Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 10! Στην τελική ευθεία!

Recommended Posts

Koριτσια εγω θα σας αφησω για να πιαστω επιτελους με τη δουλεια γιατι εχω μια στοιβα τιμολογια τεραστια και πρεπει να τ ακανω οπωσδηποτε. Δεν θελω να φυγω και να αφησω εκκρεμοτητες πισω μου....

Θα μπω μετα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Cesiliaki μου....... περαστικούλια του μωρέ......... το χρυσούλι μου ταλαιπωρείται!!!!!!!!!

Σοφάκι..... και να θέλω να πιεστώ με τις δουλειές..... δεν με αφήνουν ευτυχώς οι σουβλιές στη μέση..... ο μικρός μου με θέλει ξεκούραστη φαίνεται!!!!! Να χαίρεσαι τους γονείς σου!!!!!!

Εμένα γιορτάζει αύριο ο γλυκός μου ο αντρούλης κι η μάνα μου.....

Γιελιζάκι μου, έτσι νομίζω κι εγώ.... πως μπορώ.... όταν ξαναβγούμε βόλτα.... λέω να χτυπήσω ένα....

Μάχη μου, καλή συνέχεια με τη δουλειά σου!!!!!!!!

Βρε κορίτσια, για την απογραφή σας ήρθανε????? Εμάς το προηγούμενο Σάββατο, μία νεαρή κοπελίτσα, ήμασταν κι οι 2 σπίτι (κι οι 3 μάλλον :lol::lol::lol: ) και μας ξεπέταξε!!!!

Καλημέρα Χρύσα μου, περαστικά στο αγοράκι σου!!

Συμπεθέρα καλή βολτίτσα και καλά ψώνια!! Να χαίρεσαι τους γονείς σου!!

Μάχη μου καλό κουράγιο με τα τιμολόγια!!!

Πιπίτσα να χαίρσαι και εσύ τον αντρούλη σου και τη μανούλα σου!!

Και σε μάς ήρθανε για την απογραφή, την Κυριακή...

η αληθεια ειναι πολυ απολαυστικαααααααα κ ευτυχως δεν με εχουν πειραξει μεχρι τωρα...απλα ειναι πολυ κ σε ποσοτητα οποτε ενα τρως κ σκας :D:D:D στη δικη σας αγορα(σε σχεση με χρυσουπολη παντα) βρισκεις πολυ καλες τιμες.εμας εδω ειναι....τζιζζζζζζζζζ...βεβαια εχει κ λιγοτερ μαγαζια,ποτε μονοπωλιο.στην καβαλα βρισκεις...αλλα εδω σε εμας πολυ πανε ξανθη για ψωνια.

χρυσα περαστικα σας...τελικα αυτη η εποχη εχει τα καλα της αλλα την πατας ευκολα.κ εμενα χθες σηκωθηκε την νυχτα κ μου παραπονιουταν οτι βουλωσε η μυτη της(κ οντως ηταν βουλωμενη)κ δεν μπορουσε να κοιμηθει το καημενο...την εβαλα σπρει κ ευτυχως κοιμηθηκε γρηγορα.το πρωι η φωνη της ηταν λιγο βραχνη...ελπιζω να μην μου βγαλει κ εμενα τιποτα...οχι τωρα που καλοκαιριαζει!!

για πιτζαμες που λες κοιτουσα χθες στο λαρεντουτ κ εχει παλι προσφορες...λεω να παρω απο εκει κανα δυο ζευγαρια.

Μιχαέλα εγώ πήρα απο ένα μαγαζί στην Ξάνθη που έχει πολύ καλές τιμές... το μαγαζί είναι εκεί που ήταν το παλιό ΚΤΕΛ Καβάλας... πήρα μία νυχτικιά μία πυτζάμα και 2 φανελάκια (όλα 100% βαμβάκι) 40€

Στον Χριστοφορο ειχα της λαρεδουτε. ΠΟλυ ωραιες..της φορουσα και μετα..ακομα και τωρα μια χαρα ειναι ουτε ξεθωριασαν ουτε γαριασαν..γεννικα ειχα μινει πολυ ευχαριστιμενη. Απο κει θα παρω και τωρα.

Σημερα εμαθα και κατι που με σταναχωρησε..

Στις 26/05 θα γινει αγιασμος στα νεα μας γραφεια..και μετα φαγητο..και εγω αντι να ειμαι σπιτι με το κουκλακι μου και να γιορταζω τα γεννεθλεια του...θα ειμαι με ενα τσουρμο ανθρωπους που μερικους δεν συμπαθω καν :cry::cry::cry::cry:

Καλημέρα Χρυσα μου...περαστικά στον μικρό σου...

Πολλές γιορτές θα έχουμε αύριο βλέπω...κι εμένα γιορτάζει η μαμά μου, η βαφτιστήρα μου, θειος , θεία...μπόλικοι!! Μονο στην βαφτιστήρα μου πήρα δώρο φυσικά...Για τους αλλους του χρόνου...τώρα δεν μπορώ :lol::lol:

Καλημέρα Maroulita!!!!!!!!!!!

Έχετε ωραίες μέρες ε..... γιατί στο Αθήνα City δε θέλει με τίποτε να ξεχειμωνιάσει πια!!!!!!!!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μου φαίνεται..... είμαι η μοναδική που δεν έχω ξεκινήσει ψώνια ακόμη......

Εσύ??????

Γιελιζ μου ευχαριστώ!!!!!!!!!!! :D

Μαρουλίτα μου τι κάνεις? Ολα καλά? Εσείς αρχίσατε τα ψώνια σας?

Εγώ τέλειωσα με τα βασικά!!

Χρυσταλλένη μου χαίρομαι που σου άρεσαν τα πραγματα...θα τα πουμε και τηλεφωνικώς!! :D

κ εμεις αυριο εχουμε αρκετους που γιορταζουν...ο αδερφος μου,η κουνιαδα μου κ ο κουμπαρος μας(ο νονος της μικρης) απο τους πιο στενους...κ απο εκει κ περα εχουμε κ ξαδερφια κ θειους.ευτυχως φετος θα την βγαλω μονο με μια επισκεψη στο κουμπαρο γιατι καθε χρονο τετοια μερα τρεχουμε απο σπιτι σε σπιτι :lol::lol:

Εμάς πάλι γιορτάζει η μία από τις 2 κουμπάρες μας, οι νονές του μικρού μας, αλλά θα βρεθούμε άλλη μέρα ούτως ή άλλως.... η μάνα μου, εάν θέλει ας έρθει, για να φύγουμε εμείς δεν υπάρχει καμία περίπτωση, γιορτή δεν κάνουμε, αν κι ένα γλυκάκι που μου παρήγγειλε ο καλός μου θα του το κάνω, όποιος θέλει έρχεται, το σπίτι είναι ανοιχτό, σίγουρα θα έρθουνε τα πεθερικά.......

Κοριτσια να χαιρεστε οσους γιορταζουν αυριο!!!!

Υγεια τους ευχομαι και καθε ευτυχια!!!

Γιελιζ δυσκολα..

στις 3 ειναι ο αγιασμος..και μετα εχει φαγητο ..ε αμα φτασω σπιτι κατα τις 9...καλα θα ειναι... :cry::cry::cry::cry::cry:

Κρίμα ρε Χρυσούλα μου!!!!!!!!!!!

Αλλά μην τον αφήσεις έτσι τον Χριστοφοράκο σου!!!!!!!!!!!

Κόψτου την τουρτίτσα του την άλλη μέρα..... ή ακόμη καλύτερα το Σάββατο!!!!!!!!!

Παιδια με τιποτα..

θα ειναι ο υπευθυνο ςπαο την Ουκρανια..

με τετοια κριση δεν ειμαστε διστυχως για ηρωισμους...

ολοι θα δωσουμε το παρον γιατι ειναιη νεα εταιρια..και κανενας φυσικα δε θελει να τον παρουν με κακο ματι τα αφεντικα

koritsia mou emas mono kati dwrakia pou mas pirane exoume..!!!!!twra arxes iouniou eipame me thn manoula mou na pame na paroume ta vasika kai na parageiloume kapoia pragmatakia gia to paidiko!!!!!!!

gt thelei kai ena mina na mas ta ferei o theios mou..:))))))))))))))

eipame na paroume aspra epiplakia me sxediakia kai na kanoume diafora ston toixo autokinita h kati allo...

pwpwpwpwpwpw....erxetai o kairos!!!!!!!!!!!!!!!!!

kai emeis exoume pollous aurio pou giortazoun!!!!!!!!!!!!!kai apo tou xronou tha giortazei kai to mpempoulaki mouuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kwnstantinos nte!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...