Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 12! Καλοκαιρινές αφίξεις!!!

Recommended Posts

Εχουμε κι ένα θεματάκι και με την ηλικία... 40 είμαι. Ευτυχώς δεν έβαλα πολλά κιλά (+8,5) και σε γενικές γραμμές η φυσική μου κατάσταση είναι ικανοποιητική, διαφορετικά θα ΄χαμε πάει νωρίτερα για πρόκληση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Mια χαρα ειναι η ηλικια σου!Παιζει καποιο ρολο στον τοκετο;Δεν το ηξερα.Απο κιλα εισαι σουπερ!Εγω ψιλοαγχωνομαι με τα κιλα,δεν θελω να ξεπερασω τα 10 αλλα δεν το βλεπω μιας και ηδη ειμαι +5 και παω για το 6ο...

Ναι, παίζει μεγάλο ρόλο η ηλικία. Αν διαβάσεις όλα τα επίσημα σαιτ λένε ότι στις 38 εβδ. πρέπει να γεννηθεί το μωρό σε τέτοιες ηλικίες και συνήθως με καισαρική.

Για τα κιλά που λες, και ΄γω στον 6ο κάπου εκεί ήμουν. Και έχω να βάλω εδω και 5 εβδομάδες. Ενώ μου λέγαν ότι στον 9ο θα πάρω, τπτ ούτε γραμμάριο δεν έβαλα, είμαι στα ίδια εδώ και 5-6 εβδομάδες. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, δεν έχω πλέον την όρεξη που είχα, το μόνο που θέλω πλέον να τρώω είναι φρούτα και σαλάτες, όλα τ΄ άλλα μ΄αφήνουν αδιάφορεη, ευτυχως :lol::lol::lol:

Και εμενα ετσι μου λενε ολοι,οτι στο τελος μπαινουν τα κιλα και μου τη δινει! :evil: Προς το παρον τρωω κανονικα,μην φανταστεις πολυ ομως.Μονο τα παγωτα που τσακιζω... :lol: Αλλα θα τα κοψω τωρα μπας και παραμεινω στα ιδια κιλα μεχρι τον αλλο μηνα. :roll:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΑ!!!!!!!! :D:D:D:D:D α

θα σας πω την εμπηρια μου αν και ταλαιπωρηθηκα αλλα τελος καλο ολα καλα!!!!!δεν θελω να επιρεαστει καμια σας...δεν συμβαινει σε ολες!!!!!!

με επιασαν οι πονοι τα ξημερωματα της δευτερας,πηγα στο νοσοκομειο,με εβαλαν στον καρδιοτοκογραφο και μετα ηρθε μια νοσοκομα και με πειραξε απο κατω και ειπε εχεις ακομα,δεν γεννας....αλλα μου εκανε εισαγωγη...περιμενα μεχρι να ερθει το πρωι ο γιατρος με φριχτους πονους!!!!!!κοντευα να πεθανω κυριολεκτικα....απο κατω μπορει να με εξετασανε ισα με 9 φορες...οταν λοιπον ειχα 1 διαστολη με πειρανε στο χειρουργιο να με ετοιμασουν...εγω δεν αντεχα τους πονους...ειχε φτασει 11 η ωρα το πρωι και ειχα ανα 5 λεπτα πονους,αλλα το μωρο ηταν πολυ ψηλα!!!!!φωναζα ουρλιαζα,ελεγα στον αντρα μου που ηταν μεσα πες τους να μου κανουν επισκληριδιο...η μαια εντομεταξυ να μου λεει αφου μπορεις να τα καταφερεις....και της φωναζα δεν θα τα καταφερω....οταν πια ειδαν οτι δεν αντεχα...ηρθε η ανεσθησιολογος και μου εβαλε επισκλιριδιο και ειχα διαστολη 8...και μου λεει αυτη επρπε να την βαλουμε οταν εχεις διαστολη 3!!!τελος παντων ηρεμησα δεν ενιωθα τιποτα και μου ειπαν να σπρωχνω...εγω εσπρωχνα με ολη μου την δυναμη αλλα τιποτα το μωρο δεν κατεβαινε...μετα ειδαν οτι απο την πολυ πιεση το μωρο ηθελε να κανει κακα στην μητρα μου και ετσι ειπε ο γιατρος κατευθειαν για καισαρικη...πηγα λοιπον στο χειρουργιο μουν εκαναν καισαρικη και βγηκα μετα απο 2 ωρες γιατι μου ειχε πεσει και η πιεση και επρεπε να με παρακολουθουν.....14:10 γεννηθηκε η μικρη εγω βγηκα κατα τις 16:00...μετα απο 14 ωρες πονου επιτελους επιασα τν κορακλα μου και τα ξεχασα ολα....γεννηθηκε 3.450 κιλα!!!!αυτην την στιγμη δεν θα την ξεχασω ποτε!!!!!!!!σας ευχομαι ολες να εχετε ευκολη εγκυμοσυνη !!!!!!με εναν πονο κοριτσιααααα!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσιαααααααα....πριν λιγο τελειωσα με τις δουλειες μου κ τωρα ειπα λιγο να αραξω...περιμενω κ ενα πλυντηριο να απλωσω....σημερα τσαλαβουτιξα στα νερα...μετα απο πολυ καιρο...επλυνα μονη μου την αυλη(μεχρι τωρα μου την επλυναν)...απο το χθεσινο μπουρινι ηταν ολα χαλια...μα τι βροχη ηταν αυτη κ αερας κ μπουμπουνητα...αλλο πραγμα.

νικη μου εμεις παμε παρεουλα κ στις βδομαδες κ στα κιλα...κ εγω στα συν 5 εφτασα.αλλα πιστευω πω με λιγη προσπαθεια δεν θα περασουμε τα 10.ειναι κ καλοκαιρακι...θα νταλακιαζουμε με νερο κ δεν θα πιναμε ;)

ελλη μου μαλλον απο βδομαδα θα εισαι η επομενη....αντε μετρας ωρες κ εσυ...

τι ωραια περιγραφη κρυσταλεννη....τελικα καθε γεννα ειναι μια μαγικη κ ξεχωριστη εμπειρια...οσες κ αν εχεις ακουσει,οσες κ αν εχεις ζησει παντα συγκινησε!!!!να σου ζησει κ παλι....ζησε τωρα το ονειρο!!!

οσο για τα κιλα σου...κ παλι μπραβο...κ εγω οταν ειχα βγει απο το νοσοκομειο μου ειχαν μινει μονο δυο...απο τα 12 που ειχα βαλει.οταν δεν βαζεις πολλα λογικο ειναι να σου φευγουν σιγουρα τα πρωτα 10 με την μια...αφου τοσο ζυγιζουν ολα οσα κουβαλαμε τοσους μηνες....οποτε κοριτσια δεν πρεπει να τρελενομαστε...θα ειμαστε οπως κ η κρυσταλεννη :D:D:D

αννα μου κοντευεις κ εσυ σιγα σιγα....τι καλα που εχεις μονο τοσο λιγο...

κ εγω χθες κοιμηθηκα μετα απο πολυ καιρο καπως καλα μπορω να πω...η μικρη μου ηθελε να κοιμηθει στη μαμα μου κ μπορω να σας πω βρε κοριτσια οτι το σπιτι μου φαινεται πολυ διαφορετικο οταν δεν ειναι η μικρη...το πρωι που ειναι σχολειο δεν το πολυ καταλαβαινω γιατι με τις δουλειες περναει η ωρα αλλα τις αλλες ωρες ειναι καπως...ο αντρας μου λεει πως δεν παω καλα...γιατι οταν ειναι εδω μαλωνουμε κ οταν δεν ειναι την θελω πισω....μηπως εχω προβλημα? :?:?:?

θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας κ ενα νεο....οχι κ τοσο ευχαριστο...τελικα το μωρακι της φιλη μου δεν τα καταφερε...απο χθες το πρωι εχει μια θεση στην αγκαλια των αγγελων....

ευχομαι απο εκει που θα βρισκεται παρεα με το αδερφακι του να προσεχουν την μανουλα τους κ να την βοηθησουν να αποκτησει ενα μωρακι που τοσα χρονια λαχταραει....κουραγιο φιλεναδα!!

Κατερινα μου να σας ζησει το κοριτσακι σας! :D Γερο και καλοτυχο να ειναι!Καλη λοχεια!

Μιχαελα πολυ στεναχωρηθηκα για το αγγελουδι... :( Κουραγιο στην μανουλα του...Τι να πω... :(

Κοριτσακια μου!!!!Καλημερα!!!Πως μου ειστε?

Κατερινακι να σου ζησει η κορη σου γλυκεια μου!!Να την καμαρωσετε οπως ποθειτε!Καλη λοχεια να εχεις!!

Μιχαελα δε παιζεσαι!!Οπως σε αφησα ετσι σε βρισκω...ασε παιδι μου τις δουλειες σε κανεναν αλλο,εγκυος γυναικα να πλατζουριζεις... Τωρα για το μωρο της φιής σου τι να πω...ειμαι κ φρεσκομανουλα,συγκλονιστηκα για ναμη πω ταραχτηκα...κουραγιο κ καλη δυναμη στην κοπελα ευχομαι... :(:(:(:(

Ελισαβετ μου κ ΝΙκη μην αγχωνεστε για τα κιλα,θα τα χασετε χωρις να το καταλαβετε.Οντως στο τελος μπαινουν τα περισσοτερα αλλα ειναι κ πολλα τα υγρα κτλ κ φευγουν σε χρονο ρεκος.Κ εκτος αυτου δεν εχετε παρει κ πολλα ;)

Ελισαβετ κοντευεις κι εσυ!!Λες μεχρι να καταφερω να ξαναμπω να εχεις γεννησει?Χανω επεισοδια βρε κοριτσακια μου!!!

Αννουλα ειναι λογικο να αγχωνεσαι,κ οσο να ναι με τα διδυμα ειναι κ πιο δυσκολα τα πραγματα.Δε θελω βεβαια να σε απογοητευσω αλλα κι εγω τις πρωτες μερες ημουν χαλια ψυχολογικα.Ειχα κλειστει στον εαυτο μου κ εκλαιγα ολη μερα.Αλλα μερα με τη μερα ειμαι πολυ καλυτερα κ συνειδητοποιω οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα απ'οτι φαινοταν αρχικα :):)

Ευη μου τελεια τα νεα σας απο τον γιατρο,μεγαλωσατε κι εσεις!!

Μαρακι μου γλυκο τι κανεις?Σημερα με τις δουλιτσες εσυ ειπαμε,μονο επιβλεπεις ;);)

Χρυσταλλενη μου........... :D:D:D:D:D:D:D Τι τελεια περιγραφη!!!Να σας ζησει ο μικρος σας αγγελος,να ειναι παντα υγιεις κ καλοτυχος.Καλη λοχεια γλυκεια μου!!Οσο για τα κιλα μια απο τα ιδια,μπηκα +13 κ βγηκα -12.Γι αυτο κ λεω κ στις υπολοιπες να μην αγχωνονται,οντως φευγουν αμεσως!!

Συμπεθεραααα!!!Πως τον εχεις τον γαμπρο μου?Τον ενημερωσες οτι η νυφη ειναι μια θεα??? :lol::lol::lol: Για να αποφυγουμε τυχον ξενοκοιταγματα στο μαιευτηριο,καταλαβαινεις.....

καλημερα σοφακι μου.......η αληθεια ειναι πως στην κατασταση που ειμαστε ολες ενα τετοιο γεγονος μας συγκλονιζει...κ χωρις να ειμαατε εγκυοι οταν ακους τετοια νεα θλιβεσαι...ο θεος ειναι μεγαλος κ ειμαι σιγουρη πως δεν θα την αφησει ετσι...δοκιμασιες περναει κ θα ερθει η μερα που θα κρατησει κ αυτη ενα μωρακι στην αγκαλια της...το ευχομαι κ το πιστευω.η ιδια δεν θελει να παω να την δω για να μην ταραχτω...ακομα κ τωρα στον πονο της εχει το μυαλο κ σκεφτεται ετσι...τετοιος ανθρωπος ειναι!!!την καταλαβαινω κ η αληθεια δεν ξερω κ εγω πως θα ειναι την πρωτη φορα που θα την αντικρυσω...εγω με την κοιλια τουρλα κ αυτη με αδεια αγκαλια...ειμασταν κ μαζι.

εσυ πως περνας....ζορικα στην αρχη?εδω με ενα πελαγωνεις οχι με δυο.σιγουρα οσο περναει ο καιρος θα γινονται καλυτερα τα πραγματα...αυτο ισχυει για ολες. :):):)

καλημερα νικη!!!

κατερινακι να σου ζησει κ χαλαλι η ταλαιπωρια...τελικα ολα ξεχνιουνται..οσος πονος κ κουραση αν περασουμε...καλη λοχεια να εχεις!!!

Σοφια τι κανεις;Τι κανουν οι πριγκιπισσες σου;Ειναι αρχη ακομα γι'αυτο ειναι δυσκολα.Με τον καιρο θα προσαρμοστειτε!

Τι τρωτε σημερα;Λεω να φτιαξω λιγο αρακα με πατατες,αν και πολυ θα ηθελα να φαω ενα χαμπουργκερ! :lol: Το κανω πολυ κεφι σημερα.Με μπεικον,τυρι και μπολικη σως.... :lol:

Μακαρονια.....Εχω σχεδον ξεχασει την γευση τους,μιας και ειναι το μονο πραγμα που μου ανεβαζει παρα πολυ το ζαχαρο... :( Τωρα σκεφτηκα αλλο:θελω να φαω ομελετα μεσα σε σαντουιτς! :lol: Ισως αυτο να φτιαξω τελικα και να κανω τον αρακα για τον αντρα μου. ;)

KALHMERA OMRFES KOILITSES!!!!!TI MOU KANETE???EMEIS KALA MEGALWNOUME KAI SPROXNOUME THN MANOULA!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

SHMERA THA PAM STON GAMO-VAFTISH THS XADERFHS TOU ANTRA MOUKAI KSYPNISA APO POLY NWRIS GIA KOMOTIRIO......MOU TA EKANE POLY OMORFA TA MALLAKIA MOUUUUUUUUUUUU :D:D:D:D:D:D

PREPEI NA KSEKINISOUME NWRIS NA PAME APO TO PATRIKO THS NYFHS NA FYGOUME OLOI MAZI....GIA NA DOUME POSO THA ANTEXW ELPIZW NA MHN TALAIPORITHW POLY!!!!!!!!!!!!

GIA PEITE MOU THN GNWMH SAS SAS ARESOUN????????

post-11182-13873937216022_thumb.jpg

post-11182-13873937216087_thumb.jpg

post-11182-13873937216169_thumb.jpg

Οσο περνανε οι μερες προσαρμοζομαι κ περισσοτερο Νικη μου.Ευτυχως οι πριγκιπισσες μου ειναι ποοοολυ ησυχες αλλιως δε ξερω τι θα εκανα!!Μονο μερικοι κολικοι αλλα κι αυτοι περνανε σχετικα γρηγορα.Κ για 1 εβδομαδας μωρα τρωνε αρκετα καλα κ χωρις δυσκολιες.Μακαρι να συνεχισουμε ετσι.

Απο φαγητο μακαρονια με κιμα..

Ωραιο μαλλι Τιτινα,εξτριμ!!!!!!!!!

EYXARISTW SOFAKI MOU!!!!!!

AXOU MWRE OI ZOUZOUNITSES SOU DEN SE TALAIPOROUN POLY E???KALO AYTO...EINAI KAI FAGANOULES MIA XAROULA!!!!!!!!!!EYXOMAI NA SYNEXISOUN ETSI KAI SIGA SIGA THA MPEITE STHN ROUTINA :D:D:D

PWPW EMENA O MPEMPIS SPRWXNEI GIA TA KALA....OSO PAEI KAI ARXIZEI KAI ME PSILOPONAEI OTAN TO KANEI AYTO!!!!!!!!!!! :):):):)

Φαγανουλικες οι ζουζουνες Σοφακι! :lol: Ετσι να συνεχισουν!Να μου τις φιλησεις,ειναι τοσο γλυκες! :x

Χριστινα τελειο το μαλλι!Κοιτα μην κουραστεις πολυ σημερα,ε; ;) Τα εχεις βαψει καθολου στην εγκυμοσυνη;

Οση ωρα γραφατε πηγα τελικα και εφτιαξα μια ομελετα με τυρι και ζαμπον και την εβαλα στο σαντουιτ...Και την καταβροχθησα! :oops: Θελω να κανω και διατροφη τρομαρα μου! :lol: Η μπεμπουλα μου πεινουσε,μολις εφαγα αρχισε το παρτυ! :lol:

Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Εχω την μαμά μου εδώ και μόλις φάγαμε...φτιαξαμε χάμποργκερ..Πήγα και μαζί της στο σούπερ να πάρουμε κάτι πραγματάκια που ήθελα και πήρα και δωράκι για την βαφτισιμιά μας που θα έρθει το βράδυ.

Ευτυχώς σήμερα φυσάει και δεν έχει τόση πολύ ζέστη όσο χθες.

Κατερίνα μου να σου ζήσει το μωράκι σου!! Να είναι πάντα γερό και καλότυχο..Καλή λοχεία και σε σένα κοπέλα μου! Αντε και στα δικά μας!!

Μιχάελα μου πόσο πολύ λυπάμαι για το μωράκι της φίλης σου..Είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα θα χρειάζεται τον χρόνο της. Οσο για το πως θα την αντικρύσεις, θα σου πω ότι κι εγώ πέρσι ήμουν σχεδόν στην ίδια εβδομάδα με την ξαδέρφη μου...οταν την είδα είχα βάλει τα κλάματα και μου ήταν πολύ δύσκολο..Γι'αυτό δωστης τον χρόνο που χρειάζεται..

Νίκη μου και Άννα μου να μην σκέφτεστε αρνητικά..Θα γεννησετε τα μωράκια σας και μια χαρά θα τα καταφέρετε!

Σοφάκι μου τι κάνουν οι πριγκίπισσες σου???Μπράβο τους που είναι ήσυχες και δεν ταλαιπωρούν την μαμά! Μην ανησυχείς για μένα..συνήθισα πια την δουλειά του επιστάτη :lol::lol::lol:

Ελίς μου λίγες μέρες μέινανε!!!

Βίκυ μου από αύριο μπαίνεις επίσημα στην λίστα αναμονής!! :D Με το καλό!!

Τιτίνα μου τέλειο το μαλλί...μόνο προσεξε μην κουραστείς σήμερα! Καλά να περάσεις!

Νίκη μου έφαγα εγώ σπιτικό χάμπουργκερ για σένα!!!

Ξεχασα καμία?? Λέω να φτιάξω κανένα εύκολο γλυκό μετά...για να δούμε τι έμπνευση θα έχω...

NIKH MOU DEN TO EXW VAPSEI KATHOLOU TO MALLI STHN EGGYMOSYNH...ALLA OUTE KAI PRIN TO EVAFA...MONO XANTHES ANTAVGES EIXA KANEI KAPOIA STIGMH.......

DEITE KAI TO FOREMA KAI TA PAPOUTSIA....TO PRWSOPO PROSPERASTE TO THA FTIAXTEI ARGOTERA....XALIA EXW VGEI...XAXAXAXAXA

post-11182-13873937216346_thumb.jpg

Συμπεθερα!Τι μου κανεις με το χαμπουργκερ...Θα βγαλω κιμα να φτιαξω μια απο αυτες τις μερες.Πως τα κανεις,στον φουρνο ή στη σχαρα;Εγω δεν εχω σχαρα και συνηθως τα βαζω χωρις λαδι στο τεφαλ...

Τελικα το αποφασισα,δεν θα φτιαξω αρακα για τον αντρα μου,μιας και εγω εφαγα ηδη.Θα του κανω μακαρονια,που δεν τα φτιαχνω γιατι δεν τα τρωω τωρα με το ζαχαρο...Ευκαιρια ειναι που εφαγα εγω κατι αλλο,μην του τα στερω.Εχω και μια ετοιμη σαλτσα Μπαριλα με ελιες να βαλει απο πανω και καθαρισα!Ανθιγυεινες ειναι οι ετοιμες σαλτσες,το ξερω αλλα καμια φορα με σωζουν οταν βαριεμαι το μαγειρεμα! :lol:

Τιτινα μια χαρα το φορεμα!Τι σουτιεν φορας; :roll: Εγω εχω προβλημα με τα ρουχα με αυτα τα σουτιεν εγκυμοσυνης.Φαινονται και μου την δινει!

Εισα φυσικη κοκκινομαλλα;;;Ουαου! :o

Eγω δεν μπορω με τιποτα να φορεσω τωρα στραπλες.Νοιωθω πως δεν μου κρααει το στηθος και δεν μπορω και την μπανελα,με πιεζει.Ασε που αυτα που εχω δεν μου κανουν πια... :?

Συμπεθέρα μου τα έψησα στο φούρνο στο γκριλ χωρίς λάδι χωρίς τίποτα και μετά τα βάλαμε στο ψωμάκι. Τα μπιφτέκια δεν τα έφτιαξα εγώ, τα πηραμε από το κρεοπωλείο της γειτονίας που τα φτιάχνει ο ίδιος.

Τιτίνα μου μια χαρά είσαι...και το φορεματάκι σου!!!

Τ'ωρα που ήτανε να ξαπλώσω λίγο θυμήθηκε μετά από τόσες μέρες να έρθει ο τεχνικός για το κλιματιστικό :evil:

Ηρθε ο αδερφος μου για καφε με τα μικρα κ εφυγα αποτομα!Σε λιγακι εχουμε κ ταισμα οποτε θα σας χαιρετισω παλι..

Τιτινα σε βρισω πολυ σεξυ εγκυμονουσα ;);) Καλα να περασεις σου ειπα?

Μαρακι θα ψαξω ολα τα ποστ σου απο την αρχη να δω ποσες φορες ειχες τεχνικους στο σπιτι ολο το χρονο :lol::lol::lol::lol::lol: Απορω με την υπομονη σου!

Ασε Νικη μου,εγω δε μπορω γενικοτερα τα σουτιεν :o:o:o

Λοιπον σας αφηνω,αν οι μπουμπουκες μου ειναι ησυχες θα ξαναμπω αργοτερα.Φιλακια γλυκες μου!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Σοφάκι με έκανες και γέλασα! και σκέψου ότι τα Χριστουγεννα μετακομίσα και είναι καινούριο!!! Αλλά κάποιος μας μάτιαξε φαίνεται κι όλο κάτι πάει στραβά!! :?

Τώρα ήρθε αυτός κι εφυγε χωρίς να κάνει τίποτα και λέει θα ξανάρθει την Τρίτη... :roll:

Και ακόμη τα περισσότερα τα φτιάχνει ο άντρας μου..τι να πεις!!!!

Φιλάκια στις κουκλίτσες σου!!!

Σας αφήνω κι εγώ να δω αν καταφέρω καθόλου να κοιμηθώ...

Φιλάκια σε όλες...Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...