Μετάβαση σε περιεχόμενο

"ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο 12 !!!"

Recommended Posts

Liz μακαρι να πανε όλα τέλεια αυτην την φορά!!

Τι να αντέχω βρε twiggy...μια είμαι χαρούμενη και κάνω όμορφα σχέδια για την άλλη εβδομάδα μόλις μάθω το θετικό αποτέλεσμα που περιμένω με αγωνια.....και την άλλη με πιάνουν οι μαύρες μου και σκέφτομαι που θα βρω χρήματα για την επόμενη εξωσωματική.

Τι να λέμε τώρα...........ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας εξωσωματικουλες!

Εχω καιρο να μπβ και εχω χασει τα νεα σας! :(

Σας σκεφτομαι με πολυ αγαπη και κατανοηση και σας ευχομαι δυναμη ,υπομονη και καλα αποτελεσματα!!

Φιλακια ομορφουλες! :-*:-*:-*

καλημερα κοριτσιααααααααααα!ευχομαι πολλες θετικες χοριακες.κ καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας.για ολες θα γινει το θαυμα.να ειστε σιγουρες.φιλια πολλαααααααα

``````````ςςςςαχσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσρ3σ;ς3ε3ςςςςςε2;α

Καλημέρα κορίτσια τα παραπανω τα έγραψε η μικρή είναι ο δικός της τρόπος να μας ευχηθεί καλή επιτυχ'ια. Πως νιωθετε εγω μα χαρα απο το πρωί τραγουδάμε και χορεύουμε με την μικρούλα μου. Εχω αρχίσει και σηκώνομαι άρκετα αύριο θα πάμε και βολτούλα για καφεδάκι αντε πλησιάζουν οι μέρες που θα μάθουμε τα ευχαριτσα.

Αλήθεια εσείς θα πάτε για δουλεια πριν ΄μαθετε τα αποτελέσματα εγω την προηγούμενη φορά δεν πήγα μέχρι που γέννησα απο το φόβο μου.

Liz με το καλό η προσπάθεια και εύχομαι μια θετικότατη χοριακή!!

Anna με το καλο να κρατησεις τα παιδάκια σου αγκαλίτσα δίδυμα ε;

Λολιποπ σε ευχαριστουμε για την θετική σκέψη.

Twiggy - Lagonisi όλα καλά; λίγο έμεινε το επόμενο ΣΚ θα είμαστε πολύ πολύ χαρούμενες!

Φιλια σε όλες

καλημερα κοριτσια!!

λαμπρινιπ ευχαριστουμε πολυ τη μικρη σου για τις ευχες της!!! κι εγω μια χαρα νιωθω, θα αρχισω κανενα περιπατο και εκτος σημερα, βαρεθηκα εδω μεσα! Γραφειο θα παω απο βδοαμδα,αλλα τα εχω κανονισει καλα και θα ειμαι χαλαρη... Εσυ που εισαι και εμπειρη (!) για πες μας την προηγουμενη φορα αισθανοσουν κατι? Ρωταω γιατι δεν ξερω... θα επρεπε να νιωθουμε κατι ή μεχρι τη χοριακη δεν παιρνεις χαμπαρι?!! :? μακαρι το επομενο ΣΚ να κανουμε παρτυ!!!

λαγονησι σε καταλαβαινω απολυτα, ομολογω κι εγω απο εχθες αρχισα να κανω και καποιες σκεψεις αρνητικες αλλα μετα με μαλωνω και τις σταματαω!! Κατσε να ερθει η στιγμη της αληθειας και ανησυχουμε μετα!! ακους? Εχετε εμβρυακια στην καταψυξη? εμενα αυτο με παρηγορει λιγο..

λολλιποπ τι κανεις!!??? σε πεθυμησαμε.... οι κουκλες καλα? να μπαινεις συχνα τωρα θα εχουμε ευχαριστα συντομα!! :) αννα σε ευχαριστουμε για τις ευχες...

λιζ δυνατα!! αυτη ειναι η τυχερη σου...

φιλια σε ολες! :x

Eυχαριστουμε για τις ευχές και ειδικα το μικρό της Λαμπρινής....χαχα

Εγώ κορίτσια την 4η μερα βγηκα εξω για φαγητο...κοντα στο σ πιτι βέβαια.

Την 5η μερα οδηγησα 2 ωρες ....σταματα - ξεκινα....ειχα πεσει σε τρομερη κινηση.

Μαγειρευω και κανω και καμια δουλεια ...χαλαρά....

Δηλαδη εκτός απο τις 3 πρώτες μέρες που ημουν ξαπλωμενη μετά μπηκα στους καθημερινούς ρυθμούς....απλά προσέχω.

Στην δουλεια δεν παω και ουτε θα παω.....μιας και είμαι άνεργη αυτον τον καιρό...(άλλο άγχος κι αυτο...)

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια....που θα προσπαθήσουν απο εδω και περα......

Αthanasia νομιζω εσυ εισαι η πρωτη που θα μας πεις για την χοριακή????

καλημερα κοριτσια τι κανετε????lagonisi 2 μερες μονο ε????και μετα party!!!!!twiggy ,laprinip,αnastasia λιγο εμεινε !!!!κοριτσια μακαρι να ειστε εγκυουλες!!!!να μας δωσετε δυναμη και κουραγιο !!!!! ευχομαι να ειναι το καλυτερο καλοκαιρι της ζωη σας!!lollipop τι κανουν οι ζουζουνιτσες σου????πως ειναι με δυο παιδια???ειναι δυσκολο??? φιλακια !!!

διδυμα ναι.κ περσι τετοιο καιρο ημουν απογοητευμενη πολυ μετα απο μια αποτυχημενη εξωσωμστικη κ μια παλινδρομη κυηση.για αυτο σας λεω.υπομονη κ επιμονη.για ολες γινεται το θαυμα.φιλια πολλα κ ευχομαι θετικοτατα αποτελεσματα

geia sas pareaki mou, ti kanete? xathika e? perasa polla ton teleytaio kairo.....ekana pou lete kai thn 5 mou ekswswmatikh prin liges evdomades, den mpika na sas to pw giati opws kserete oi perissoteres eimai apo eparxia kai otan phga athina gia thn ekswswmatikh den eixa internet. na mhn ta polylogw thn deytera pou mas perase vgikan ta apotelesmata ths xoriakhs mou thetika 45,56 alla opws vlepete xamila, mou eipan na eanalavw thn xoriakh kai 3 meres kai an anevainei fysiologika tote exoume elpides, ekana xthes thn xoriakh mou kai eixe pesei sta misa............opws katalavainete xasame thn gh katw apo ta podia mas gia akomh mia fora, mou eipan na stamathsw ta xapia gia na to apovalw, meta apo liges wres arxisa na vgazw apo katw ena kafe skouro san mavro pragma san vromia einai, panagia mou ayto htan to mwraki mou? koritsia eimai poly xalia kai akomh den exw ksespasei, wres wres niwthw ena sfyksimo alla den mporw oute na klapsw, ena megalo keno. O antras mou den thelei na akousei gia giatrous kai ekswswmatikes, htan h teleytaia mas fora leei. Giati mou to phre pali afou ekane tosa xronia na mou to dwsei? giati?

αχ βρε σκορπινακι.. οπως σου ξανειπα δεν εχω λογια... :cry: τι να πει κανει? γιατι τοση αδικια? τοσες προσπαθειες και να ταλαιπωρειστε τοσο...

ομως κοριτσακι οταν καταφερεις και συνελθεις, μηπως να το ψαξεις λιγακι παραπανω? μην φορτισεις τον αντρα σου αλλα κανε μια ερευνα.. στον γιατρο σου δεν κανει εντυπωση που εισαι τοσο μικρη και εχετε τοσες αποτυχιες εξωσωματικης? και εκεινο το θεμα με το ενδομητριο τωρα στην τελευταια? πως το εξηγησε.. ? θα μου πεις, ασε με τωρα στον πονο μου, το καταλαβαινω.. απλα θυμωνω κιολας γιατι συχνα ακουμε για κοπελες που ταλαιπωρηθηκαν ετσι ενω με καποια καλυτερη καθοδηγηση απο τον γιατρο θα ειχαν γλιτωσει ολη αυτη την μαυριλα! Θελω να πω, οκ μια δυο τρεις.. εισαστε ατυχοι... αλλα 5 φορες... ?καποιος δεν πρεπει να σας δωσει εξηγησεις?!

συγνωμη που πηρα ο θαρρος και σου εγραψα ολα αυτα, απλα εχω στεναχωρηθει παρα πολυ.. δεν μπορω να βρω καποιο λογο που συμβαινουν ολα αυτα..

Καλησπέρα skorpina mou λυπάμαι πολύ εχω περάσει ακριβως το ίδιο στην πρωτη μου προσπάθεια αλλα μετα απο 3 ακόμη προσπάθειες καταφερα την κορούλα μου είναι νωρίς ακόμη να σκέφτεσαι οτιδήποτε ο θεός μόνο ξέρει τι σχέδια εχει για μας. Σου ευχομαι να προπαθήσεις να ηρεμήσεις και να περάσεις ενα ξεκούραστο καλοκαιρι εμεις είμαστε δίπλα σου. Εννοειται να πάριεις γνώμη κι απο αλλο γιατρο εμένα με είχαν βγάλει άχρηστη ότι δεν είχα ωάρια και τελικα με τη βοηθεια του θεού και ενος καλου γιατρου τα καταφερα και ίσως τα ξανακαταφέρω μόνο με 5 ωάρια κάθε φορά.

Twiggy τι να πω για συμπτωματα εγω όταν είχα μεινει εγκυος είχα δεκατα 37 και τώρα εχω κάθε μέρα μακάρι να είναι σημάδι αλλα εχω ακούσει ότι μπορεί να είναι και απο τα φαρμακα για πονάκια είχα πόνους περιόδου μια μέρα πριν την χοριακή αλλα και πάλι εχω ακούσει περίπτωση που είχε πόνους και τελικά δεν ήταν καλήτερα να μην σκεφτομαστε συμπτωματα σε 5 μέρες θα ξέρουμε τα καλά νεα ας είμαστε Θετικές και αισιόδοξες και θα συμβεί το πιστεύω!!!

Γεια σας κοριτσακια!!

Λαγονισακι 2 μερουλες ακομη και μετα θα αλλαξει η ζωη σου!!!Χαλαρωσε ομως με τις δουλειες κ την οδηγηση ...

Λαμπρινη κ Twiggy το επομενο ΣΚ θα ναι το καλυτερο σας!!!!!!Ολες θα χετε ενα υπεροχο καλοκαιρακι!!!

Σκορπινακι μου..τι να πω???Οπως λεει κ η Λολλι καλυτερα η σιωπη...

Ομως θα σου πω να μην τοβαλεις κατω...ναι εχεις κουραστει,ειναι κ το ρημαδι το οικονομικο στη μεση,η ψυχολογια σου ειναι χαλια..αλλα...εχε υπομονη κ πιστη...μανουλα θα γινεις..αυτο να το θυμασαι γλυκεια μου..

Δεν ξερω να σου πω το ποτε..θα σου πω ομως πως εχω περιπτωσεις 3χειροτερες...αν γυρισεις μερικες σελιδε πισω εχω γραψει για μια κοπελα σε αλλο φορουμ..

εκανε 12-13 προσπαθειες που δεν ειχε φτασει καν σε εμβρυομεταφορα...θεμα ωαριων..ειναι 41 ετων...

Χτες ακουσαν την καρδουλα του μωρου τους!!!

2η περιπτωση..αλλη κοπελα..εκανε 5 προσπαθειες...μετα ανακαλυψαν οτι ειχε διαφραγμα..το αφαιρεσε..εκανε 6 απετυχε..αδιαθετησε ..μετα δεν ξανααδιαθετησε..εμεινε εγκυος φυσιολογικα κ ηδη κλεινει το 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης της..

Μην τα παρατησεις..εισαι πολυ μικρη ..εχεις το χρονο με το μερος σου...τωρα απλα ξεκουρασου οσο περισσοτερο μπορεις ακομη κα ενα χρονο..μην πας σε γιατρους..μην κανεις αλλες εξετασεις..αν τις εχεις κανει ολες...ασχολεισου με σενα,με τον αντρα σου κανε πραγματα που σε ευχαριστουν κ ξεχασε προς το παρον αυτο το θεμα..

θα σε βοηθησει πολυ πιστεψε με..εμενα με βοηθησε τουλαχιστον..

Μια μεγαλη αγκαλια απο μενα ...και οτι χρειαστεις ειμαι εδω!!

καλήτερα να μην σκεφτομαστε συμπτωματα σε 5 μέρες θα ξέρουμε τα καλά νεα ας είμαστε Θετικές και αισιόδοξες και θα συμβεί το πιστεύω!!!

Ακριβως αυτο Λαμπρινη μου..μην σκεφτεστε κ ψαχνετε τα συμπτωματα δεν υπαρχουν..και για καθε γυναικα ειναι διαφορετικα..

εγω στην πρτη ειχα τα παντα απο συμπτωματα τα παντα κ απο χοριακη 0,1..

στην δευτερη κανενα απολυτως...κ το ελαχιστα πρησμενο στηθος ειχε ξεπρηστει μια μερα πριν την χοριακη..το αποτελεσμα το βλεπετε στην φωτο..και στο τικερακι..

χαλαρωστε..μιληστε στα μπεμπακια που εχετε στην κοιλιτσα,χαμογελατε και η απαντηση θα ρθει σε λιγες μερουλες..και θα ναι θετικη θα δειτε..

Φιλακια

Καλησπέρα skorpina mou λυπάμαι πολύ εχω περάσει ακριβως το ίδιο στην πρωτη μου προσπάθεια αλλα μετα απο 3 ακόμη προσπάθειες καταφερα την κορούλα μου είναι νωρίς ακόμη να σκέφτεσαι οτιδήποτε ο θεός μόνο ξέρει τι σχέδια εχει για μας. Σου ευχομαι να προπαθήσεις να ηρεμήσεις και να περάσεις ενα ξεκούραστο καλοκαιρι εμεις είμαστε δίπλα σου. Εννοειται να πάριεις γνώμη κι απο αλλο γιατρο εμένα με είχαν βγάλει άχρηστη ότι δεν είχα ωάρια και τελικα με τη βοηθεια του θεού και ενος καλου γιατρου τα καταφερα και ίσως τα ξανακαταφέρω μόνο με 5 ωάρια κάθε φορά.

Twiggy τι να πω για συμπτωματα εγω όταν είχα μεινει εγκυος είχα δεκατα 37 και τώρα εχω κάθε μέρα μακάρι να είναι σημάδι αλλα εχω ακούσει ότι μπορεί να είναι και απο τα φαρμακα για πονάκια είχα πόνους περιόδου μια μέρα πριν την χοριακή αλλα και πάλι εχω ακούσει περίπτωση που είχε πόνους και τελικά δεν ήταν καλήτερα να μην σκεφτομαστε συμπτωματα σε 5 μέρες θα ξέρουμε τα καλά νεα ας είμαστε Θετικές και αισιόδοξες και θα συμβεί το πιστεύω!!!

μακαρι λαμπρινιπ μου!! να εχουμε ευχαριστα.. δεν σκεφτομαι πολυ τα συμπτωματα απλα ειπα να ρωτησω , γιατι δεν αισθανομαι κατι ιδιαιτερο και αναρωτηθηκα μπως δεν ειναι καλο... το βραδακι θα παω και κοντινη βολτα για φαι ετσι να ξελαμπικαρω λιγο να μην σκεφτομαι συνεχεια το θεμα μας!! φιλια

αχ! σκορπινα μου γλυκια...η μοναδικη λεξη που μου ερχεται στο μυαλο ειναι γιατι????κουραγιο κοπελα μου, μην χανεις την πιστη σου.μακαρι ο Θεος να μην καθυστερησει το θαυμα του!

Ευχομαι στα υπολοιπα κοριτσακια που ειναι στην αναμονη της χοριακης μονο θετικα νεα να ακουσουνε,ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ!!!!

φιλια σε ολες σας!!! :-*:-*:-*:-*:-*

skorpinaki μου πάρτε τον χρόνο σας με τον αντρούλι σου και περάστε καλά αφήνοντας τα όλα πίσω ...εγώ αυτό κάνω και βοηθάει πάρα πολύ.Πίστεψε με αν σου είπε ότι δεν θέλει να ξανακούσει για γιατρούς πρέπει να τον ακούσεις και να το σεβαστείς.Και εμένα μου το είπε αυτό και προσπαθώ να μην αναφέρω καθόλου το θέμα 'παιδί ' μέχρι να νιώσουμε καλύτερα ..και πάει καλά το θέμα..μπορώ να πω ότι ξαναβρήκαμε τον έρωτα μας :D άλλωστε όπως το είπε και η Κατερίνα έχουμε τον χρόνο με το μέρος μας.Και εγώ την ίδια ηλικία έχω με εσένα ;)

...katerinaki... μου τι ωραία που τα λες :):) τι γλυκιά μανούλα θα γίνεις !!!

Σε όσα κορίτσια περιμένουν.. να έχετε θετικές χοριακές και να μας ανακοινώσετε σύντομα τα υπέροχα νέα σας. :D:D

φιλάκιαααα

αχ βρε σκορπινακι πιαστηκε η ψυχη μου..κι εγω οταν εμεινα ελεγα θα μεινει αφου αργησε να ρθει..κι ομως..δεν ξερουμε γιατι...μην το βαλεις κατω..γιατι ρε γαμωτο να περνας τετοια ταλαιπωρια;μην το συζητατε τωρα με τον αντρουλη σου..τωρα πονατε..ηρεμηστε..πες στο εαυτο σου οτι θα τα καταφερεις γιατι θα τα καταφερεις..προσπαθησε να μην απελπιστειτε κι ας εχεις περασει ηδη πολλα..δεν βοηθαει η απελπισια αλλα σιγουρα η αλλαγη στρατηγικης..δες τι δεν εχετε κανει ..δες τι χρειαζεστε εκτος απο παιδι..φροντιστε τους εαυτους και τη σχεση σας και ξαναπροσπαθηστε..ξερω οτι σας εχει τσακισει το θεμα παιδι..ολους μας..σε προσωπικο και συντροφικο επιπεδο..υπομονη και δυναμη.Καποιο παιδακι εκει ψηλα σε βλεπει κοιτα να του χαμογελας και θα ρθει. :x:YMHUG:

skorpina να ρωτήσω και κάτι ακόμη ?? Ηπαρίνες έχεις δοκιμάσει σε κάποια προσπάθεια ?Πάντως στο face υπάρχει ένα group που ονομάζεται ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΊΑ και το διαχειρίζεται ένας καλός αιματολόγος.Εμένα ο συγκεκριμένος μου έχει λύσει πολλές απορίες ;) ρίξε μια ματιά μπορεί να σε βοηθήσει .. :)

καλησπερα κοριτσια!!! σκορπινακι μου σε καταλαβενω απολυτα!!!τα ιδια περασα στην 2 εξωσωματικη.....εκει που παιρνεις τα καλυτερα νεα της ζωης σου και πετας στα συννεφα μετα..... σου δινει μια και πεφτες....χανεις τα παντα!!!!!!!!μην το βαζεις κατω...πιστευω οτι οι αντρες πονανε περισσοτερο(ο δικος μου ηταν και ειναι χαλια)πρεπει να του δωσεις κουραγιο εσυ να του πεις οτι αντεχεις για πολλες ακομα προσπαθειες μεχρι να κανετε την οικογενεια σας!!!!!!! το γιατι???? δεν τον ξερουμε!!ο θεος ξερει μοναχα!!βρες δυναμη....μανουλα θα γινεις....!!!!!!!!

εγω τωρα μετα απο 3 αποτυχημενες εξωσωματικες αλλαξα γιατρο!!και ειμαι πολυ αισιοδοξη!!! και αν δεν εχεις κανει θρομβοφιλια να κανεις ειναι πολυ σημαντικη!!μια τεραστια αγκαλια !!!!!

Καλημερα σε ολους...

αχ δεν ξερω ισως με τη σκορπινα, ισως περναει ο καιρος ..ειμαι απο χθες σαλταρισμενη... :(

λαμπρινιπππππππ βοηθεια!!!! Δεν ξερω τι με εχει πιασει, κανω ολο κακες σκεψεις, με παιρνει απο κατω... κλαιω χωρις λογο! Τα χαραματα ξυπνησα ετσι μονη μου και αρχισα παλι να πανικοβαλλομαι και εβαλα τα κλαματα.. σκεφτομουνα τι τραβαμε και αν δεν παει καλα αντε παλι να μαζευεις τα κομματια σου και να προσπαθεις να συνελθεις, να βρισκεις λογους να χαμογελας...Αχ τελικα αυτη η αναμονη ειναι πολυ μεγαλη για κατι τοσο σημαντικο... Ισως μου την βαρεσε και απο το καθισιο, τοσο καιρο στη διαδικασια της εξωσωματικης δεν προλαβαινα να σκεφτω και πολλα... ειχα αγωνια για καθε βημα. Και τωρα απλα υπαρχει απειρος χρονος και αγωνια.. και ταυτοχρονα να μην αισθανεσαι κατι διαφορετικο..

Ευτυχως ξανακοιμηθηκα και ειμαι καλυτερα τωρα.. προσπαθω να βρω τα λογικα μου..δεν ξερω ακομα τιποτα.. μπορει το σπορακι να ειναι εκει και εγω απλα χρειαζεται να αντεξω λιγες μερες ακομα...

Σορρυ αν σας εριξα, μαλωστε με γιατι τα πηγαινα καλα και ημουν αισιοδοξη!Αχ... υπουλες κακες σκεψεις!!

σας φιλω, καλη δυναμη... μην ξεχναμε ..ολα γινονται!!!

τουιγκι...οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομ....κανε οτιδηποτε μπορεις για να μην σκεφτεσαι...ειδικα αν κανεις κακες σκεψεις!!!!!!!!!!!!! :D

τουιγκι...οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομ....κανε οτιδηποτε μπορεις για να μην σκεφτεσαι...ειδικα αν κανεις κακες σκεψεις!!!!!!!!!!!!! :D

οοοομμμμμμ!!! @-)

:):)

Twiggy προσπάθησε να ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλά δεν οφελέι σε τίποτα εξ αλλου ετσι όπως μου το περιγραφεις είναι και οι ορμόνες μας στο full τωρα λόγω της εγκυμοσύνης μας (ντοιγκ!!) εγω το χω πιστέψει πολύ και πραγματικά ελπίζω να συμβεί απο την αλλη εχω φαει τα χαστουκάκια μου και προσπαθω να είμαι ψυχραιμη. Θα δεις όλα θα τα καταφέρουμε κι εγω ώρες ωρες πέφτω αλλα σηκώνομαι εχω και την μικρή και με βοηθεία, η ψυχούλα μου έβλεπε που έβαζα λαδάκι απο την Αγια Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στην κοιλιά και τώρα μου το φέρνει εκείνη να μου βάλει με τρελένει βοηθάει κι αυτή να έρθει το αδερφάκι της.

Οτι θες είμαι δίπλα σου! Θα σου στείλω και πμ το τηλ. μου .

Φιλια.

ευχαριστω πολυ λαμπρινιπ μου!! ενταξει πηγα μια βολτα κι εγω απο την αδελφη μου και χαζολογησαμε και ειμαι καλυτερα! απλα ειχα υποτιμησει αυτο το διαστημα απο την μεταφορα ως τη χοριακη.. τωρα το εμαθα!! ε ναι και οι ορμονες χορευουν!! που το βαζεις αυτο?!! :)

πολλα φιλια, καλη δυναμη σε ολες...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...