουρα εγραφε και τις ωρες υπνου, δε θυμαμαι ομως αν το εκανε και καποια αλλη... :?:?:?

φιλακια σε ολες!! η λολλι εξαφανιστηκε εεε???

• Απαντήσεις 729
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

μπραβο Σοφουκι ορεξιτσα μπολικη εχει το βλασταρι σου :)

κοιτα- εχει μια βδομαδα που σταματησα να σημειωνω τον υπνο που κανει καθε μερα. κοιμαται και στη διαρκεια της μερας αναμεσα στα γευματα άλλες φορες κανει 20 λεπτα (snoozakia που τα λεω εγω χαχα) και άλλες φορες και 1μισυ ωριτσα σερι- το μεσημερο απογευμα κοιμαται παντα -αν κ μαυτη τη ζεστη ιδρωνει πολυ η καημενη -τι να κλ...σει ο ανεμιστηρας.. και μετα το 1ο πρωινο γευμα κοιμαται παντα. το βραδακι την πιανει μια γκρινιτσα που τωρα τελευταια καταπολεμάμε με την πιπιλα και κοιμαται πριν το μπανακι της κανενα μισαωρο. μετα τρωμε το βραδυνο κατα τις 10 και χαζευει μεχρι τις 11 που ξανακοιμαται μεχρι το αλλο πρωι- ξυπναει 10 (νταν!) και στις 11 τρωμε το 1ο πρωινο γευμα :D

το Γιουλακι ειναι στους BOn Jovi η ατιμουλαααααα!! καλα να περασει!

Δημοσίευση

γεια σας κορτσια!!!!!!!!διανυουμε επισημως την δευτερη μερα της κρεμας σημερα φαγαμε 70 και 120 γαλα μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!της αρεσει οπως φαινετε το τι βιντεο και το τι φωτο εχουμε τραβηξει δεν λεγετε ,προς το τελος σημερα επιασε το κουταλακι το ζουληξε και εγινε τι να σας πω :lol::lol::lol: το διασκεδαζει,νερακι και εμεις ηπιαμε και γενικοτερα ολα οκ..οσο για τον υπνο μετα απο καθε γευμα κοιματε απο μιση ωρα εως και 2με 3 αρκετα δηλαδη ειναι υπναρου μαλλον...

Δημοσίευση

περσι τετοια μερα εμαθα πως ημουν εγκυος!!το θυμαμαι κ συγκινουμαι..κλεινω κ 1 χρονο ατσιγαρη σημερα...που θα παει,θα το φουντωσω παλι το ατιμο!!!

ο πεθερος μου μπηκε στο νοσοκομειο,ειναι χαλια..σ/κ εχουμε το μνημοσυνο της πεθερας μου,ελπιζω να κρατησει..

Δημοσίευση

ε!ρε τι περνατε και σεις ρε ρανια μια ο θανατος της πεθερας σου μια η αρρωστια του πεθερου σου...τι να πω!!!!!υπομονη,καλα που υπαρχει και ο μικρουλης.......σαν σημερα ειχες μαθει τα χαρμοσυνα ε!και τωρα το κρατας στην αγκαλια σου τι γλυκο..εμενα περασε. 4 ιουνιου ειχα μαθει τα ευχαριστα!!!!!!! [smilie=blob10.gif]:ymparty::ymparty:..

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!πολυ τρεξιμο.κοιμηθηκα 1,ο μικρος ξυπνησε 3:30,μετα στις 7...κ ο αντρας μου ηταν στο νοσοκομειο στον πατερα του τη νυχτα.τωρα ειχα παει κι εγω εκει,βγαζω γαλα να φυγω για δουλεια...απτην αλλη ειμαι χαρουμενη γιατι του εδωσε η μανα μου δοκιμαστικα ξενο γαλα κ το ηπιε κανονικα!με ειχε φοβησει ο γιατρος πως δεν θα του αρεσει..οποτε τουλαχιστον με τα τρεχαματα δεν θα εχω κ αγχος μη δεν προλαβω να βγαλω οσο πρεπει..

Δημοσίευση

καλημερα σας κοριτσια τι κανετε?

κλεισαμε ημερομηνια για βαφτιση 18 σεπτενβρη 5 το απογευμα :D

σκεφτομαι κ γω για κετερινγκ, ποια ειχε πει οτι εχει κλεισει κετερινγκ να μου δωσει πληροφοριες ? τιμη τι εχει το μενου κτλ

Δημοσίευση

μαμυ λαβ αυτη η κρεμε που εχεις ειναι καλη?η bexident.εγω βαζω μουντισαλ.ο μεγαλος γκρινιαζει συνεχεια.ο μικρος οχι.καναμε εμβολια.ειμαστε 66 ποντους και 7640 ο μεγαλος και 59 ποντους και 5200 ο μικρος.

Δημοσίευση

γεια σας και χαρα σας!!!! βρε dolfin ποσα κιλα ηταν ο μικρος οταν γεννηθηκε?? εμεις βαφτισια του χρονου μαλλον...ισως μαζι με το γαμο της μαμας και του μπαμπα :D:D:D:D:D

ο μικρουλης μου εχει αρχισει να τρωει αρκετα θα ελεγα, σημερα σε 1,5 ωρα εφαγε 210 μλ :shock::shock::shock: μαλλον τελικα τον ενοχλουσε το στομαχακι και τωρα με το σιροπακι ειναι πολυ καλυτερα!!! φιλακια!!!

Δημοσίευση

γεια σας τσουπρες

τι κανετε? μα εχω πολυ βαρεμαρα.......

Δελφινακι γιναται κ 5 μηνων! πωπω πως περναει ο καιρος!

μεγαλωνουν τα μπεμπεκια μας!

Σπιρτουλακι μπραβο το αγορι σου που ειναι καλυτερα!!!

εμεις καλα- τα ιδια. θελω να παω στην αγορα κ δεν μπορω- μου την εχει δωσει- ολο κατι γινεται ...

Δημοσίευση

Τι κανετε?

σοφουκι ακομα γραφψ τα παντα. Τι ωρα εκανε κακα, ποσο ηπιε, τι ωρα, τι ωρα κοιμηθηκε, τι ωρα ξυπνησε!

Εχω γεμισει ενα τετραδιο με το 1ο τριμηνο κ τωρα τα γραφω σε αλλο αναλυτικα ολα. Και απο κατω γραφω αν εκανε κατι καινουριο (πχ βαζει το ποδι στο στομα, γελαει κτλ) θελω να τα θυμαμαι σε περιπτωση που κανω κ δευτερο να ξερω.

Σπιρτουλι μπραβο με το στομαχακι. Τωρα εστρωσε το γλυκακι.

κωνσταντινος εμεις δεν θα κανουμε κετερινγκ. Θα προσλαβω ενα σερβιτορο και θα εχουμε σαμπανια και γλυκακια. Βρηκα φτηνες ωραιες σαμπανιες κ τα ποτηρακια θα τα παραγγειλω απο το ιντερνετ.4,20 τα 20 αν θυμαμαι καλα. Θα ειναι κ νωρις το απογευμα η βαφτιση οποτε δεν θα εχουμε φαγητο.

κρεμουλα εμεις δεν βαζουμε αν κ μου εγραψε η γιατρος προσπαθω να την ανακουφιζω με παγωμενες πιπιλες.

Ελειπα απο χθες. Ειχα παει Αθηνα για τη συναυλια των Μπον Τζοβι και σημερα που γυρισα την ελιωσα στα φιλια. Πρωτη φορα την αποχωρηστηκα. 4 μηνες ειμαστε αυτοκολλητες 24 ωρες. Αλλα να σας πω την αμαρτια μου ξεδωσα η μανα, γεμισα τις μπαταριες μου!Περασα λιγο χρονο με την αδερφη μου χωρις παιδια, χωρις αντρες κ ηταν αρκετο για να μπορεσω να συνεχισω. ;)

Δημοσίευση

καλως ηρθες Γιουλακι! μπραβο- τελεια περασατε!!!

αχ και εγω τα σημειώνω αυτα ολα...θα την κρατησω την ατζέντα για ενθυμιο- :x

εχω σημειώσεις απο περσυ που ημουν εγκυος και εγραφα ημερολογιο...

εμεις αποφασισαμε αφου σπασαμε τα κεφαλια μας να μην κανουμε τπτ μετα τη βαφτιση- μονο γλυκακι κ μπομπονιερα. αυτο που θα κανει το Γιουλακι ειναι πολυ ωραια ιδεα!

παω να δωσω τσαγακι στη φουσκα μου! :D

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!δεν βλεπω κινηση στο ποστ γιατι??????????????????????το χουμε ριξει ομαδικως στης βολτες και τα μπανιαε??????σημερα περασαμε σουπερ πηγαμαι σ ενα water parkμε αρκετες νεροτσουλιθρες και απιστευτες παιδικες πισινες και λυσσσαξε ο μικρος η δε μπουμπου τοπλες στο καροτσι και δωστου υπνο και φαι.....ηταν τελεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοκκινισαμε και λιγακι :oops::oops: τι λιγακι σαν τον κωλο της μαιμους γιναμε :lol::lol: και εγω και οαντρας μου ο μικρος με τοσο παστωμα που ειχε φαει την γλιτωσε....αντε καλη και σας νυχτα [smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif]

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια, τι κανετε? που εχετε εξαφανιστει ολες?

εμεις το μεσημερακι για μπανακι θα αφησουμε τα μικρα κ θα παμε τα δυο μας με μηχανακι...

εκλεισα κ φωτογραφο 800€ : αλμπουμ ψηφιακο, 30φωτογραφιες, 2dvd , εναν καμβα δωρο, πως σας φαινεται?

Δημοσίευση

Πωπω πραγματικά οταν ακουω αυτες τις τιμες παθαινω κατι...ειμαι στο τσαφ να μην εχω φωτογραφο στη βαφτιση και να βαλω την αδερφη μου να κανει τον φωτογραφο που το κατεχει κιολας!

δεν ξερω Κωνσταντίνε...εμενα πολλα θα μου φαινονταν- και λιγοτερα να σας ζητούσε- δεν εχω ιδεα, καλυτερα να μας πουν τα κοριτσια που ξερουν!

κοριτσια η μικρη μου με εχει στεναχωρησει...δεν καθεται με τπτ στη μαμα κ τον μπαμπα μου...δεν ξερω...ισως εχει αρχισει και καταλαβαινει οταν λειπουμε εγω κ ο αντρας μου κ νιωθει ανασφάλεια...ευχομαι να περασει συντομα και να ειναι απλα μια φαση ..

Κωνσταντινε εσυ που εχεις κ το κοριτσακι σου- θυμάαι να εκανε τετοια? κ αν ναι απο πότε? :?

Δημοσίευση

κουκιδα ευτυχως κ με τον γιο αλλα κ με την κορη δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα καθοταν κ καθονται στις γιαγιαδες.... μονο οταν λειπαμε ταξιδακι ματα την δευτερη τριτη αρχιζε να μας ζηταει...αλλα πηγαινε στην αλλη γιαγια μετα α΄΄αζε περιβαλλον κ ολα οκ ;)

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες..τι μου κανετε????????εμεις ολα καλα!κουκι μυην ανχωνεσαι σιγουρα θα περναει καποια φασσ πηγαινε την συχνα και με τον καιρο θα της περασει.....εγω ποτε δεν ειχα προβλημα σε αυτο το θεμα ουτε με τον γιο μου ουτε και με την μπεμπα.οσο για φωτογραφο για ψηφιακο εμενα μου ειπαν 700 αλλα επειδη το θεωρω ψιλοκοροιδια τοσα λεφτα για φωτογραφιες επελεξα αναλογικο αλμπουμ [κανονικο δηλ.]με 100 φωτο 5 μεγενθυσεις 3 dvd και δωρο ενα καμβα η μια φωτο σε ξυλο με 450.....αυτα....ειναι καμμια εδω?α!!!φτασαμε αισιως το ενα μπωλ κρεμας και σε 4 με 5 μερουλες ξεκιναμε φρουτα.... :D:D

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσουδια!!εχω χαρα σημερα!!επιτελους θα βγει σε το απογευματακι ο πεθερος μου απο το νοσοκομειο!!κ θα μαζευτει κ ο καημενος ο αντρας μου σπιτακι μας..σημερα εγιναν κ τα σαραντα της πεθερας μου,παει κ αυτο..βεβαια ο αντρας μου ηταν νοσοκομειο απο χτες.σε μπολακι του πηγαινω φαγητο,ερχεται κανει μπανιο κ φευγει..

χτες πηγαμε στο χωριο του για το μνημοσυνο.το τι κλαμα ειχε παλι μικρος δεν περιγραφεται..καθε φορα ρε γμτ..αφου ειχαν πεσει 15 μικρα πανω του.εγω ολο τα εδιωχνα κ εκεινα μαζευονταν σαν τις μυγες...το καημενο εκλεισε ο λαιμουλης του απο το κλαμα...σημερα κυριος

Δημοσίευση

spirtoyli ο μικρος γεννηθηκε 1650 οποτε καταλαβαινεις.ειναι και λιγοφαγος και αλλεργικος στο αγελαδινο γαλα/δεν παιρνει κιλα.\

κουκιδιτσα περναει ο καιρος ναι.ανυπομονω για φρουτακια σε καμια βδομαδα.

Δημοσίευση

καλημερα κι απο μας! πως ειστε? εμεις περασαμε ενα πολυ ομορφο 3ημερο στο εξοχικο μας αν και ο μικρος ξεσηκωθηκε αρκετα και ολο του το προγραμμα εγινε ανω κατω! :?:? το βραδυ ευτυχως κοιμοταν σταθερα 10-8 οπως και σπιτι μας, ολη μερα ομως ειχε φοβερη ανησυχια, μουρμουριζε και ενω νυσταζε δε μπορουσε να κοιμηθει με τιποτα! τον επαιρνε ο υπνος 2-3 φορες τη μερα μεσα στο καροτσι αλλα μονο για κανα μισαωρο και αν πηγαιναμε καμια βολτα με το αμαξι. ολη μερα ανησυχια. εχουν αρχισει και τα δοντια του για τα καλα... ολο το χερι μεσα στο στομα, σαλια και γκρινια... :?:?:? ο γιατρος μου ειχε πει να τον αφησω λιγο ακομα χωρις να του βαζω τιποτα στο στομα και θα δουμε αργοτερα ομως τωρα τον βλεπω να ταλαιπωρειται και δε μπορω. μεσα στη βδομαδα θα παμε μια βολτα να του ριξει μια ματια και ισως μας δωσει και κατι να ανακουφιστουμε... αυταααα.... σε λιγο θα κατεβω κεντρο να παρω τις πρωτες φωτογραφιες που δωσαμε για εμφανιση και καινουριο σιδερο. μου επεσε κατω και εγινε βιδες.. :(

καλημερα και παλι και καλη εβδομαδα!

Δημοσίευση

καλημερούδια κοριτσαρες τι κανετε?εμειςκαλα...κλεισαμε χτες 4 μηνες κ αυριο εχουμε ραντεβου για τα εμβολια :x:x δεν πιστευω να πειραζει που τα κανουμε 2 μερες αργοτερα ε? :?:? το ζουζουνι μου εχει ζωηρεψει αρκετα...φωναζει,τσιριζει μονη της,μουρμουριζει κλπ.οι ετοιμασιες για την βαφτιση σχεδον τελειωσαν κ περιμενουμε κανα τριημερο να παμε διακοπες...αυτα φιλια σε ολες

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια πως τα πατε?και μας η μπουμπου ειναι καποιες μερες που ειναι αρκετα ανησυχη λογω δοντιων και ευτηχως που υπαρχει η μουντιζαλ που την ηρεμει καπως οταν της την βαζω,κατα ταλλα πολυ σαλιο βρε παιδι μου αφου μας πιανει με τα χερακια της και μας μουσκευει :lol::lol: τεταρτη ξεκιναμε και φρουτακια!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ααααχχχχ κι εγω θελω κρεμες και φρουτακια, πιατακια και κουταλακια... θελω... θελω... θελωωω!!! :x:x:x το μπουμπουκακι κοιμαται κι εγω αντι να κανω καμια δουλεια καθομαι και χαζευω...!! :D:D ευτυχως πηρα ετοιμο γιουβετσακι απο τη μαμα και γλιτωσα απο το μαγειρεμα σημερα...

τωρα βλεπω ενα σαιτ με μπισκοτακια σε στικακι απιστευτα διακοσμημενα και μου εχουν μπει ιδεες να φτιαξω στη βαφτιση... :-?:-?:-? με ολα αυτα που σκεφτομαι βεβαια στο τελος για να τα κανω θα χρειαστω δανειο.. αλλα τελος παντων.. 8-}8-}8-} οοολα για τα μικρακια μας!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

ετσι σοφουκι ολα για τα μπεμπε! :x:x !!!!!!!!παντος ειναι τρελλα με της νεες γευσεις που δοκιμαζει που με κοιταει με απορια και που στο τελος παντα ξερογλυφετε και τσιριζει για την επομενη κουταλια :lol::lol: καλομελετα και ερχετε και η σειρα σου!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...