Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω ενα αγοράκι 7 μηνών και είναι αλλεργικός :( Μόλις αρχίσαμε φρουτόκρεμα παρουσίασε σπιθουράκια με το αχλάδι την πρώτη φορά και μετά με την μπανάνα!!! Δυο βδομάδες τώρα του δίνω σκέτο μήλο αλλά το βαρέθηκα μέχρι και εγώ. Μανούλες έχετε να προτείνετε καμιά ιδέα στην περίπτωση μας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσίευση

Δοκιμασε γλυκοκολοκυθα!Νομιζω την βραζεις λιγακι κ την αλεθεις μαζι με το μηλο...

Επισης σε λιγο θα βγουν τα καλοκαιρινα βερυκοκο,πεπονι ροδακινα και θα ειναι τελεια η κρεμουλα σας!!!

Μπορεις να δοκιμασεις κ καροτο(βρασμενο μαζι με το μηλο!Ειναι πολυ νοστιμο!

Δημοσίευση

Ακριβως οπως τα λεει η Αναστασια..

κολοκυθα βεβεια τετοια εποχη πολυ δυσκολ ανα βρεις αφου ειναι κατεχοξην χειμωνιατικο ειδος..

πεπονια - πολυ ωραια- βρισκεις και τωρα αλλα δεν τα συνιστω..κανε υπομονη κνεν αμηνα ακομα και θα εχει παααααρααααα πολλα φρουτα για επιλογη κρεμας.

Επισης μπορεις να βαλεις μαζι με μηλο και λιγο αβοκαντο

Δημοσίευση

Όντως κολοκύθα τέτοια εποχή δεν θα βρεις. Οπότε δοκίμασε αυτά που σου προτείνουν και οι κοπέλες, όπως ωριμο αβοκάντο και φρούτα εποχής μόλις εμφανιστούν στην λαϊκή. Ο δικός μου γιος ξετρελαίνεται με την παπάγια, έχει εξωτικά γούστα :D . Μπορείς να προσθέσεις και αποξηραμένα φρούτα αφού τα μουλιάσεις/βράσεις.

Δημοσίευση
Δοκιμασε γλυκοκολοκυθα!Νομιζω την βραζεις λιγακι κ την αλεθεις μαζι με το μηλο...

Επισης σε λιγο θα βγουν τα καλοκαιρινα βερυκοκο,πεπονι ροδακινα και θα ειναι τελεια η κρεμουλα σας!!!

Μπορεις να δοκιμασεις κ καροτο(βρασμενο μαζι με το μηλο!Ειναι πολυ νοστιμο!

Και ο παιδίατρος βερύκοκο μου είπε,ροδάκινο και κεράσι. Γενικά φρουτα εποχής.ΔΕν μου ανέφερε την γλυκολοκύθα και μου ακούγεται πολύ ωραία με μήλο.

Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες :)

Δημοσίευση
Ακριβως οπως τα λεει η Αναστασια..

κολοκυθα βεβεια τετοια εποχη πολυ δυσκολ ανα βρεις αφου ειναι κατεχοξην χειμωνιατικο ειδος..

πεπονια - πολυ ωραια- βρισκεις και τωρα αλλα δεν τα συνιστω..κανε υπομονη κνεν αμηνα ακομα και θα εχει παααααρααααα πολλα φρουτα για επιλογη κρεμας.

Επισης μπορεις να βαλεις μαζι με μηλο και λιγο αβοκαντο

Όταν ανέφερα στον γιατρό το αβοκάντο μου είπε ότι είναι λαχανικό και δεν μπαίνει στην φρουτόκρεμα :roll::roll: Εγώ πάντως πήγα χτες και αγόρασα μερικά γιατί σε κάποιο θέμα είχες αναφέρει το αβοκάντο και μου άρεσε η συνταγή που έδινες!!! ;)

Δημοσίευση

Μπορεις να βρεις παρα πολλες ιδεες εδω

http://www.wholesomebabyfood.com/

Μη παιρνεις κατα γραμμα οτι λεει απλα να βλεπεις ποτε περιπου επιτρεπετε κατι, το συζητας με τον γιατρο σου και αναλογα με τις δικες του οδηγιες εισαγεις καποιο φρουτο η λαχανικο

Δημοσίευση
Μπορεις να βρεις παρα πολλες ιδεες εδω

http://www.wholesomebabyfood.com/

Μη παιρνεις κατα γραμμα οτι λεει απλα να βλεπεις ποτε περιπου επιτρεπετε κατι, το συζητας με τον γιατρο σου και αναλογα με τις δικες του οδηγιες εισαγεις καποιο φρουτο η λαχανικο

Φοβερό site!!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!! :):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...