Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν3

Recommended Posts

Γεια σας εγκυούλες μου!!!

Νάσια μου τι διάβασα πάλι;Γιατί βρε πουλάκι μου να μην μπορείς να συννενοηθείς

με τίποτα με τον άντρα σου;ίσως επηρεάζεται από την οικογένειά του, τον αδερφό του

και την πεθερά σου που από ότι έχω καταλάβει είναι και αυτοί ένα και ένα.

Συμφωνώ με το Βανεσσάκι μήπως να πηγαίνατε σε έναν ειδικό;Καθόλου δεν θέλει ο

χριστιανός;Πάντως ένα φιλικό μου ζευγάρι που πήγε βοηθήθηκε παρα πολύ!!!

Κοριτσάκι μου σκέψου μόνο τα κοριτσάκια σου και προσπάθησε να αδιαφορείς

για αυτά όλα που γίνονται.Το ξέρω είναι δύσκολο, αλλά η προτεραιότητα είναι μία!!!

Είπαμε τα παιδάκια σου!!!!!Σου στέλνω μια αγκαλιά!!!

Maimoudaki περαστικά στο αγοράκι σου, ελπίζω να περάσουν όλα όσο το δυνατόν πιο

ανώδυνα

Άννα Μαρία αγοράκι μάλλον διάβασα;με το καλό καλή μου.Άντε γιατί έχουμε μαζευτεί

πολλές κοριτσομαμάδες!

Αναστασάκο που πήγε ο αρακάς παιδί μου;

Μαρία μου ωραιότατη φωτογραφία,τι πίνεις στη φωτογραφία καφέ ή κανένα milkshake;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 880
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σου teddy :D

εχει περασει πολυυυυς καιρος απο τοτε αλλα αν θυμαμαι

καλα οντως milkshake σοκολατα πρεπεπι να πινω, μιας και οποτε παω εξω

αντι για καφε το προτιμώ! :D

γεια σου teddy :D

εχει περασει πολυυυυς καιρος απο τοτε αλλα αν θυμαμαι

καλα οντως milkshake σοκολατα πρεπεπι να πινω, μιας και οποτε παω εξω

αντι για καφε το προτιμώ! :D

Καλά το υποψιάστηκα!!μου έβαλες ιδέες....

Τι έχει το ποδαράκι της μικρής σου Μαρία μου,τώρα το είδα

καλα εε, δεν ξερω και δεν επεσε και πουθενα..

μου το ελεγε αλλα λεω ε θα της περασει, αλλα μου το ξεναπε :?

δεν ξερω αν και αυριο παραπονιεται ακομ, θα την παω να την δουνε :?

καλα εε, δεν ξερω και δεν επεσε και πουθενα..

μου το ελεγε αλλα λεω ε θα της περασει, αλλα μου το ξεναπε :?

δεν ξερω αν και αυριο παραπονιεται ακομ, θα την παω να την δουνε :?

ελπίζω να της περάσει, αφού δεν έπεσε και πουθενά μην ανησυχείς

δεν πιστεύω να είναι κάτι!

καλησπέρα και από μένα εγκυούλες μου...:)

από ότι έχω διαβάσει οι περισσότερες είσαστε καλά και χαίρομαι ειλικρινά γι' αυτό...:)

Άννα Μαρία μου μας ετοιμάζεις και εσύ γαμπρό?.... :P:P:P:P ...:)....άντε με το καλό..:)

Μαρία μου το αγοράκι σου μεγαλώνει και ζωηρεύει?....:)...τί τέλεια....:)

Νάσια μου......μία συμβουλή όσο αυτό μου επιτρέπεται.....ποτέ μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ.....είναι ότι χειρότερο....δεν νομίζω ότι δεν μπορείτε να συννενοηθείτε με τον άντρα σου....ειδάλλως δεν θα είσασταν μαζί και δεν θα είχες τώρα φουσκωμένη κοιλίτσα ....αυτό που σας επηρεάζει είναι η οικογένεια του....που με κάποιον τρόπο πρέπει να απομακρυνθεί από κοντά σας γιατί σας κάνει κακό και σας δημιουργεί φασαρίες... :roll::roll::roll: ...γεγονός που συνεπάγεται ότι βλάπτει και την κορούλα σας και πάνω από ολα εσάς σαν ζευαγάρι....δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο σύζυγος σου μετά που μένει μόνος του δεν στενοχωριέται όπως και εσύ......απλά δεν μπορεί να επιβληθεί στους δικούς του και γι' αυτό ξεσπάει όλη του την ένταση σε σένα....μίλησε του και εξήγησε ότι όλο αυτό φθείρει την σχέση σας και δημιουργεί περιβάλλον άσχημο για την κόρη σας και για το μωρό που περιμένετε....και από την άλλη μην τους δίνεις και σημασία...όσο σε βλέπουν που αντιδράς τόσο θα σε εκνευρίζουν με μόνο σκοπό να σε βλέπουν εκτός εαυτού...γι΄αυτό καλή μου μην τους κάνεις την χάρη......έχεις δύο υπέροχες κορούλες να μεγαλώσεις......και πρέπει με τον αντρούλη σου να είσαστε μαζί.....ελπίζω λιγάκι να σε βοήθησα.....άν πάλι σε ενόχλησαν αυτά που έγραψα σου ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη......έχεις την αγάπη μου και την σκέψη μου....πολλά φιλάκια...:)

Πολλά φιλάκια σε όλες σας κορίτσια....Εύη, Άννα Μαρία, Μαρία, Βανεσσάκι, Αναστασία, Ηλιάννα, Βερόνικα, Μαιμουδάκι, Μαρία...και όποια άλλη ξεχασα την φιλώ και αυτήν :P:P:P

Βρε κοριτσια οταν ανακατεύονται τριτοι ανθρωποι σε ενα γαμο ειναι αστα να πανε!!Νασια μου μην χαλας για κανεναν την οικογενεια σου και εγω πιστευω η βοηθεια ενος ειδικου ισως να βοηθουσε, τι να πω :(

teddy ο αρακας εβγαλε φτερααααααααα :lol::lol:

Μαρακι μου ανοιξες την ορεξη για μιλκσεικ τωρα μιαμ!!!η μικρη μηπως παραπατησε και δεν το καταλαβε?

οι αλλες κουκλες μανουλες τι κανετε?

γεια σου μικι :)

αναστασια μου κατι τετοιο σκευτομαι ή μηπως δεν ειδα εγω κατι που

εγινεε, δεν ξερω θα περιμενω μεχρι αυριο..

σας βαζω κατι φωτογραφιες απο την κατερινουλα μου και τον νικητα μου

σε στιγμες αγαπης, (απο τις λιγες χαχαχα ;) )

post-10051-13873937090804_thumb.png

post-10051-13873937090985_thumb.png

post-10051-13873937091152_thumb.png

ευχαριστω βρε μικι :D:D

καλε βανεσσακιι εδω ειμαστεεεεεεεεεεε!

χαχχαχα ευχαριστωωωω να δουμε, και τα δυο τους ομως καστανοματικα

κανενα δεν πηρε το γαλαζιο του μπαμπα.. να δουμε λετε να το παρει ετουτο? :)

:lol::lol::lol: xaxaxa!!!!poli kalo anastasia mu!!!!

maraki makari na parei ta ble matakia!!!!trellainomai!!!!!

miki, gelas,e????afiste koritsia ti to thela na vgo verada????oloi tora vrikan na mageirepsun?????mu espasan ti miti@!!!skeftomai tora ti na fao!!!!!thelo pita giro!!!!!!miammmmmm

Marie μου έχω ακούσει από φίλες μου να λένε για τα παιδάκια τους κατά καιρούς ότι τους πονάνε τα ποδαράκια και τα χεράκια και ότι μπορεί να οφείλεται στην ανάπτυξη του παιδιού....ψηλώνουν και μακραίνουν τα κοκκαλάκια τους.....πάντως καλά είναι να πάρετε την γνώμη του παιδιάτρου γιατί μόνο αυτός μπορεί να δεί τί φταίει. Μήπως το στραμπούληξε πουθενά το ποδαράκι της και δεν το θυμάται? Ο αστράγαλος είναι πάρα πολύ ευαίσθητο σημείο του ποδιού! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! Κουκλάκια είναι τα βλαστάρια σου!!!!!! Να σου ζήσουν καλό μου!

Μίκι μου φυσικά και ΔΕΝ με ενοχλούν αυτά που μου είπες κοριτσάκι μου.....υπήρχε ποτέ περίπτωση να θυμώσω που με συμβουλεύετε και μου συμπαραστέκεστε????? Ακόμα και οι γονείς μου (και η αδερφή μου) έχουν θυμώσει -μακάρι να ήξερα γιατί - και μου έχουν κατεβασμένα τα μούτρα!!!!!! Έχεις δίκιο σε όλα όσα γράφεις αλλά αν ήξερες με τί ανθρώπους έχω μπλέξει........μακάρι να τους είχα καταλάβει νωρίτερα!!!!!!!

Teddy μου αφού δεν βλέπει καν πρόβλημα αυτός πώς θα πάει σε ειδικό?????? Έτσι μεγάλωσε.....έτσι του έμαθαν, αυτά έβλεπε από τον πατέρα του αυτά κάνει! Ποτέ δεν φταίνε οι άντρες...οι γυναίκες είμαστε σκύλες που τους τα πρήζουμε όλη την ώρα.......αυτά τον δασκαλεύει ακόμα και η μάνα του που είναι και γυναίκα (ο Θεός να την κάνει.....) σαν δεν ντρέπεται!!!!!! Θα μπορούσες να ήσουν ήρεμη με αυτές τις συνθήκες??????? Προσπαθώ να τους αποφεύγω για να μην μου ανακατεύουν το στομάχι αλλά ζούν στα 50 μέτρα....πώς να τους αποφύγω?????? Ο αδερφός του ήρθε εχθές στο σπίτι μου ταχα για δουλειά και τον έπιασε στο μπίρι μπίρι μπροστά μου και να με θάβει κανονικά...και μετά πήρε αγκαλιά την κόρη μου και της έλεγες μα........ίες για μένα!!!!! Εσύ δεν θα συγχιζόσουν? Δεν θα απαντούσες? Γιατί εγώ βγήκα από τα ρούχα μου!!!!

Γειά σας κορίτσια!

Βρε Νάσια, δίκιο έχει η Μίκι. Αν δεν μπορείτε καθόλου να συνεννοηθείτε, πώς παντρευτήκατε και κάνατε και παιδιά; Σε καταλαβαίνω, γιατί κι ο δικός μου πάνω σε καβγάδες δεν καταλαβαίνει τίποτα, του λέω ότι έχει πρόβλημα και επιμένει ότι το πρόβλημα είναι δικό μου. Κι εγώ του έχω πει για σύμβουλο γάμου, και αρνείται κατηγορηματικά, γιατί λέει ότι αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εγώ κάποια στιγμή του είπα ότι τώρα θα κάνουμε ένα παιδί και δε θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει σε ένα τόσο προβληματικό περιβάλλον με φωνές, νεύρα και καβγάδες. Αυτός δεν ξέρω τι έπαθε, αλλά μεταλλάχτηκε, κι από τότε είναι μες στις γλύκες, πάντα ήρεμος. Μήπως να τον έπιανες λίγο στο φιλότιμο, σε κάποια τρυφερή στιγμή; Αλλά εσάς το μεγάλο πρόβλημα είναι η οικογένειά του που δεν ξεκολλάει απ' το σπίτι σας. Είναι αδιέξοδο, αλλά θα πρέπει να του ξεκαθαρίσεις κάποια στιγμή, ή εσείς ή αυτοί.

Και μην ξαναπείς ότι μας πρήζεις για τα δικά σου, εμείς γι' αυτό είμαστε εδώ!

Μαρία, γιάμι, μιλκσέικ σοκολάτας; Λατρεύω το μιλκσέικ!!!!!!!!!!! Τα παιδιάκια σου τέλεια, που γλυκούλικα!

Βανεσσάκι, εδώ είμαστε!!! Εγώ έφαγα λίγα μακαρόνια απ' το μεσημέρι και φούσκωσα τρομερά.

Δώρα, Μύριαμ, φιλιά!!!

Αχ Άννα Μαρία μου νευρικός ήταν πάντα ο άντρας μου αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.....από τότε που παντρευτήκαμε έδεσε τον γάϊδαρό του και σ'αυτό βοήθησε πολύ και η μάνα του που του έλεγε ακόμα και μπροστά μου (φαντάσου τί του λέει από πίσω μου) ότι τώρα δεν μπορώ να πάω πουθενά και όπως οι παλιές έτρωγαν ξύλο κι έλεγαν κι ευχαριστώ έτσι θα αναγκαστώ να κάνω κι εγώ, ειδικά τώρα με τα παιδιά......η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη (ούτε και η πρώτη αλλά ειδικά η δεύτερη που ήρθε τελείως ουρανοκατέβατη) γιατί ήδη είχα αρπάξει ανάποδες και σκεφτόμουν να χωρίσω.....Τον έχω πάρει πολλές φορές στο φιλότιμο για να δεί πόσο καταστρέφει και το παιδί με αυτά τα νεύρα και τους καβγάδες μέσα στο σπίτι και μπροστά στην μικρή....ήδη το κοριτσάκι μου έχει γίνει πάρα πολύ νευρικό αλλά ούτε αυτό δεν το παραδέχεται.....λέει ότι έτσι είναι το παιδί από μόνο του!!!!!!! Τί συνεννόηση να κάνω με έναν άνθρωπο που αποφεύγει ακόμα και τις ευθύνες του στο ίδιο του το παιδί??????

Πω πω, μου θυμίζει τα πεθερικά μου. Πάντοτε κοιτάνε να αποφεύγουν τις ευθύνες τους. Ό,τι μα ό,τι κι αν γίνει, θα φταίνε οι άλλοι. Π.χ. βάζει να ψήσει η μάνα του μια πίτα, την καίει και λέει "εγώ ήμουν έξω στον κήπο, γιατί δε μου φωνάξατε ότι καίγεται;". Το ότι όφειλε να προσέχει την πίτα που έψηνε δεν της περνάει απ' το μυαλό. Αυτό το βλέπω συνέχεια και στον άντρα μου, του το λέω, κάποιες φορές το παραδέχεται, κάποιες όχι. Αλλά δεν είναι σε σοβαρά θέματα, όπως σε εσάς για να υπάρξει πρόβλημα.

Αν φύγεις για λίγο καιρό, έτσι για να αγχωθεί; Θα ηρεμήσει και η μικρή, και θα μπορείς να του αποδείξεις ότι αυτός φταίει που το παιδί είναι νευρικό.

Αλλά, όπως και να 'χει, δε γίνεται κάθε μέρα να είσαι έτσι χάλια, στην κατάστασή σου. Θα πρέπει, είτε να φύγεις, είτε να κάνεις πως δεν ακούς, τουλάχιστον μέχρι να γεννήσεις, και μετά βλέπεις τι θα κάνεις.

Κοριτσάκι μου κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω....γαϊδουρινή υπομονή (αν αντέξω) μέχρι να γεννήσω με το καλό (ελπίζω να μην του έχω ήδη προκαλέσει καμιά ζημιά) και μετά.........πολύ φοβάμαι πως δεν υπάρχει άλλη λύση προς το παρόν......

Σίγουρα, το διαζύγιο δεν είναι κι ό,τι καλύτερο, αλλά πολλές φορές είναι πολύ καλύτερη λύση απ' το να μένει μαζί το ζευγάρι και να είναι και αυτοί και τα παιδιά δυστυχισμένα.

Το θέμα είναι ότι μόλις φύγεις απ' το σπίτι, αυτός θα έρθει, αλλαγμένος, γλυκός, τέλειος, θα σου πει ότι όλα θ' αλλάξουν, θα είστε λίγο καιρό καλά, και μετά θα αρχίσει πάλι τα ίδια και χειρότερα. Σε περίπτωση που φύγεις, θα πρέπει να του θέσεις όρο ότι, αν ξαναγυρίσεις, θα πάτε οπωσδήποτε σε σύμβουλο γάμου.

Πρέπει εμείς να φροντίσουμε τα παιδιά μας (όσες έχετε δηλαδή, κι οι υπόλοιπες όταν τα γεννήσουμε!) να βγουν σωστοί άνθρωποι, υπεύθυνοι, ήρεμοι, γιατί μετά άλλοι τα τραβάνε...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...