Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάκι μου!  Άντε καλό καλοκαίρι να έχουμε με τα ζουζούνια μας!! 🫠🥰🥰 Σας άφησε η παιδίατρος τόσο νωρίς να μπείτε θάλασσα; Με το καλό και η εισαγωγή στις στέρεες!! Εγώ της έδωσα μια φέτα καρπούζι προχθές και ξετρελαθηκε!! Σα τα μωράκια στο YouTube προσπαθούσε να το χώσει όλο στο στόμα σα τρελαμενο..! 🤣
    • @Sia A @melitiniღ όλα καλά θα πάνε!! 🥰🤞 Μπήκε δυναμικά νομίζω το καλοκαίρι, με καλά νέα από την @Kateriniw, οπότε δεν γίνεται να μη συνεχίσει έτσι!! Θα περιμένουμε νέα σας από υπερήχους/αιματολογικές!! Και έχουμε και τα άλλα κορίτσια που είναι στην αναμονή και ξεκινάνε σ΄ύντομα!
    • δεν θα έλεγα ότι το βρήκα ακριβώς! 🙃 Είναι μέρες που δεν κάνω σημάδι και άλλες που κάνω μελανίτσα, αν και δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό. Γενικά μια απειροελάχιστη σταγόνα αίμα να βγει, θα κάνω μελανιά. Πλέον τις κάνω μόνο προς το πάνω μέρος της κοιλιάς και προς τα έξω. Με βολεύει και μου κάνει λιγότερες μελανιές για κάποιο λόγο. Επίσης, επειδή δεν τρυπάνε εύκολα το δέρμα μου, απλά σπρώχνω λίγο παραπάνω και μπαίνει. Στην αρχή φοβόμουν και άμα έβλεπα ότι δεν μπαίνει απομάκρυνα τη βελόνα, την ανέβαζα ψηλά και την έβαζα με φόρα και δύναμη. Με είδε και ο άντρας μου μια μέρα και μου κάνει δίνε τες σε εμένα αν είναι να στοχεύω να σου τις πετάω 😅 Δεν πιέζω, δεν σκουπίζω το σημείο και αφήνω και λίγη ώρα την μπλούζα ανεβασμένη. Δοκίμασε και παγάκι, και εγώ που ρώτησα μου είπαν τα κορίτσια ότι βοηθάει. Γενικά από όσο καταλαβαίνω πολλά κορίτσια έχουν θέμα με τις αντιπηκτικές, οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν αυτά που σου γράφω...
    • Η παιδίατρος όταν ήταν 4-5 μηνών. Τωρ είναι σχεδόν 3! Εμένα μου φαίνεται ότι τον ανακουφίζει αλλά  η αλήθεια είναι ότι δεν το θεραπεύει. Αλλα το δαμαζει. 
    • Συγχαρητήρια για την μετάθεση κορίτσι μου και εγώ πιστεύω πως είναι πολύ καλά εκεί δεν έχω πάει βέβαια αλλά για τα παιδεία σου θα είναι το καλύτερο δώρο πιστεύω, να ζουν σε ένα ήρεμο μέρος η Αθήνα δεν είναι για παιδεία εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω και μόνη εκει  όχι με παιδεια  και εγώ σε χωριό μένω παραθαλάσσια μέσα στην φύση έχουμε κάποια αρνητικά εδώ αλλά πιστεύω για τα παιδιά είναι πολύ καλά  Με το καλό να πάτε 😊
  • Προσθήκη...