Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 23 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗς 18 ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΟΛΗ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΟΥΛΕς ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑς ΤΑ ΠΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΑΘΩ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΜΟΑΠΟΘΗΤΙΚΗ ΤΗς FREZYDERM GRILEN ΛΕΓΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΩ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΑΝΩ Η ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΟΙΦΟΥΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η FENISTIL ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

• Απαντήσεις 729
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας,γεια σας!

κονσταντινε,87% νερο μου ειπε.τωρα τι να σου πω κι εγω...

mamys love εμενα μου ειπε αντιηλιακο του χρονου.υπαρχουν μου λεει ειδικα για νεογεννητα,με φυσικα συστατικα,αλλα εγω δεν τα προτεινω..μαλλον ο καθενας τα δικα του.η αληθεια ειναι πως κι εμεις περα απο το χωριο του αντρα μου που πηγαινουμε καθε κυριακη,αντε και κανα καφε σαββατο πρωι,δεν το βγαζουμε εξω μερα.μετα τις 7 το απογευμα

Δημοσίευση

πωπω ποσο μπορει να σερνεται το ιντερνετ σημερα το βραδυ! :shock:

λογικο ειναι το γαλα της μαμας να ειναι 87 % νερο- το στομαχακι τους δεν δεχεται τπτ αλλο παρα υγρα εξαλλου κ η εισαγωγη κρεμων γιαυτο γινεται τοσο αργα.. κ το γαλα σκονη -οταν λεμε οτι πινει 210 ml -τοσο νερο βαζουμε. η σκονη απλα το κανει πιο παχυρευστο κ εχει μεσα ολα τα συστατικα που χρειαζονται.

καλα δεν λεω? χαχα

αντιλιακο κ εγω βαζω στη μικρη οταν ειναι να βγουμε εξω- το απογευμα οχι.

σας φιλω κ καληνυχτα σας

Δημοσίευση

κουκιδα σαν καλα μου ακουγονται αυτα που λες... απλα γιατι οταν πινουν τα μωρα σκονη επιβαλλεται να δινουμε κ νερακι, τσαγακι κτλ (αφου εχει κ εκεινο μεγαλη ποσοτητα νερου?)

καλημερα ξεχασα να σας πω.... :lol:

χθες το βραδυ εριξε μια βροχα παλι.... :roll:

lollaki ζουμε στο ποστ μας να σε ξαναδουμε.....

Δημοσίευση

στον υπνο το χετε ριξει ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες?

ο μικρος μου βλεπει tv το ξερω οτι δεν κανει αλλα ειναι τοσο ησυχος που δεν μπορω να του αντισταθω... :lol:

τα δικα σας βλεπουν tv , υπολογιστη κτλ ?

Δημοσίευση

kalημερα Κωνσταντινεεε

μαγειρεψα κοτοπουλακι με πατατουλες στο φουρνο (πωπω εχω κ ενα μιγμα μπαχαρικων με γλυκανισο κ αλλα τετοια που 'τσιμπανε' κ γινεται μουρλια)- θα κανω κ τα τζαμια επιτελους-που ειναι μεσα στη σκονη. ειδα δελτιο καιρου κ λεει για ζεστες- αν κ συννεφιασε οποτε μπορει να κανει καμια μπορα κ κατα δω!

βλεπει τιβι το νινι σου? κ η δικια μου χαζευει- κολλαει καμια φορα ειδικα το βραδυ- της αρεσει να ξαπλωνει στον καναπε κ γυρναει το κεφαλι στην τηλεοραση.

αυτο που λες με την ενυδατωση οταν πινουν ξενο κ εγω δεν το καταλαβαινω- αλλα η αληθεια ειναι οτι το χαμομηλακι το πινει με ευχαριστηση.

σημερα το βραδυ μπαινει να γεννησει κ μια φιλη μου κ εχω αγωνια- αλλος ενας γαμπρος.....ρε παιδι μου ολοι μας οι φιλοι αγορια εχουν να σας πω τον αριθμο? 4 αγορακια στην κολλητη μας παρεα -η κορη μου με ποιον θα παιζει.....??? και απο γνωστους επισης άλλα 5 αγορακια.....ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!! αχ καημενη Εφούλα....λετε να γινει αγοροκόριτσο το μαναρι μου? :lol:

Δημοσίευση

καλημερουδια!!!! τι κανετε κουκλες?

βλεπω η λιστα με τις νυφες μεγαλωνει :lol::lol::lol::lol::lol::lol: σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωω πολυ ολες για τα ωραια λογακια σας!!!!

κουκι αααα ωστε παιζουν και αλλοι γαμπροι εεεε??? και μεις σας ειχαμε πρωτες στη λιστα.... :D:D:D:D:D για να κανουμε ανακαταταξεις... ;);););)

εμενα η γιατρινα μου ειπε... νερο εμφιαλωμενο και οχι βρασμενο μονο στις μεγαλες ζεστες και οταν ιδρωνει πολυ το μωρο. του εχω δωσει 2 φορες...

το γαλα και γω το ξερω οτι εχει τοσο πολυ νερο...

tv απαγορευεται μεχρι 1 ετους τουλαχιστον αν μπορουμε λεει και 2 αλλα ειναι δυσκολο μεχρι τοτε....

αντιλιακο ουτε εμεις δεν φοραμε,μετα τους 5 μηνες ειπε

Ρανιαααααα βασιλισσα του swing για πες μου, ποτε αυξανεις την ενταση σε αυτο το μαραφετι?? οταν ειναι στην 1 φαση η στη δευτερη???

φιλουρες!!!!

Δημοσίευση

καλημερα -- καλησπερα !!! γραφω με το 1 χερι γιατι στο αλλο κοιμαται ο τσιχλακος !! χιχι :lol: !

σπιρτουλι κ στην 1η φαση μπορεις να αυξησεις την ενταση αντλησης!!! ειναι μεχρι να εξοικειωθεις !!

θα δεις οτι ειναι πολυ καλυτερο ! εγω εχω παρει φορα κ αποθηκευω στον καταψυκτη πια !!!! :x

εννοειται οτι χαζευουμε τιβι κ πισι... ειμαστε συγχρονα μωρα :lol: !

λιγο μωε... ισα που κοιταζει τα χρωματα...!

Δημοσίευση

Τι κανετε?

Κι εμεις χαζευουμε τιβι απο μακρυα βεβαια , αλλα την νανουριζει κιολας.

Αντιηλιακο δεν βαζω, ξεχνιεμαι :? . Μονο στη θαλασσα την πασαλειφω ολοκληρη.

Χθες η σκατουλα κοιμοταν ανασκελα και γυρισε μονη της μπρουμητα.

Το θηλαστρο ειναι κορυφη. Εγω το δυναμωνα προς το τελος στο τερμα ολο το + πατουσα και αδειαζε το στηθος πολυ καλα.

Νερο δεν δινω, δεν υπαρχει λογος μου ειπε η γιατρος. Οταν αρχισει να τρωει κρεμουλα, τοτε.

Απο κανενα κιντερτε δινουμε που κ που.

Δημοσίευση

οτι θα γινομουν και βασιλισσα του swing δεν το περιμενα!κι εγω απτην αρχη δυναμωνω κ στη 2η φαση το παω τερμα πια..επισης εχω βρει ενα κολπο" κ οτν σταματαει να βγαζει,το τραβαω για δευτερολεπτα να παρει αερα κ βγαζει κι άλλο.το κανω μεχρι να σταματησει κ με αυτο τον τροπο.τωρα πια βγαζω μονο 3 φορες την ημερα(να ειναι καλα η καταψυξη που εχει αποθεμα),περιπου απο 200-220ml τη φορα.πιστευω σε κανα μηνα να ψιλοτελειωσω.εντωμεταξυ θελει χαπι για να κοπει η αν μειωνεις λιγο λιγο κοβεται μονο του?

σε 1 ωριτσα παω για laser.ξεκιναω σημερα ποδια,μπικινι,χερια..να ξεμπερδευω με τα κερια(κι ας ειναι η δουλεια μου).θα φαω κανα 3ωρο βεβαια...

Δημοσίευση

ω ρανια καταλαβα τι λες !!! το κανω και γω χιχιιχιχιχιχι !!! :lol:

Κωνσταντίνος και μεις θηλαζουμε αποκλειστικά απο του Ευαγγελισμού (για 1 εβδομαδα εδινα μικροποσοτητες συμπληρωματος) απλα μεχρι πριν λιγο καιρό δεν τα πηγαινα καλα με το παλιο θηλαστρο! οχι τιποτ αλλο... δεν θελω να θηλάσω δημόσια ! για να εχω γαλα σε βολτες ή αν χρειαστεί να λειψω και αφησω τον μικρο στο Φωτη ηθελα να βγαζω... απλα τωρα που ειναι καλο το θηλαστρο κανω και "αποθηκευση" ;) καπου διαβασα οτι μπορεις να φτιαξεις κρεμες (ρυζαλευρο κλπ) με μητρικό γαλα !!!! αλλα δεν ξερω αν αληθευει ή πως γινεται ακριβως... οταν ερθει η ωρα θα το ψαξω :x

ουτε εγω παντως δινω νερο κλπ...

Δημοσίευση

να ρωτησω και κατι αλλο???? γιατι εχει 2 απο αυτα που μπαινει το στηθος μεσα και σε τι χρειαζεται το ενα και σε τι το αλλο?? και οταν βγαζετε το πιεζετε το στηθος με αυτη τη βεντουζα(δεν ξερω πως να την πω)

Μαρακι ποσα κιλα ειναι τωρα το τσιχλακι??

Δημοσίευση

αυτο που λες ειναι διαφορετικά μεγεθη, αναλογα τη θηλή - αν καταλαβα καλά :roll:

α! αν εχεις ωρα να θηλάσεις τοτε θα βγαλεις πολύ περισσότερο πιστευω !!!!

σπιρτουλακι αν θυμαμαι καλά, στο τελευταίο εμβολιο 3 μηνων δηλαδή ηταν 6 κιλά ;;

ρανια (swing queen !!! + ρανια σεξουάλα -απο παλια αυτο ;);) ) μπορεις να το κοψεις ειτε με χάπι (μπαμ μπαμ δηλαδή !) είτε σταδιακά !

κοβωντας γευματα σιγα σιγα αρχιζει να παραγει και λιγοτερο το στήθος σου !

το χαπι που παιρνεις για διακοπη θηλασμού το ξερω γιατί επαιρνα το ιδιο παλαιότερα λόγω υπερπρολακτιναιμίας (προ εγκυμοσύνης)...!!!

ξερω 2 : το dostinex (δεν ειχα καμια παρενέργεια) και το parlodel (εγώ ειχα σε αυτό !) :geek:

μας τρελανε η φαγουρα στα ουλα τωρα... μα σημαδι βαζει μολις ερχεται η ωρα να σχολασει ο πατερας του ;;;!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?? εγω ειμαι πολυ χαρουμενη!! παρηγγειλα οοοολα οσα θα χρειαστω για τη βαφτιση του μπεμπη μου!!! τωρα ανυπομονω να ερθουν και να πιασω δουλεια. τελικα μου βγηκαν 0.80 η μπομπονιερα για τους μεγαλους, 1,10 η παιδικη και 0.65 το προσκλητηριο το οποιο ειναι και το αγαπημενο μου και πολυ εντυπωσιακο!! αχ! ενθουσιαστηκα!!! :D:D:D

εγω το γαλα μου το εκοψα με ντοστινεξ 1 χαπακι καθε μερα για 3 μερες και κομπλε. κανενα προβλημα ;)

νερο δε δινω ουτε εγω αλλα πινει πολλα βραστικουδακια μεσα στη μερα. (μπορει και 3 μπιμπερο απο 100μλ). μαλλον τον ξεδιψανε. νερακι θα πιουμε οταν αρχισουμε κρεμες οπως το γιουλακι.κι εμας ο γιατρος μας ειπε οχι αντιλιακο φετος, οπωσδηποτε καπελο και καλυτερα βολτουλες αργουλα το απογευμα...

να ρωτησω κατι. τα νινακια σας εχουν ελαττωσει καθολου τις ποσοτητες τωρα με τις ζεστες?? ο δικος μου παει να μου κανει τα γευματα 4 αντι 5 που καναμε και προβληματιζομαι... ο γιατρος βεβαια ειπε να μην τον μπουκωνω (ειμαστε και 7 κιλα παιδι!) και να τον αφηνω να τρωει μονο οταν γκρινιαζει. (εγω μεχρι τωρα αν περνουσε 4ωρο, τον ταιζα ακομα κι αν ηταν ησυχος- εννοειται βεβαια οχι κατα τη διαρκεια της νυχτας!) και τις περισσοτερες φορες ετρωγε αλλα οχι οπως παλια. εχουμε πεσει δλδ 100-150 μλ συνολικα το 24ωρο. για πειτε...

Δημοσίευση

Σοφούκι γεια!

καταρχας απο που εκλεισες τοσο φτηνα προσκλητηρια κ μπομπονιερες? αν ειανι online σφυρα γιατι ψαχνομαι η ασχετη...

να σου πω η δικια μου επινε 5 φορες τη μερα μεχρι πριν λιγο καιρο που τις εκανε 4. τωρα η ποσοτητα αναλογα τα κεφια της..αλλες φορες βαριεται κ πινει 180 ας πουμε κ συνηθως 210. αλλα καποιες μερες παρατηρω οτι το συνολο στα ml ειναι αισθητα χαμηλοτερο απο αλλες που πινει μεχρι να σκασει!

κ εμενα μου ειπε η γιατρος να μην την πιεζω καθολου- οσο θελει ας πινει δλδ :)

Δημοσίευση

Το ενα απο τα δυο(η βεντουζα) ειναι το καλο. Πιεζει ολο το στηθος , το αλλο ειναι αναπληρωματικο.

Η βεντουζα και η ταχυτητα ειναι που διαφημιζουν στο swing.

Εγω το απλο χωνι δεν το εβαζα.

Και εμεις 4 γευματα κανουμε κ 1-2 φορες την εβδομαδα κανουμε 5.

Δημοσίευση

μιλαμε για ποοοονο!!εκανα laser.περα απο το οτι εκανα 2,5 ωρες και τελικα για τα χερια θα παω την αλλη τεταρτη γιατι δεν τα προλαβαμε..αλλα το οτι θα ξεμπερδεψω απτην σκατοτριχα,πολυ το ευχαριστιεμαι!!

σοφουκι μπραβο!πολυ καλες τιμες και θα περασουν και απτα χερακια σου!εγω λεω να παρω απτο χαμογελο του παιδιου.θα παρω 6 προσκλητηρια :!::!: !!!θα ειμαστε τελειως μεταξυ μας,γονεις και αδερφια.μολις γινουν τα τριμηνα της πεθερας μου και αν ολα πανε καλα με τον πεθερο μου,τελος σεπτεμβρη δηλαδη.μπομπονιερες θα παρω αρκετες για να δωσω πια σε οσους ειχα υποψη μου να καλεσω..ουτε τραπεζωματα ουτε τπτ... :(:(:( μονο φωτογραφο θα βαλω..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...