Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ 07-05-11


Recommended Posts

Ήρθε η ώρα να γράψω κι εγώ την δική μου εμπειρία τοκετού.. Έχω διαβάσει πολλες ιστοριες απο κοπέλες που γέννησαν...ετσι ειχα πολλες φορες φανταστει την δικη μου..ομως οτι κι αν εχουμε φανταστει για την γεννηση κ την μητροτητα ειναι πολυ μικρό κ λιγο μπροστα σε αυτο που ζούμε εκεινες τις στιγμές.

Σάββατο 07/05/2011 ώρα 08:00 ειχαμε ραντεβού στην κλινική με το γιατρό μας για πρόκληση.38 εβδομάδων κ 1 ημέρας..με μερική εξάληψη του τραχηλου πιστευαμε οτι θα γνωριζαμε πολυ γρηγορα την κορουλα μας!! Μπηκαμε στην αιθουσα τοκετών , κάναμε τα ωραια μας με τις μαιες..ευτυχως το ξυρισμα το αποφυγαμε μιας που τα ειχα καταφέρει παρολη την κοιλια μου! Μετά απο λίγο ημουν έτοιμη για να ξεκινησουμε..απο το προηγουμενο βραδυ ενοιωθα αρκετα πονάκια περιοδου οπως κ μερες πριν... οταν μου εβαλαν το υποθετο λιγο δυνάμωσαν κ τοτε καταλαβα οτι αυτοι θα ηταν κ οι πονοι μεχρι την γέννα.. ειπα του γιατρου οτι δε θελω επισκληρηδιο ( ναι ηθελα να το παιξω κ λιγο ηρωιδα) :lol::lol::lol::lol: Αργότερα ενοιωσα αρκετο πονο κ ξαπλωσα ενω μεχρι πριν καναμε βολτες με το γιατρο κ τον αντρα μου συζητωντας κ ξαπλωσα..εκει ενοιωσα τοση υγρασια κ ακουσα το γιατρο να λεει " αυτοματη ρηξη θυλακιου¨" ελληνικα : σπασαν τα νερα ! Κριμα σκεφτηκα μεσα μου αν περιμενα λιγο σπιτι θα γινονταν φυσικα...τωρα πλεον λιγο με νοιαζει βέβαια !!! Μετα απο τα νερα μου οι πονοι εγιναν πολυ εντονοι αλλα με τη συζητηση κ τα πειραγματα του γιατρου άντεχα..σκεφτομουν μεσα μου να μην ζητησω επισκληριδιο αλλα τελικά μετα απο 1 ωρα εντονων συσπασεων ειπα " δεν τον φωναζουμε τον κυριουλη??" :lol::lol::lol: Μετά την ΑΓΙΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ξεκουράστηκα..βέβαια μεχρι να μου την κάνουν δεινοπάθησα..σκεφτομουν με τρομο ολες τις βλακιες που ειχα ακουσει κατα καιρους " αν κουνηθεος μενεις παραλητος (ΤΕΟΝ!!!) " αν δεν τρυπησει σωστα θα παθεις εγκεφαλικό κ αλλα τετοια αλλα με ηρεμουσε ο γιατρουλης μου! Το μονο κουσουρι που μου εμεινε απο την επισκληρηδιο ειναι μια μελανιτσα !! Τοσο τρομερο.

μετα απο μια με μιαμιση ωρα ειχε τελειωσει η επιδραση της επισκληριδιου μιας που μου ειχαν κανει πολυ μικρή δόση... Εμεινα 1 ωρα χωρις επισκληριδιο ..η διαστολη προχωρουσε αργα αργα ( ετσι νομιζα ) οποτε δεν ηθελα να φορτωθω πολυ φαρμακο κ μετα ειμαι σαν ζομπι... ε μετα το 2ωρο δεν την πάλεψα κ ξαναζητησα... μετα απο πειραγματα του γιατρου κ του αντρα μου μου την εβαλαν κ ξεκουραστηκα λιγο ωσπου να ξαναερθουν οι πονοι...αναρωτιομουν αν ωβαζουν νερο μεσα ή φαρμακο :lol::lol::lol: σκεφτομουν οτι ειμαι πολυ κλαψιαρα να παρω και 3η δοση... ετσι ξανα περιμενα κ το επαιζα ηρωιδα !! Με 8 διαστολη μου ξανα εκαναν 3η δοση μικρη παλι η οποια δεν ξερω γιατι αλλα δεν με πολυέπιασε..αυτο θυμαμε εγινε στις 5-5.15... οταν ξαναειδα το ρολοι στις 5.30 ποναγα ξανα!!! Φωναξε ο γιατρος την μαια να με δει κ να μου παρει τα ουρα κ εφυγαν με τον αντρα μου έξω... αφου εβαλε εβγαλε καθετηρακια μου λεει κατσε να δουμε τη διαστολή σου..ο γιατρος ειπε χεις ακομα κανα 3ωρο αλλα για ναδουμε.... βαζει χερι.....κ την ακουω πανικοβλητη : ΓΕΝΝΑΜΕ!! ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ! :shock::shock::shock::shock: ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ μεσα στην αιθουσα , ολοι περιμεναν να γεννησω σε 2 ωρες αλλα τελικα η μπεμπα ηταν βιαστική.. εσπασαν το κρεβατι , εφερναν εργαλεια , εγω κοιλοπονουσα αλλα κανεις δεν μου εδινε σημασια κ με επιασε μια κριση πανικου..ο αντροηυλης μου παντα ψυχραιμος διπλα μου μου κρατουσε το χεράκι κ να μοηυ λεει : σε λιγο θα την γνωρισουμε.. Ενοιωθα φοβο αλλά κ σιγουρια οτι ολα θα πανε καλά. Μου ειπαν οι μαιες ποτε να σπρωξω κ πως ! Οι πονοι δυνάμωναν απιστευτα πολυ κ εγω να θελω κι αλλη αναισθησια αλλα δεν μου εβαζαν :(

6 κ κατι κοιταξα τελευταια φορα το ρολοι πανω απο το κεφαλι μου... μετα θυμαμε να σπρωχνω με δακρυα στα ματια..δεν ξερω τι ενοιωθα...συγκινιση για αυτο που ερχοταν ? Φόβο? Πονο? Μετα απο μερικά σπρωξιματα ενοιωσα ενα αδειασμα μεσα μου κ μια συγκινηση απεριγραπτη..κατάλαβα το μωρακι μου να γλυστράει κ να βγαινει το κεφαλακι του κ το κορμάκι του.. ακουσα το κλαματακι του κ ολη μου η σκεψη καρφωθηκε αναμεσα στα ποδια μου..περιμενα να μου την δειξουν..οταν μου την ακουμπησαν πανω μου με τον λωρο ακομα τρελαθηκα!! Ενα τοσοδουλι μωρακι , ζεστο , με νυχακια , μαλλάκια κ μια γλυκιά φατσουλα να αναρωτιεται!! Εγω ημουν τοσο συγκινημένη κ εκλαιγα τοσο πολυ ... μου την πηραν να την καθαρισουν αριστερα στο πυρεξακι...το βλεμα μου καρφωμένο επάνω της...ειναι δικη μου, ηταν μεσα στην κοιλιτσα μου , ειναι το παιδι μας !! ο αντρουλης μου πανω απο το κεφαλι μου να την βγαζει φωτογραφιες, να μου χαιδευει τα μαλλακια κ να μμου λεει μπραβο αγαπη μου μπραβο ! Συναισθηματα που δεν μπορώ να περιγραψω με λόγια... η απολυτη στιγμή της γεννας ηταν οταν μου την εδωσαν καθαρη να την δω, κ με κοιταγε με τα ματακια της & μετα το πιο γλυκο φιλι απο τον αντρα μου ! Η απολυτη ολοκλήρωση ειλικρινά! Αγαπάω τον άντρα μου ακόμα περισσότερο. δεν θα τα ειχα καταφέρει χωρις την δικη του υποστήριξη αλλα κ χωρις αυτόν τον υπέροχο γιατρό που είχαμε σε ολη την διάρκεια του τοκετού διπλα μας.

Έχουν περάσει 6 μέρες απο την μερα του τοκετού .. την βλέπω κ συγκινουμε καθε φορά δακρυζουν τα μάτια μου απο συγκίνηση..την περιμέναμε με τόση αγωνία κ λαχτάρα κ τωρα την εχουμε εδω μπροστα μας. Δεν φοβάμαι καμία δυσκολία..νοιωθουμε σαν γονεις οτι εχουμε δυνάμεις να καταφέρουμε τα πάντα για αυτο το πλασματάκιι! Κάνω τον σταυρο μου κάθε μέρα κ ευχαριστω τον θεο κ τον Αγιο μου Νεκτάριο για το δωρο που μας έστειλε κ που πηγαν όλα καλά.

Ότι κι αν ειχα φανταστει για τον ερχομό της ειναι πολυ λιγο σε σχέση με αυτά που ζήσαμε κ ζούμε.. ευχομαι όλα τα ζευγάρια που λαχταρούν ενα μωράκι να έρθει γρήγορα κ να τους πλυμηρήσει την ζωή με ευτυχία & στις ηδη μανούλες να ειναι τα μωράκια τους γερά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΓΕΡΗ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΙΣ ΤΙΝ ΖΩΗ!!!!!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!!!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΣΥΓΚΙΝΙΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax me sigkinises poli1 :((:(( na sou zisi to moraki sou na panta kala den iparxoun aftes oi stigmes einai monadikes!!!!!! fantasou oti kai go prin 3 mines kai dio evdomades gennisa alla sigkinoumai poli....i istoria sou moiazi poli meti dikia eidika afto me tin episkliridio sxedon to idio!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειρηνάκι, δεν έχω λόγια! Τόσο καιρό παρεούλα να περιμένουμε τα μπεμπάκια μας έχουμε συνδεθεί τόσο!!!

Ευχομαι κάθε μέρα που θα ξημερώνει για την μπεμπούλα σας να είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία! Τη μέρα που γεννήθηκε η μπουμπού σου δε θα την ξεχάσω! 7/5 είχα ΠΗΤ, αλλά η δική μου δε λέει να βγει, χι,χι!

Ελπίζω αύριο να είναι η μέρα μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυ συγκινητική η ιστορία σου κούκλα μου! Να σας ζήσει η κορούλα σας!!! Να είναι πάντα γερή και καλότυχη! Και εσείς να είστε πάντα ευτυχισμένοι και υγιείς για να την καμαρώνετε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησει κουκλιτσα μου να ειναι γερη κ ευτυχισμενη

να την χαιρεστε κ καλη λοχεια να εχεις

αχ βουρκωσα με αυτα που ελεγες μου θημσες την δικη μου γεννα

κ τα συναισθηματα ηταν ιδια με τα δικα σου ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!!!!!

ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε ειρηνακι μου με εκανες να κλαψω κ παλι...ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι...πολλα συναισθηματα...απεραντη αγαπη...

να σας ζησει κουκλιτσα μου!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειρηνάκι μου πάλι τα κλάματα με πήραν με την περιγραφή σου..Σε νιώθω απόλυτα! Να χαίρεσαι το θαυματάκι σου πάντα κ να είναι γερή!!Τα καλύτερα σας εύχομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει η μπεμπούλα σας!!!! Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορεί να ζήσει μια γυναίκα..Πολύ δυνατά τα συναισθήματα..Εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένη και υγιής το βασικότερο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγκινήθηκα πολύ...Να είσαστε καλά κοπέλα μου και να χαίρεστε το κοριτσάκι σας...Να είναι πάντα γερό και καλότυχο στη ζωή της..Οτι καλύτερο εύχομαι...Καλή λοχεία και σε σένα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησει η τοδοδουλα σας!!!!!!!να ειναι παντα γερη,καλοτυχη πλυμηρισμενη απο ανθρωπους που την αγαπουν!!!!καλη λοχεια και σε σενα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου να σας ζήσει το αγγελούδι να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο, :P:P:P:P:P:P:P:P:P κι εσείς δίπλα της να την καμαρώνετε όπως επιθυμείτε! ;););););););)

Πολύ όμορφη η ιστορία σου μου θύμισε τα δικά μου μιας και γεννήσαμε ίδια ώρα (ξημέρωμα κι εγώ)

Καλή λοχεία :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΗΣΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eυχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσακια μου !!! Δυστηχως τα λογια δε μπορουν να περιγραψουν ολη την συγκινιση κ την δυναμη της στιγμης εκεινης!

Επισης δεν σας εγραψα οτι στις τελευταιες 2 εξωθησεις ποναγα τοσο πολυ που νομιζα δε θα τακαταφέρω & τελικα προσευχηθηκα κ εσπρωξα!! οσες δεν εχετε γεννησει να θυμαστε να σπρωξετε γιατι ερχονται οι μαιες κ σε ζουλάνε μετα κ πονάει απιστευτα :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ συγκινητική περιγραφή πραγματικα να σας ζήσει ειναι γερό και πάντα υγιέστατο .δώσε κουράγιο και σε μας που φοβόμαστε τόσο μα τόσο πολύ αυτή την στιγμή

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...