Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

cecilia μην στεναχωριεσαι για την πιεση σου.χιλιες φορες καλυτερα απο το να ειχες υπερταση.βεβαια η αληθεια ειναι οτι σε κανει να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου,αλλα το προτιμω απ'τον φρικτο πονοκεφαλο που σου φερνει η υψηλη πιεση.

κι εγω τα ρουχα του μπεμπη θα τα απλωνω εξω.αν δεν τα δει κι ο ηλιος!καλη περιπτωση παντως και το στεγνωτηριο για οποιες εχουν.καλη περιπτωση επισης για οποιες εχουν αφυγραντηρα να απλωνουν τα ρουχα διπλα του σε μια απλωστρα.

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Koριτσια ξαναμετρηθηκα και η πιεση μου ηταν 10,5 με 6!Μα ς δουλευει μου φαινεται!Οι παλμοι μου ομως ηταν ανεβασμενοι φυσικα!

Ευη και εμενα με κλωτσαει στην κυστη και νομιζω οτι εκεινη την ωρα θα κατουρηθωωωω! :lol:

Παω να κανω το μπανακι μου,να κανω και κομπρεσουλα με χαμομηλι.Για να το λετε και εσεις δεν θα ειναι τιποτα. :roll: Εξαλλου δεν εχω καθολου ενοχληση... :roll: Ετσι ακριβως μου ειπε και η μικροβιολογος Χρυσα μου,οτι συμβαινει στην εγκυμοσυνη.Απλα ειμαι αγχωδης τυπος οπως καταλαβατε! :lol:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Καλέ το γεμίσατε το 12? θα ανοίξει καμιά το 13 η να το ανοίξω???

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι και με τα νέα μας!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...