Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 145
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥ ΔΡΟΜΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!!!

Δημοσίευση

μπράβο στην μπουμπού! χαίρομαι πολύ κ εύχομαι να πάνε όοοοοολα καλά για τη μικρή κ τους ανθρώπους της! να είσαι καλά κ εσύ κοπελιά που συμπαραστάθηκες με τέτοιο τρόπο σ'αυτό το ζευγάρι κ στο παιδάκι τους! μακάρι να υπήρχε σε όλους αυτή η καλοσύνη κ η ανιδιοτελής προσφορά... κ πάλι μπράβο! :)

Δημοσίευση

ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΔΕ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.

ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Δημοσίευση

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΑ.

ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ. ΟΛΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΗΠΠΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

Ενα μεγαααααλο ΜΠΡΑΒΟ στην μπουμπου σας!!!!

Ευχομαι στην οικογενεια απο εδω και περα μονο ευχαριστες στιγμες!!!!!

Μπραβο και σε εσενα x+m που τους εχεις σταθει τοσο, εισαι πραγματικη φιλη!!!!!!!

Ευχομαι να εισαι συντομα με ενα μωρακι θα εισαι πολυ καλη μανουλα!!!!!!

Δημοσίευση

LIL MOY TO ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΑΔΑΣ ΜΟΥ.

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΠΑΤΟΛΟΓΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ.

ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...... Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Δημοσίευση

ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΠΑΤΟΛΟΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ!!!!!!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ, ΠΙΟ ΗΠΙΑ, ΠΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!

Δημοσίευση

Ο θεουλης να ακουσει τις προσευχες ολων και να γινει το αγγελουδακι εντελως καλα και να μη θυμαται κανεις τους ολες αυτες τις δυσκολες στιγμες. Ειμαι σιγουρη πως οποιος εχει διαβασει εχει προσευχηθει για αυτο το μπουμπουκακι να γινει γρηγορα καλα και αυτη η μανουλα να οπως κ καμια μανουλα στον κοσμο να μη δει το παιδακι της να υποφερει, ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη κ το ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ.

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif]

Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΓΗ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...