Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 12! Καλοκαιρινές αφίξεις!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσια!Απ'οτι διαβαζω ειστε ολες καλα!

Εγω ξυπνησα κατα τις 10 και ηρθε μια φιλη μου και με πηρε και πηγαμε σε μια αλλη φιλη μας για καφε.Εχει εναν μπεμπη 4 μηνων,σκετη γλυκα!Του μιλουσα και μου εκανε χαμογελακια,τι καλος που ειναι!

Γυρισα,εβαλα ψαρακια στον φουρνο,εβρασα χορτα,τηγανισα και μερικες πατατες και φαγαμε.Η ζεστη δεν μου εκοψε την ορεξη,δυστυχως! :lol:

Ευτυχως και εδω φυσαει λιγο σημερα.Χθες βραδυ αναψα το κλιματιστικο και εβγαζε μια ασχημη μυρωδια.Οποτε ολο το βραδυ δεν το αναψα και ειχα σκασει!Τελικα πηρα τον τεχνικο και ηρθε αμεσως ο ανθρωπος το πρωι και του εκανε συντηρηση.Δεν θα αντεχα 2η νυχτα χωρις κλιματιστικο!

Τωρα μου εκανε ενα φραπεδακι ο αντρας μου και αραξα στον καναπε να τον πιω.

Απο χθες που ξαναπηρα 3 γιουτοπαρ,νοιωθω πολυ καλυτερα.Δεν ειχα πολλες συσπασεις.Απο κραμπες,πονους,αυπνιες κλπ που λετε,ακομα δεν εχω τιποτα.Ευχομαι να συνεχισω ετσι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχουμε για!!! Αλλιώς τώρα ήδη θα είχε φτάσει εκεί η βροχή!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλώς την συμπεθερα!Και πάνω που θα ελεγα ότι δεν εμφανιστηκες σημερα!

Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα..Ειχες παρεούλα σημερα...μια χαρά!!!Και πολύ ωραίο το φαγητό σου!!

Εγώ το γιουτοπαρ εχω 3 μέρες να το πάρω :D:D Προς το παρόν όλα καλά!!

Μου έχει λείψει να πάω σε μια ταβερνούλα με μουσική....γενικώς να βγω!!!!

Γειά σου Νίκη μου!! Μια χαρά που δεν έχεις συσπάσεις!! Έτσι να συνεχίσεις!!

Μαράκι και εσύ μια χαρά!! Εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί να πάρεις!!

Κοριτσάκια σας αφήνω, πάω να ξαπλώσω λίγο... πάλι νύσταξα!! :lol::lol::lol::lol: Μα τι κακό και αυτό, κάθε τόσο να νυστάζω!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αν καταφέρω να μπώ τα λέμε μετά! Αλλιώς αύριο!! Φιλάκιαααα!!!

Γιελιζ καλο υπνο!

Συμπεθερα μπραβο!Πας καλα χωρις το χαπι ή εχεις ενοχλησεις;

Εγω εδω θα ειμαι,δεν νυσταζω,πινω το καφεδακι μου.Ειναι καμια εδω ή μονη μου θα τον πιω; :roll:

Καλή ξεκούραση Γιελιζ μου!!

Νίκη μου προς το παρόν δεν εχω κάποια ενόχληση...ή τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει κάτι..Το φοβάμαι αυτο ότι θα εχω συσπάσεις και δεν θα το καταλάβω όπως πέρσι...Εχω κάποια πονάκια πού και πού αλλά δεν εχω καταλάβει συσπάσεις!

Πολυ καλα τοτε Μαρακι!Μην φοβασαι!Αφου δεν εχεις ενοχλησεις παει να πει πως δεν κανεις συσπασεις!Κατι θα ενοιωθες αν ειχες,δεν μπορει... :roll: Εγω θα συνεχισω με τα 3 μισα,αφου ειδα πως δεν με πιανει οταν παιρνω λιγοτερο.δεν θελω να το ρισκαρω... :roll:

Γειααα σας..μπηκα να διαβασω τα νεαα σας και να σας πω και τα δικα μας απο το γιατροοο...λοιπον παωωω

Α καλαα αυτο με τον πονο στο πιπι αλλο πραγμα δεν μπορω να αλλαξω ποδι στον υπνο...σημερα πηγα στη γιατρο και της το ειπα..εμενα ειναι ακομα με το κεφαλι επανω και με σπρωχνει με τον πωπο για αυτο λεει με ποναει...η καμπυλη βγηκε μια χαρα με υπογλυκαιμια οποτε..τι να κανω..τρωω το παγωτακι μου να στανιαρω...το μωρο ειναι στα 800γρ και εγω στα +4κιλα..για μεσημερι εκανα ωραιοτατα τοστ με κοτοπουλο πανε και τυρι και ντοματουλα και μουσταρδα...επειδη 2 μερες ολο παω σε γιατρους και νυσταζα μολις εφυγα απο την γιατρο ηρθα σπιτι και κοιμηθικα δεν μπορουσα...τωρα εφαγα ενα παγωτακι και σιγα σιγα με πιανει νυστα...απο Δευτερα και εμεις λεμε να παμε για μπανακια...σημερα εχει παααρα πολυ ζεστη αλλα εχει κυμα γα...το..αυτααα για να δουμε καλε ποια θα γεννησει....αντε κοντευουμε σιγα σιγα

Νίκη πάρε τα γιουτοπαρ οσο χρειαστει, τουλαχιστον να είσαι ασφαλή εβδομάδα. Κι εμένα ο γιατρος μου είπε όταν νιωθω κάποια ενόχληση να παίρνω τουλάχιστον ένα. Και να σου πω κάτι, τόσο καιρο που τα έπαιρνα ενιωθα ασφαλεια και τωρα που τα σταματησα προσεχω και το παραμικρό!!! :D

Εύη μου πολύ καλά τα νέα σας!! Μεγαλώσατε κι εσείς...Μια χαρα τα κιλά σου...μπραβο!

Ευη τελεια τα νεα σας!

Και εγω θελω να παω θαλασσα,αλλα κρυωνω ακομα.Η θαλασσα δεν ειναι ζεστη.Δεν ξερω αν μου κανει και το μαγιω μου! :lol: Και εγω στα +5 ειμαι και οδευω για τα 6.Μια πανω και μια κατω με δειχνει η ζυγαρια.Λεω να κανω λιγο κρατει γιατι δεν θελω να παρω πολλα κιλα.Και εχω ολους να μου λενε πως τα πολλα μπαινουν στο τελος!Μια φιλη μου που γεννησε προσφατα δεν πηρε καθολου κιλα στον 9ο...Τι να πω,θα δειξει...

Νίκη μου κι εμένα όλοι το ίδιο μου λένε...Οτι τώρα θα βάλω περισσότερα. Πάντως είμαι σταθερή στα +10,5. κάποτε με δείχνει +11 και κάποτε +10,5.

Τωρα με τετοια ζεστη πού όρεξη για φαγητο?Οποτε δεν νομίζω να βάλουμε πολλά ακόμη.

Παντως με την Χρυσταλλένη που μιλούσα προχθές μου είπε ότι από τα 13 που είχε βάλει, όταν ζυγίστηκε ήταν -11..και μάλιστα όπως μου είπε έπαθε σοκ!!

Κι εμέις με τα μωράκια μας και την ζέστη μονο το φαγητό δεν θα έχουμε στο μυαλό μας!

Ελπίζω ότι θα τα χάσουμε εύκολα...βεβαια πάνω από όλα να είναι καλά τα μωράκια μας...

Σε αφήνω συμπεθέρα μου...Ελπίζω να γυρίσει νωρίς ο καλός μου γιατί βαρέθηκα πολύ σήμερα...

θα τα πούμε αύριο!

Φιλιά σε όλες!

Kορίτσια μου σας χαιρετώ. Σας πεθύμησα πάρα πολύ. Με το μωράκι τώρα ο χρόνος έχει περιοριστεί παρα παρά πολύ και όσο αφορά τον ύπνο....θα έπρεπε να τον είχα εκτιμήσει όταν τον είχα. :lol::lol::lol: Ο μικρός μας την έσκασε νωρίτερα απ ότι τον περιμέναμε 10 ολοκληρες μέρες απ τη προγραμματιζόμενη καισαρική. Την προηγούμενη 30/5 ήταν και τα γενέθλια του άνδρα μου και ήρθαν και κάτι φίλοι και το ξενυχτήσαμε. Ξύπνησα το πρωί στις 31/5 με απίστευτες κράμπες στα πόδια. Δεν έδωσα σημασία γιατί θεώρησα ότι ήταν απ την κούραση της προηγούμενης μέρας. Στο μεταξύ φεύγει και ο άνδρας μου για δουλειά...σε άλλη πόλη. Καμιά ώρα αργότερα ένιωσα μικροσουβλιές που έρχονταν και έφευγαν και όταν πήγα τουαλέττα είχα λίγο αίμα. Ευτυχώς οι γονείς μου ήταν ακόμα σπίτι και του προλαβα και με πηγαν νοσοκομείο. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν ψεύτικός συναγερμός γι αυτό και έιπα του παπά μου να αφήσει τις βαλίτσες στο αμάξι. Με βάλανε σ ένα μηχάνημα και έδειξε ότι οι συσπάσεις έρχονταν ανα 5 λεπτά αλλά ήταν υποφερτός ο πόνος. Ο γιατρός μου πε ότι θα γίνει εισαγωγή τώρα και σε λίγο θα έρθω πάνω να ξεκινήσουμε... έπαθα σοκ, δεν ήμουν προετοιμασμένη,άσε που είχα και ραντεβού με την αισθητικό εκείνη την ημέρα για γενική αποτρίχωσή....καταλαβένετε...άρα το ξύρισμα δεν το γλίτωσα. :lol::lol: Καθόμουνα και περίμενα να έρθουν να με πάρουν...και ξαφνικά προκύπτουν έκτακτα περιστατικά καισαρικής. Αφού ο πόνος ήταν υποφερτός είπα θα περιμένω. Στο μεταξύ κατάφθασε και ο άνδρας μου κατααγχωμένος. Του ρθε απότομα. Λίγα λεπτά αργότερα σπάζουν και τα νερά...ευτυχώς φορούσα και σερβιέτα εγκυμοσύνης, έμαθα και τι σημαίνει να σπάζουν τα νερά, λές και ένα μπουκάλι νερό προσγειώθηκε στο εσώρουχο σου. Αμέσως ήρθε και ο πρώτος δυνατός πόνος...έβλεπα το μονιτορ και τις συσπάσεις να πηγαίνουν απ το 0% στο 100% . Θα πρέπει να μελάνιασα το χέρι του άνδρα μου απ το σφίξε σφίξε. Έκανα υπομονή. Να μην τα πολυλογώ κανά δύο ώρες αργότερα με έβαλαν χειρουργείο, έτρεμα απ τους πόνους αλλά ήμουν τόσο ευτυχισμένη που θα έβλεπα το γιο μου σύντομα. Με το που μου έβαλαν την ένεση, ένιωσα ότι ήμουν στον παράδεισο και όταν άκουσα το πρώτο κλάμα του μωρού μου έκλαιγα αδυνατόντας να το πιστέψω. Ο μικρός γεννήθηκε 3.005 κιλά, με μπόλικα μαλλάκια και οι πρώτες φωτογραφίες που του έβγαλε ο μπαμπάς του είναι με τα μάτια ορθάνοιχτα. Στενοχωριόμουνα τις πρώτες δύο μέρες που έβλεπα τον μικρό αλλά δεν μπορούσα να τον κρατήσω. Ζαλιζόμουνα αρκετά και πονούσα πολύ. Την δεύτερη προς τρίτη μέρα πείσμωσα και σηκώθηκα απ το κρεβάτι και έκανα τα πρώτα βήματα με βοήθεια πάντα. Όταν τον πήρα στην αγκαλία μου για πρώτη φορά, ήμουν σε απόλυτη νιρβάνα. Προσπάθησα να το θηλάσω, δυσκολευόταν έκλαιγε αυτός έκλαιγα και εγώ, κάναμε ντουέτο. Μετά από λίγες μέρες έμαθε ο Ανδρέας μου και εδώ και 6-7 μέρες είμαστε με αποκλειστικό θηλασμό. Κορίτσια ότι και να σας πω είναι λίγο, είναι πανέμορφος, ανταποκρίνεται στη φωνή μου και κάθομαι και του μιλάω με τις ώρες και αυτός χαζεύει. Ο άνδρας μου το φωνάζει θησαυρέ μου :):) του μιλάει του τραγουδάει. Η αλήθεια είναι ότι πεφτει τρελό ξενύχτι, αν κοιμηθώ 3-4 ώρες κάθε μέρα είναι άθλος, αλλά γενικά το μωράκι είναι ήσυχο, απλά ξυπνά συχνά για θηλασμό. Θυμάστε που παραπονιόμουνα για τα κιλά. Έβαλα 13 κιλά και έχασα τα 11. Πολύ ευχάριστο σοκ. Βέβαια για 3 μέρες ήμουν με ορό και το μενού μου περιλάμβανε μόνο τσάι.

Εύχομα σύντομα να αποκτήσετε και εσείς τα μωράκια σας.

Συγγνώμη αν σας ζάλισα.

Φιλιά πολλά από μια τρισευτυχισμένη μανούλα

καλησπερα κοριτσακια μου. τι κανετε?

χρισταλενη μου να σου ζησει γλυκια μου. τι υπεροχη περιγραφη ειναι αυτη και με τοση αγαπη και τρυφεροτητα που τα περιγραφεις μου ειναι δυσκολο να συγκρατησω τα δακρυα μου. ολα καλα να σας ερχονται χαρα μου και ο θεος μαζι σας.να προστατευει εσας και το αγγελουδι σας.

καληνυχτα κοριτσακια μου.

Χρυσταλλενη μου να σου ζησει και ευχαριστουμε για την περιγραφη...πολυ συγκινιθικα..και να πεις πως δεν τα εχω περασει...καθε φορα ομως ειναι σαν πρωτη φορα φανταζομαι...αντε και στα δικα μας οι γκαστρωμενες...καληνυχτα φιλεναδες θα τα πουμε αυριο ...φιλακιααα

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Ξύπνησα πολύ πρωί πάλι..Σηκώθηκα 4 φορές για τουαλέτα χθες και στις 6 παρά (ως συνήθως) αρχισε ο μπέμπης τις βόλτες! Πιστεύω κι όταν γεννηθεί εκείνη την ώρα θα ξυπνά γιατί εδώ και πολύ καιρό είναι η ώρα που κάνει τούμπες!

Σήμερα περιμένω την μαμά μου για γενική...Το βράδυ θα έρθουν και οι κουμπάροι μας με την βαφτισιμιά μας...

Χρυσταλλένη μου αν και ήξερα την εμπειρία σου και πάλι με συγκινησες...Να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι κοριτσι μου και να χαίρεσαι το μωράκι σου...οταν με το καλό γεννηθεί κι ο δικός μου θα αρχίσουμε τις βόλτες!!! Πολλά φιλιά στον Ανδρέα σου!

Οι άλλες κοιμάστε ακόμη ε? Κ καλά κάνετε....

Θα τα πούμε ξανά αργότερα!

καλημερα γλυκουλες μου. τι κανετε?εγω χαλαρωνω πλεον. αυριο θα ειμαι 36 εβδομαδων και ετσι πλεον ειναι ολα οκ. σταματαω και το μαγνησιο απο δευτερα οποτε απο μεθαυριο ειμαι σε επιφυλακη. δοξα τω θεο ολα πανε καλα.

σε καμια ωρα θα φυγω. θα παω στους δικους μου παλι μεχρι να σχολασει ο αντρουλης μου.

δεν θυμαμαι τι γραψατε παντως σιγουρα ολα ειναι καλα.

φιλακια πολλα γλυκουλες μου. θα τα πουμε αργοτερα ή αυριο .

κοριτσιαααααααααααα!κσαλημερα.τι κανετεεεεεεεεε;ολα καλα;τωρα ξυπνησα

χρυσταλλενη μου να σου ζησει το μωρακι σου.να εχει καλο τυχερο.κ σε εσενα καλη λοχεια.αν κ αφου εχασες τα κιλα στο πιτς φιτιλι νομιζω εισαι με πολυ καλη διαθεση ;) ηδη

σημερα κοριτσια κοιμηθηκα σερι.δε σηκωθηκα ουτε μια φορα.η μικρη μου η μια ειχε κουρνιασει πολυ ψηλα στο στομαχι μου κ η αλλη ακριβως διπλα λιγο πιο χαμηλα.η κοιλια μου χτες ηταν σα στραβοχυμενη :lol:

45 μερουλες μου εμειναν ακομα.αν ολα συνεχισουν να πηγαινουν ετσι.χτες ο γιατρος μου ειπε να προσπαθησουμε να κρατηθουμε 3-4 βδομαδες ακομα κ μετα................θα κρατηθω.δε θα κρατηθω;εγω δηλαδη γιατι οι κοπελες μου ,μου φαινεται οτι στριμωχνονται κ χτυπανε για να βγουνε.θα δουμε.

για τη κορτιζονη θα μου πει τη μεθεπομενη τριτη δηλ οταν θα ειμαι στη 31η βδομαδα.γιατι μου ειπε κραταει μονο 1 βδομαδα.

με εχει πιασει μια γλυκια ανυπομονησια.45 μερες!!!!!!!!!!!απο την αλλη αγχωνομαι πολυ.μηπως δε τα καταφερω.μηπως νευριαζω με τα μωρακια μου.μηπως δεν ειμαι καλη.χιλια δυο μηπως.εσεις τα σκεφτεστε αυτα ρε κοριτσια;η ειμαι εγω η μονη; :roll:

Καλημεραααααα!Πριν καμια ωριτσα ξυπνησα.Ηπια ενα γαλα με δημητριακα,που ειχα να πιω κατι αιωνες και ηρθα!

Κρυσταλλενη μου,πολυ συγκινητικη η περιγραφη σου!Να χαιρεσαι τον Ανδρεα σου και να τον δεις οπως ονειρευεσαι! :D

Συμπεθερα,Αννα,Μαμαπιανισσιμο καλημερα!

Και εγω σκεφτομαι διαφορα για το μωρο.Οχι τοσο οτι δεν θα εχω υπομονη οσο οτι θα χασω τον υπνο μου! :lol: Και οταν ειμαι αυπνη εχω πολλααααα νευρα! :lol: Και γενικα σκεφτομαι οτι δεν θα ξαναειμαστε ποτε οπως πριν και δεν εχω αποφασισει αν αυτο τελικα μου αρεσει ή οχι. :? Ε,ρε εχει να με πιασει μια καταθλιψη οταν γεννησω...Το βλεπω... :roll:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Πώς είστε σήμερα? Εμείς έχουμε πολύ δυνατό αέρα.

Κρυσταλένη, μετά από αυτά που έγραψες.... τα λόγια περιτεύουν. Να τον χαίρεσαι!!!!!!

Kαλημερα Ελισαβετ!Και εδω φυσαει απο χθες αλλα οχι παρα πολυ!Ευτυχως γιατι δεν εχουμε πολλη ζεστη!

Ποτε θα γεννησεις εσυ καλε;Προβλεπω να παιρνεις ολο τον μηνα.Μια εβδομαδα σου εμεινε! :D

Καλημέρα Νίκη μου. Και ΄γω την ίδια απορία έχω : "πότε θα γίνω έγώ μάνα"? :lol::lol::lol:

Δευτέρα πρωί ξαναμιλάω με τον γιατρό και μάλλον θα πάμε για πρόκληση!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...