Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 10! Στην τελική ευθεία!

Recommended Posts

Συμπεθέρα καλημέρα...Μια χαρά η βαφλα...τι μας κάνεις πρωινιάτικα!!! :lol::lol:

Να συνεχίσεις να ξεκουράζεσαι...δεν σημαίνει τίποτα που σταμάτησα...Θα σε μαλώσω!!! :lol::lol: Τι ώρα έχεις γιατρό??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κ βαφλα; [smilie=icon_tongue.gif] μη μου βαζετε ιδεες

μικη τι ωρα πας γιατρο;

ρε κοριτσια να σας πω.τοσο καιρο ειχα κοψει τελειως το καφε.κ το τσιγαρο.αλλα τωρα τελευταια μ εχει πιασει να πιω ενα ωραιο παγωμενο φραπε το απογευμα κ 1-2 τσιαγαρα.μονο αυτο.τι λετε;

φοβαμαι να το πω του γιατρου.θα με πελεκησει.

εσεις τι κανετε;

Καλημέρα κοριτσάκια!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Βλέπω είστε όλες μια χαρά!!!

Με το καλό όσες έχουν γιατρό σήμερα!!

Μιχαέλα και εδώ είχε πολύ ζέστη χθές και μετά έβρεξε!

Μαράκι υπομονή! Όταν με το καλό γεννήσεις θα κάνεις όλες τις δουλειές μόνη σου! Τώρα απόλαυσε το! ;););)

Άννα και εγώ το είχα ελαττώσει πολύ το αλάτι απο πρίν και τώρα δεν μου κακοφαίνεται τόοσο πολύ που τρώω ανάλατα... απλά δεν μου κάνει τόσο αίσθηση το φαγητό όπως πρίν :lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα Νίκη με το καλό να δείς τη μπουμπού σήμερα!!

Άννα μου δεν θα πάθεις τίποτα αν πιείς έναν καφέ... δεν νομίζω να σου πεί τίποτα ο γιατρός. Εγώ πίνω έναν ελληνικό που και που... Εγώ θα έλεγα να τον ρωτήσεις...

Συμπεθερα,δεν κανω δουλιτσες,ξεκουραζομαι.Βασικα δεν κανω επειδη το σπιτι ειναι ηδη καθαρο,αλλιως... :lol:

Ετσι ειναι οι κοπελες που καθαριζουν,ειναι αργες. :evil: Υπομονη μεχρι να γεννησεις και μετα θα τα κανεις μονη σου.

Αννουλα ενα καφεδακι την ημερα δεν βλαπτει.Και εγω πινω ενα καθε μερα,δεν μου το απαγορευσε.Για το τσιγαρο ομως εχω τις αντιρρησεις μου...Αστο το ρημαδι,μονο κακο κανει.... :?

Στις 6 εχω γιατρο.Θα δω παλι την μπεμπουλα μου,τι καλα!

Με εχει ταραξει στην κλωτσια!Πως καταλαβαινει το σκατοπαιδο οτι ξυπναω και αρχιζει τα κλωτσιδια,μου λετε;Σημερα με το που της ειπα καλημερα μου εδωσε μια δυνατη,πεταχτηκε πανω η κοιλια μου!Και μετα συνεχισε φυσικα να δινει το παρων! :lol:

Άννα μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν καπνίζω και ποτέ δεν ήμουν φαν του καφέ...Η αποψη μου για το τσιγάρο είναι λίγο απόλυτη...δεν συμφωνω...αλλά είναι δικό σου θέμα..Εξαλλου ειπα δεν είμαι καπνίστρια οποτε δεν μπορώ να πω τίποτα...Για τον καφέ, ένα την ημέρα μπορουμε να πίνουμε από ότι ξέρω..στο κάτω κάτω υπάρχει και ντεκαφεϊνέ!

Καλημέρα Γιελιζ μου...εμείς εδώ έχουμε καλοκαίρι!! Ειμαι με σορτσακι τώρα για να καταλάβεις!!

Συμπεθέρα...ασε κι εσύ τις δουλειές!! αντε με το καλό να δείτε την νύφη μου!!

Κοριτσια,ο ντεκαφεινε απαγορευεται...Ολο βλακειες εχει μεσα...Καλυτερα να πιεις κανονικο καφε,ελληνικο.Εγω καμια φορα πινω και φραπεδακι,δεν πειραζει μου ειπε.Αρκει να ειναι μονο ενας την ημερα. ;) Με το τσιγαρο εχω και εγω ενα θεμα.Δεν το αντεχω με τιποτα!

καλημερα γιελιζ

καλα τα καταφερες εσυ με το αλατι.εγω θα δυσκολευτω.ειδικα με τη σαλατα.πως θα τη τρωω σκετηςτελος παντων

οσο για το καφε,θα δω αυτη τη βδομαδα κ το γιατρο.κ θα τον ρωτησω.αν κανει να πινω εναν τη βδομαδα.εστω τη κυριακη το πρωι που παιρνουμε πρωινο με τον αντρα μου.για το τσιγαροξερω οτι θα μου πει οχι ο γιατρος.αλλα δε λεω κ παλι καθε μερα.1-2 μαζι με το καφε.

απ την αλλη κ εγω νιωθω τυψεις που το σκεφτομαι.αλλα μου ρχεται.τι να κανω.

α!κ παρεπιπτοντως.αν ο γιατρος μου πει ποτε θα γεννησωκ ξερω ακριβη μερα,δε νομιζω να το γλιτωσω το καπνισμα κανα 2 μερες πριν.δεν υπαρχει περιπτωση.ξερω τον εαυτο μου,ηδη σαλταρω με την ιδεα

Αννα ρωτα τον αλλα εμενα μου ειπε ενας την ημερα δεν βλαπτει.Πινω εναν ελληνικο το πρωι.Στην αρχη μεχρι τον 3ο δεν τον ηθελα τον καφε αλλα τωρα τον ζηταω.

Το τσιγαρο αστο βρε κουκλα,αυτο ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις για τα κοριτσακια σου...

Μαράκι και εμείς τώρα πάλι ζέστη έχουμε... και εγώ με αμάνικο φόρεμα είμαι.. μόνο την ώρα που έβρεξε δρόσισε λίγο...Ευτυχώς δεν χρειάζεται να κυκλοφορώ!! :lol::lol::lol:

Άννα μου δεν θα δυσκολευτείς αν αρχίσεις απο τώρα να το ελαττώνεις...

k εγω πινω ενα φραπεδακι καθε μερα....δεν απαγορευεται.η πολλη καταναλωση κανει κακο...οπως κ στο ποτο....χθες ηπια κ ενα ποτηρακι μπυρα :D:D:D οσο για το τσιγαρο.....επειδη ποτε δεν καπνισα ουτε κ εγω δεν μπορω να πω γιατι δεν μπορω να σε καταλαβω....παντως μια γνωστη μου που ειχε τρομερη εξαρτηση απο το τσιγαρο,ο γιατρος της συμβουλευσε οτι αν νοιωσει καποια στιγμη εντονη την αναγκη να κανει....να το κανει γιατι η στρερηση ειναι πιο επικινδυνη απο το ενα τσιγαρο.αρκει να ειναι ομως ενα τσιγαρο κ οχι ενα πακετο.οπως εσυ νοιωθεις καλυτερα......παιδια οντως η ζεστη αρχισε για τα καλα κ που ειμαστε ακομα...ο αντρας μου ακομα εχει την κουβερτα κ εγω ολη νυχτα ξεσκεπαστη....μας βλεπω ενα καλοκαιρι σε χωρια κρεβατι να κοιμομαστε!!!

Άννα μου θα συμφωνήσω με την Νικη σε όλα...

Εγώ πάλι είμαι στο άλλο άκρο...οτιδήποτε ξέρω ότι μπορεί να βλάψει το μωρό ειναι λες και το έκανα delete!!!!! :lol::lol::lol: Ας πουμε χθες μου έφερε η ξαδερφη του άντρα μου κορμο...που έχει αυγο μέσα το οποίο μόλις που βράζει...βασικά ώμό είναι...Και ενώ μου τρέχουν τα σάλια...οι τύψεις δεν με αφήνουν!!! :lol::lol::lol:

Γιελιζ μου...ασε ευτυχως που δεν χρειάζεται να κυκλοφορουμε γιατι ειδικά το μεσημέρι είναι ανυποφορη η κατάσταση κι ακόμα είναι Μάης...Αλοιμονό μας!! :shock::lol:

Μιχαέλα μου εγώ με το aircondition κοιμήθηκα και ξεσκέπαστη!!! :shock::o:lol::lol::lol:

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κουκλες;;;

εγω ας τα λεμε καλα

ο Χριστοφορος ειναι λιγο αρρωστος...αλλα ΟΚ..

σημερα ξυπνησα με πονοκεφαλο και βουλωμενη μυτι..ειμαι και στα νεα γραφεια οποτε χαμος..αφιστε τα

αααααααα μαρακι εσεις πρεπει να εχετε πολυ ζεστη :shock::shock::shock: αχ ποσο σκεφτομαι αυτο το καλοκαιρι δεν λεγεται.aircondition εχω μονο στην κρεβατοκαμαρα (παλι καλα) κ το σπιτι μας σχετικα ειναι δροσερο σε σχεση με αλλα...ομως κ παλι καποιες φορες θα χρειαστει να κυκλοφορησουμε κ εξω...τοτε τι γινεται :?:?:? κ δεν εχω κ στο αμαξι aircondition...ωχ αμαν!!!

καλημερα χρυσα κ περαστικα σας....πλακωσου στους χυμους κ στα ντεπον να μην σε ριξει περισσοτερο...

Xρυσα περαστικα σας!

Μολις εφτιαξα το τοστακι μου και εφαγα.Τι μαγειρευουν σημερα;;;Ελεγα φακες,αλλα δεν τις κανω ορεξη... :roll: Βασικα βαριεμαι και να μαγειρεψω. :lol: Και δεν εχω και τιποτα στο σπιτι,πρεπει να παμε σ/μ.

Εδω ακομα δεν εχει τοση πολλη ζεστη ευτυχως.Σπιτι θα καθομαι τα πρωινα με το κλιματιστικο στου φουλ!Μονο νυχτα θα κυκλοφορω! :lol:

Μαράκι άσε,αν χρειαζόταν να κυκλοφορώ δεν θα την πάλευα με τίποτα... τώρα και στον γιατρό κλείνουμε απογευματινά ραντεβού... μια χαρά!!

Καλημέρα Χρύσα και περαστικά σας!! Συμφωνώ με την Μιχαέλα πίνε χυμούς και κανένα ντεπόν!

Μιχαέλα και εμείς δεν έχουμε κλιματιστικό στο αμάξι και απο τώρα σκέφτομαι πώς θα πάω Αλεξ/πολή όταν είναι να γεννήσω και το πιο βασικό πώς θα γυρίσουμε μετά με το μωρό!! Λογικά τότε θα έχει αρκετή ζέστη και είναι και 1 ώρα και δρόμος...

Λοιπον τελικα η μπεμπα δεν γουσταρει τα τραγουδια,Χατζηγιαννη,Παπαριζου κλπ. :lol: Μονο με την κλασσικη μουσικη και τα νανουρισματα ανταποκρινεται. :shock: Ειναι κουλτουριαρικο το κοριτσι μου! :lol:

Γιελιζ πακετο αυτο με το αμαξι... :? Εμας εχει ευτυχως κλιματιστικο,αλλα δεν το αντεχω για πολυ.Παγωνω...

Χρυσα μου καλημέρα..Περαστικά στον μικρό σου και σε σένα..Εφοδιάσου με βιταμίνη c!!

Γιελιζ κι εμείς απογευματινά ραντεβού κλείνουμε πλέον...

Μιχαέλα μου έχουμε πολύ ζέστη...βασικά το μεσημέρι το σπίτι καίγεται!! Ολος ο ήλιος σε εμάς είναι και δεν το αντέχω...

Τι να κάνουμε...θα περάσουμε!!

τωρα μου ηρθε μια ιδεα....η μικρη μου εχει απο εκεινες τις πισινουλες της φουσκωτες για το μπαλκονι.της ειχε παρει ο αδερφος μου μια τεραστια για την αυλη με τσουληθρα,φοινικες κ τα σχετικα αλλα επειδη δεν μπορουσα να την αδειαζω κ να την γεμιζω συνεχεια την μαζεψαμε κ της πηραμε μια πιο μικρη για να πλατσουριζει.μηπως να την βγαλω τωρα που το σκεφτομαι :-?:-?:lol::lol::lol:

εγω φιλεναδες κανω ενα μπανακι οταν ξυπνησω κ ενα πριν κοιμηθω κ ετσι δροσιζομαι.προσεξτε με το ερ κοντισιον.

τι τρωτε σημερα;

εχω μια πεινααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!

Μπήκα για μια σύντομη καλημέρα γιατί έχω διάφορες δουλειές να κάνω.....

Περάσαμε καλά το σκ ε? Βοήθησε και ο καιρός....

Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω πολλές συσπάσεις, πετρώνει όλη η κοιλιά μου και όχι μέρος της, μιλήσα με τον γιατρό και δεν είναι ανησυχητικό από τη στιγμή που δεν είναι "οργανωμένες" μου είπε, δλδ ανά τακτά διαστήματα. Οπότε ισχύει το ραντεβού μας για την Τετάρτη.

Επίσης υποφέρω, τελευταία, φρικτά από την μέση μου. Λίγες δουλειές να κάνω, πεθαίνω από τον πόνο μετά, πολύ χαμηλά στην λεκάνη. Και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου πρόβλημα με τη μέση μου.

Χρύσα μου περαστικά σας και υπομονή :(

Μαράκι μου εγώ προχθες είχα γυναικα και σε 6 ώρες κατάφερε να μου καθαρίσει 2 μπαλκόνια, 2 μπάνια (όχι σπουδαίο καθάρισμα, τα ξαναέκανα εγώ μετά) και να βάλει μια ηλεκτρική και να σφουγγαρίσει!!!!!!!!!!!!!! Ηθελα να την στραγγαλίσω :evil:

Tελικα εβγαλα τσιπουρες που ειχα στην καταψυξη να τις κανω στον φουρνο.Θα βρασω και κολοκυθακια,θα κανω και λιγες πατατες τηγανιτες για τον αντρα μου και θα φαμε.Και εγω πειναωωωωωωωωω!Και μ'αρεσει πολυ το ψαρακι!

Ελις καλημερα!Και εσυ συσπασεις;Και εγω εχω και μου εδωσε ουτροτζεσταν και απο χθες εχω ηρεμισει.Αν επιμεινουν ξαναπες του το.Και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις.

Αυτα ακουω για τις γυναικες και λεω πως καλα εκανα ως τωρα που εβαζα τον αντρα μου να με βοηθαει. :roll: Τρελενομαι να μην ειναι καθαρο το σπιτι οπως θελω εγω.Ειμαι πολυυυ παραξενη με την καθαριοτητα.Του εχω βγαλει το λαδι του αντρουλη μου να του δινω εντολες πως να καθαρισει. :lol:

Μιχαέλα μου πολύ καλή η ιδέα σου με την πισίνα :lol:

Ελίς μου καλημέρα...προσοχή με τις δουλίτσες...λογικό να έχεις πλεόν συσπάσεις εσύ...αλλά αφού δεν είναι συνεχόμενες μην ανησυχείς..Και η μέση είναι επειδή μεγάλωσε και το μωρό...ξεκουραση όμως!! Οσο για την γυναίκα και την καθαριότητα τι να πω?? Εμένα στην αρχή αυτή ήταν μια χαρά αλλά όσο περνά ο καιρός το έχει δεδομένο και αφήνει και κάτι πισω κάθε φορά..Ο άντρας μου θύμωσε προχθες και λεει να την πω να μην ξανάρθει και θα τα κάνει αυτός!! :lol: Ειναι και χειροτερος από μένα στις δουλειες και ολο βλεπει ατέλειες!! :lol:

Από φαγητό σήμερα έβαλα μπριζόλες στο φούρνο με πατατούλες να σιγοψήνονται..Θα έρθει κι ο καλός μου για φαγητο οποτε δεν θα είμαι μόνη!

Να σας πω την αμαρτία μου, αν δεν με πιάσει πόνος δεν κάθομαι, δεν μπορώ :oops: , αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι έχω μπει ήδη στην 37η εβδ. οπότε δεν ειναι και τραγικό... ε? :roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...