Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 10! Στην τελική ευθεία!

Recommended Posts

μαρουλιτα με το καλο!!

Πολυ ωραια ιδεα τα ασπρα επιπλακια...

θα το ζωηρεψεις με χρωμματιστες λεπτομεριες σε λευκα ειδη και τοιχους και θα γινει κουκλιστικο πιστευω!!!

Μιχαελλα ειδα οτι η Λαρεδουτε τα εχει βγαλε με 20 και 30% εκπτωση...λεω να παραγγειλω σημερα αυριο να ερθουν σιγα σιγα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επεστρεψα.... δεν την "παλεύω",σαν γρια 100+ νιωθω, πολλή κούραση!!!!

Τέλος πάντων, να σας πω τί χρειάζεται για να δώσετε το λογ/σμο στο ικα, γιατί αλλιώς ΠΟΛΛΗ ταλαιπωρία.

Το βιβλιάριο του ΙΚΑ

Ταυτότητα και μια φωτοτυπία της

Λογ/σμο ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ για επιβεβαίωση δ/νσης

Το βιβλιάριο της τράπεζας και φωτοτυπία της πρώτης σελ. στο οποίο είστε ο πρώτος δικαιούχος και αν δεν υπάρχει βιβλιάριο, Παραστατικό από την τρπεζα ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ όχι χειρόγραφο και φωτοτυπία αυτού όπου θα φαίνεται ο αρ. λογ/σμου και οι δικαιούχοι (εμείς ο πρώτος, αλλιώς δεν το δέχονται)

Στο μητρώο και τελειώσατε!!!!

Με το καλό οι αγορες σας Μαρουλιτα μου..

Χρυσα μου δεν πειραζει κανονισε κατι για τον μικρό αλλη μέρα..να το ευχαριστηθει κι εκεινη τη μερα οτι προλαβεις!

καλως την Ελις..

Μαρουλιτα μου εχω ετοιμα τα βασικα απο τον μεγαλο μου.

θελει μονο ενα καλο καθαρισμα το δοματιο, να παρουμε ενα χαλι γιατι το αλλο το πηγαμε στο δοματιο του μεγαλου, να πλυνω και σιδεροσω τα ρουχαλακια - τα εχω ολα απο τομ μεγαλο, και να παρω ορισμενες ελλειψεις που εχω..

και φυσικα να παρω οτι χρειαζετε για μενα...για το μαιευτηριο...

φανταζομαι πως θα τα προλαβω ολα σιγα σιγα...

Για τον μικρο θα κανουμε ενα πολυ πολυ μικρο παρτακι- δεν ειμαι να τραπεζονω κοσμο το ΣΚ παραγγειλαμε και μια τουρτιτσα με τον Οβελιξ...αυτα

Δεν πειράζει, είναι το Αλτσχάιμερ της εγκυμοσύνης!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια... θυμάστε που συζητούσαμε για κρέμες για τις θηλές? Χθές ρώτησα τη μαία και μου είπε ότι πρίν τη γέννα δεν χρειάζεται να βάζουμε κάποιο ειδικό προϊον... και αμυγδαλέλαιο να βάζουμε, κάνει... Για μετά (όσο θηλάζουμε) μου είπε μία κρέμα που δεν χρειάζεται να την ξεβγάζεις όταν είναι να θηλάσεις.. αλλά λόγω του Αλτσχάιμερ ξέχασα πώς τη λένε!! :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα ωραία ακούγεται η τούρτα με τον Οβελίξ!! Να μας βάλεις φωτό!!! :lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια θα σας εξομολογηθώ κάτι..... Σε γενικές γραμμές είμαι άτομο πολύ συνεπές στις υποχρεώσεις μου, δεν μου αρέσει ν΄αφήνω εκκρεμότητες και είναι αρχή μου "πρώτα δουλειά και μετά διασκέδαση". Αλλά σ΄αυτή τη φάση ψάχνω κάθε δικαιολογία και αφορμή για να αποφύγω τις εξετάσεις :roll: . Δεν έχω διάθεση ούτε να διαβάσω αλλά ούτε να πάω να γράψω. Μου φαίνεται πολύ .... μικρό μπροστά στο αναμενόμενο γεγονος το οποίο αυτή τη στιγμή μου αποσπά όλη την προσοχή και ενέργεια, εεεε τί να σκέφτομαι το διάβασμα?

Γιελζ, πουρελαν λέγεται η κρέμα που λες.

Χρύσα, αν σε παρηγορεί το γεγονός, και ΄γω έχω χάσει κάποια "σημαντικά" γεγονότα της κόρης μου λόγω δουλειάς, αλλά δεν υπήρχε εναλλακτική, δυστυχώς.

Purelan τη λενε την κρεμα Γιελιζακι μου!!!!

Θα σα ςβαλλω φωτο δεν το συζητω!!!

Αλλη μου λογικο ειναι...

μπροστα στο θαυμα της ζωης ολα ειναι δευτερευοντα!! εγω σε καταλαβαινω.

Αναποφευκτα θα χασουμε καποια γεγονοτα..απλα λοιπαμε λιγακι...

Κάπως έτσι πρέπει να λέγεται... δεν θυμάμαι καθόλου όμως!!! Πώ πω αυτό το Αλτσχάιμερ!! Την Κυριακή που ήρθαν για απογραφή σκούπιζα μετά όταν έφυγαν δεν μπορούσα να θυμηθώ αν σκούπισα την κουζίνα η όχι :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol: Μιλάμε για βαριάς μορφής Αλτσχάιμερ!! :lol::lol:

Ελισάβετ μου λογικό είναι να μην μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο... δεν είναι και μικρό πράγμα αυτό που βιώνεις και αυτό που έρχεται!!! ;););););)

koritsia geia sas..

ti kanete?egw kala,,euxaristw gia ta kala sas logia gia tis proikes..

xtes h nuxta htan oti na naiiii den mporousa na koimhthw o mpampas mas roxalize k shmera olh meraexw ena aneksughto agxos..eleoss pou tha paei auth h katastash..ti ftaiei??/oi ormones??????

krema gia tis thiles emena mou grapse mia me amugdalelaio k xamomhli o giatros mou k einai ths fissan k einai k poilu oikonomikh..gia thn purelan exw akousei k egw oti einai polu kalh alla einai gia ton thulasmo...autaaa

shmera mageireuoume fasoladaaaaa tromerhhhh kathe bhma kai p......???????xaxaxaxaxa

Μαίρη μου κι εγώ σήμερα είμαι κάπως..,βασικά από χθες είμαι έτσι και δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω!

Ελις μου σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και είμαστε μαζί σου..πάντως από εμάς έχεις σίγουρα την 'αδεια να μην πας για εξετάσεις :lol:;)

Γιελιζ αμα αρχισαμε και την απώλεια μνήμης αλοιμονό μας!

Χρύσα μου δεν στελνεις και κανένα κομμάτι τούρτας εκτός από φώτο ??? :lol::lol:

Ερχεται ο αντρας μου να φάμε μαζί σήμερα που δεν έχει πολύ δουλεια...σας αφήνω για λίγο και επιστρέφω!! :D

κοριτσιααααααααααααα ξαναγυρισα

πηγα κ πηρα σημερα τα βρακακια μιας χρησης,οινοπνευμα,γαζες,σερβιετες τενα,μπιμπερο.ολα κομπλε κ αυτα.

λετε να παρω τα γυριστα μπουκαλακια της κικο;ειναι πολυ καλα για τα μωρακια μου χουν πει αλλα ειναι πλαστικα.α!της κικο πηρα κ τα αλλα τα πρασινα τα γυαλινα

τωρα απο αυτα μενει μονο ο αποστειρωτης κ τελος.που θελει σκεψη ομως.

να παρω τον απλο η αυτον που αποστειρωνει ανα 7 ωρες απο μονος του;

γιελιζ κ εγω δε θυμαμαι]

ελις ασε τα βιβλια τωρα,οτι γινει.εδω θα γινεις μανουλα,

μαρακι κ εγω ψιλο μπζιου ειμαι απ την αυπνια

ετοιμος ο μουσακας για ψησιμο.εσεις τι τρωτε;

Αννα εγω ειχα τα στραβα της κικο αλλα και τα κανονικα τα γυαλινα μικρα και μεγαλα με τη νεα φυσιολογικη θηλη..τα προτιμουσε ο γιου μου απο τα αντισοιχα της νουκ που εγω προσωπικα θεωρησ ακαλυτερα..

τι να σου πω θα παρεις οτι σε βολευει..

οσο για αποστειρωτη εγω ειχα τον απλο της κικο παλη..τα αποστειρωνα μια φορα την ημερα τα εκλεινα αεροστεγως με τα καπακια τους και τα αποθηκευα στο ψυγειο.

elis mou mhn agxwnesai gia tetoia...prwta to mwraki sou kai ola ta alla ginontai kai argotera!!!!!!!!

koritsia kai egw exw arxisei na mh koimamai polu kala...nomizw pws tha ton plakwsw den kserw kapws etsi niwthw!!!!!!!!emeis simera trwme mpiftekakia kotas me patatoules...kai salatoula!!!!!!!!

thn deutera exw thn kampulh zaxarou...polu wra lete na me kanoun??

Κορίτσια εγώ τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ ένα μαξιλάρι που το βάζω κάτω από την κοιλιά όπως ξαπλώνω στο πλάι και μου την σστηρίζει κι έτσι δεν πονάω τόσο στην πλάτη, τα πλευρά κλπ και κοιμάμαι πολύ καλύτερα. Ανακουφίστηκα μπορώ να πω. Και καμιά φορά βάζω κι ένα στην μέση από πίσω (πως είναι τα μωρά που τα στηρίζεις για να μην γυρίσουν? :lol::lol::lol: )

μαρουλιτα εκει γραφου ανα ποση ωρα πρεπει να σου παρουν αιμα..

μπορει να ειναι ανα μια ωρα...η μια ωρα..μετα μιαμιση ωρα κλπ κλπ..

εγω στον γιο μου ειχα 4 ληψεις αλλα εκατσα συνολικα 1,5 ωρα,...τωρα εκανα παλη 4 ληψεις αλλα εκατσα 3 ωρες..οποτε αναλογα

Ελλη εγω ξεθαψα το μαξιλαρι θηλασμου...με βολεψε πιο πολυ ως υπνου :lol::lol::lol:

Λουφραρε εσυ δεν πειραζει...η ζωη ειναι ωραια..

και ημερα εξω ακομα περισσοτερο...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι δ μπορούσε ο γιατρός να μετρήσει αυτά που ήθελε. Μας είπε να παμε μια βόλτα κ να ξανα παμε. Εγω αγχωθηκα μήπως δ βρίσκει ρινικο οστο. Αλλα ολα στο κεφάλι μου ηταν χαχα. Οχι φυλο δ ειδαμε. Δε ρώτησα κιολας. Με έπιασε τέτοιο αγχος π ήταν τελευταίο π με απασχολούσε να μάθω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...