Η αληθεια ειναι οτι οταν βαζει ο αλλος τοσο απολυτο χι πολλα περνανε απ το μυαλο σου. Και αυτο με τους γονεις δεν το πολυκαταλαβα. Οκ τσακωθηκες με τη μητερα του αλλα πιστευεις οτι αυτη θα του εθεσε το διλημμα η χωριζεις η μας ξεγραφεις; γιατι κι εγω εχει τυχει να πω μια κουβεντα παραπανω με την πεθερα μου πχ πριν γινει πεθερα μου δηλαδη αλλα δε νομιζω οτι γι αυτον τον λογο θα ελεγε ποτε στον αντρα μου χωρισε την.
Δεν εχεις καποιον δικο σου ανθρωπο κοντα; περνας μια δυσκολη φαση και χρειαζεσαι ψυχολογικη υποστηριξη. Οσο για το τι μπορεις να κανεις κοριτσι μου εσυ ξερεις καλυτερα και θα αποφασισεις, ωστοσο πιστευω πως αν εκεινος εχει παρει τις αποφασεις του δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Και μενα τοτε επαιρνε τηλ την αδερφη μου ερχοταν κατω απ το σπιτι μου ομως εγω ημουν αποφασισμενη πως δε θελω να προχωρησουμε μαζι. Κανε ομως οπως νιωθεις αν αισθανεσαι οτι θελεις να κανεις καθε δυνατη προσπαθεια κανε την ετσι θα εισαι και πιο ηρεμη οτι οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα εσυ το παλεψες μεχρι τελους.
Recommended Posts