Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 11! Τα πρώτα γεννητούρια!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ήρθααα... πάλι δεν μπόρεσα να φάω πολύ....απο τη μία είναι καλό και απο την άλλη βλέπω το φαγητό που δεν μπορώ να φάω και στεναχωριέμαι!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι δίκιο έχεις... ας φλαμε τώρα που μπορούμε... μετά αν θηλάζουμε κιόλας θα έχουμε αρκετούς περιορισμούς...

Τι να σου κάνει η φράουλα αμα θές να φάς παγωτό??? :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό μεσημέρι Μαχη μου και καλή ξεκούραση!!

Γιελιζ μου εγώ έφαγα όλα μου τα μακαρόνια σήμερα αλλά πάλι πεινάω :shock::o Και αυτη την στιγμή προτιμώ μια βόλτα...να πάρω και παγωτο :oops::lol: Αλλά ποιος θα με πάει???? :lol::lol:

Καλό μεσημέρι Μάχη μου και καλή ξεκούραση!!

Μαράκι εσύ ακόμα δεν είσαι σε φάση που δεν μπορείς να φάς... αργότερα θα το πάθεις και αυτό... γιαυτό να τρώς όλο σου το φαγητό τώρα γιατί μετά δεν... :lol::lol::lol: Όσο για τη βόλτα καλή ιδέα... αλλά δεν μπορείς και μόνη... περίμενε να έρθει ο καλός σου να σε βγάλει...

Εδώ τώρα ο καιρός είναι ότι πρέπει για ύπνο... σκοτείνιασε και άρχισε να φυσάει... το πάει για βροχή...

Μαχη καλο μεσημερι!

Γιελιζ καλη χωνεψη!

Συμπεθερα κατσε στα αυγα σου! :lol: Πες του αντρα σου να σου φερει παγωτακι. ;)

Πωπω,βαριεμαιιιιιι!Ο αντρας μου κοιμαται με τετια ταλαιπωρια και δεν προβλεπεται να ξυπναει πριν τις 8. :? Πληττω.....Και ειναι χαλια ο καιρος να εβγαινα μια βολτουλα.Θα βρεξει.Γιελιζ και εκει βροχη;

Με πηρε μια φιλη μου τηλ κ μιλουσαμε πανω απο μια ωρα :shock: Εκτος απο το αυτι με πονεσε κ το κεφαλι!!Λοιπον αποφασιστηκε,το απογευματακι ολες παγωτο!!!Σας αφηνω παω να ξαπλωσω.ο καλος μου εφυγε Αθηνα κ το απογευμα θα ερθουν οι γονεις μου να με παρουν να μεινω εκει οποτε μαλλον αυριο αργα θα τα ξαναπουμε.Εκτος αν προλαβω κ ξαναμπω το απογευμα!!Μα να μην εχουν κι αυτοι ιντερνετ...

Σας φιλω αγαπημενες μου!!! ;););)

Θα παώ αύριο βόλτα...στο γιατρό...Στη διαδρομή θα σταματησω για ψώνια...σε περίπτερο καλέ να εφοδιαστώ με τα "καλά" παγωτά :lol::lol::lol::lol:

Γιελιζ μην το λες...το έχω πάθει ήδη...Δυσκολεύομαι να τρωω αλλά περισσότερο το βράδυ!! Με πιάνουν έντονες καούρες!! Χθες είχα τον άντρα μου να με επιβλέπει για να φάω 2 γεμιστά με το ζόρι...Μου έλεγε ότι μπορεί να μην θες εσύ να φας αλλά θέλει το μωρό!!! :shock::lol:

Φιλάκια Σοφάκι μου!!!

Ευχαριστώ Νίκη μου!!

Ναι και εδώ το πάει μάλλον για βροχή... θα δούμε... αν και συνήθως όταν έχει και αέρα δεν καταφέρνει να βρέξει... πάντως σκοτείνιασε πολύ...δρόσισε κιόλας...

Συμπεθέρα καλή ξεκούραση...τα λέμε όποτε καταφέρεις να μπείς!! Φιλιάα!!!

Πώ πώ Μαράκι μου αυτοί οι άντρες μας δεν παλεύονται με τίποτα... εμένα ο δικός μου μου βγάζει πρόγραμμα πότε θα τρώω το κάθε γεύμα... δεν με αφήνει να τρώω μετά τις 8 το βράδυ γιατί έκανα κανα 2 φορές παλλινδρόμηση μέσα στον ύπνο μου και φοβάται μην πνιγώ :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: Γιελιζ εμένα τώρα μου απαγόρευσε να τρωω αγγούρια επειδή είπαν στην τηλεόραση ότι εχουν ένα μικρόβιο!! :lol:

Κορίτσια σε ένα κυπριακό κανάλι έχει μια εκπομπή με ζευγάρια που είχαν πρόβλημα γονιμοποιησης και είδαν όνειρο την Αγ. Ειρήνη και τελικά οι κοπέλες έμειναν έγκυες...Και τώρα λένε για την Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντω...Ειναι πολύ συγκινητικό!

Μαράκι και ο δικός μου μόλις το είδε σήμερα αυτο με τα αγγούρια πέταξε 2 που είχαμε στο ψυγείο!! :lol::lol::lol::lol:

Πολύ συγκινητικό πρέπει να είναι όντως αυτό που λές... θαύματα γίνονται εγώ το πιστεύω...

Μιας και δεν ειχα παγωτο αυτοσχεδιασα με τις φραουλες! :lol: Ειχα κατι μπισκοτα digestive στο ντουλαπι.Τα ετριψα με τα χερια μεσα σε 2 μπωλακια.Εφτιαξα και μια κρεμα γιωτη βανιλια και την εβαλα απο πανω.Και στο τελος εκοψα απο πανω τις φραουλες.Τωρα περιμενω να κρυωσει η κρεμουλα για να το βαλω στο ψυγειο να παγωσει.Ευχομαι να βγει νοστιμο! ;)

Καλή ξεκούραση Γιελιζ!!

Συμπεθέρα είσαι χρυσοχέρα!! Πολύ καλή η ιδέα σου!!!

Πολύ συγκινητική η εκπομπή...απορροφήθηκα!

Εγώ έφαγα λίγο πεπόνι και ξεγέλασα την λιγούρα μου...βαριέμαι πολύ σήμερα.

Σας αφήνω κορίτσια μου...Θα τα πούμε αύριο!!!

Φιλάκια πολλά!!

Πώς είσαστε τσουπρίτσες μου????? Μανουλίτσες & κοιλίτσες όλοι καλάάάά?????? Τι κάνετε???? Εύχομαι να περάσατε όλες καλά & να είχατε ένα πολύ όμορφο ΣΚ!!!!!!! :D:D:D:D:D

Εμείς είμαστε μία χαρούλα!!!!!!!!!! Κι έχουμε νεάκια από το μπεμπάκο μας!!!!!!!!! :D:D:D:D

Το Doppler μας έβγαλε 1.600gr, κατά περίπου 10 μέρες μεγαλύτερους & μας έδειξε πεντακάθαρα προφιλάκι, πατουσίνια, χεράκια, καρδούλα, όλα μας τα οργανάκια, μπαλάκια….. και μαλλάκια!!!!!!!! Μεγαλώνουμε!!!!!!!!! Παρόλο που ο μπέμπαρος βγαίνει μεγαλύτερος, εξακολουθούμε να έχουμε ΠΗΤ 14/8!!!!!

[smilie=blob6.gif]

Η γιατρός στον υπέροχο ήταν πολύ αναλυτική κι άφησε και τον μπαμπάκα μας να μπει κάποια στιγμή….. να μας καμαρώσει!!!!! Πρέπει να κράτησε κανένα 20λεπτο!!!!!! Επιπλέον……. τα αμνιακά υγρά είναι φυσιολογικότατα, το υγράκι στον εγκέφαλο είναι επίσης φυσιολογικότατο & καθόλου ανησυχητικό, ο πλακούντας μας είναι οπίσθιος & ψηλά και το κεφαλάκι του μπέμπη μας είναι στη θέση που θέλουμε….. κάτω!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Εντός της εβδομάδος λογικά θα δούμε και τη γιατρό μας, που δεν είδαμε σήμερις!!!!! Το μόνο σπαστικό της υπόθεσης είναι αυτή η νοοτροπία-“λογική” στο ΕΛΕΝΑΣ, που αφορά στο Μικροβιολογικό….. υποτίθεται πως οι αιμοληψίες γίνονται 8-10 το πρωί…. αμ δε…. αν δεν πάει 8.30-9 παρά & αν δεν πάει κάποιος να διαμαρτυρηθεί….. ουδείς θυμάται να έρθει…. και περιμένουμε εκεί, για να πιάσουμε σειρά υποτίθεται, από τις 8 παράάάά!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Είμαι πολύύύύύύ χαρούμενη!!!!!!!!!!! Παναγίτσα μου Σε Ευχαριστώ για το όνειρο που ζω!!!!!!!!!

[smilie=wav.gif]

Νίκη μου, Γιελιζάκι, Μαράκι, Σοφάκι, Μάχη μου, Χρύσα μου, Ευγενία μου, Αννούλα, Τιτινάκι, Ελισάβετ μου, Sisaki,Kiska μου, Κατερινάκι & σε όποια άλλη φουσκοκοιλίτσα ξέχασα…. φιλάκια πολλά-πολλά!!!!!!!

Χρυσανθάκι μου ιδιαίτερα φιλάκια!!!!!!!!!

Γιώργη….. φιλάκια στα πατουσάκια!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Τι κάνετε?

Πιπίτσα μου τέλεια τα νέα σας! Μεγάλωσε πολύ το νινάκι σου! Μπράβο!!

Εγώ κοιμήθηκα, σηκώθηκα έφαγα :D:D ... ήρθε το παιδί για το κλιματιστικό (καθαρισμό - συντήρηση) και τώρα κάθομαι και βαριέμαι... :lol::lol: τελικά δεν έβρεξε...

Που είστε όλες?

καλησπερα κοριτσιααααααααα...πριν λιγο γυρισαμε απο το γιατρο.η μπεμπα μας ειναι μια χαρα κ εφτασε τα 900γρ.σημερα πηραμε κ για πρωτη φορα την μικρη μαζι μας αλλα το ακημενο δεν καταλαβαινε κ πολλα απο την οθονη.με εβαλε να κανω γενικη αιματος κ ουρων κ την περιβοητη καμπυλη :?:?:? ευτυχως ειναι της μιας ωρας οποτε θα ξεμπερδεψω γρηγορα.απο το λιγο που ειδαμε το μουτρακι της ο γιατρος λεει οτι μοιαζει στο μπαμπα μας(αν κ μεταξυ μας εγω δεν καταλαβα τιποτα).το πρηξιμο στα ποδια υποχωρησε κ μου ειπε οτι μπορει να ειναι κ απο την ζεστη που ειχε τις προυγουμενες μερες γιατι αυξανεται η κυκλοφορια του αιματος.θα δειξει!αφου θα κανω κ εξετασεις θα δουμε.μου εδωσε κ καποιες ασκεησεις για την μεση κυριως αλλα κ τα ποδια γιατι ο πονος δεν υποφερεται.μου ειπε πως θα βοηθησουν,10 λεπτα την ημερα κ θα δω οφελος.αντε να δουμε τι θα γινει κ με αυτο.

μαθαμε κ καποια ευχαριστε προς το παρον νεα για την φιλη μου.κ αυτη κ το μωρο ειναι καλα,το παρακολουθουν συνεχεια με υπερηχους κ της χορηγουν ορο με τα φαρμακα φυσικα κ για να γινεται αναπληρωση.ευτυχως δεν εχει χαθει πολυ αμνιακο υγρο κ μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα.πρεπει να μεινει ετσι τουλαχιστον 3 βδομαδες,αρκει να μην εχει συσπασεις που θα προκαλεσουν τοκετο.μετα μπορουν να πουν οτι ειναι ασφαλες κ μπορουν να της το παρουν.σημερα ρωτησα κ το γιατρο μου αν ειναι βιωσιμο ενα μωρο στην εβδομαδα που ειμαστε κ μου ειπε οτι απο την στιγμη που μπει απευθειας στην μοναδα επιζει απλα αργοτερα θα εχει καποια προβληματα οπως τα αναπνευστικα.μακαρι ο θεος να βαλει το χερι του κ να κρατηθει αυτες τις τρεις εβδομαδες.

παω να διαβασω τα μεσημεριανα νεα σας.

Μιχαέλα μου πολύ χάρηκα για τη φίλη σου!!!! Σε είχα στο μυαλό μου!!! Αν δεν χάνει πολλά υγρά είναι καλό!!! Και για τις συσπάσεις θα της δίνουν φάρμακα οπότε δεν νομίζω να έχει... το μόνο που μένει τώρα είναι να περάσουν οι εβδομάδες!!Μακάρι να πάνε όλα καλά για την κοπέλα!!! Ο Θεός να είναι μαζί τους!!!

Και τα δικά σας νέα είναι πολύ καλά!! Μεγάλωσε και άλλο η μπουμπού!!! Μπράβο!! θα κάνεις και την καμπύλη να τελειώνεις!!! Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!

κ εγω αυτο σκεφτομαι βρε γιεληζ....αφου ειναι μεσα στους γιατρους ολα μπορουν να αντιμετωπιστουν.ευτυχως προλαβανε τα χειροτερα.

το κοριτσακι μας οσο μεγαλωνει ζωηρευει... αλλα τωρα που μπορει γιατι σε λιγο καιρο δεν θα εχει κ πολυ χωρο να κουνιεται.

παω να φτιαξω ενα τρενακι με τουβλακια κ επανερχομαι....ελπιζω να βρω καμια.

μιχαελλα μου πολυ χαρηκα για τη φιλη σου.μπραβο.πηγαν ολα καλα κ θα συνεχισουν να πηγαινουν.ευχομαι τα καλυτερα

κ εμενα ετσι μου χε πει ο γιατρος μου οτι απο την 26η βδομαδα κ μετα τα μωρακια επιβιωνουν αν υπαρχει μοναδα νεογνων.ολα καλα

Και βέβαια μπορούν να αντιμετωπιστούν, οφείλουμε να σκεφτόμαστε θετικά και όλα θα πάνε μια χαρά!!

Όντως σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να κουνιέται... όταν μεγελώσει και άλλο δεν θα έχει χώρο για πολλά πολλά!! :lol::lol::lol:

Φτιάχνεις και τρένααα????? :lol::lol::lol::lol:

Εγώ θα είμαι για λίγο εδώ ακόμα... ο άντρας μου είναι στον κήπο με τον κουνιάδο μου και με φωνάζουν να πάω και εγώ!! Εγώ ψιλοβαριέμαι...

Γειά σου Αννούλα!!! Τι έγινε, έκανες κρέπες????

πηγα κ πηρα αυτοκολλητα για τους τοιχους του δωματιου των κοριτσιων κ μολις γυρισαμε.αργησα κ να ξυπνησω.τωρα κανει ο αντρας μου το χυλο για τις κρεπες κ τωρα θα σηκωθω για να τις ψησουμε.αλλα ειχα στο νου μου τα νεα της μιχαελλας κ μπηκα να δω.βαριεμαι ρε συ γιελιζ.αφορητα.δε κανω τιποτα ολη μερα κ εχω βαρεσει μπιελλες

Καλησπερα και απο μενα!Εκανα το μπανακι μου και ηρθα να δω τι κανετε!Βαρεθηκα σημερα,επιασα λιγο το σιδερο το απογευμα για να περασει η ωρα αλλα δεν αντεξα να κανω και πολλα.Δεν μπορω να στεκομαι!

Πιπιτσα και Μιχαελα πολυ ωραια τα νεα σας απο τα μπεμπακια!

Χαρηκα πολυ για την φιλη σου Μιχαελα!Μακαρι να πανε ολα καλα!Ο Θεος να το φυλαει το ψυχουλακι!

Γιελιζ ουτε εδω εβρεξε τελικα!

Αννα τι γλυκακι εφτιαξες;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...