Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 10! Στην τελική ευθεία!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα Μαράκι μου!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Και το δικό σου μωράκι με το καλό να έρθει και να χαρεί όλα όσα του πήρατε! :D:D:D

Όσο για τον γιατρό όχι δεν τον έπεισα... έχει και ένα δίκιο ο άνθρωπος... 9 μέρες είχαν περάσει απο τον προηγούμενο υπέρηχο! :lol::lol::lol::lol:

Το δόντι σου μπορεί να σε πόνεσε λίγο λόγω ευαισθησίας απο την εγκυμοσύνη... νιώθω και εγώ μερικές φορές μικροενοχλήσεις όταν τρώω γλυκό η πίνω κάτι κρύο... θέλει λίγη προσοχή... και όταν με το καλό γεννήσουμε θα πάμε να τα κάνουμε ένα σέρβις! :lol::lol::lol:

Τώρα που είπες για ΚΑΠΗ εμένα τις τελευταίες μέρες με πονάνε τα κόκκαλα στον πωπό... και το κόκκαλο στο πιπί!! (χαχαχαχαχα στον πωπό και στο πιπί!!!) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μάλλον άρχισε να ανοίγει η λεκάνη??? :roll::roll::roll::roll: Και εσένα μάλλον σε πονάνε τα πόδια γιατί είσαι συνέχεια ξάπλα... Υπομονή!!!

Καλημέρα Ελισάβετ και Μάχη ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

Ελισάβετ άντε πάει και το φράγμα των 30!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!!! Προχώρα εσύ και ακολουθουμε εμείς!!!

Άννα μου εμένα δεν με αγχώνει και τόοοσο πολύ το θέμα της γέννας (γιατί δεν μου είναι άγνωστο)... το μετά σκέφτομαι λίγο αλλά εντάξει... Μην το σκέφτεσαι ούτε εσύ... γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο θα αγχώνεσαι!

Εγώ ξέρω ότι πρέπει να έχουμε τις 2 ταυτότητες του ζευγαριού, μία ληξιαρχική πράξη γάμου και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης... Δεν θυμάμαι κάτι άλλο νμα μας ζήτησαν.

Καλά Ευγενία η πεθερά σου άπαιχτη!!!! Δεν το συζητώ!!!

Μάχη μου για το ΙΚΑ δεν γνωρίζω τίποτα...κάτι λίγα ξέρω απο την συννυφάδα μου και θυμάμαι ότι είχε πάρει κάπου 4000 € (ΙΚΑ + ΟΑΕΔ) αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες...

Καλοξόδευτα τα 1200!!!

Αχ Μαράκι είναι ΤΕΛΕΙΑ όλα!!!! Με το καλό κοριτσάκι μου να τα χαρείτε!!!!!

Άννα η καισαρική είναι ρουτίνα! Να μην φοβάσαι καθόλου!!! Ούτε που θα καταλάβεις τίποτα!!! ;););););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι τώρα που είδα καλύτερα το καρότσι και είδα μάρκα το ίδιο καροτσάκι άρεσε πολύ στον άντρα μου σε μπέζ!! Και αυτό σκεφτόμαστε να πάρουμε και εμείς!!!

Μαρακι τελειο το δωματιακι σας!! με το καλο να ερθει το νινακι σας να το γεμισει!!!

Ευγενια μου τελευταια μερα στη δουλεια!!! Αντε να καθισεις επιτελους. Κι εγω μετραω μερες να σταματησω. Την αλλη Δευτερα!!!!!! Και το περιμενω πως και πως!!!!

Ελλη μου εσπασες το φραγμα των 30!!! Αντε κοντευεις!!!

Αννα μου λογικο ειναι να φοβομαστε. Δεν ειναι και κατι που το κανουμε καθε μερα ;) Αλλα ολα θα ειναι καλα....τοσες και τοσες γυναικες γεννανε καθε μερα σε αυτο τον κοσμο...θα γεννησουμε κι εμεις ;)

Γιελιζ δεν τα πηρα ακομα τα 1200. Μου ειπαν μολις γεννησω θα τα παρω.....Αλλά η Ελλη τα πηρε κατευθειαν ρε γμτ και αρχισα να προβληματιζομαι τωρα.... :?:?

Γιελιζ μου ευχαριστώ πολύ...Πάντως για τους πόνους στο πιπί σε καταλαβαίνω απόλυτα :lol::lol: Αμα κάνω μι αλίστα με τα προβλήματα μου πάω στοίχημα ότι θα ξεπερνώ την γιαγιά μου :lol::lol:

Ειναι πολυ καλό Γιελιζ μου κι εχει πολύ ωραια χρώματα..η ιστοσελίδα του είναι αυτη...www.camspa.it

Μάχη μου με το καλό κι εσείς να φτιάξετε το δωματιάκι σας...κι αντε να σταματησεις επιτέλους από τη δουλεια να ξεκουραστείς!

Ούτε εγώ μπορώ να πω ότι φοβάμαι τόσο τον τοκετό, πιο πολύ αγωνιώ να πάμε μέχρι το τέλος και να πάνε όλα καλά...απλά ομολογώ ότι άρχισα να κουράζομαι :oops::oops:

καλημερουδια κ απο μενα....χθες ολη μερα με πετουσε εξω...κ σημερα φυσαει :lol::lol::lol: οτι να ναι δηλαδη....

λοιπον εχουμε κ λεμε....

κοριτσια τα προικια σας ειναι φανταστικα....απλα υπεροχα ολα τους...μπραβο στις μαμαδες για το γουστο τους :lol::lol::lol: γιεληζ χθες ημουν κ εγω ξανθη...πηγε ο καλος μου οδοντιατρο(ακομα να ξεμπερδεψει) κ πηγαμε μαζι του για βολτα...αλλα μιναμε με την ορεξη...γιατι τελειωσε στις 9 κ δεν προλαβαμε να βολταρουμε...ειχαμε ξεχασει κ το καροτσι...οχι για την μικρη...αλλα για την γιαγια...εμενα :lol::lol::lol: δεν μπορουσα να κουνηθω,ηθελα κ βολτες τρομαρα μου. :lol::lol::lol: πηγαμ ομως για ενα βρομερο!!!!

μαρακι οι ελιες στο σπανακορυζο ειναι συνοδευτικες...οπως το τυρι...δεν τα μαγειρευουμε μαζι :lol::lol::lol: μαλλον απο την λιγουρα μου δεν το εξεφρασα σωστα!!!

κατερινα αυτο με το λευκωμα εχει να κανει κ με το πρηξιμο που ειχες...απλα το προσεχεις γιατι ειναι ενα συμπτωμα της προεκλαμψιας.την τελευταια φορα που ειχα κανει εξετασεις μου βρηκαν ιχνη αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να εχει λευκωμα κ καποια που δεν ειναι εγγυος.ειναι αναλογα τις συνθηκες του οργανισμου οπως κ οι τροφες.απλα στις εγγυες το παρακολουθουμε τακτικα λογω προεκλαμψιας.οχι οτι κ καλα το παθαινεις αλλα το παρακολουθεις.

μαχη εντυπωση μου κανει αυτο που σου ειπαν.κανονικα τις 56 μερες τις πληρωνεσαι πριν το τοκετο...αλλωστε κ γιαυτο το λενε κ επιδομα κυοφοριας!!!βλεκες ειναι αυτοι εκει στο ικα?εκτος κ αν δεν υπαρχουν χρηματα κ εχει αλλαξει το συστημα.θα ρωτησω εδω σε εμας τι γινεται κ θα σου πω.οσο για το επιδομα τοκετου μηπως στο εχουν μεσα στο συνολο με τις 63 μερες?ρωτα να μαθεις ακριβως τι ποσο ειναι για το καθετι.επειδη το επιδομα λοχειας κ το βοηθημα τοκετου τα παιρνεις μετα την γεννα,στα δινουν ως ενα ποσο,δεν διευκρινιζουν τι ειναι τι...κ μην ξεχασεις το 10% που λεγαμε.

ευγενια απο σημερα καθισιο!!!!κοιτα να απολαυσεις τις μερες αυτες με τον μικρο!!!

καλημερα στις υπολοιπες!!!!

Μάχη μου και η συννυφάδα μου μετά τη γέννα τα είχε πάρει αν θυμάμαι καλά... :roll::roll::roll: Όπως και να έχει κάποια στιγμή θα τα πάρεις... και τότε με το καλό να τα ξοδέψεις!! :D:D:D

Μαράκι όντως έχει πολύ ωραία χρώματα... Και εκεί που το είχαμε δεί το είχαν και σε πολύ καλή τιμή!!

Θα κουραστούμε λίγο αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει! ;););););)

Καλημερα κοριτσια!!Πρωινες πρωινες ολες σημερα!!Εγω ξυπνησα κατα τις 6 κ μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω,σηκωθηκα λοιπον,εφαγα ενα κομματι κεικ κ ξαπλωσα στον καναπε.Λιγο η τηλεοραση,λιγο το κεικ που με βαρυνε,ξανακοιμηθηκα κατα τις 7μιση κ τωρα σηκωθηκα!!

Συμπεθερα οι προικες σου ειναι απλα τελειες,κ οσο για τη τιμη,δε το συζητω καν...Επισης τελεια τα νεα απο τον γιατρο,οσο για τον υπερηχο,σε μια βδομαδουλα θα τον δεις παλι τον παιδαρο σου,υπομονη!

Μαιρη κ οι δικες σου οι προικες πολυ ωραιες,τις εχω δει κ τις 2 απο κοντα,με γεια!

Ευγενια μου τελευταια μερα ε??Αντε,με το καλο να απολαυσεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου χαλαρη ;)

Μαχουλα,υπομονη,μια εβδομαδα εμεινε κ για σενα..Για το ΙΚΑ εγω που δε δουλευω δε θα παρω χρηματα,επιδομα δηλ.λοχειας αλλα μετα τη γεννα που θα ασφαλισει τα μωρα ο αντρας μου θα παρει 990 ευρω για καθε μωρο.

Μαρακι τελειο το δωματιακι κ η προικα κ το καροτσι!!!Με το καλο να ερθει ο μπεμπαος κ να τα χαρειτε με υγεια!

Καλημερα Αννουλα μου κ Ελισσαβετ!

Βρε κοριτσια εγω ακομη να στρωσω τα κρεβατακια,λεω Δευτερα μετα τον γιατρο που θα εχω κ μια καλυτερη εικονα του ποτε γενναω να το κανω.Κ μετα θα σας βαλω κ φωτο του δωματιου,ολοκληρωμενο πια!!

Kαλημεραααααα!

Γιελιζ,Κατερινα και Ευη σας προσθεσα στο φ/β.Οποιο αλλο κοριτσακι εχει,ας μου στειλει μηνυματακι να γινουμε φιλεναδες.

Συμπεθερα τελεια ολα!Με το καλο να τα χαρειτε!Ευχομαι να ειναι καλα το δοντακι σου!

Γιελιζ τελειες οι προικουλες!Και τα νεα απο τον γιατρο σουπερ!

Κατερινα,δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο αυτο με το λευκωμα.Τρωγε αυγουλακια και ολα καλα θα πανε!

Ευγενια τελευταια μεραααα! :D:D:D Καλα,ο μικρος σου ειναι ΚΟΥΚΛΑΚΙ!

Ελισαβετ,παει και το φραγμα των 30!!!

Μαχη,ψαξε το γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη πως δικαιουμαστε και επιδομα τοκετου...Απο τον ΟΑΕΔ τι παιρνουμε;

Σοφια καλημερα!

Μιχαελα,τι κουκλιτσα ειναι η κορη σου;Και σου μοιαζει πολυ!

Μαιρη,δες και εδω για προικουλες,αν δεν εχεις αγορασει ακομα.Ειναι πολυ οικονομικες.Εγω απο εδω θα την παραγγειλω.http://www.bedebyes.com/

Αννα,μην αγχωνεσαι για την γεννα.Οι καισαρικες ειναι πλεον ρουτινα.Εμενα με εχει πιασει αναισθησια,δεν την σκεφτομαι καθολου την γεννα! :o:lol: Με ρωτανε πως νοιωθω αλλα δεν νοιωθω τιποτα... :lol: Απλα θελω να ειναι καλα το μπεμπακι μου εκεινη την ωρα....

Καποιες ξεχασα μαλλον αλλα ποιες;;; :oops: Αλτσχαιμερ! :oops: Καλημερα σε ολες!

Τι κάνετε γκαστρουλίτσες μου????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρασκευή σήμερις……. τη λατρεύω αυτή την ημέρα……..

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Έχω μερικές δουλειές να κάνω σήμερα, ξεσκόνισμα, λιγάκι σίδερο, να μαζέψω κανένα μάλλινο, 1 πλυντηριάκι ίσως, τα πιατάκια μου, το απόγευμα S/M με τον καλό μου, δεν προλάβαμε χθες γιατί περιμέναμε επισκέψεις….. προς το παρόν όμως έχω διάθεση να “χουζοιυρέψω” στον καναπέ…..

Το πρωί ζυγίστηκα….. +6,5 καλά είναι θαρρώ…. έχω αρχίσει και μοιάζω με γιουβαρλάκι (έτσι με είπε η συννυφάδα μου χθες) αχ μωλέέέ….. δεν σας είπα….. η ανηψούλα μας χθες μας έφερε 1 υπέροχη ζωγραφιά, που έφτιαξε για μένα και τον θείο της….. γράφει Χρόνια Πολλά λοιπόν στον θείο της Κώστα κι εμένα με δείχνει φουσκούλα….. αλλά πολύύύύ φουσκούλα….. με ένα μεγάλο μωράκι μέσα…. το μαλλάκι πανκ (!!!!!!) και με….. 3 ποδαράκια!!!!! Γιατί άραγε????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Με κατασυγκίνησε η σκατούλα!!!!!

Είδα χθες που μιλούσατε για την Περινεοτομή….. κι εγώ το φοβάμαι πολύ αυτό……. αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι….. θα περάσει…. επίσης μ΄έχει πιάσει τώρα…. θέλω να περάσουνε οι μέρες, να ξαναδώ τη γιατρό μου, να τη ρωτήσω για Επισκληρήδιο…. έχω ακούσει πως δεν κάνουν όλοι οι γιατροί στο ΕΛΕΝΑΣ!!!!!! ΔΕ ΘΕΛΩ!!!!! Θα χαλάσω τον κόσμο έτσι και μου πούνε κάτι τέτοιο!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Αγχώθηκα πάλι…… ουφ….. Εγώ από πόνους έχω μόνο στην αριστερή κλείδωση…. πουθενά αλλού…. και σίγουρα είναι από τα κιλάκια μου…. και με πιάνει πάντα το βράδυ που ξαπλώνω, να πάρει!!!!!

Ότι θυμάμαι σχολιάζω, ΟΚ, μην παρεξηγηθώ…..

Γιελιζάκι, τέλεια τα προικιά για το μπεμπάκο σου…. υπέροχα σχέδια και χρώματα!!!! Δίκιο είχε μωρέ ο γιατρός σου, δεν κάνει τόσο συχνά υπέροχο…. είπαμε….. αν και σε καταλαβαίνω βέβαια…..

Μαράκι, ευτυχώς που πέρασε το δοντάκι γρήγορα….. κι εγώ πρέπει να πάω κάποια στιγμή σε οδοντίατρο…. έχω πάνω από 1 ½ χρόνο…. αλλά τώρα δεν παίζει…. μετά τα γεννητούρια…. ΤΕΛΕΙΟΙ οι τοίχοι στο παιδικό!!!!!!!!! SUPER!!!!!!!!

Kiska μου θα σε κάνω add στο Facebook, να τα λέμε κι εκεί….. συνοδοιπόροι στα νεύρα βλέπω.....

Αννούλα μου, μια χαρά σε βρίσκω…. μακάρι να μην παίρνεις πολλά από εδώ και στο εξής…. πλησιάζει ο καιρός εξάλλου…. αφού μπήκες κι εσύ στον 7ο….. αλλά για πες….. ποιό είναι το μυστικό που έχασες κιόλας????

Katerinaki…. δεν έχω ιδέα για το λεύκωμα, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου κι όλα θα πάνε μία χαρά….. έχω κι εγώ φατσομπούκι!!!! Στείλε μου αν θες…..

Merykal πανέμορφα και τα 2 κρεβατάκια!!!!! Γούτσου-γούτσου!!!! Το 2ο όμως μου κάνει πιο…. ζουζουνιάρικο!!!!!!!!!

Άντε Ευγενία μου….. καλή ξεκούραση από εδώ και πέρα!!!!!! Απόλαυσέ το!!!!!!!!!!! Τέλειος ο μικρός τραγουδιστής σου!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Elis…… 30 μέρες???? Μόνον???? Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!!!! Με το καλόόό!!!!!!! Από τώρα πρέπει να κοιτάξουμε για τα επιδόματα που λες??? Να ρωτήσω μία φίλη μας στα ΚΕΠ, σίγουρα θα ξέρει….

Καλημερούδια σου Sisaki!!!!! Πάτε άλλη μέρα βόλτα βρε…. δε φεύγουνε τα μαγαζιά!!!!!

Sofitsa μου καλημέρα!!!!! Τί κάνουνε οι γοργονίτσες σου???? Χορεύουνε???? Χορεύουνε????

Beboulino μου καλημέρα κουκλίτσα μου!!!!!!!! Καλά κάνεις και δε φοβάσαι για τη γέννα & δεν το σκέφτεσαι!!!! Πώς γίνεται αυτό όμως???? Για πες.....

Ζαχαρένια..... αν μας βλέπεις..... καλημερίτσες στο μικρούλη σου!!!!!!!

Χρύσα μου..... για όποτε μας έρθεις....... καλημέέέέέρες!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ νικη μου..το καμαρι μου μου μοιαζει πολυ!!!!

απο τον οαεδ οταν ξεμπερδεψεις με τα επιδοματα του ικα(πηγαινεις μαζι με αλλα χαρτια,τα λεει στο σαιτ του οαεδ,κ την αποδειξη πληρωμης του ικα) σου δινουν ενα συμπληρωματικο επιδομα που ειναι αναλογα με το μισθο που περνει καθε μια...με την προυποθεση φυσικα να εισαι σε σχεση εργασιας κ οχι ανεργη(οπως ειμαι εγω π.χ.)ε κ μετα το 6μηνο που μπορεις να παρεις.

Καλημέρα Μιχαέλα, Νίκη, συμπεθέρα και Πιπίτσα!!! Σας ευχαριστώ πολύυυυ!!!

Μιχαέλα την Ξάνθη βολτάραμε και οι 2 ε??? :lol::lol::lol::lol: Φάγατε και βρώμικο!!!! Απο την Φιλιώ μήπως???? :lol::lol::lol::lol:

Εγώ έφαγα ενα παγωτό πολύ ενισχυμένο!! Και ακόμα το σκέφτομαι!!! :lol::lol::lol:

Συμπεθέρα θα περιμένουμε φωτό!!!!

Νίκη καλά κάνεις και είσαι αναίσθητη στο θέμα της γέννας... όλα μια χαρά θα πάνε γιατί να αγχώνεσαι τζάμπα? ;);)

Πιπίτσα μια χαρά είναι τα κιλάκια που πήρες!!! Και η ζωγραφιά της μικρής όλα τα λεφτά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα Μιχαέλα μου...Κι εγώ είπα στον άντρα μου να πάρουμε ένα καροτσι για μένα :lol: Να πηγαίνω κι εγώ μια βόλτα :lol::lol:

Καλημέρα συμπεθέρα!

Καλημέρα Πιπίτσα μου!!

Βλέπω όλες μας από πόνους και νεύρα είμαστε γεμάτες!! :lol:

Kαλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Από τότε που έχω να μπω γράψατε καμιά 40 σελίδες :shock::shock::shock::shock: Δεν φτιάχτηκε η σύνδεση αλλά είμαι σε μια φίλη μου και έτσι βρήκα την ευκαιρία να σας πω ένα γεια.

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλλλαααα τα νέα σας αλλά σε γενικές γραμμές σας βρίσκω όλες καλά.

Είδα τις προικούλες σας και εν τέλειες. Με το καλό......

Ευγενία μου και εγώ έχασα τον παππού μου πριν λίγο καιρό και αν και ήταν μεγάλος σε ηλικία με πείραξε πολύ γιατί του χα αδυναμία και αυτός εμένα γιατί ήμουν η μικρή εγγονή. Κ έμενα μου έλεγαν να είμαι ήρεμη να μην ξεσπάσω και ως ένα βαθμό τα κατάφερα αν και απ την πολύ υπερπροσπάθεια μου γύρισε σε ημικρανίες που κράτησαν καιρό. Τα συλληπητήρια μου.

Μαράκι μου ευχαριστώ για τα προιόντα τα πήρα και είναι τέλεια.

φιλιά πολλά και όποτε βρω ευκαιρία θα ξαναμπώ

αυτο που λετε με το ραψιμο η αληθεια ειναι οτι δεν ποναει γιατι εκτος το οτι εισαι μουδιασμενη σου βαζουν κ κατι σαν ενεση που σε μουδιαζει(ξιλοκαινη νομιζω το λενε)οποτε δεν καταλαβαινεις πολλα.μονο κατι τραβηγματακια κ το πασπατεμα μονο.βεβαια οταν γενουσα εγω ηταν μια κοπελα η οποια αφου πια ειχε ξεμπερδεψει με το τοκετο,οταν την ραβανε τσιριζε απο τους πονους.εγω ακομα δεν ειχα γεννησει κ οταν την ακουγα ειχα χ...στει επανω μου.κ ολο εβγαινα κ ρωτουσα την μαμα μου...κ αυτο ποναει?εκεινη να μου λεει οχι αλλα που να την πιστεψω... αφου την εβλεπα την κοπελα στο διπλανο δωματιο κ την μαια απο κατω να την ραβει.τελικα οντως δεν ηταν τιποτα.ισως δεν την ειχε πιασει το μουδιασμα,τι να πω!!!

γιεληζ που το καταλαβες?στην φιλιω φαγαμε....κ η ουρα ηταν μεχρι εξω για να παραγγειλεις...ευτυχως εχει πολλες κοπελες κ φαγαμε γρηγορα....εφαγα ομως κ εσκασα ειναι η αληθεια!!!!στον γιατρο που πηγαμε εχει απεναντι ενα μαγαζι,νομιζω νιτρο λεγεται κ ειχε πολυ καλες τιμες σε ρουχα...μου αρεσαν κατι φορεματα μακρυα(γιατι μονο αυτα φανταζομαι θα μου εκαναν)μονο 10Ε.απο ποιοτητα δεν ξερω γιατι απο βιτρινα τα ειδα αλλα δεν με χαλαει για σουρτ φουρτ.παντως η αγορα σας καμια σχεση με την δικη μας...

Ουφφ εχω αγχωθει τωρα λιγο με τα επιδοματα. Ελπιζω να βγαλω ακρη παντως γιατι ειναι κριμα να τα χασω. Θα σας ενημερωσω παντως να βοηθηθουμε ολες μεταξυ μας...

Πηνελοπη στο Πανεπιστημιακο Λαρισας παντως που θα γεννησω εγω, δεν κανουν επισκληριδιο στο φτ μονο στη καισαρικη. Δεν ειναι ομως θεμα γιατρου. Απλα λογω του οτι ο φτ μπορει να παρει ωρες δεν μπορεις να εχεις συνεχεια απο πανω τον αναισθησιολογο (λογω ελλειψης προσωπικου) ενω η καισαρικη κανουν την επισκληριδιο και ολη η διαδικασια ειναι μιση ωρα. Αυτο μου ειπε ο γιατρος οταν τον ρωτησα. Κι εγω στην αρχη απογοητευτηκα αλλα τωρα το πηρα αποφαση. Ρωτησε ομως να εισαι σιγουρη

Κοριτσουδες μου σας αφηνω για λιγο.Θα παω σε μια φιλη μου για καφε.

Μολις περασε και ο "φραουλας" και πηρα φρεσκες φραουλιτσες να φαω με λιιιιιιιιγη (λεμε τωρα :lol: ) σαντιγυ το απογευμα.Γιαμμμ!

Καλημέρα Chrystalleni μου...... χάθηκες.....

Πώς τα πας με το μικρούλη σου??????

Μαράκι..... σε λίγο θα χρειαστώ κι εγώ καρότσι.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

10 λεπτά περπατάω και τα φτύνω.....

Άσε που αναγκάζω και τον καλό μου να πηγαίνει με βήματα χελώνας.......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι Γιελιζάκι μου, όντως, καλά είναι τα κιλά μου νομίζω.... εγώ απλώς ζορίζομαι, εφόσον πάντα είχα παραπανίσια.... τώρα με το παραμικρό τα παίζω!!!!! Δε θέλω να ξεπεράσω τα 10.... αλλά και 12 να φτάσω.... η γιατρός μου είπε ΟΚ.... normal είναι!!!!!

Μάχη μου, θα ρωτήσω, γιατί τα ίδια πάνω-κάτω ξέρω κι εγώ.... αλλά προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι.... μη μου ανεβεί πάλι η πίεση και ψάχνομαι.... σίγουρα πάντως, την επόμενη φορά θα ρωτήσω τη γιατρό μου.....

Αχ.... θέλω κι εγώ παγωτάκι!!!!!!! Άραγε.... το 0% μπορώ να το τρώω???? Αφού μου απαγόρευσε η γιατρός μου τα γλυκά???? Αυτό δεν έχει καθόλου ζάχαρη μέσα, έτσι δεν είναι???

Μιχαέλα μου όταν λέμε βρώμικο στην Ξάνθη εννοούμε τη Φιλιώ!!! Σταθερή αξία!!! :lol::lol::lol: Τρώει ο άντρας μου απο εκεί... εγώ μία φορά έφαγα και με το στομάχι που έχω είχα πρόβλημα μετά!! :lol::lol::lol: δεν είμαι για βρώμικο εγώ!

Καλά ρουχαλάκια έχει το Νιτρο... απόσο βλέπω δηλαδή... δεν έχω ψωνίσει ποτέ...Στην ίδια γειτονιά είμασταν... :lol::lol::lol: και εμείς περάσαμε μια βόλτα απο τα Mothercare που είναι λίγο πιο κάτω απο εκεί που λές....

Όταν λές καμία σχέση η αγορά μας με τη δική σας τι εννοείς? Εγώ πάντως ψηφίζω την δική σας αγορά!! Θεωρώ ότι είναι καλύτερη....όχι?

Καλή βόλτα Νίκη μου!!

Πιπίτσα αν δεν έχει καθόλου ζάχαρη το παγωτό νομίζω μπορείς να το φάς...

Καλημερα κουκλες!!!!

τι κανετε;;;

εγω σερνομαι!!!!

ο μικρος εκανε χτες 38, και φυσικα βηχει..οποτε αρπαξε ενα καλο κρυολογημα..

τον εκανα χλιαρο ντουζακι τον εντυσα ιδρωσε και επεσε ο πηρετος αλλα εκανε μετα ενα διωρο να ξανακοιμηθει..και μετα απο 4 συνεχομενες αγριπνιες ειμαι να πεσω κατω...

με το ζωρι ηρθα σημερα στη δουλεια!!!

Το ωραιες προικουλε ςκαι τι ωραια πραγματα που πηρατε..

Μπραβο κοριτσια..με το καλο να γεμμυσουν ομορφες μωρουδιστηκες παρουσιες και χαμογελα.

Πρεπει σηγα σηγα να ετοιμαζω και το δευτερο παιδικο - γιατι τωρα μοιαζει με αποθηκη- και καποια πραγματα για το μαιευτηριο- τιποτα δεν εχω ετοιμασει.

Βασικα πρεπει να τα παρω ολα απο την αρχη γιατι οσα ειχα στον Χριστοφορο δε μου χωραει τιποτα...

κοινων καινουριες πιζαμες εσωρουχα κλπ κλπ...

Αχ μονο που το σκεφτομαι κουραστηκα

Κρυσταλλενη μου!Καλημερα!Πανω που σκεφτομουν οτι χαθηκες!!!

Καλημερα Νικη κ Μιχαελα!

Πιπιτσα μου μια χαρα ειναι οι ζουζουνιτσες μου,ξεσαλωνουν!Απορω,δε στριμωγνονται???Ηρεμα με τις δουλειες,δε χρειαζεται να γινουν ολα σε μια μερα........

Το πως βαριεμαι σημερα κοριτσια δε λεγεται...Αλλα μιας κ εβγαλε ηλιο μετα απο πολλες μερες λεω να το εκμεταλλευυτω κ να παω μια μικρη βολτιτσα αγορα.Να παρω ενα δωρακι στους γονεις μου που γιορταζουν κ οι δυο αυριο κ να γυρισω γιατι αντοχες για πολλα πολλα δεν εχω!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...