Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 946
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γωγω μου παπουτσακια!!!! Αχ βαλε μας μια φωτο του φορεματος. Ετσι να ζηλεψω λιγακι που δεν εχω κοριτσακι να τις βαλω διαφορα φρου φρου!!!!!!

Αναστασια μου εννοειτε αυτο που πηρα εγω για αρκετους λογους: 1ον ειναι πιο οικονομικο 2ον εχει πιο εντονα χρωματα.

Ειρηνη μου ειπαμε τα κιλα θα τα κοιταξουμε μετα που θα σταματησουμε το θηλασμο.

Γιωργο μη συμπληρωνεις μετα στο μνμ σου κατι γτ εμεις που το εχουμε διαβασει δεν το βλεπουμε, γραψε αλλο σε παρακαλω. Αυτη την εταιρεια Huggies δεν την εχω ακουστα εδω. Εγω παρεγγειλα απο την Αγγλια μωρομαντηλα Παμπερς με 1,5ε/πακ. εδω εχουν 3ε το συγκεκριμενο.

Κοτοπουλακι στο φουρνο!!!!!! Στειλε και εδω Αναστασια, δεν εχω μαγειρεψει ακομη για βραδινο.

Πηγα οδοντιατρο για αλλη μια απονευρωση!!! Εχει τρελαθει ο ανθρωπος, μου ειπε οτι βαρεθηκε να με βλεπει!!!!!!!!! Και μεχρι μεσα Ιουλιου τουλαχιστον θα πηγαινω 1 φορα την εβδομαδα, αφηστε ειναι και μακρια απο μενα Μαρουσι.

post-4242-13873937187893_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Andria, η καλύτερη λύση για το γάμο είναι το καρότσι στην πιο ίσια θέση γιατί θα χρειαστεί να κοιμηθεί η μπέμπα.

Γωγώ, παπουτσάκια αγκαλιάς καλύτερα! Θα είναι μια γλύκα!

Ά! Έπεσε και ο αφαλός μας σήμερα :shock: Επιτέλους!!

Που είστε οι υπόλοιπες μπουμπούδες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα τσουπρες!!!!!

αφροδιτη να σας ζησει η μπεμπουλα!!!!!!!καλη λοχεια κοπελαρα μου ελπιζω να πηγαν ολα τελεια!!!!!

με το που παω να σας γραψω κατι γινετε κ δεν προλαβαινω!!!!

προσπαθουμε να μπουμε σε προγραμμα...το μωρο απο 90γρ που επινε ξαφνικα αρχισε να πινει 40 με 60γρ το πολυ,καθε δυο ωρες σχεδον ανησυχησαμε πηραμε τηλ την παιδιατρο κ μας ειπε πως μαλλον δεν εχουμε καλο προγραμμα την αφησαμε μια μερα 3μιση ωρες νυστικη μολις αρχισε να ουρλιαζει την ταισαμε τωρα τρωει καλυτερα μεχρι 120γρ σπανια 150γρ.

κοριτσια περιοδος σας ηρθε????εχω πονακια περιοδου αλλα περιοδος γιοκ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σήμερα γίναμε 10 ημερών! Αρχίσαμε πάλι να θηλάζουμε κανονικά από το πονεμένο μας στήθος κι όλα πάνε καλά! Απλώς βάλαμε ψευδοθηλές γιατί είναι ακόμα λίγο πληγωμένο.

Επίσης πήγαμε την πρώτη μας βόλτα για ψώνια, με το μάρσιπο και διαπιστώσαμε πως πολύ μας αρέσει!! (χμμμ... δηλαδή μας αρέσει πολύ να κοιμόμαστε επί μία ώρα στο μάρσιπο όσο η μαμά περπατάει!! :lol: :lol: :lol:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Andria, η καλύτερη λύση για το γάμο είναι το καρότσι στην πιο ίσια θέση γιατί θα χρειαστεί να κοιμηθεί η μπέμπα.

Γωγώ, παπουτσάκια αγκαλιάς καλύτερα! Θα είναι μια γλύκα!

Ά! Έπεσε και ο αφαλός μας σήμερα :shock: Επιτέλους!!

Που είστε οι υπόλοιπες μπουμπούδες?

Anastasia mou etsi skeftika na kanw :D..Sas euxaristw oles gia tin voi8eia sas :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και από εμένα!!

σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που έφυγε η μαμά μου και επιχείρησα να δουλέψω από το σπίτι...

το αποτέλεσμα??

μπέμπα 22 ώρες: δουλειά 2 ώρες :lol::lol::lol::lol::lol:

άσσος το παιχνίδι !!!!!!!!! χαχα

δεν πειράζει !!!

έτσι και αλλιώς την Παρασκευή πάω στους γονείς μου και θα μου κρατάνε το παιδί και εγώ θα δουλεύω...

αλήθεια εσείς τι θα κάνετε με την δουλειά???

λοιπόν Στέιση πριν ήμουν 53 κιλά ενώ συνήθως είμαι 51 κιλά.!! οπότε θέλω να χάσω 3 κιλάκια συνολικά!

το πρόβλημα ειναι ότι εάν γενικά ....δεν σου πολυ-περισσεύουν τα κιλά τότε είναι δύσκολο να χάσεις...δηλαδή γενικά είναι πιο εύκολο να αδυνατίσει κάποια κοπέλα με αρκετά παραπανίσια παρά εγώ...έτσι τουλάχιστον μου έχει πει μια φίλη μου διαιτολόγος...

πάντως επειδή γενικά δεν έκανα ατασθαλίες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και γενικά επειδή δεν θέλω να κάνω δίαιτα...θέλω ως δια μαγείας να εξαφανιστουν!! χαχα !! μπορώ??? :lol::lol::lol::lol:

αυτό πάντως που με 'εσωσε ' στην εγκυμοσύνη ήταν η επιθυμία μου να τρώω υγιεινά και οι αναγούλες μου για τα λιπαρά φαγητά...αντί δηλαδή για σουβλάκι έτρωγα μπριζόλα μοσχαρίσια...

αχχχχχχχχχχχ τωρα βέβαια έτρωγα και τα 2 χαχαχα!!!!!!!!!!!

από την επομενη εβδομαδα ξεκινάω τρέξιμο!! έχω κόψει και το τσιγάρο και ανυπομονώ!!! αλήθεια εσείς πώς τα πάτε με το θέμα τσιγάρο? επιχείρησα να καπνίσω πριν μερικές ημέρες (μια ρουφηξιά καλεεεε μη βαράτε!!) και κόντεψα να πνιγω!!!

γενικά προσπαθούσα και πριν την εγκυμοσύνη να το κόψω γιατί με πειράζει...

εσείς???

samarcande νωρίς νωρίς βγήκατε!!!Προχθές ήμουν στα μέρη σου!...(το Σάββατο...) χαμός γινόταν! και έχουν ανοίξει πολλά νέα μαγαζιά....το μόνο κακό είναι ότι σε λίγο καιρό θα πιάσει ο καύσωνας και δεν θα παλεύεται η κατάσταση!!! Πάντως μου έλειψε η περιοχή :lol::lol::lol::lol:

Γεωργιάννα τα παπουτσάκια σας είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΘΑΙΝΩ!!!!! :lol::lol::lol:

πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σούλα μου ήρθε περίοδος στις 21 Μαίου, 2 μήνες περίπου αφού γέννησα...

ήταν το Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε η γαστρεντερίτιδα και το θυμάμαι καλα!!

δεν είχα πολύ αίμα, γεγονός που παραξένεψε τον γιατρό μου...

κανονικά εάν θηλάζεις έρχεται αρκετά αργότερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια γρήγορη καλημέρα και απο μένα.. θα πάω να κοιμηθώ! Διαβάζω τα νέα σας απλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω! Χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα μωράκια σας.. Γεωργιάννα υπομονή με τα δόντια, δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνω σε οδοντίατρο. Εμείς σαραντίσαμε χθες, πήγαμε για ευχή τη Κυριακή, όλα μια χαρά. Ήρθε και η παιδίατρος χθες, 4200γρ, 58εκ. πήρε 3πόντους και 1κιλό περίπου σε ένα μήν, τον βρήκε πολύ καλά, το πουλάκι μου! Έχω και γυναικολόγο τη Παρασκευή, άντε μπας και ξαραχνιάσουμε και εμείς λιγάκι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Georgi79, καλημέρα!εμείς θα ανέβουμε αεροπορικώς, ο άντρας μου όμως θα φύγει νωρίτερα με το αυτοκίνητο για να κάνει κ μια στάση Αθήνα, οπότε πάνω θα κινούμαστε οδικώς, αλλά οι αποστάσεις είναι μικρές, οπότε η μικρή δεν θα μένει στο κάθισμα πάνω από μια ώρα.Εσείς τι θα κάνετε το καλοκαίρι?Είστε από Αθήνα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Samarcande,καλημέρα!Σχετικά με τους άντρες που ρώτησες, εγώ είμαι από τις τυχερές γιατί ο άντρας μου είναι εκπαιδευτικός σε ιδιαίτερα και φροντιστήρια οπότε τα πρωινά είναι σπίτι. Με τη μικρή ασχολείται πολύ και τα απογευμάτα, δηλ. την αλλάζει, την ταϊζει όταν λείπω - γιατί κάνω αποκλειστικό θηλασμό-, την πλένει, την κοιμίζει.Το απολαμβάνει πολύ.Εγώ απλώς τον ενθαρρύνω και του αφήνω χώρο. Με τον δικό σου πώς είναι?συνήθως εμείς οι γυναίκες είμαστε ελεγκτικές και θέλουμε να γίνονται τα πράγματα με το δικό μας τρόπο. Μεγάλο λάθος, κατά τη γνώμη μου, το οποίο πληρώνουμε εμείς οι ίδιες ακριβά!Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χθες πήγαμε στην παιδίατρο και είναι μια χαρά η Μυρτώ μας: 31 ημερών 4.150gr, 54 εκ, βλέπει μια χαρά, χαμογελάει συνειδητά κ όχι αντανακλαστικα πλέον. Μου είπε να την ντύνω πιο ελαφριά (το καημένο το μωρό έβγαλε ιδρωτήρια, αφού χθες , δηλ, με κοντομάνικο φορμάκι και ότι μπορώ να τη βγάζω τα απογεύματα έξω που δεν έχει ήλιο αλλά όχι σε κλειστούς χώρους με κόσμο.

Η μικρή έχει καθιερώσει βραδινό 5ωρο ύπνο 12-5, φαί μέχρι τις 6 και άλλες 3 ώρες ύπνο.Νομίζω ότι είμαστε πολύ τυχεροί αν και αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα :?

Καλημέρα σε όλες και καλό κουράγιο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!

Δαναη ωραιο ονομα θα δωσετε στη μικρη. Πολυ καλη ειναι αφου χαμογελαει κιολας. Ειναι μια κουκλα, μαλλον ομως εχει μοασει σε σενα και οχι στο μπαμπα οπως φαινετε στην φωτο.

Ιωαννα μου και το παλικαρι σου πολυ καλος.Ο δικος μου το παρακανε με το φαγητο μαλλον, 2 κιλα σ'ενα μηνα. Πως ειναι με τους κολικους ποναει ακομη το μαναρι μας;

Δαφνη ο δικος μου δεν πολυ ασχολειται με το μικρο. Μπανιο μια φορα ηρθε και εβλεπε πως του κανω. Να τον αλλαξει;;; Μπα. Εγω θελω, αυτος δεν ειναι το στυλ του. Με αποτελεσμα οταν ο μικρος εχει γρινια να θελει μονο την μαμα. Ο Αλεξανδρος με βοηθαει πολυ.

Σαμανθα μου το τσιγαρο το εκοψα πριν χρονια λογο υγειας, εβαλα καποια κιλα αμεσως, χωρις να φαινονται επανω μου. Μεγαλωνουμε και βαζουμε και κανενα, χαλαρωσε εισαι αδυνατη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Δανάη, είσαι από Χανιά? Εχω έρθει στα Χανιά πριν λίγα χρόνια για ένα συνέδριο και τα λάτρεψα!!! Πανέμορφη πόλη!!! Και να φανταστείς ότι ήταν μάιος και δεν κάναμε μπάνιο στη θάλασσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

steisy,είμαι από τη Θεσσαλονίκη, ο άντρας μου είναι Χανιώτης και μέχρι πέρυσι ζούσαμε Αθήνα, μέχρι που πήξαμε, ζήτησα μετάθεση και την κάναμε και είμαστε πολύ ευτυχείς για την απόφασή μας!!Εσύ από που είσαι?που ζεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!η μάλλον καλησπέρα τέτοια ώρα που ξυπνήσαμε.. Τί κάνετε;Μετα βίας προλαβαίνω να γράψω πρίν ξυπνήσει αο την αγκαλιά μου ο μικρός.Μας έχει χορέψει τρελά αυτές τις μέρες αλλα πάλι καλά που ρίχνει 5ωρους ύπνους τα βράδυα.

Τελικά η Αφροδιτούλα γέννησε;;Δεν έχει καμία νέα της;; Πίστέυω θα κρατάει την κοράκλα της στην αγκαλιά της τώρα!

Γεωργιάννα μου τέλεια τα παπουτσάκια!!Όντως μια σταλίτσα είναι χιχιχ

Σαμάνθα μου κορμάρα είσαι κ τώρα,δε σου φαίνονται τα 4 κιλά,μη σου πώ οτι απο τις φωτό μου φαίνεται οτι τα χρειαζόσουν κιόλας! ;) Κ μένα 4 μου έμειναν κ εκεί έχω κολλήσει αλλα χωρίς δίαιτα έχασα τα άλλα 12 κιλά.

Δε μου λές,δε πιστεύω τώρα που θα φύγεις στην εξοχή να μας ξεχάσεις;;;

Χοανιτάκι καλά σαράντα που λένε! Μεγάλωσε το μικρούλι σου!

Γιώργο κ μένα με το ριλάξ έχουν τσακωθεί..θα το δοκιμάσουμε σε λίγο καιρό πάλι μπάς κ αλλάξει γνώμη!

Ανδριάκι τί κάνεις;η κουκλίτσα σου;

Ηλιοδώρα μου κλείσατε μήνα προχθές ε;Να ζήσετε!! Εμείς αύριο κ σήμερα νομίζω η Ειρήνη μας!

Συμπεθερούλα όλα καλά με τη μπουμπού; Μην ανησυχείς μωρε,τα σκατούλια αλλάζουν πρόγραμμα κ συνήθειες κάθε μέρα,θα ξαναβρεί το ρυθμό της!

Samarcande μια χαρά πάτε,άντε θα βγάλεις κ τη ψευδοθηλή κ θα είστε σούπερ!

Δανάη κ μένα ο άντρας μου είναι απο Χανιά κ τα λατρεύω!Πανέμορφα είναι,είσαι τυχερή που μένεις μόνιμα εκεί! Πάντως δύσκολη απόφαση να φύγεις απο Αθήνα αλλα σίγουρα καλύτερα θα είστε εκεί.

Εμείς για διακοπές που λέτε,θα πάμε αρχές Ιουλίου στη Τήνο για να εκπληρώσω κ το τάμα μου.3-4 μέρες θα κάτσουμε μόνο αλλα δε πειράζει,ευχαριστηθήκαμε τις περσινές διακοπές σε Ικαρία,Μύκονο κ Σπέτσες,λές κ ξέραμε οτι του χρόνου θα έχουμε τον θησαυρούλι μας κ έτσι είχαμε ξεσαλώσει τελείως.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια Afro,Joanaki,AFRODITE,Sweety που είστε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elenaki mou kala eimaste k oi dio..Eseis ti kanete? oi ipoloipes kopeles?

I mikri mou koimate :), tin 8ilasa k koimi8ike sto sti8os mou k tin metefera sto krevvataki tis..

Egw akomi exw tin 4euto8ili dokimasa na tin vgalw alla oi 8iles mou den einai e3ogkwmenes k to mwro talaipwreitai, lete einai provlima na tis afisw? Giati akouw pws oles tin vazoune gia ligo kairo k meta tis stamatane alla egw apo tin mera pou tin xrisimopoiiw den eida kammia diafora stis 8iles mou (den vgikane pros ta e3w) idies einai :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άσχημη νύχτα είχαμε, πολύς εκνευρισμός γιατί δε μας αρέσει η ψευδοθηλή, τσακώθηκε η μαμά με το μπαμπά μας, κάναμε κι έναν ωραιότατο εμετό τα ξημερώματα, έτσι για να 'ρθουμε στα ίσα μας. Τώρα βέβαια έχουμε ξεραθεί στον ύπνο...

Γεωργιάννα και μένα ο άντρας μου παρακολούθησε μια φορά το μπάνιο και δύο το άλλαγμα... Τον παίρνει που και που αγκαλιά και του τραγουδάει λίγο αλλά για άλλαγμα πάνας και μπάνιο τίποτα. Ομολογώ πως θα ήθελα να το δοκιμάσει, να χαλαρώνω έστω για 5 λεπτάκια... Δανάη μια χαρά ο δικός σου, μπράβο!

Φιλάκια σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Emeis tsakwnomaste pioios apo tous dio 8a tin kanei mpanio, sinexeia 8elei na tin kanei o andras mou, den me afinei na xarw auti tin stigmi (menw k egw ekei k prosexw tin katastasi)..Apo allagma panas min to sizitate kan, den tin exei alla3ei oute mia fora alla k to oti tin kanei mpanio kati einai k auto :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντριά μου,βγάλτες αφού δε βλέπεις διαφορά κ άν δεν πιάνει πάλι τις ξαναβάζεις.Πάντως κ μένα επίπεδες είναι εντελώς αλλα ο μικρός απο την πρώτη ώρα τις έπιανε με δυσκολία φυσικά κ εγώ πονούσα αλλα μετά το θηλασμό είναι τσίτα!Θα παιδευτεί λίγο αλλα θα τα καταφέρει η μπουμπού σου πιστεύω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...