Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!!


Recommended Posts

Καλως ήρθαμε επιτέλους στην΄ενότητα για γονείς!!Απίστευτο μου φαίνεται ακόμα...Εύχομαι όλα τα μπεμπάκια μας να είναι υγιέστατα κ με το καλό να γεννήσουν κ οι υπόλοιπες εγκυούλες μας κ να τα λέμε όλες μαζί!! Ελπίζω να μη χαθούμε..κ να συνεχίσουμε το όμορφο παρεάκι μας κ σαν γονείς!! ;) Σας περιμένω όλες κ εσένα daddy μας!! :D Ας μαζευτούμε λοιπόν εδώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 946
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλοριζικη η γλυκια μας σελιδουλα γτ σαν αυτη καμια!!!Με το καλο τα κοριτσακια που απομειναν!

Τα νεα μας....τρωμε 120ml απο προχτες,εχουμε φτιαξει μαγουλακια,χαμογελαμε στους γονεις κα8ε μερα,

μας αρεσει το μπανιο,βγαινουμε βολτιτσα συνεχως κ ειχαμε το πρωτο μας ραντεβου με τον Νικολας :D

4 ημερες διαφορα αλλα του ριχνουμε στο μποι γτ ημαστε 53,5 ποντους.

8α συναντησουμε κ αλλους υποψηφιους κρυφα απο τον μπαμπα :lol:

Μονο που το βραδυ ξενυχταμε λιγακι ηταν και Σ/Κ καταλαβαινετε :D

Μας εχει τρελανει η μικρη κοριτσια κ νταντυ...αυριο λεμε να παμε προς την Πλακα βολτα.

Εχτες την πηγα στο athens heart κ πηραμε κορδελα απο marazil ρουχαλακια απο h&m...δεν ειχαμε για εξοδο ειναι ολα καλοκαιρινα.Με το που εκανε το 1ο ουαααα βουρ για το σπιτι,ειμαστε κοντα ευτυχως.

Αν μου μοιασει η κορη μου στο shopping therapy 8α μας διωξει ο μπαμπας απο το σπιτι :lol:

Παντως πολυ προετοιμασια για την βολτα ετσι?Αλλαξιερες,φαγητα κτλ κτλ.

Οσο για το καροτσι απιστευτο ειναι,μεχρι στον δρομο το σχολιασαν αλλα εκανα ποντικια :o στο ανεβασμα με τις σκαλες.

Δεν προλαβαινω τωρα αλλα καποια στιγμη 8α σας βαλω φωτο εκτος της μικρης μονο γτ δεν 8ελω να εκτε8ει στο ιντερνετ ειμαι κολλημενη.Ευελπιστω στην συναντηση μας να την δειτε :geek: φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με γεια το καινουργιο θεμα!

Ευχομαι να συνεχισουμε την συμπαρασταση ο ενας στον αλλον και τωρα σαν γονεις!

Υγεια και καλη τυχη στα παιδια μας!!

Γωγω μου ψιλη η κορουλα σου! Ωραια νεα και πολλες βολτες βλεπω. Καλα κανετε αφου εχει τελεια μερα εξω.

Εμεις δεν βγαινουμε ακομη και απ'οτι βλεπω θα αργησουμε λιγακι. Εγω βγαινω μονη μου, εχθες πηγα σουπερ και εκανα βολτα μεσα. Βεβαια καποια σιγμη αρχισαν να πονανε οι θηλες μου και ηταν η ωρα να γυρισω για να ταισω τον μπουλουκο μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ!!!! με το καλο να ερθουμε με τις φατσουλες μας κι εμεις που εχουμε ξεμεινει με τις κοιλουμπες, και ολα τα κοριτσια να χαιρονται τα νινακια τους!!! πολυ μ'αρεσει που βγαινετε βολτα με τα μπεμπακια, κι εγω ανυπομονω!!! γωγω, για ποτε μεγαλωσε κι ολας η μπεμπα σου, ε;;!!!

γεωργιαννα, αποκλειστικο θηλασμο κανεις;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι Αφροδιτη απο την πρωτη στιγμη. Ειμαι τυχερη και χαιρομαι πολυ.

Σημερα του εδωσα χαμομηλι και μονο που δεν με εφτισε στα μουτρα, δεν του αρεσει καθολου. Του το εδωσα για να ηρεμει απο την κοιλιτσα του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ουφ ετοιμάζομαι κι εγώ...

Μόλις συμπλήρωσα όλα τα έγγραφα για την Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος της Ακαδημίας Αθηνών, έτοιμα κι αυτά! (Αλήθεια όσες γεννήσατε, τι κάνατε με αυτό το θέμα???)

Σιδέρωσα και δυο τρία τελευταία πραγματάκια του Άρη, ετοίμασα και τα ρουχαλάκια που θα φορέσει όταν φύγουμε από το μαιευτήριο.

Στην αναμονή λοιπόν... Ντόπλερ την Πέμπτη κι αν όλα είναι καλά, εξέταση γιατρού τη Δευτέρα για να αποφασίσουμε τι γίνεται. Δε τη φοβάμαι την πρόκληση, θα προτιμούσα να την αποφύγω όμως και πάντα πίστευα πως δε θα τη χρειαστώ. Μύθος το περπάτημα, αν σκεφτεί κανείς πως περπατάω σίγουρα ένα 40λεπτο τη μέρα με το σκύλο και πως όλες τις δουλειές μου τις κάνω με τα πόδια και πως γενικώς δεν έχω κάτσει καθόλου όλο αυτό το διάστημα και υπήρξα εξαιρετικά δραστήρια... Μπορεί βέβαια και να κατέβει ξαφνικά ο μικρός και να μας κάνει την έκπληξη! Όπως και να'χει απ' ότι φαίνεται πολύ πολύ σύντομα θα τον έχω αγκαλίτσα!!

Φιλιά πολλά μανούλες και μπαμπάκα και φουσκωμένες Αφροδιτούλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εδω ειστε μουσιτσες?πηγα κ εγω στο παλιο..το αποχαιρετησα κιολας μια που δεν θα ξανα παω εκει..

κ επισημως μανουλα λοιπον...γιναμε γονεις...

ηταν ονειρο μου απο τοτε που ημουν ακομη εγω η ιδια παιδακι...ανυπομωνουσα να μεγαλωσω κ να κανω οικογενεια...ειχα βαλει στοχο στα 18 μου να εχω το πρωτο μου παιδακι...ηρθε στα 29 τελικα κ μου εχει παρει τα μυαλα!!!

η πιο γλυκεια κουραση!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω χαπι απο μικρη ηθελα να γινω μαμα.αργησα λιγο αλλα δεν εχει καμια σημασια.αυτοι οι θησαυροι που ηρθαν εχουν διαγραψει τα χρονια αναμονης και αγωνιας.

εμενα τρωνε λιγο.ο μικρος 90 ανα 3 ωρες ο μεγαλος 130 ανα 4 5 ωρες..δεν ξερω τι να κανω.αλλοι στην ηλικια τους τρωνε 200.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!!!ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΒΟΛΤΟΥΛΑ....Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 4500 ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΓΑΝΟΣ...ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΑ ΜΟΝΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΙΣΕΧΟΥΣΕΣ ΕΠΙΠΕΔΕΣ ΚΟΛΟΘΗΛΕΣ ΜΟΥ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ)...ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 5 ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ...Π.Χ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 12.34 ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ...ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΛ 4-5 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΣΥΧΝΑ ΝΙΩΘΩ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ...ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ,ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ,ΓΤ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?????ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε υπομονή..ελπίζω να φτιάξετε σύντομα πρόγραμμα.Εμένα με έχει κατα αγχώσει ο μικρός απο το απόγευμα,μου έβγαλε όλο το γάλα κ απο εκείνη την ωρα όλο πνίγεται.Δε ξέρω τί φταίει αλλα τώρα πεινάει κ φοβάμαι να τον θηλάσω μη μου πνιγεί πάλι!Αχ Θεέ μου τί είναι πάλι αυτό.. Τρώει πολύ λαίμαργα είναι η αλήθεια κ κάθε 4 ώρες,επίσης μήπως φταίει οτι σήμερα κατέβασα πάαααρα πολύ γάλα;Σε σημείο που πετάγεται "απέναντι".Γεωργιάννα HELPPPPPPPPPP PLEASE!!!

Samarcande μου εμείς στην Ακαδημία Αθηνών τα δωρίσαμε.Νομίζω είναι το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε απο το να τα φυλάξουμε ιδιωτικά. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!

Ελενα δεν παιζει ρολο ποσο γαλα βγαζεις εσυ, το μωρο παιρνει αυτο που θελει και τραβαει οσο θελει αυτος. Ξερεις τι θα εκανα εγω στην θεση εαν ηταν λαιμαρμος. μαλλον γι'αυτο εκανε και εμετο. Λοιπον θα τον ταιζα με διαλλειματα, θα τον διεκοπτα συχνα.

Σουλα με συγκινησες με το μνμ που εκλεισες το αλλο θεμα!!!

Εμενα απο το πρωι εχει γρινια σαν να ποναει η κοιλιτσα του ,αλλα αερια βγαζει. Αχ ποσο υποφερουν ωρες ωρες. Με εχει αδιασει απο γαλα και ακομη να κοιμηθει.

Τωρα και 2-3 μερες ειχα τελειωσει απο λοχεια, απλα ελαχιστα καφε ειχα, σημερα ξυπνησα και εχχω κατακοκκινο. Σε ποσοτητα δεν ειδα ακομη, αλλα λετε να μου ηρθε κιολας περιοδο; Νωρις δεν ειναι;

Ο μικρος μου μπηκε σε προγραμμα και ειμαι χαρουμενη. Το απογευμα μετα τις 6.30 τον εχω ξυπνιο μεχρι τις 21.00 που του κανω μπανιο και μετα κοιματε μεχρι τις 12.00

Παω να κανω καμια δουλεια και θα τα πουμε μετα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!Τι κανετε?Προσπα8ω να σας γραψω ποση ωρα αλλα ολο κατι συμβαινει πχ τωρα εκανε κακακια της ;)

Σημερα περιμενω τον παιδιατρο ειμαι πολυ περιεργη για τα κιλα της πρεπει να εχει φτασει απο 2800 2 εβδδομαδες πριν,υπολογιζω 3500 +...ηδη πιανεται το χερι μου οταν την ταιζω.

Αφροδιτη πηγε 1 μηνος κ 18 μερες σημερα,Πρωταπριλια βολευει κ στο μετρημα :lol:

Ηταν ψηλη μου το ελεγε ο γιατρος οταν ηταν ακομα στην μητρα,Σκλερανικοβα κ βαλε :D

Newmama εγω που δεν θηλαζω πλεον της δινω 700 με 800 ml αναλογα λιγο κατω λιγο πανω.

Τωρα τελευταια αρχισε να πινει 120 ml ειδικα την ημερα γτ την νυχτα την περνει ο υπνος.

Γεωργιαννα τυχερη με το μπολικο γαλατακι,δεν στελνεις λιγο κ απο εδω :mrgreen:

Μονη σου κανεις μπανιο το μωρο???

Εγω φοβαμαι ακομα,σημερα λεω να περασω απο τα Λητω να δω τι με βολευει να αγορασω για να την στηριζω καπου ωστε να μπορω να την κανω μπανιο.Εχετε καμια προταση?

Εγω την εβγαλα 35η ημερα εξω ,δεν την παλευα αλλο μεσα κ καλο της εκανε.Το υποστηριζουν κ καποιοι παιδιατροι.Παντως γενικοτερα ακους εν σωρο διαφορετικες αποψεις κ απο γιατρους αλλα κ απο παπαδες,ο κα8ενας τα δικα του.

Την καλυτερη συμβουλη την δινει το ενστικτο της μητερας,εγω αυτο ξερω.

Samar αντε πλησιαζεις κ εσυ κανε λιγο υπομονη κ εφτασεεεε.

Πολυ γλυκα τα μωρακια στις φωτο σας!!!

Νταντυ επιτελους επιασες στα χερακια σου το αγελουδι σου!!Σου αλλαζει κ εσενα πανες η μαμα???

jule ...ταλαιπωρεισαι βρε συ,οντως,τι ξενυχτια ειναι αυτα??Μπραβος 8α γινει??Κουραγιο κ υπομονη

8α στρωσει με το καιρο κ 8α μπεις σε προγραμμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα!Μετά απο 6 συνεχόμενες ώρες ύπνου μπορώ να πώ οτι στάνιαρα! :lol: Μέχρι τις 3 το πρωί ήμασταν μές τη γκρίνια,δε μου έφτανε η τρομάρα μου με τις γουλιές,τον έπιασαν κ οι κολικοί τον μικρό μου,κατακόκκινος είχε γίνει απο το ζόρι κ το κλάμα αλλα τελικά τα έκανε κ ηρέμησε. Ευτυχώς απο τις 9 που ξυπνήσαμε κ ξαναέφαγε δεν μου έκανε εμετούλι.Πιθανόν η λαιμαργία του έφταιγε Γεωργιάννα μου.Αυτό που λές το κάνει απο μόνος του,στο 5λεπτο με 10 λεπτο το πολύ σταματάει,τον βάζω να ρευτεί κ ξανασυνεχίζει,χθές όμως δεν είχε ρευτεί καθόλυ κ ας τον είχα μια ώρα.Εσάς ρεύονται πάντα τα ζουζούνια σας;Συνήθως μετά απο πόση ώρα;

Ποια μανούλα ξέρει να μου πεί τη δοσολογία για το τσαγάκι κιντερε(άν το λέω καλά);Δε θυμάμαι πόσο μου είπε ο παιδίατρος. :roll: Σήμερα μας ήρθε κ η ζυγαριά που νοικιάσαμε.4120 έφτασε το γοριλάκι μου! :D

Γωγώ μου εμείς πήραμε το μπανάκι baby onda με τη βάση του απο τα ΛΗΤΩ.Ακόμα δν το χησιμοποιήσαμε αλλα είναι ανατομικό,έχει 2 θεσούλες κ πιστεύω θα βολεύει.Κάνει για μωρά απο 0 μέχρι 1 έτους.

Άντε Γιώργο μου να φτιάξετε κ εσείς πρόγραμμα.Η Μαριάννα τελικά στο 3μηνο θα γυρίσει στη δουλειά;Είναι λίγο νωρίς..

Γεωργιάννα μου το παθαίνω κ εγώ αυτό με το αίμα.Χθές είχα ποτάμι κ σήμερα πεντακάθαρη.Δε νόμίζω να σου ήρθε απο τώρα.Εξάλλου δε λένε οτι όσο θηλάζεις δεν έχεις περίοδο; :? Ο μικρούλης ηρέμησε τελικά;Τα απογεύματα που μένει ξύπνιος τον βάζεις στο ριλάξ;

Οι υπόλοιπες μανούλες κ γκαστρούλες που είστε;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταλαβαίνω,όταν είναι το οικονομικό στη μέση,δεν έχουμε πολλές επιλογές..Δε πειράζει,όπως λές να είστε γεροί κ οι 3 κ θα τον χαρείτε τον μικρό σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα για το κιντερτε τηνδοσολογια δεν την γραφουν πανω στο κουτι. Καλυτερα να του δινεις χαμομιλι φτιαφμενο απο εσενα. Σημερα μου ειπε μια κοπελα να του δωσω σε 240μλ. νερο ενα φακ. τηλιο και ενα χαμομιλι, για τους κολικους. Το μωρο της ηρεμισε, ειναι 2 μηνων. Αυτο θα κανω και εγω. Τωρα ηρεμησε αλλα τον βλεπω οτι γρινιαζει που και που.

Δεν εχουμε παρει ριλαξ ακομη. Τον εχω ή στο λικνο με μουσικουλα ή στον καναπε και του κανουμε παρεα. Βεβαια ανα διαστηματα τρωει.

Γιωργο πολυ οικονομικη η κοπελα, θελω και εγω!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η geov εγραψε <<νταντυ επιτελους επιασες στα χερακια σου το αγελουδι σου!!Σου αλλαζει κ εσενα πανες η μαμα???>>

τι να κανω βρε παιδια φταιω εγω που ειμαι χαζο μπαμπας!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: παντως παιδια μου αρεσει αν αλλαζω τα παννακια του μπεμπη :YMHUG: και μου αρεσει οταν το κανουμε και μπανακι καθε μερα !!!! :x

Αυτο εννοειται!!!ο αντρας μου να δεις ποσο χαζομπαμπας ειναι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποσο σας ζηλευω που κοιμουντε τοσες ωρες τα μωρακια σας!!!εμενα ανα δυο ωρες η τρεις ξυπναει να φαει...ενταξει μωρε ας μην παραπονιεμε ομως μωρακι ειναι..νοιωθω ομως πολυ κουρασμενη ζαλιζομε απο την νυστα αντε να ερθει η παρασκευη να γυρισει ο αντρας μου απο την ασκηση να ξεκουραστω λιγο..την κραταω αγκαλια να την ταισω κ κλεινουν τα ματια μου φοβαμε μην μου πεσει κατω το παιδι...

στο κιντερτε εγω στα 50γρ βαζω μια μεζουρα τσαι ετσι μας ειχε πει η μαια,τωρα της παιρνω με τα βοτανα ομως κ της αρεσει περισσοτερο απο το χαμομηλι,το φρεσκο χαμομηλι ειναι σιγουρα το καλυτερο!!!οποια μπορει να βρει ας το προτειμηση!

γεωργιαννα κ εγω μια απο τα ιδια εκει που καθαρισα απο τα λοχεια χθες ειδα πολυ αιμα κ νομιζα οτι μου ηρθε περιοδος τελικα σημερα ειμαι παλι καθαρη..οτι να ναι!!!

γιωργο μου μακαρι να υπηρχαν χρηματα να καθοταν ολες οι μανουλες με τα παιδακια τους,ολος ο κοσμος χρωσταει ρε παιδακι μου που θα παει αυτη η κατασταση...

δελφινακι μου ετσι ακριβως!!!!αργησαν λιγο τα ζουζουνια μας αλλα αξιζε ολη η αναμονη!!!!!!!!

φουσκιτσες μου τι κανετε???τι γινετε τι σας ειπαν οι γιατροι σας??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις πληροφορίες.Μία διευκρίνιση,όταν λέμε φακελάκι χαμομήλι κ τήλιο εννοούμε τα κανονικά του σούπερ μάρκετ π.χ lipton ice tea ??Mόνο τέτοιο έχω,κάνει ή θα το τρελάνω το μωρό;; :lol:

Λέτε να γέννησε η Αφρο μας;;πάντως αυτά τα πονάκια που ειχε είναι τα προεόρτια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα μανούλες, μπαμπούλη και γκαστρούλες... διάβασα αυτά που έχετε γράψει και ανακουφίστηκα λιγάκι γιατί βλέπω ότι δεν είμαι η μοναδική που τρομάζω όταν βγάζει γουλίτσες, που δεν κοιμάται το βραδύ γιατί το μωρό με ξαγρυπνάει μέχρι της 5 τα ξημερώματα και όλα αυτά που γράφετε!! Γι αυτό δεν καταφέρνω να μπώ να σας γράψω τις ώρες που κοιμάται, συνήθως μέσα στη μέρα, πρέπει να βάλω πλυντήρια, να σιδερώσω, να μαγειρέψω κ.τ.λ. ξέρετε εσείς.. εεε, να μην κοιμηθώ και λιγάκι! Και εγώ τον θηλάζω σταμάτησα να τραβάω με το θήλαστρο γιατί είδα ότι κόβει το γάλα.. απλά καμιά φορά του δίνω λίγο ξένο αλλά δεν το τρώει ο καημένος, πιο πολύ του το δίνω για να δω αν έχει χορτάσει! Έχουμε ραντεβού με τη παιδίατρο τη Παρασκευή και έχω αρκετή αγωνία να δω πόσα κιλά πήρε και αν είναι καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπομονή κ σε εσένα Ιωάνα μου!Τελικά αυτό το άγχος απο την ώρα που θα μείνεις έγκυος κ για την υπόλοιπη μας ζωή δεν σταματάει ποτέ! Μου το έλεγε η μάνα μου κάποτε αλλα δεν την πίστευα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό κατάλαβα και εγώ Elenakos ότι απο δω και πέρα με αυτό το άγχος θα ζούμε αλλά είναι μαγικό συναίσθημα το να γίνεσαι γονιός..Και εγώ για δουλεια θα πάω τέλη 7ου..αλλά είναι το καλό σε μένα ότι δουλεύω στην επιχείρηση του άντρα μου και μένει η μαμά μου ένα τετράγωνο παρακάτω οπότε θα πετάγομαι να τον θηλάζω και πίσω στη δουλειά.. τα κιλά τα χάσατε κορίτσια;; Εγώ απο +15 που είχα πάρει έχασα τα 8 και μου έχουν μείνει τα 7 για να δούμε.. σαραντίζω σε 2 βδομάδες, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα ναι αυτο το χαμομηλι και τηλιο. κανονικο φακελακι. του το εκανα αλλα δεν το επινε και ετσι εβγαλα γαλα και του το εβαλα σε μπιμπερο μαζι με 20μλ. απο το τσαι αυτο.

Δεν τον βαζω παντα να ρευτει, δεν χρειαζετε επειδη θηλαζει, αλλα οταν τον βαζω μεσα σε 5 λεπτα το κανει. ο δικος σου ομως πρεπει επειδη τρωει λαιμαργα.

Σουλα μου και εμενα ανα 2-3 ωρες τρωει. και την νυχτα. δεν εχω προβλημα ομως γτ κοιμαμε μετα και γενικα ξεκουραζομαι. Δεν πηγαινω τον Αλεξ. στο σχολειο και ετσι κοιμαμε μεχρι τις 9, βεβαια ξυπναω στις 7 τον ετοιμαζω για σχολειο και μετα ξανακοιμαμε.

Εσυ δεν μπορεις να βρεις χαμομηλι σε φακελακι ή χυμα;

Ιωαννα εαν ο μικρος δεν χορταινε θα σου ζηταγε και αλλο. Τσαμπα φτιαχνεις το ξενο. Ξερουν αυτα να διαμαρτυριθουν εαν πινανε.

Σαμαρκαδε στην πρωτη εγκυμ. δουλευα μεχρι τον 8ο σε καφετερια και ετσι περπαταγα συνεχεια. Δεν ειχα κανενα συμπτωμα μεχρι την ημερα που γεννησα. Σου ευχομαι και σε σενα στην 38εβδ. να γεννησεις ετσι ξαφνικα μ'ενα πονο. Ελπιζω να μαθουμε εαν γινει κατι.

Αληθεια η Αφρο που ειναι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...