Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ασχετο αλλα το σκεφτομαι μερες τωρα.

σωσω εσυ που εισαι εδω στα μεσα και στα εξω.. Για πες μου... Ειναι μια κοπελα η ζαχαρενια. Ειχε διδυμακια. Προσπαθουσε καιρο. Εχει χαθει τελευταια. Ξερεις τι εχει γινει?

Ειναι πολυ ενεργο μελος.

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

υπαρχουν 2 ζαχαρενιες..αυτη με την τρελη αισθηση του χιουμορ...που εκανε εξωσωματικη και εχει διδυμα..η αλλη ειναι καινουργια..

νανα ποσο θα σου βγει με τα μεταφορικα;;

Δημοσίευση

γειααααα

ειμαι κομματιααααα, νυσταζωωωωωω

μου εκοψε τα χερια σημερα, ολο αγκαλια ηθελε γκρρρρρ

ντομ κουμπαρουλα να σου ζησει ο μπεμπακος σου, να εισαι παντα καλα να χαιρεσαι τα παιδακια σου...

καλυψω εισαι καλυτερα;

παω για τσιγαρο και ερχομαι...

Δημοσίευση

Hellooo

Μπήκα να δω για τη Ντομ..

Μπράβο που πήγαν ολα καλα..

Κυριακη μου να σου ζησει..καλοτυχο να να ειναι το αντρακι σου και πάντα γερο και δυνατο..

Επιτελους καταφεραμε και ειδωθηκαμε με τη Φροσω παιδια!

Ήρθε σήμερα με τα μοντελα της..

αλλα ταλαιπωρηθηκε..πολλη βροχη και κινηση..ο κωλοκαιρος..

Τα βγαλαμε λίγο έξω αλλα εκανε κρυο και ξαναμπήκαμε...

Την αλλη φορα...

Καλυψουλα..μου το ειπε η Φροσω..περαστικα σου κοριτσακι..πού θα πάει..θα τα καταφερουμε..

Κλεινουν τα ματια μου..

καληνυχταα

Δημοσίευση

Οι παραγγελιες εχουνε σταματησει συμπεθερα λογω περιοδου...... :lol::lol::lol:

Σωσω ναι αυτη λεω! Τη ζαχαρενια που εχει τρελο χιουμορ! Ολα καλα? Γεννησε?

Εγω τρωω δημητριακα με γαλα και εκοψα και λιγο πεπονι μεσα. Οτι να ναι... χαχα

Ελα βρε Ισμηνη! Ειχατε συναντηση!!!! Τελεια!!!!!!!!!! Μπραβο! Παντα τετοια!

Η Νανα θα ειναι τωρα με τον αντρουλη ρομαντικα ροματικα και θα βλεπουνε τα αστερια! χιχιχι! Ερχεται η κορη! Τη βλεπω!

Πολυ ρομαντίλα λέμε!

Ολο πειναω αυτες τις μερες!

Τις τελευταιες 27658687848547648564! χααχαχχα

Δημοσίευση

δεν πειραζει γεωργια, οταν μπορεσεις...

μπραβο μαρακι που εισαι καλυτερα...

ισμηνη ηθελα και εγω πολυ να ερθω γμτ, περα οτι ειμαστε ακομη με μπουκωμα, δεν ειχα με τι να ερθω...αλλα βρε κοριτσια να κανονισουμε να βρεθουμε.....

τοστ; γεωργια λες; η ειναι αργα;

πηγαινε στον αποροφητηρα...σε δυσκολες στιγμες βολευει...

Δημοσίευση

εγραφα αλλα πανε ολα :shock::(

Ντομ να σας ζησει !!!!!!!!!!!!!!!

γερος κ δυνατος ο μπεμπουλης σας !!!

βρε κοριτσια ,η βαγκ τι κανει? κ η φωτεινη χαθηκε

ενταξη κανατε τσιγαρο κοριτσια?μεσα τωρα...αλλα ειναι αργα κ μαλλον θα εχετε αραξη

Δημοσίευση

οντως,..η βαγκ..θα την παρω τηλ αυριο...

καλα η φωτεινη δικαιολογημενα..να δουμε και η ντομ ποσο καιρο θα κανει να μας γραψει..

παιδιακια την πεφτω και γ.ω.

καλο βραδυ και καλο ξημερωμα..

ντομ σε σκεφτομαστε

Δημοσίευση

καλημερααα.πολυ τρεξιμο κοριτσια.ο μικρος ειναι πολυ γκρινιαρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οταν ειναι ξυπνιος ολο γκρινιαζει!!!!τι θα κανω!!!δεν ξερω τι θελει,μερικες φορες μαζι με τον μικρο κλαιει κ ο μεγαλος.ξυπναμε απο τις 6,3 με 7 το πρωι(και οι δυο).ευτυχως που ο μεγαλος κοιμαται το μεσημερι.εχθες γκριναιζαν ολη μερα!!!ευτυχως το βραδυ κοιμουνται καλα.ο μικρος ξυπναει ανα 3 ωρο για να φαει.βλεπω με ψαχνετε ε?αχ κοριτσια θελω να μπενω αλλα δεν μπορω.τωρα ο μεγαλος γκρινιαζει γιατι εφυγε ο μπαμπας του στη δουλεια.αα να σας πω.εχθες γιναμε 40 ημερων.36 ημερων πηγαμε στην παιδιατρο ειμαστε 4600 και 55 εκατ.σε 20 μερες εβαλε 1200.ειναι αφρατουλης.σας αφηνω γιατι συνεχιζει το κλαμα κ θα ξυπνησει τον μικρο κ θα εχουμε παλι χορωδια.φιλια οποτε μπορεσω θα ξαναμπω.

Δημοσίευση

Καλημερα!

Ενταξει φωτεινη μας επεισες!

Παιδι σε κανα 20αρι χρόνια και αν! χαχαχα

Υπομονη! Θα περασει!Καλα λεει η Φωτεινη τα πρωτα 40 εεεε οι πρωτοι τρεις μηνες ειναι πακετο.

Εγω θα κανω δουλειες και μετα καμια βολτα για να μη βαρεσω και γω επιληψια εις διπλουν! χαχαχα

Ο λαιμος συνεχιζει να ποναει αλλα δεν πρεπει να ειναι ιωση... Δε μπορω να προσδιορισω....

Ολοι οι αλλοι ειναι καλα. Οποτε δε μας τριγυρναει κατι. Ειχα βγαλει και κατι σπιθουρακια στον ουρανισκο την προηγουμενη εβδομαδα. Και με γαργαλαγαν. Σαν αλλεργικο.

Καταραμενη σκονη!

Δημοσίευση

Μαρακι καλημερα...

Σωσω σημερα μαθημα δεν...κομμωτηριο το μεσημερι και μετα νυχια.. :D:D:D

ψαρια θα ψησω..σουπερ πηγα και φορτωσα χθες....

ενα σερβιτσιο φαγητου πηρα δωρο για βαφτιση...

πηρα κατι φανελακια του μικρου μινερβα , σαγιοναρες σιλικονης γα μενα για σπιτι ,ενα μαγιο στον αντρα μου (οχι οτι θα ξεκινησει μπανια αλλα μετα δε ν θα βρω νουμερο και ηταν το τελειο χρωμα) και ενα σετ ριχταρια καλοκαιρινα δευτερα γιατι μου την εδωσε και ειναι και απαραιτητα...

γυρισα σπιτι ηταν εδω ο αδερφος μου και συζητουσαν για τη σταση πληρωμων....μελαγχολησα....!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...