Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν3

Recommended Posts

GEIA SAS KORITSAKIA EDW EIMAI KAI EGW!!!!!!!!!!

PSAXNW PSAXNW OLH MERA STO INTERNET GIA KAROTSI KAI KREVATI!!!!!!!!!!!!

VRHKA ENA POLY OMORFO KAI SE KALH TIMH THA TO VALW NA TO DEITE NA MOU PEITE GNWMH GIA TO STRWMATAKI TOU GIATI EGW DEN EXW IDEA....THA PAME NA TO DOUME KAI APO KONTA KAI AMA EINAI THA TO PAROUME!!!! :D:D:D AX POLY XARIKA!!!!!!!!!!!!!!

AYTO EINAI..........

http://www.anatello.gr/cart/product.php ... t=2&page=1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 880
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalhspera filenades moy ti kanete???????

akoma neo kanena apo to hliannaki mas .......pwpwpwpw thn skeftome olh th mera........

mia xara perasa efagaaaaaaaaaaaa kai paidakia kai kokoretsaki miammmmmmm..........kai twra tha valw na kanw ntolmadakia gialantzi gia ton adelfoyli moy .....na ta exw etoima giati tha fygw nwris to prwi na paw sthn manoyla giati ekei tha ton ypodextoyme xixixixixixi kai h mama tha ftiaksei mpritzolitses kai patatoyles ston foyrno ............

sas eyxaristw gia tis eyxoyles gia to adelfaki moy...............

GEIA SAS KORITSAKIA EDW EIMAI KAI EGW!!!!!!!!!!

PSAXNW PSAXNW OLH MERA STO INTERNET GIA KAROTSI KAI KREVATI!!!!!!!!!!!!

VRHKA ENA POLY OMORFO KAI SE KALH TIMH THA TO VALW NA TO DEITE NA MOU PEITE GNWMH GIA TO STRWMATAKI TOU GIATI EGW DEN EXW IDEA....THA PAME NA TO DOUME KAI APO KONTA KAI AMA EINAI THA TO PAROUME!!!! :D:D:D AX POLY XARIKA!!!!!!!!!!!!!!

AYTO EINAI..........

http://www.anatello.gr/cart/product.php ... t=2&page=1

poly omorfo einai xristinaki moy to krevataki ............

Φιλεναδεςςςς...ειχα παει βολτιτσα και μολις γυρισα...ειπαμε να παμε στην τσουλιθρα να παιξει ο Χριστοφορινος και μολις βγηκαμε αρχισε να βρεχει...ευτυχως δεν κρατησε πολυ και ευχαριστηθικε,μετα μαζευτικαν και αλλα παιδακια επαιξε και ποδοσφαιρο μια χαρα...λοιπον εστειλα και μηνυμα στο Ηλιαννακη μας και της ειπα και φιλακια απο ολες και μου ειπε τα εξης..Θελω να σε ευχαριστησω πολυ για το ενδιαφερον και ολα τα κοριτσια που ενδιαφερθηκαν.Αχ μου εχετε λειψει πολυ αυτες τις μερες!!Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας καθως δεν εχω μπει καθολου στο μαμμυ και δεν ξερω νεα σας.Τα δικα μου τωρα,την παρασκευη ειχα και γιατρο.Ο Λογος που δεν εχω μπει ειναι οτι ειχα αιμα και ο γιατρος μου ειπε ακινησια γιατι μπορει να εχω και αποβολη!!Σημερα ειμαι καπως καλυτερα γενικα.Δωσε τα φιλια μου και την αγαπη μου σε ολα τα κοριτσια..Αν μπορεσω το βραδακι ισως μπω..της ειπα να ξεκουραστει και να μην ακουσω οτι κουνηθικε...και αμα μπορεσει ας μπει..ευχομαι να ειναι οοοολα καλα και ο αντρακος της που εχει δειξει ποσο δυνατος ειναι να κρατηθει...Αχ Ηλιαννα μου αυτη η νυφη σε εχει φαει κοριτσι μου...κανε κανα ευχελαιο....οποτε φιλεναδες μπορει να μπει το βραδυ να σας τα πει και εκεινη...

Γειά σας κορίτσια!

Πω πω, ελπίζω να πάνε όλα καλά για την Ηλιάννα. Μακάρι να περάσει ο κίνδυνος κι ας μην μπαίνει για λίγο καιρό! Θα μπει μια και καλή και θα μας πει τα καλά της νέα μαζεμένα!

Χριστίνα ωραίο το κρεβατάκι. Εγώ ευτυχώς έχω το δικό μας κρεβατάκι, που κοιμόμασταν όταν ήμασταν μωρά, και θα χρησιμοποιήσω αυτό.

Νία, καλώς να τον δεχτείς τον αδελφούλη σου! Πω πω, πολλή αγάπη! Κι εμένα θα έρθει αρχές Ιουλίου, αλλά δεν πανηγυρίζω! :P Εμείς περνάμε καλά μόνο εκ του μακρόθεν, όταν έρχεται τσακωνόμαστε.

Κατερινούλα, μ' αρέσει η στάση σου απέναντι στα κιλά.

Μίκι, μπανάκι ακούω! Εμάς έβρεξε λίγο σήμερα, ό,τι να 'ναι ο καιρός.

hliannaki moy glyko eyxome na einai ola perastika na prosexeis poly to agoraki mas ee????????? katse oso prepei na ksekoyrazese soy kanw mia agkalitsia kai polla filakia.......... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x

kiska moy na eisai kala poy mas eipes ta nea tis filenadas mas ............

anna maria moy emeis eimaste poly demenh oikogeneia genikos alla eidika ta adelfia moy kai ta dyo me agapoyn poly kai vevaia ta agapw kai egw ......mas leipei kiolas o megaos opote ton perimenoyme pws kai pws.........

egw ftiaxnw ta ntolmadakia moy twra kai me ponese h mesoyla kai ekatsa xaxaxaxxa se ligo pali........

Περαστικά Ηλιάννα! Μακάρι να μην είναι τίποτε και απλώς να παρα-κουράστηκες και να σου περάσει αμέσως με ξάπλα.

Τιτίνα, πολύ όμορφο το κρεβατάκι! Για καροτσάκι κατέληξες κάπου;

Νία, χρυσοχέρα κορίτσι μου :lol: Βάλε και λίγο κώλο κάτω βρε!

Κατερινούλα, σ' ευχαριστώ πολύ! Όχι, ευτυχώς τίποτα εδώ και 2-3 μέρες. Βλέπω όλες ανυπομονούμε να γυρίσουμε δουλειά ε χαχαχαχ (βαριέμαι σπίτι, αλλά την σκέφτομαι και λίγο με τρόμο την επιστροφή)! Υπομονή! Τουλάχιστον με την έλευση των μωρών, περνούν σε δεύτερη μοίρα αυτά, αν και ντρέπομαι λίγο που το λέω...

Καληνύχτα σε όλες και εύχομαι το πρωί να μας περιμένουν ενθαρρυντικά νέα από την Ηλιάννα. Όλα καλά θα είναι!

Περαστικά Ηλιάννα! Μακάρι να μην είναι τίποτε και απλώς να παρα-κουράστηκες και να σου περάσει αμέσως με ξάπλα.

Τιτίνα, πολύ όμορφο το κρεβατάκι! Για καροτσάκι κατέληξες κάπου;

Νία, χρυσοχέρα κορίτσι μου :lol: Βάλε και λίγο κώλο κάτω βρε!

Κατερινούλα, σ' ευχαριστώ πολύ! Όχι, ευτυχώς τίποτα εδώ και 2-3 μέρες. Βλέπω όλες ανυπομονούμε να γυρίσουμε δουλειά ε χαχαχαχ (βαριέμαι σπίτι, αλλά την σκέφτομαι και λίγο με τρόμο την επιστροφή)! Υπομονή! Τουλάχιστον με την έλευση των μωρών, περνούν σε δεύτερη μοίρα αυτά, αν και ντρέπομαι λίγο που το λέω...

Καληνύχτα σε όλες και εύχομαι το πρωί να μας περιμένουν ενθαρρυντικά νέα από την Ηλιάννα. Όλα καλά θα είναι!

xaxaxaxa ton evala twra xaxaxaxa ti kanei to alkmhnaki ??????????polla filakia na tis dwseis.............

Καλά είναι αγάπη. Αλωνίζει το σπίτι μπουσουλώντας και χορεύει η σκατούλα.

Καλή ξεκούραση ε! Η haute cuisine μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο :P

agaph moy glykia.etsi na alwnizei xaxaxaxaxa.........

Γειά σας κουρτσούδια!!!!!!

Ηλιαννάκι μου εύχομαι να τελειώσει γρήγορα και αυτή η περιπέτεια και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά γλυκιά μου!!!!!!!!!! Το αντράκι σου είναι πολύ δυνατό και θα τα καταφέρει!!!!!!! Ξεκουράσου και όταν θα είσαι εντελώς καλά εμείς θα είμαστε εδώ και θα σε περιμένουμε...Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα!!!!!

Άννα Μαρία μου πώς είσαι? Μήπως έφαγες κάτι που σε πείραξε καλό μου?

Κατερινούλα κι εγώ τρελαίνομαι για βερίκοκα! Δυστυχώς δεν χωνεύω καθόλου τις μαρμελάδες όμως...Η κοιλίτσα είναι καλύτερα σήμερα σ'ευχαριστώ που ρωτάς!!!!

Τιτινάκι πολύ όμορφο το κρεβατάκι που διάλεξες!

Μίκι μου καλύτερα να την αποφύγεις λιγάκι την θάλασσα φέτος το καλοκαίρι...δεν πειράζει για καλό είναι!

Βερονικάκι μου με το καλό να έρθει το αδερφάκι σου και να περάσετε τέλεια!!!!

Βανεσάκι μου καλό διάβασμα!

Εμείς πήγαμε βολτίτσα στην Θεσ/νίκη σήμερα για μία βάφτιση...μετά την βάφτιση όμως φύγαμε κατευθείαν γιατί η μικρή μου είχε κουραστεί και είχε τρελή γκρίνια! Δεν κάναμε κάτι άλλο ιδιαίτερο, προσπαθούσαμε όλο το μεσημέρι να κοιμήσουμε την κόρη μου αλλά είχε υπερένταση και δεν κοιμόταν με τίποτα και φυσικά δεν άφησε και κανέναν άλλο να ξεκουραστεί....

Καλό βράδυ εγκυούλες και φιλάκια στις κοιλίτσες!!!!

Νάσια, μάλλον θα φταίει το σπανάκι που έφαγα το μεσημέρι. Εκείνη η κρίση ήταν, όμως, πέρασε μετά ευτυχώς!

Νία, χαρά στο κουράγιο σου, να φτιάχνεις ντολμαδάκια. Έχουν πολύ κόπο. Καλά, η μέση σου γιατί πόνεσε καλέ, όρθια τα φτιάχνεις; :)

Εγώ περιμένω να πάει 12 να πάρω την αντιβίωση.

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανευε καλες μου φιλεναδιτσες??????? να'μαι υστερα απο τοσες μερες!!!!!!!!!!!! μου εχετε λειψει παρα πολυ!!!!!! μου εχει λειψει το ωραιο παρεακι!!!!!!!!!!!

επικοινωνησε μαζι μου η ευη - κισκα κ μου ειπε πως ανησυχησατε κ της ειπα κ εγω τα δικα μου!!!!!!

κατ'αρχην θελω να ευχαριστησω πραγματικα μεσα απο την καρδια μου ολες εσας που ενδιαφερθηκατε για μενα κ το μωρακι μου!!!!!

τωρα να σας πω κ τα δικα μου,την παρασκευη ειχα παει στον γιατρο.ειχα αιμα κ εχω αρκετες μερες που εχω πονους περιοδου.(αυτο δεν ειναι φυσιολογικο,ετσι πονας οταν ειναι να γεννησεις), κ ο γιατρος μου ειπε ακινησια να μην κανω τιποτα γιατι μπορει να εχουμε κ αποβολη!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry:

πραγματικα αυτη τη φορα πολυ ζορικα τα πραγματα!!!!!!! εχω μεινει αφωνη απ'ολα αυτα.....δεν ξερω πως κ απο τι ειναι ολα!!!!!!!

ο θεος να βαλει το χερι του να ειναι κοντα στο μωρακι μου , να πανε ολα καλα κ να ερθει με το καλο σ'αυτο τον κοσμο!!!!!!!

μπορει στην αρχη να το ειχα παρει καπως με την εγκυμοσυνη,τωρα ομως αυτο το μωρο το θελω οσο τιποτ'αλλο στη ζωη μου!!!!!! μακαρι χριστε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουκλιτσες μου συγνωμη που σας ζαλισα με τα δικα μου... ομως ηθελα να τα πω καπου αυτα που νιωθω!!!!!!!!

δεν εχω μπει να σας διαβασω, θα το προσπαθησω ομως , για να μην μεινω πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι κ ελπιζω να ειστε ολες καλα οπως επισης κ ολα τα μωρακια (εντος κ εκτος κοιλιτσας)!!!!!!!!!!!!

σας στελνω την αγαπη μου κ τα φιλια μου!!!!!!!!!

σας σκεφτομαι βρε κοριτσια , σκεφτομαι τι ωραια που περναμε εδω που μιλαμε!!!!!!!!

μπορει να ειμαστε ολες μακρυα ομως ειμαστε τοσο καντα η μια με την αλλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλακια στις κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ....!!!!!

Ηλιάννα, μην αγχώνεσαι καλέ! Όλα καλά θα πάνε! Θα καθίσεις ακίνητη και όλα θα φτιάξουν! Άλλωστε, οι γιατροί μια ζωή κινδυνολογούν για να φοβόμαστε και να κάνουμε ό,τι μας λένε! Σε σκεφτόμαστε όλες! Είμαστε μαζί σου!!!

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανευε καλες μου φιλεναδιτσες??????? να'μαι υστερα απο τοσες μερες!!!!!!!!!!!! μου εχετε λειψει παρα πολυ!!!!!! μου εχει λειψει το ωραιο παρεακι!!!!!!!!!!!

επικοινωνησε μαζι μου η ευη - κισκα κ μου ειπε πως ανησυχησατε κ της ειπα κ εγω τα δικα μου!!!!!!

κατ'αρχην θελω να ευχαριστησω πραγματικα μεσα απο την καρδια μου ολες εσας που ενδιαφερθηκατε για μενα κ το μωρακι μου!!!!!

τωρα να σας πω κ τα δικα μου,την παρασκευη ειχα παει στον γιατρο.ειχα αιμα κ εχω αρκετες μερες που εχω πονους περιοδου.(αυτο δεν ειναι φυσιολογικο,ετσι πονας οταν ειναι να γεννησεις), κ ο γιατρος μου ειπε ακινησια να μην κανω τιποτα γιατι μπορει να εχουμε κ αποβολη!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry:

πραγματικα αυτη τη φορα πολυ ζορικα τα πραγματα!!!!!!! εχω μεινει αφωνη απ'ολα αυτα.....δεν ξερω πως κ απο τι ειναι ολα!!!!!!!

ο θεος να βαλει το χερι του να ειναι κοντα στο μωρακι μου , να πανε ολα καλα κ να ερθει με το καλο σ'αυτο τον κοσμο!!!!!!!

μπορει στην αρχη να το ειχα παρει καπως με την εγκυμοσυνη,τωρα ομως αυτο το μωρο το θελω οσο τιποτ'αλλο στη ζωη μου!!!!!! μακαρι χριστε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουκλιτσες μου συγνωμη που σας ζαλισα με τα δικα μου... ομως ηθελα να τα πω καπου αυτα που νιωθω!!!!!!!!

δεν εχω μπει να σας διαβασω, θα το προσπαθησω ομως , για να μην μεινω πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι κ ελπιζω να ειστε ολες καλα οπως επισης κ ολα τα μωρακια (εντος κ εκτος κοιλιτσας)!!!!!!!!!!!!

σας στελνω την αγαπη μου κ τα φιλια μου!!!!!!!!!

σας σκεφτομαι βρε κοριτσια , σκεφτομαι τι ωραια που περναμε εδω που μιλαμε!!!!!!!!

μπορει να ειμαστε ολες μακρυα ομως ειμαστε τοσο καντα η μια με την αλλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλακια στις κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ....!!!!!

hlianaki moy se eyxaristoyme poy mphkes kai esy na mas peis ta nea soy eyxome mesa apo thn kardia moy na exei ena omorfo telos ayth h egkymoshnh kai na pareis to antraki soy agkalitsa se filw glykaaaaaaaaaa.........kalo soy vrady..........

hlianaki mou!!!ax koritsaki mou poly stenaxwrethika me ayto ppou sou synevei!!!!!twra akinisia kai ola tha pane teleia me to antraki sou einai poly dynato kai mas to exei apodiksei!!!!!!!!

eyxomai na teleiwsei grhgora olo ayto kai na to pareis aggalitsa gero kai dynato!!!!!!!!

h skepsh mas einai mazi sas!!!!!!!!!!! ;);)

Καλημέρα κου κλουκλιτσες ...... Καλα δεν έχω κοιμηθεί καθόλου καλα αχχχχχχχ τι θα κάνω κάθε μέρα και χειρότερα ελπίζω αύριο που θα κάνω την αυχενικη να ηρεμήσω λίγο και να κοιμηθώ καμία ωριτσα παραπάνω ........... Πάω να φτιάξω καφεδάκι και τα λέμε μετα φιλακια υπναρουδεσσσσσς

Καλημέρα όλη μέρα!!

Ηλιάννα μου διάβασα τα νέα σου κ στενοχωρήθηκα..Σου εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα!!Εμείς εδώ και ας μην γνωριζόμαστε από κοντά σου, σε αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο, σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια και σε σκεφτόμαστε συνέχεια!!

Νία μου καλώς να δεχτείς τον αδερφό σου σήμερα!Πολύ σημαντικό που έχετε τόσο καλή σχέση!Καλή επιτυχία κ στην αυχενική αύριο!Πωπω θα δεις τα μωράκια σου!!Φαντάζομαι πόσο πιο μαγικά θα είναι να βλέπεις δυο ψυχούλες να κουνάνε χεράκια ποδαράκια!!

Τιτίνα μου πολύ όμορφο το κρεβατάκι που διάλεξες!

Νάσια μου ζωηρούλα η μικρή σου ε? Όσο κουραστικό κ να είναι τα προτιμώ τα ζωηρά παιδιά..Δεν μαρεσει να βλέπω παιδάκια "κοιμισμένα"..Λες να μιλάω εκ του ασφαλούς επειδή δεν το έχω ζήσει από κοντά?? Θα δείξει!

Φιλάκια πολλά κ σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια με τις όμορφες κοιλίτσες!

Καλημερα φιλεναδες...μπηκα λιγο πριν να φυγω για μαγαζι..Ηλιαννα μου την αγαπη μου και την σκεψη μου μαζι σου..φυσικα και το θελεις καλε το μωρακι σου ειναι δυνατον??Ολα καλα θα πανε και εμεις σου στελνουμε θετικη ενεργεια...καλα κοριτσια ξεπατωθικα εχτες...γυρισα σπιτι απο βολτα εκανα μπανιο το γιο μου και κατα τις 10 χτυπαει το τηλ....πελατης...γεννησε η νυφη του μολις εκεινη την ωρα και ηθελε μπαλονια για το νοσοκομειο...τι να κανω???Να παει αλλου??Φευγω μαζι με το Χριστοφορο για παρεααα γιατι φοβομουνα τετοια ωρα μονη μου...μεχρι τις 12 εφτιαχνα...γιατι δεν ηθελε και απλα μπαλονακια...εκανα εμα μωρο με ενα μπουκετο μπαλονια και ενα μωρο στην μπανιερα με αλλο μπουκετο....τα πηρε ο ανθρωπος ηρθα σπιτι στις 12.30 και ολη νυχτα κοιμομουνα και ποναγε η μεση μου....αλλα τι να κανεις....δεν εχει που δεν εχει λευτα ο κοσμος...να τον διωχνουμε κιολα???Δεν λεει....αυτα..σημερα παω να παραγγειλω το καροτσιιιιι..ανυπομονω...φιλακια και θα μπω μεσημερι η απογευμα!!

καλημερα κοριτσακια!!!τι κανετε???

νια μου, με το καλο να δεχτεις τον αδερφουλη σου σημερα και να περασετε τελεια!!!!

\τιτινακι, το κρεβατακι ειναι πανεμορφο!!!

ηλιαννακι,οπως ειπαμε!!!ξεκουραση, ηρεμια και θετικη σκεψη!!!!ολα θα πανε καλα!!!

εγω οπως τα ξερατε,διαβασμα μεχρι το σαββατο που δινω και ξεμπερδευω!!!

βεβαια αυτη η εβδομαδα ειναι πολυ δυσκολη για μενα γιατι εχω πολλη αγωνια και αγχος για ενα πολυ σοβαρο ζητημα!!!γι αυτο στειλτε μου ολες κοριτσακια μου τη θετικη σας ενεργεια και την προσευχη σας να πανε ολα καλα!!!!σας ευχαριστω πολυ πολυ!!!!ειμαι πολυ αγχωμενη και εχω ταχυπαλμιες!!!!!

φιλακια σε ολες τισ κοιλιτσες!!! :P:P

καλημερα κοριτσακια μου

ΗΛΙΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να παμνε ολα καλα

να σταθει δυνατο το αντρακι σου, θα δεις θα τα καταφερει..

οποτε παω στην εκκλησια θα αναψω ενα κερακι και για τον μικρο σου ηρωα..

τα φιλια μου ακι να ξεκουραζεσαιι Τ ΑΚΟΥΣ?

βερονικακι με το καλο να δεχτεις τονα δερφουλι

σου και να περασετε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D

βανεσσακι εχεις ολη μας την θετικη ενεργεια

ελπιζω ολα να πανε καλα, ετσι οπως τα θες!

να αριστευσεις και στα γραπτα σου :D:D

εγω μαγαζι ειμαι ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙ

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ......ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΜΙΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΛΠ.Κ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ [ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΜΠΟ 100ΕΥΡΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ Κ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΞΕ Κ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.ΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΟΥ!!!!!!ΒΑΝΕΣΑΚΙ ΝΑΣΙΑ ΚΙΣΚΑ ΜΑΡΙΑ ΤΕΝΤΥ ΝΤΙΟΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...