Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 12! Καλοκαιρινές αφίξεις!!!

Recommended Posts

Ασχολειται μεθεματα υπογονιμοτητας αλλα δεν κανει εξωσωματικες..ναι σιγουρα ειναι γνωστος..ειναι κ στης Αθηνας μετοχος..με εχει σωσει με τις εξετασεις αυτο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ειναι πολυ ωραια κλινικη,τουλαχιστον εδω...Σαν ξενοδοχειο!Το σημαντικοτερο φυσικα ειναι πως δουλευει η γιατρος μου μεσα,που την εμπιστευομαι,οποτε και θα γεννησω εκει. ;)

Να΄μαι κι εμένα...κοιμηθηκα μια ωριτσα και τρωω το παγωτακι μου τωρα. Εχει απιστευτη ζεστη!! Θελω να κανω και ντουζακι αλλα δεν με αφηνει ο αντρας μου να κάνω όταν είμαι μόνη :roll: Οποτε περιμένω...

Νίκη μου μην στεναχωριέσαι και συγχυζεσαι για ασημαντα πράγματα!

Άννα μου σχεδόν έτοιμα τα πραγματάκια σας...να περιμένετε τα κοριτσάκια σας τώρα!

Αρχισατε τις συνταγες για γλυκά πάλι??? :lol::lol:

Εγώ λεω μετά την τυρόπιτα να φτιάξω και ένα ζελέ φράουλας...Πήρα κάτι μπολάκια από το τζαμπο ατομικά πολύ χαριτωμένα και το φτιάχνω εκει μέσα...Ετσι φεύγουν πολύ εύκολα!!

Μια χαρα!!Κ γω τον εμπιστευομαι απολυτα..τον εχω 10 χρονια..και η μαμα μου 30!!!Απ οταν πρωτοξεκινησε την καριερα του ως γιατρος..

Το σημαντικο ειναι πως με βλεπει σαν ανθρωπο κ οχι σαν πορτοφολι..επισης τον βρισκω ανα πασα ωρα κ στιγμη..τον παιρνω τηλ για το οτιδηποτε τον ρωταω οτι κουλο μπορεις να φαντασεις κ φυσικα κ μου απανταει κ γελαει ο ανθρωπος και γενικα νιωθω ανετα...

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!

Καλως το Μαρακι!!!!!εγω κανω ντουζακι μονη αλλα πολυ πολυ προσεχτικα σαν την κοτα παω...δεν κρυβω οτι φοβαμαι λιγακι αλλα κοιταω εκεινη τη στιγμη να μην σκεφτομαι τιποτα αλλο..ο αντραςμου δουλευει παντα βραδινος δηλ 4-1,4.30-1,30 οποτε απο το μεσημερι κ μετα μοναχουλα..

Κατερινα μου εμένα τον έχει πάρει ο φόβος επειδή μετά το Πασχα που είχα την αιμορραγια το έπαθα με το που βγηκα από το μπανιο και τα εχει συνδυασει!!!! Ετσι δεν με αφήνει :lol: μονο οταν βιαζομαστε να πάμε κάπου και ειναι στο δρομο για το σπιτι με αφηνει κι αφού τον ενημερώσω!!! :lol::lol::lol:

Είπα να του κάνω κι εγώ το χατίρι!!

Ο μικρός όλο σκαλίζει σημερα!!! νιωθω να με ψαχουλεύει πολύυυυυυυ κάτω!!! :D

Εχει δικιο ο ανθρωπος..

σου λεω κ γω φοβαμαι ειδικα τωρα που βαραινω καθε μερα ολο κ πιο πολυ..αλλα κ τι να κανω..τις περισσοτερες ωρες λειπει ,το πρωι κοιμαται..ε καποια στιγμη πρεπει να κανω μπανιο..ειδικα τωρα με τη ζεστη οχι μονο μια φορα..2-3 τουλαχιστον...

Κοριτσια εμενα απο χτες σπρωχνει παντου πανω κατω αριστερα κ δεξια η κοιλια μου ειναι ολο εξογκωματα :D:D:D:D:D:D !!!!Εκτος που νομιζω οτι θελω να κανω πιπι συνεχεια κ παω αδικα και λεω αδικα γιατι πρεπει η να ανεβω η να κατεβω σκαλια..μεζονετα ηθελα τρομαρα μου κ τριπατη καλα να παθω,,και τελικα ενα τσιρ κ τελος..

Κατερίνα μου τα ίδια ακριβώς κι εμένα!! Με σπρωχνει από παντού!!! Και αυτο που λες με την τουαλέτα, νιώθω ότι θα σκάσω κι όταν πάω τίποτα...1-2 σταγονες!! Πάλι καλά εγώ δεν εχω σκάλες!!

Aσε εγω σκετη ταλαιπωρια!!!!με πονανε κ τα γονατα μου μια βδομαδα τωρα..

Ενας μηνας κ κατι εμεινε..οποτε υπομονη κ θα περασουν ολα!!!!!

Κατερίνα μου κι εμένα εδώ και 2 βδομάδες με πονάνε τα πόδια, κάτω χαμηλά και πιο πολυ το βράδυ όταν ξαπλώνω..Κάποιες φορές βάζω τον άντρα μου να μου κάνει λίγο μασαζ και ηρεμώ..

Δεν μας έμεινε πολύς καιρός....Πλησιάζουμε!!!

Πηρα την γιατρο μου γιατι με τα 2 γιουτοπαρ αυξηθηκαν οι συσπασεις.Θα συνεχισω να παιρνω 3...

Κοριτσια σας αφηνω και εγω.Θα ερθει η φιλη μου για καφε και ο ξαδελφος του αντρα μου.Ισως μπω αργοτερα,φιλακια!

Καλημέρα κούκλες!!

Σηκώθηκα για τουαλέτα και δεν ξανακοιμήθηκα... έκανα καφεδάκι και είπα να δώ τι κάνετε... Σήμερα έχει ζέστη απο νωρίς!!!

Να έχουμε μια τέλεια μέρα!!!

Καλημέρα φουσκωτά κοριτσάκια μου!! :D Τι κάνετε? Εγώ πάααααλι πρωινή!!! Τουλάχιστον τώρα φυσάει λίγο αλλά από ότι είδα σήμερα θα έχουμε 38 βαθμούς! :shock: Υπομονή!!

Γιελιζ κι εσύ πρωινή ε?

Πάω να φτιάξω το γάλα μου κι εγώ...

Καλημέρα Μαράκι μου!!! Πρωινή και εγώ σήμερα, δεν είχα ύπνο. Εδώ δεν φυσάει καθόλου σήμερα!! Μάλλον θα ανάψω το κλιματιστικό... άρχισα ήδη να ζεσταίνομαι πολύ!!

Γιελιζ εγώ είχα το κλιματιστικό αναμμένο όλο το βράδυ! Περιμένω να μου βάλουν τις σίτες για να μπορώ να ανοιξω και το παράθυρο.

Εγώ νύσταζα αλλά με πονούσε η μέση κι από χθες το απόγευμα πονάω αριστερά στη λεκάνη και στο πιπί μου :oops::lol: Ετσι κάθε κινηση που έκανα στο κρεβάτι γκρίνιαζα!! :lol::lol: Ε μετά αρχισα να πεινάω, άρχισε κι ο μικρός τις βόλτες...πάει κι ο ύπνος!! :lol:

Εγώ προσπαθώ να το αποφύγω το κλιματιστικό όσο μπορώ... έχω ανοιχτά τα παράθυρα και κάνει ρεύμα... έκανε τουλάχιστον μέχρι σήμερα... αλλά σήμερα ζέστη μπαίνει και απο τα παράθυρα!! :lol::lol:

Και εμένα ο πόνος στο πιπί όσο πάει χειροτερεύει... με την παραμικρή κίνηση πονάω... μου είπε ο γιατρός χθές ότι όσο περνάει ο καιρός θα πονάω λίγο παραπάνω γιατί προετοιμάζει την περιοχή ο μπέμπης για να βγεί... Κουράγιο και υπομονή... μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε... :D:D

Δηλαδή να περιμένω και χειρότερο πόνο??? :?

Πόση προετοιμασία πια αυτό το παιδί???? :lol::lol::lol:

κανένα νέο από την Ευγενία είχαμε?

Λογικά θα γέννησε και η Μαριλού...μου είχε πει 9/6 θα γεννούσε αλλά δεν εχω νέα της!

Χαχα άσε Μαράκι πολύ προετοιμασία κάνουν τα μωρά μας... άντε το δικό σου εντάξει, απο εκεί θα βγεί και προετοιμάζει το έδαφος... το δικό μου το καημένο που δεν θα βγεί απο εκεί? Τζάμπα τόση προετοιμασία!!! :D:D:D:D

Κανένα νέο απο την Ευγενία... λές να γέννησε?? Δεν έχω και τηλ.

Η Μαριλού λογικά θα γέννησε....

Λες να γέννησε? ούτε εγώ εχω τηλ της.

Γιελιζ μου εσένα άδικα προετοιμάζεται το καημένο!!! :lol:

Εμένα πάλι το πήρε ζεστά το θέμα..Πραγματικά αρχίζω να αγωνιώ πάρα πολύ!! Κάπου διάβαζα χθες ότι ο τελευταίος μήνας είναι και ο πιο βασανιστικός! Ε δεν έχουν κι άδικο! Βασικά να πάω στο σχολείο την άλλη βδομάδα, να μου φύγει κι αυτό το άγχος και μετά θα είμαι εντελώς στην αναμονή!!! Ακόμη δεν εχω μπει στο μήνα μου κι όμως εχω πολύ αγωνία!!! :?:lol:

Μαράκι όντως απόσο καταλαβαίνω ο τελευταίος μήνας είναι ο πιο δύσκολος... και απο άποψη σωματική και ψυχολογική... Μεγαλώνει το μωρό και αρχίζει να σε πιέζει απο παντού... μετά είναι και η αγωνία- ανυπομονησία... ευτυχώς δεν θα φάμε όλο το καλοκαίρι... και μέχρι να χειμωνιάσει για τα καλά θα ξεπεταχατούν αρκετά τα μωράκια μας...

Κοντεύεις και εσύ να μπείς στον μήνα σου... δεν έμεινε πολύ... Υπομονή και ξανά υπομονή!! :lol::lol:

Και εσένα στις 37 εβδ. δεν θα σου βγάλουν τα ράμματα? Κάνε αυτό που κάνω εγώ... Λέω χθές πώπώ 10 μέρες πώς περνάνε??? Και μετά λέω φαντάσου να χρειαζόταν να περιμένω την ΠΗΤ και να είχα 25 μέρες!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: Παρηγορώ τον εαυτό μου!!! :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Γιελιζ ετσι μου είπε ότι στις 37 εβδ θα μου βγαλει τις ραφες...Να δούμε ομως μέχρι τότε πώς θα έιμαι...Θα τον ρωτήσω την Τρίτη πώς με βλέπει?

Η αληθεια τώρα στο τέλος σου βγαίνει ολη η ψυχολογική και σωματική κούραση...Ειναι κι αυτό το άγνωστο μπροστά σου και δεν ξέρεις τι σου γίνεται!!!

Ερχεται κι εμένα ο μπαμπάς μου για καφέ!! :D:D

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!! Πώς είστε?

Εγώ ακόμη εδώ.... :roll: πήγαμε χθες γιατρό και είπε να περιμένουμε λίγο ακόμη - το σ/κ - και μιλάμε την Δευτέρα το πρώι, αν μέχρι τότε δεν προκύψει κάτι. Δεν το αποκλείει, διότι η μικρή έχει πάρει καλύτερη θέση και ο τράχυλος είναι καλός (μαλακός). Οπότε και το τριήμερο ΕΔΩ :( . Αν και για να πω την αλήθεια, είπαμε να πάμε έστω αυθημερών, να δούμε βρε παιδί, αν η θάλασσα είναι εκεί που την αφήσαμε πέρυσι :lol::lol::lol::lol:

Γιελζ μου, 19/06 ε? Αυτή είναι και η δική μου ΠΗΤ :D

καλημερα κορτσουδιααααααααα....τι μου κανετε?εμεις εδω εχουμε μια συννεφια αλλα με αρκετη ζεστη :twisted::twisted::twisted: πηγα την μικρη σχολειο,πηγα απο μασουτη κ προμηθευτηκα κ πανες...χθες νομιζω η χρυσα ειπε για λιμπερο μιση τιμη....πηρα κ δυο πακετα για αρχη κ βρηκα κ της μπειμπιλινο...επιτελους...το No 1 που ειχα κουπονι.πηρα λοιπον κ τις δυο μαρκες κ οτι βολεψει.χθες πηγαμε κ καρφουρ κ πηρα μωρομαντηλα συσκευασια των 6 απο 68τμχ...τα παμπερς σενσιτιβ τα ειχε 11.20.πηρα κ απο αυτα...οποτε απο το μωρο ειμαι κομπλε.τωρα κατι γαζες κ οινοπνευμα μου εμειναν κ τελος.

χθες εβαλα κ το πρωτο μου πλυντηριο :D:D:D κ τωρα θα απλωσω κ το δευτερο...λεω λιγα λιγα για να τα σιδερωνω κ απευθειας κ να φευγουν.

θελω να ανεβω κ στο νηπιαγωγειο να γραψω την μικρη...παω για δουλιτσες..εδω γυρω θα ειμαι :D:D

ααααααα χθες δοκιμασα κ το κορμο (γιατι ο πρωτος παειιιι)...αν δεν κανω λαθος η μαιρη ή μαρουλιτα το ειχε αναφερει με τα μπισκοτα κ τη κρεμα στιγμης γιωτης.το εβαλα σε ενα ταπερακι του παγωτου μακροστενο...παω να τον βγαλω απο καταψυξη...ε να τον δοκιμασω πριν τον προσφερω :D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
    • Αχ δεν ξέρω... από τη μια είναι κάτι που μπορεί να σας δέσει και μόνο θετικά αποτελέσματα να έχει... αλλά από την άλλη σε καταλαβαίνω... είναι αμήχανο φουλ! Όπως βλέπεις χρησιμοποιώ β πληθυντικό, γιατί προσωπικά ΑΡΝΟΥΜΑΙ 😂😂😂
    • Το Γυμνάσιο δεν έχει καμμία σχέση με το Δημοτικό αλήθεια!! Καλή επιτυχία!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εγώ το έχω ρίξει στη γυμναστική, συνεχίζω διατροφή αν κ ξέφυγα 3 μέρες αλλά οκ πάμε δυναμικά!! Τουλάχιστον δεν πήρα..
    • Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...