Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 11! Τα πρώτα γεννητούρια!!!

Recommended Posts

Καλά Ελίς μου εμένα ο δικός μου χθες μου λεει "δεν λεμε στο γιατρο να γεννησουμε από τώρα? αφου το μωρο καλά θα έιναι"...Χαζέψαμε εντελώς!!!! :lol::lol::lol:

Σου παραχωρούμε την θέση...εμείς λέμε να αντέξουμε ακόμη λίγο!!!

Η Χρυσταλλένη τελικά σήμερα θα ήταν 38 εβδ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι,37η ηταν η Χρυσταλλενη!Και μια χαρα σε κιλα το μωρακι ;)

Για τις αγορες που λετε κ εμεις ολα τα διαλεξαμε μονοι μας κ τα πληρωσαν αλλοι ;);););)

Αλλα βρε Μαρακι μου ενα περιεργο πραγμα,αυτες οι πεθερες παντα ιδιες..κ μενα τρελο ενθουσιασμο δεν εδειξε αλλα επειδη εγω τα λεω εξω απο τα δοντια της το ειπα :shock: Λεω δε σου αρεσουν ε?Μου λεει μια χαρα ειναι κ της λεω,δε πειραζει,αφου αρεσουν σε μας!!!!

Ελισαβετ ου κι εγω ετσι,δυσφορω τοσο που κ οι 2 μερες τωρα μου φαινονται βουνο!

Αφηστε με τα τζαμπο,οταν ειχα παει να ψωνισω βγηκα με -200!Μη με ρωτησετε πως τα καταφερα,ακομη απορω...

Νικη οικολογικα εχουν η Βεχρω κ η Κραφτ σιγουρα.Πιστευω κι αλλες ομως.

Καλημερα φιλεναδεςςς σημερα ειμαι σπιτι να συνεχισω την γενικη...Χρισταλεννηηηη καλε μας την εσκασεςςς αλλη περιμενουμε να γεννησει αλλη γεννησε βρεεε..πωπωωωω να σου ζησει και καλη λοχειααα με το καλο και περιμενουμε τις λεπτομερειεςςς....κοριτσια εγω απο πραγματα δεν εχω αγορασει ακομα...οχι οτι δεν θελω αλλα ακομα ειμαι στο τι να παρω..οκ καλαθουνα εχω..καροτσι απο το πατερα μου δωρο,κουνια εχω...θερμαντηρα και αποστηρωτη εχω ..κατι ψιλα θελω δηλαδη και δεν βιαζομαι παντως να σας πω κατι??Στο γιο μου απο συγγενεις...σ...τα πηρα...οχι επειδη λετε για συγγενεις αμα δεν ειστε σιγουρες αφηστε το καλυτερα...εγω το επαθα και στο γαμο μου,.,,αφου να φανταστητε με ειχαν ρωτησει κιολας τι θελω...και τελικα για να μην πω καμια ασχημη λεξη..μου φερανε ωραιοτατα λουλουδια(και εχουμε ανθοπωλειο να φανταστητε)και μια καλαθουνα απο τα τζαμπο μπλε...και εγω ειχα ηδη παρει μια βασικα η πεθερα μου μια καλη με κοκοφοινικα στρωματακι...και οπως την πηρα την εβαλα στην αποθηκη και περισυ που μετακομισα και ηρθα εδω την αφησα διπλα απο τα σκουπιδια και την πηραν...ηταν ακομα στην συσκευασια της να φανταστητε...καλα που δεν στηριχτικαμε και ειχαμε κανει το κουμαντο μας...η γιαγια μου μου πηρε μια προικα και φυσικα ηδη ειχα παρει αυτα ηταν τα δωρα αααα ναι και μια κορνιζα μου πηραν πως σας φαινεται??Ας μην αναφερω τι πηρα στο γαμο και νευριασω πρωι πρωι....για αυτο σας λεω..επειδη εγω την πατησα γιατι οκ μεν ειχα αγορασει αλλα στεναχωρεθικα ρε γαμωτο με το γραψιμο....καλυτερα μην περιμενετε οποτε αμα σας φερουν να το ευχαριστηθιτε μετα..αυτα....σας αφηνω να παω να κανω καμια δουλεια η τεμπελαααα...φιλακια

Σας ρωταω για το χρωμα γιατι οταν ειχαμε βαψει το σπιτι,τα χρωματα ηταν της Χρωτεχ και εγραφαν πανω Eco αλλα μυριζαν. :roll:

Εμενα η πεθερα δεν εχει ακομα συγκινηθει να ρωτησει αν θελουμε κατι...Αλλα πιστευω θα δωσει λεφτα...Μονο που θα τα δωσει αφου γεννησω,που θα τα εχουμε ψωνισει ολα. :evil: Τι να πεις...

Για την κουνιαδα μου,ασχολιαστο...Ενω εχει ενα παιδακι πεντε χρονων και αλλο δεν σκοπευει να κανει,δεν εχει φιλοτιμηθει να μου δωσει ουτε ενα φορμακι...Και ουτε προκειται φυσικα να ζητησω τιποτα!

KALHMERA KORITSIA!!TI KANETE?XA8HKA TELEIWS ,EIXA METAKOMISH KAI FYSIKA OXI INTERNET..

AYRIO KLEINW KAI THN 31EBDOMADA KAI MPAINW STHN 32...EXW LIGO AGXOS.

KORITSIA EXW POLLA YGRA (SYGNWMH POU TO LEW) KAI ME EXOYN PIASEI KAI MYKHTES.AFHSTE MEGALH TALAIPWRIA...DE MPORW NA HSYXASW!

TO MWRAKI PRIN 2 EBDOMADES HTAN 1,5KILO, TWRA 8A PAME PALI TH PARASKEYH.EXW PERIERGIA NA DW TI EXW STH KOILITSA MOY,,,

ESEIS PWS AIS8ANESTE??EXETE AGXOS H MONO EGW????

SXETIKA ME TA BLASTOKYTTARA TI 8A KANETE?EMAS STO IASW MAS EIPAN ME TO F P A 1400e.

OSO GIA PRAGMATA H GIAGIA MOY MOY PHRE KOYNIA KAI SIFINIERA H GONEIS MOU MOY EIPAN GIA KARITSI ...H PE8ERA MOY ...TO POLY ENA SENTONI...SKEFTETE AFOY DE 8A AKOYSEI TO ONOMA THS...TI NA FEREI............XA!

XAIROMAI POY OLES WS TWRA EIMASTE KALA....

νομιζω πως η καθεμια μανα θελει να διαλεξει τα πραγματακια για το μωρο μονη της.κ εγω στην μικρη μου ετσι εκανα.τα μικροπραγματα τα πηραμε ολα εμεις αλλα κρεβατι,καροτσι,ριλαξ,αποστειρωτη κ αλλα τετοια μας τα πηραν οοι γονεις κ τα αδερφια.κ εννοειται πριν γεννησω ;);) ειτε πηγαιναμε μαζι,εγω διαλεγα κ αυτοι πληρωναν :D:D:D ή μου ελεγαν πιο θελω κ πηγαιναν κ το επερναν.οι ξενοι(φιλοι κ γνωστοι) φερνουν ρουχαλακια ή δινουν λεφτα.κ πιστεψτε με μαζευονται πολλα κ απο τα δυο.μεχρι 3χρονων δεν αγορασα ρουχα στην μικρη μου.ολα ηταν απο δωρα.μονο φανελακια,πυτζαμες κ καλτσες αγοραζα.ειχα κ την μανα μου που καθε φορα που πηγαινε αγορα ολο κ κατι επερνε :D:D .

νικη τετοια χρωματα εχουν ολες οι εταιρειες. κ μερικες βγαζουν ειδικα για φρεφικα δωματια.χωρις τοξικα κ αλλα τετοια.

καλημερα ελλη κ σοφη!!!!

Εγω παλι απο τη νυφη μου παραπονο δεν εχω.Βεβαια ειμαστε περισσοτερο φιλες παρα κουνιαδα-νυφη.Ο,τι ειχε απο τα μικρα που να φανταστειτε ακομη χρονο δεν εκλεισαν τα διδυμοανιψακια μου,μας τα εδωσε ολα.Πορτ μπεμπε,ρηλαξ,καθισματακια αυτοκινητου,φορμακια,τα παντα λεμε!Αφου εχω αρχισει να αισθανομαι ασχημα!

Νικη αν πας σε μαγαζί με χρώματα θα σου πουνε, σίγουρα δεν έχει η βιβεχρωμ. Αλλά πολλές άλλες εχουν.

Μααράκι όσον αφορά τον αντρα μου δεν θα σχολιασω... σε κάποια συζήτηση που είχαμε στο παρελθόν με το γιατρό είχε πει ότι μετα τα 1000γρ. έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να επιβιώσουν χωρίς κανένα πρόβλημα κινητικό ή πνευματικό. Ε! από τότε που ξεπεράσαμε το κιλό, το μόνο που λέει είναι: Θα μου τη βγάλεις την κόρη μου? Αφου τώρα μια χαρά θα είναι! Για να μην σου πω απο τότε που μπηκα στην 36η εβδ.!!! Βαρέθηκα να τον ακούω, κάθε φορά που με κοιτάει και ετοιμάζεται να το πει, γυαλίζει το μάτι μου :twisted:

Καλημέρα Μιχαέλα.

εμεις με οικολογικα της βεκρο βαψαμε.μια μερα μυρισε μονο.δοκιμασε τα κ θα με θυμηθεις.οσο για τα δωρα εγω δεν εμπιστευομαι το γουστο κανενος.γιατι οι μισοι συγγενεις προκειμενου να παρουν οικονομικα,διαλεγουν τελευταιας ποιοτητας.μια απο αυτες ειχε παει δωρο σε νεογεννητο φορμακι απο σουπερ μαρκετ.φανταστειτε!οποτε οτι εχει ευχαριστηση ο καθενας σε χρημα.εμας μας βοηθησαν τα πεθερικα μου ηδη με λεφτα.κ οι δικοι μου θα παρουν τις κουνιες.οποτε κομπλε

Καλά εμένα μάλιστα μου έιπε "δεν είχε άλλο χρώμα καρότσι?" "το κρεβατάκι είναι λίγο μικρό?" Αφού όλα σχεδόν στο ίδιο μέγεθος βγαίνουν :shock::lol: Δεν περιμένω να μου δώσει τα λεφτα, ούτε έχω απαίτηση..Αν θελει όμως, ευχαρίστως! Ηθελε να δει τα ρούχα που πήρα στο μωρο για δει μηπως πήρα λίγα να πάει να μου πάρει, λεει!! Δεν της τα έδειξα όμως...θα έπρεπε να τα βγάλω όλα έξω..και την είπα ότι δεν χρειαζόμαστε άλλα.Αστε που ο αντρας μου είναι κάθετος σε αυτο το θέμα και επειδη δεν τα παει καλά μαζί της μου είπε να της το ξεκαθαρίσω ότι δεν θελουμε να πάρει τίποτα!! :?

Ευάκι μην κουράζεσαι τόσο βρε κορίτσι μου..Ενα πράγμα κάθε φορά!

Σοφάκι μου είσαι πολύ τυχερή...Κι εγώ είμαι κολλητη με την νυφη μου..εξαλλου είμασταν από το σχολείο μαζί κολλητές και μετά γνωρισε τον αδερφό μου..Ειναι μόλις 26 χρονων και έχει 3 κοριτσάκια..ειναι ολα σε ροζ οποτε δεν είχε κάτι να μου δώσει!! Κατι κουβερτούλες σε ουδετερο χρωμα για το χειμώνα θα μου δώσει!

Χαρά μου χαίρομαι που είσαι καλά!! Ολες τα ίδια αισθανόμαστε, μην ανησυχεις.Να ερχεσαι να τα λέμε!

Ελίς :lol::lol::lol: νομίζουν ότι θα βγάλουμε παιχνιδάκι!!!

Εμένα όταν πάμε στο γιατρό ρωτάει τα πάντα!! :lol:

Μας είπε και τιμή για φυσιολογικό τοκετό γύρω στις 2000 ευρώ..

Γεια σου Χαρα,τι κανεις;Μεγαλωσε το μπεμπακι σου! :D Μην σε πιανει αγχος απο τωρα!Ολα καλα θα πανε!

Εμενα κοριτσια μου την εχει δωσει πολυ με την κουνιαδα μου...Θα σας τα πω τωρα να ξεθυμανω! :evil:

Τοσα χρονια δεν ηθελε 2ο παιδι,το ελεγε.και μολις εμαθε πως ειμαι εγκυος με πηρε τηλ.να μου πει πως θα βαλει μπροστα για 2ο παιδι και πως μπορει να ειμαστε μαζι εγκυες. :lol: Πιστευω πως το ειπε για να μην μου δωσει τιποτα...Τελοσπαντων,της περασε μετα και τωρα λεει πως δεν θελει ΑΚΟΜΑ να κανει 2ο παιδι (ειναι 37 χρονων...).Αλλα καμια νυξη να μου δωσει πραγματα.Μια μερα μονο που ημουν στης πεθερας μου,που εχει σε ενα δωματιο τα βρεφικα πραγματα του παιδιου μου ειπε "αν θελεις κατι,μεσα ειναι πηγαινε και παρε".Και τι ειμαι ζητιανα; :evil: Αν ηθελε θα ερχοταν και θα μου τα εφερνε...Της το φυλαω ομως γιατι σιγουρα θα με ρωτησει που βρηκα τοσα πραγματα και θα της το κοπανησω,πως μου τα εδωσε η κουμπαρα μου.Μεχρι τα βρεφικα παιχνιδακι του μαζευε την αλλη φορα το βαφτιστιρακι μου να μου δωσει,το γλυκο μου. :D Και ελεγε αυτα ειναι για την μπεμπα της νονας! :D

Θα το κοιταξω για τα χρωματα κοριτσια,ευχαριστω!

Κι εμεις γενικα απο δωρα καλα πηγαμε.Καροτσι η κουνιαδα μου,τη μια κουνια με προικα οι γονεις μου κ την αλλη τα πεθερικα.Αλλα τα διαλεξα ολα μονη μου(ε,κ με τη τη βοηθεια της μαμας ;) ) κ μου δωσανε τα χρηματα.Τα πολυ ψιλα εμειναν σε μας..παλι καλα!!!

Νικη μου δυστυχως μερικοι ανθρωποι ετσι ειναι,μη συγχυζεσαι.Εχεις την κουμπαρα σου :D:D

Νίκη μου μην ασχολείσαι με την κακία θα μείνει!

Μαράκι 2000? Τελικά έχουν δίκιο για την Θεσσαλονίκη που λένε φτωχομάνα :lol::lol::lol: Εδώ οι τιμές έιναι.... καμία σχέση. 1000 για φτ και 1200 για καισσαρική

Και για το μονόκλινο θα δώσω γύρω στα 2000. σύνολο το πολύ - πολύ 3500!!!!!!!

Σοφια μου την δινει η συμπεριφορα,δεν ειναι για τα πραγματα...Η αδελφη μου εκανε σαν τρελη οταν εμαθε πως ειμαι εγκυος και εκεινη με πηρε τηλ.σαν ξενη να μου ευχηθει.Ασε που πριν μαθουμε τι ειναι το μωρο ειχε λυσσαξει να λεει οτι θελει να κανω κοριτσι.Επειδη δεν εχουν καθολου κοριτσια στο σοϊ.Και μου την εδινε στα νευρα! :evil: Ε,τελικα μολις εμαθε πως θα κανω κοριτσακι,εσκασε απο την ζηλεια της!Μαλλον μεσα της ηλπιζε πως θα κανω αγορι :lol: Τι να πεις...

κοριτσάρες καλημέρα και ενα μεγάλο μπράβο στη Χρυσταλλενη για το μωράκι που έφερε στον κόσμο.

Να είναι υγιέστατο και τυχερό στη ζωή του....

Οσον αφορά τα ψώνια έχω αρχίσει κ αγχώνομαι....τρέχω με πολλά κ δεν έχω προλάβει .......όχι ότι δεν εχω χρόνο αλλα ειμαι αγχώδης άνθρωπος κ τα θέλω όλα νωρίτερα........επίσης για δωρα μου λένε κ μένα διάφορα αλλα δεν μπορώ να περιμένω η αλήθεια είναι πότε θα το πάρουν αλλα ούτε κ να πω ότι θέλω αυτο......(ντρέπομαι)....οπότε θα τα πάρω όλα μόνη μου και μετα βλέπουμε ......το πολύ πολύ να τρεχω να αλλάζω............

σε κλινικη φανταζομαι αυτες οι τιμες ε;

εμενα ο γιατρος μου ειναι αυτος της εξωσωματικης.του δινω καθε φορα που παω να με δει οποτε τωρα στο τελος δε ξερω τι θα του δωσουμε.το σκεφτομαστε ακομα.εχει παρει αρκετα τοσο καιρο.δε μας εχει πει βεβαια κ τιποτα ο ανθρωπος αλλα ουτε κ εμεις τον ρωτησαμε.θα τον ρωτησουμε μονο ποσα θελει ο αναισθησιολογος.κ μετα τη γεννα θα δωσουμε κ στο γιατρο.αλλα δε το κοβουμε κ πολλα

Νίκη μου μην συγχύζεσαι...απλά μην την δίνεις σημασία!!

Ελίς μου δεν κατάλαβες καλά...2000 ευρώ σε δικλινο μαζί με γιατρό μαζί με όλα!! Για καισαρική 2700 με 3000 σε δικλινο..Και σχετικά από αυτά που ακούω στην Κύπρο είναι πολύ καλά...

Νικόλ μου καλημέρα...μην αγχώνεσαι..βάλε πρόγραμμα, οργανώσο και ξεκίνα σιγά σιγά...

Καλημεραααα κοριτσακια!!!Τι κανετε??

Κρυσταλλενη μου να σας ζησει το αντρακι σας να ναι παντα γερος κ καλοτυχος!!!!!!Καλη λοχεια να χεις γλυκεια μου!!!!!

Περιμενουμε νεακια σου με τα του τοκετου!!!!!!

Μαρακι μου μια χαρα το μπεμπε μεγαλωσε πολυ!!!!!!!!Εμεις ειμαστε μαζι..λες να γεννησουμε παρεα???

Εγω του χω πει..οταν αποφασισεις να βγεις να χω κανει γενικο σερβις...φρυδια,ποδια,χερια,αποτριχωση,μαλλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Νικακι μην δινεις σημασια κ χαλας την ζαχαρενια σου που λενε..εσεις να στε καλα και το μωρο σας!!!!

Νικολ εγω να δεις πως εχω αγχωθει με τα ψωνια...

Σοφακι αν δεις πως δεν αντεχεις μεχρι την Παρασκευη να τον παρεις τηλ τον γιατρο σου...

Φιλακια κοριτσακια θα ξαναμπω μετα...

Eμας μας ειπε η γιατρος οτι ειναι 2300 για φυσιολογικο τοκετο και 2500 η καισαρικη σε 3κλινο,ολα κομπλε.Η αμοιβη της,το δωματιο,ο αναισθησιολογος,ο παιδιατρος,τα φαρμακα.Και οτι αν δεν εχει αλλες κοπελες,θα προσπαθησει να με βαλει μονη μου στο δωματιο. ;)Πολυ καλα μου φαινονται!

Στην κλινική που πάω μονο δίκλινα και μονοκλινα έχει. Θα διαλεξω δίκλινο ομως γιατί για να σε βάλουν με άλλη κοπέλα πρεπει να είναι γεμάτη η κλινική. 3 φορές που έμεινα μέσα πάντως σε δίκλινο, μόνη ήμουν.

Ο παιδίατρος είναι μόνο έξτρα και είναι γύρω στα 200 νομίζω...εν είμαι και σίγουρη βέβαια..

Κατερινα μου τι κάνεις? Μεγαλώνετε κι εσείς ε? Εμείς δεν έχουμε μεγάλη διαφορά...Εμένα με βλέπω να γεννάω πιο νωρίς οποτε εσύ πάρε τον χρόνο σου :lol::lol:

Η τιμη αυτη που ανεφερα ειναι λογω οικονομικης κρισης,προσφορα της κλινικης.Παντου το κανουν πια αυτο,εχουν ριξει τις τιμες.Στην Αθηνα οχι;Πριν 2 χρονια μια γνωστη μου ειχε δωσει 5000 στην ιδια κλινικη!Τυχερη ειμαι! :lol:

Εμεις στο νοσοκομειο τιποτα δε θα πληρωσουμε.Η καισαρικη δε χρεωνεται γιατι θεωρειται χειρουργειο,ο γιατρος μου δεν παιρνει καθολου φακελακι αλλα ολο κ κατι θα του δωσουμε κ 150 στον αναισθησιολογο επειδη ειναι με επισκληριδιο.Αλλιως σας μιλαω σοβαρα,τιποτα δε θα του εδινα.. Να φανταστειτε ο γιατρος μου οποτε εφημερευει με φερνει για υπερηχο για να μη χρειαζεται να πληρωνω στο νοσκοκομειο.Ειναι παααρα πολυ καλος ανθρωπος.Κ οσες φορες εχω επιχειρησει κατι να του δωσω δε θελει με τιποτα.τωρα η μαια μου που ειναι μεσα στο νοσοκομειο κ ξερει μου ειπε να του δωσω 500 ευρω.Εμενα για 2 μου φαινονται λιγα αλλα μου ειπε οτι κι αυτα δυσκολα θα τα παρει οποτε..Παντως ο φτ χρεωνεται κανονικα κ σε δημοσιο νοσοκομειο,ακομη κ σε τι δωματιο θα σε βαλουν.Περιεργο μου φανηκε...Να κι ενα καλο της καισαρικης.........

Κατερινακι κ ο γιατρος ετσι μου ειπε,αν δεν αντεχω να τον παρω τηλ κ να παμε νωριτερα αλλα μια ερα εμεινε.Αυριο μπαινω για εξετασεις,νοστρεςς κτλ οπτε σημερα θα την βγαλω στον καναπε κ βλεπουμε..

Νικη μου σε καταλαβαινω κ ειμαι σιγουρη οτι αυτο της φταιει...ηλπιζε αγορι οτι θα κανεις!!Αλλα της την εφερες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε κοριτσια,μιλατε παντα για ιδιωτικες κλινικες ε???Ερωτηση χαζης ξανθιας ξερω,αλλα 5000 ευρω?Δεν ειναι παααρα πολλα?Μα τι κανουν επιτελους?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...