Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΙΚΑ!


Recommended Posts

Κοριτσια μου, θα ήθελα τα φώτα σας ως προς το εξής: με ειδοποίησαν απο το ΙΚΑ να πάω να πληρωθώ το επίδομα καισαρικής τομής, το οποίο μου είχαν πει ότι θα είναι 300€. Τελικά πληρώθηκα τα 200€ και το χαρτί αναγράφει ότι από την αίτηση που έκανα, μου αναγνωρίστηκαν τα έξοδα για κάποιες και όχι για όλες τις εξετάσεις κ ότι εαν επιθυμώ, μπορώ μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών να κάνω ένσταση.

Έχει τύχει σε καμία σας παρόμοιο περιστατικό? έχει νόημα να κάνω ένσταση ή δεν πρόκειται να μου δοθεί από το ΙΚΑ τίποτε παραπάνω? έχει τύχει να ακούσω για άλλες εξετάσεις, ότι μόνο με την ένσταση παίρνεις όλο το ποσό, γι'αυτό κ σας απευθύνω αυτό το ερώτημα. Υπόψιν ότι η διευθυντρια μου είπε ότι το επίδομα καισαρικής δίνεται ανάλογα με τη νοσηλεία, δλδ αν έχεις μείνει στο μαιευτήριο 4,5,6 μέρες κλπ, ωστόσο όταν το ξανασκέφτηκα, δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό με τις εξετάσεις που χρειάστηκαν για την καισαρική τομή :roll::|:roll:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω πηρα 311 ευρω απο το Ικα περισυ!! Εδω στην Χαλκίδα οι ενστάσεις δεν έχουν θέση. Ειναι καθορισμένο απο πριν πως η απαντηση θα ειναι αρνητικη!! Δεν ξέρω τι ισχυει στην περιοχή σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariamg, σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις, πόσες μέρες έμεινες στο μαιευτηριο σου. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ με το καλό να γεννήσεις, απ'ό,τι βλέπω στο τικεράκι σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντεμι μου να σου ζησει το μπεμπακι να ναι παντα γερο και καλοτυχο!!!!

Εγω εχω διαβασει οτι οσες εχουν κανει ενσταση σιγουρα εχουν παρει κ παραπανω χρηματα..καμια δεν πηρε αρνητικη απαντηση..για Αθηνα μιλαμε παντα ετσι!!!

Δεν εχεις να χασει ςκ τιποτα απλαθα περιμενεις λιγο παραπανω..

Εγω εκανα ενσταση γιατι για λαθος πληροφορηση της υπαλληλου του ικα οταν ειχα σπασει το ποσι μου αρνηθηκα να με πληρωσουν γενικα.τελικα μετα απο 3 χρονια πληρωθηκα το ενα δεκαπενθημερο απο τα δυο που ειχα κατσει απο τη δουλεια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katerina με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας! να έχεις έναν εύκολο τοκετό κ μ'έναν πόνο!

Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, μάλλον εγώ θα κάνω την ένσταση κ βλέπουμε... απλώς αναφέρθηκα στο mammy με ποστ, μήπως έχει τύχει ακριβώς το ίδιο σε κάποια κοπέλα κ λόγω του ότι μιλάμε για ΙΚΑ, για το οποίο έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές με ένσταση παίρνεις αυτά που πρέπει. φιλάκια! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ ‘Ευχαριστώ πολύ!! Και εσυ να χαιρεσαι το ζουζουνάκι σου!! Εμεινα 4 μερες στο μαιευτήριο και εκανα καισαρικη με επισκληρίδιο!! Μου είπαν πως αυτό είναι το παγιο επίδομα για την καισαρική, περα τα 991 ευρω του επιδόματος τοκετού!!Εκανα ένσταση με καυγά, μιας και δεν μ’αφηναν να κανω από το ικα Χαλκίδος και μου δηλωσαν πως δεν θα βγει τιποτα γιατι εδώ δεν δίνουν δρχ παραπάνω!!Μετα από 5 μήνες σχεδον περασα από επιτροπη που μου δήλωσαν πως δεν δικαιούμαι τιποτα άλλο!! Σ’αυτή την εγκυμοσυνη ενώ εχω παει χαρτια από επισκέψεις σε γιατρούς δημόσιου νοσοκομείου και ενώ είχα καταφέρει να γράψω καποιες εξετάσεις σε γιατρό του ικα και τις εκανα σε δημόσιο πάλι νοσοκομείο δεν μου δίνουν τιποτα!! Πχ από τα 75 ευρω απογευματινής επισκεψης στο Ελενα πηρα μια φορα τα 20,00 και αυτό επειδη δεν ειχε περασει μήνας από την στιγμή που κατέθεσα τα χαρτιά μου. Για ολες τις υπολοιπες απόδείξεις, ενώ τις κατεθεσα, μου τις επιστρέψανε και μου δηλωσαν προφορικα πως δεν με καλύπτει το ικα!! Επισης για εξέταση αυχαινικής, ντόμπλερ, β’ επιπέδου μου εδωσαν ψίχουλα!! Για το β’ επιπεδου, γραμμενο από ιατρο του ικα, με αποδειξη 180,00 μου έδωσαν μονο 8,28ευρω!!!!!! Τι να πω; Μου εχουν πει πως τα πραγματα στην Αθηνα είναι καλυτερα παντως!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

κοριτσάκι, τώρα είδα την απάντηση... καλλιο αργά, παρά ποτε :D

Σ'ευχαριστώ! Ξεχάστηκα λίγο με την ένσταση γιατί είχα διάφορες δουλειές, αλλά θα πάρω αύριο ένα τηλ.

φιλάκια! κ πάλι με το καλό να γεννήσεις, όλα να πάνε τέλεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...