Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 10! Στην τελική ευθεία!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαίρη μου με το καλό τα πραγματάκια σας!!!

Κοριτσάκια κι εδώ χάλια είναι ο καιρός από το πρωί...συννεφιά, ψιλοβροχούλα και αεράκι!!Δεν μου αρέσει καθόλου... με ρίχνει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά!!!

Πηνελόπη καλό μεσημέρι!!καλή ξεκούραση!!

Εμείς δεν ξέρω τι θα φάμε σήμερα.. ότι έχει φτιάξει η πεθερά μου!!!Αυτές τις μέρες δεν κάνω την διατροφή.. βέβαια δεν τρώω σχεδόν καθόλου... αλλά ανέβασα ζάχαρο πολύ και πρήστικα και ο γιατρός μου είπε ότι είναι από τη στεναχώρια.. δεν έχω φάει πράγματα που δεν πρέπει... απλά δεν έχω φάει όυτε αυτά που έπρεπε...

σιγά σιγά θα ξαναμπώ στο πρόγραμμα!!

Εγώ όχι δεν θα κάνω μαθήματα Μάχη μου ούτε στον Νικόλα μου έκανα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παιδια μερσι..αλαλ ειχαμε πει αλλο καρεκλακι..πιο ασφαλες κατα την αποψη μου..αλλα ο μπαμπας μας..κοιταζε να ειναι μουρατο..τρομαρ ατου!!!

Το δοματιο το εβαψε ο συζηγος ειναι αυκολο να γινει..

Μαχημου πωπω..τι τελειςο συνδιασμος..και ποσο σε χαλαει ο καιρος!!!

Μαθηματα εγω θα κανω..

μου ειπαν να παρω τηλ οταν παω 32 ευδομαδες να κανονισουμε ποιες μερες θα παηγαινα

Εγω σημερα εχω ψαρακι!!!

Εγω θα κανω στο κεντρο προστασιας μανας και παιδιου μεσω του ΙΚΑ. Οταν πηγα για την βεβαιωση μου ειπε η κοπελλα που ηταν εκει ειναι για 6 ή 8 μερες για 2 ωρες καθε φορα. Εκει ειναι γκρουπακια και δειχνουν και αναπνοες αλλά μιλανε και για το θηλασμο και για οσα αφορουν το παιδι, και συμβουλες για το πως να το περιποιουμαστε κλπ

Στην αρχη ελεγα να μην κανω ανωδυνο αφου και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο αλλα αφου μου ειπε η κοπελλα ειπα να παω τελικα. Κακο κιολας δεν θα μου κανει..

Ευγενια εσυ εχεις την εμπειρια του τοκετου του Νικολα και εισαι ουτως η αλλως σε πλεονεκτικη θεση. Εμενα δεν με τρομαζει τοσο ο τοκετος ή ο πονος αλλά το αγνωστο..

Διαβασα κι ενα βιβλιο για τον φυσιολογικο τοκετο, και γενικα διαβασα και διαφορα στο ιντερνετ. Το συμπερασμα που εβγαλα (δεν ξερω κατα ποσο εχω δικαιο ή οχι) ειναι οτι οι αναπνοες ή οποιαδηποτε αλλη μεθοδος που γινεται δεν βοηθα αυτη καθεαυτη στον πονο. Τα παντα ειναι πως η καθε γυναικα διαχειριζεται τον πονο. Επισης απο οτι καταλαβα οσο πιο χαλαρο ειναι το σωμα εκεινη την ωρα τοσο το καλυτερο. Γιατι οταν σφιγγεται η μητρα επειδη ειναι μυς τοσο χειροτερα ειναι...

Ναι Μάχη μου καλά θα κάνεις και θα πας... κακό σίγουρα δεν κάνει!!Το άγνωστο νομίζω μας τρομάζει όλους!! Ακόμα και τώρα πάλι με φοβίζει όχι ο πόνος.. αλλά όλα τα άλλα που δεν είναι και δεν θα είναι στο χέρι μου... Όλα όμως θα πάνε τέλεια!!Ακριβώς 'ετσι είναι Μάχη μου όπως τα διάβασες.. το θέμα είναι να ακούς και να ελέγχεις τον εαυτό σου.. για να διαχειριστείς την κατασταση χωρίς πανικό...

Μαίρη μου δεν γινόταν να μην στεναχωρηθώ... νομίζω όμως ότι της εξήγησα και κατάλαβε... μην γελάσετε..αλλά την ενημέρωσα για ότι συνέβαινε και για το τι θα συμβεί κι έτσι θεωρώ ότι ήταν προετοιμασμένη η μικρούλα μου.. νιώθουν από την κοιλιά μέσα.. γι αυτό και δεν την άφησα έξω από όλο αυτό!!Είμαι σίγουρη ότι με κατάλαβε και με τον τρόπο της με παρηγορούσε!!!

Το πόση δύναμη παίρνουμε από τα παιδιά μας δεν μπορούσα να το φανταστώ...

poso dikio exeis sauto..k egw molis stenaxwriemai nomizw pwsme parigorei me ena monadiko tropo to palikaraki mou...tha sas afhsw to keik mou einai etoimo k h lugoura mou gia ta makaronia megalh bebaiaden kserw pws tha kataferw na ta faw giati exw k kaoura alla den bariese sunhthisa pia..

#

filakia se oles

Ευγενια μου δεν μπορει να μην σε επιρεασει ενα τετοιο γεγονος. Και λογικο ειναι και να στεναχωρεθεις και να κλαψεις και να ξεσπασεις. Η μικρη σιγουρα καταλαβαινει και απο την κοιλιτσα. Απλά το θεμα ειναι να μην σε παρει απο κατω για πολυ καιρο, να προσπαθησεις να το ξεπερασεις γρηγορα....

Οσο για το φοβο, εγω να σας πω την αμαρτια μου φοβαμε πολυ την περινεοτομη. Οσο χαζο κι αν ακουγετε, απο ολη τη διαδικασια του τοκετου αυτο με τρομαζει περισσοτερο... :oops::oops:

Μαιρη καλη ορεξη!

Μαχη σε προσθεσα! ;)

Ευγενια σ'ευχαριστω για το κοπλιμεντο. :oops::oops:

Καταλαβαινω πως νοιωθεις...Ευχομαι να το ξεπερασεις οσο πιο συντομα και ανωδυνα γινεται.Ξερω πως δεν ειναι ευκολο.Αλλα να ξερεις πως ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!

Παω να φαω κοριτσακια και θα επιστρεψω!

Μάχη μου μην ανησυχείς κι εμένα με τρόμαζε γιατί έχω γενικά θέμα με τα ράμματα και τα σχετικά αλλά τελικά δεν έιναι τίποτα.. είτε με επισκληρίδιο είτε χωρίς δεν το καταλαβαίνεις καθόλου!!με την επισκληρίδιο δεν νιώθεις τίποτα και χωρίς υπάρχει τόση ένταση εκεί κάτω εκείνη την ώρα που δεν το νιώθεις!! Ούτε μετά.. μπορεί να έχεις κάποια ψιλοενόχληση αλλά δεν είναι τίποτα.. ειλικρινά!!

Δεν νομίζω ότι θα προλάβω να με πα΄ρει πολύ από κάτω.. ίσως τις στιγμές που θα είμαι εντελώς μόνη μου.. είναι ελάχιστες.. κι από μεθάυριο που θα είμαι συνέχεια με τον μικρό μου... το καλό μουκαταλαβε ότι ήμουν στεναχωρημένη κι όλο αγκαλιές μου κάνει και μάκια για να μην πονάω... έτσι λέει... για την ακρίβεια μάκια... δεν πομάει η μαμουα!!!! πως λοιπόν να σε πάρει από κάτω??? Όλα μέσα στη ζωή είναι.. και η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα ματάκια είναι και η ελπίδα και η ευτυχία και ΄΄ολα.. η ζωή συνεχίζεται και ναι μου λείπει πάρα πολύ η γιαγιά θα ήθελα να είναι κοντά μας ακόμα για πολύ.. αλλά μακάρι να φεύγουν οι άνθρωποι σε τέτοιες ηλικίες... να έχουν προλάβει να δουν, να ζήσουν...

Νίκη μου καλή όρεξη!!!

Μάχη μου και μένα αυτή η περινεοτομή με φρικάρει 8-} . Να φανταστείς στην κόρη μου, που δεν είχα επισκληρίδιο με πόνεσε περισσότερο απο την εξαγωγή του μωρού!!! Ξέρω ακούγεται χαζό, και όλες οι φίλες και γνωστές μου λέγαν ότι η περιοχή είναι μουδιασμένη από τον πόνο των συσπάσεων...... εγώ όμως εκεί πόνεσα περισσότερο από όλα!!! Ευτυχώς που τώρα θα κανω επισκηρίδιο #:-s

Ευγενία μου αμα ειναι καποιος δικος σου οσο χρονων και να ειναι, παντα υπαρχει στεναχωρια. Αλλά σιγουρα αυτο που λεω ειναι να φευγουμε ολοι με τη σειρα του ο καθενας....

Οσο για την περινεοτομη φοβαμε οτι δεν θα την αποφυγω μιας και ηδη το μωρο ειναι 2440γρ. και εγω ενα μηνα περιπου για να γεννησω ακομα..... Φοβαμε οτι θα βγει μεγαλο το μωρο και θα ταλαιπωρηθω...και δυστυχως στο φτ δεν κανουν επισκληριδιο εκει που θα γεννησω....

Κοριτσακια μου το πρωι επεσε το ιντερνετ κ δε μπορεσα να ξανμπω,γι'αυτο κ εξαφανιστηκα ετσι!

Χρυσα μου το δωματιο ειναι τελειο!Πολυ ωραια τα χρωματα κ τα αυτοκολλητα επισης!Αντε να τα ετοιμασουμε ολες κ να βαζουμε φωτο σιγα σιγα!

Ευγενια μου κουραγιο,δυσκολες καταστασεις αυτες αλλα πρεπει να φανεις δυνατη..

Δε θυμαμαι τι αλλο γραψατε...Α!για σεντονια χειμερινα κ καλοκαιρινα,εμεις κ για εμας αλλα κ τωρα για τα μωρα μονο απλα βαμβακερα χρησιμοποιουμε,αν κ ξερω ποια ειναι τα πιο χοντρα..

Οσο για φαγητο σημερα τρωμε κρεας με πρασσα στο φουρνο.Τρελαινομαι!!!Κ εφτιαξα κ κρεμουλες με κανελλα για την απογευματινη μου υπογλυκαιμια ;)

σας αφηνω να ετοιμασω σιγα σιγα το τραπεζι κ τα λεμε παλι αργοτερα!Φιλια!

Κοριτσάκια σας αφήνω!!θα φύγω σε λίγο περιμένω τον πεθερό μου να με μαζέψει!!Πάω να δω τι θα φάμε γιατί μου άνοιξε η όρεξη και θα προσπαθήσω να ξαναμπώ το βράδυ..αλλιώς αύριο!!

Φιλάκια και καλό απόγευμα σε όλες!!!

Καλη ορεξη Σοφια και Ευγενια!

Εγω σημερα εχω χοιρινο με πατατες στο φουρνο. Πεινασα τωρα. Αντε να σχολασω να παω να φαω κι εγω σιγα σιγα.

Αντε σας αφηνω κι εγω να μαζεψω το χαος εδω περα και να φυγω!!!

ΚΑλο μεσημερι!

Φαγαμε και εμεις.Αλλα ακομα πειναω... :lol:

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη Μαχη!

Και εγω φοβαμαι λιγακι το σκισιμο απο κατω. :roll: Σκεφτομαι μηπως ποναω πολυ μετα...Πιο πολυ ομως φοβαμαι μηπως χρειαστει να κανω καισαρικη και δεν θελω καθολου. :roll: Τι να κανουμε,θα το περασουμε και αυτο. :roll:

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε??

Εμεις ειμαστε καλα,χτες κναμε το ντοπλερ μας κ ο μικρουλης ειναι μια χαρα στρουμπουλος στρουμπουλος με μαλλακια μπολικα και εχει φτασει τα 1430γρ!!!Ηταν στην κλασσικη θεση αραχτος με το χερι στο κεφαλι οπως παντα το ποδαρακι σηκωμενο εφτανε στην μυτουλα κ ετσι δεν μας πηρε καλη ποζα για φωτο!!!!!Ο γιατος λεει οτι μοιαζει στον μπαμπα του!!!Ε και καταλαβαινεται χαρα ο χαζομπαμπας ε???

Ο πλακουντας μας μια χαρα οπισθιος υψηλος κ ο τραχηλος κλειστος!!

Σημερα πηγα στον δικο μου γιατρο καναμε εξετασουλες εξτρα γιατι ειχαν πρηστει αρκετα τα ποδια μου την Δευτερα..μαλλον επειδη κουραστηκα πολυ οπως σας ειπα Κυριακη-Δευτερα ..σημερα δεν ηταν βεβαια..αλλα καλου κακου καναμε εξετασεις..

Επομενο ραντεβου σε 3 βδομαδες..την 36η βδομαδα θα κανουμε την κορτιζονιτσα μας και 14 Ιουλιου πρωτα ο Θεος να ναι ολα καλα γενναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

56 μερουλες ακομη κ θα χω το μικροακι μου αγκαλια!!!!!!Ποσο ανυπομονω!!!!!

Αυτα τα νεα μας!!!!!

Σεσιλια πολυ ωραιο το δωματιακι σας κ μεις κατι παρομοια αυτοκολλητα θα βαλουμε με ζωακια σαφαρι εχω βρει κ παρομοιες κουρτινες που δεν ειναι φορτωμενες απο cilek ..

Μαμα Νικολα μου ζωη σε σας..δυσκολες αυτες οι στιγμες πραγματικα ανεξαρτητως ηλικιας ...κ γω την Κυριακη που χαμε το μνημοσυνο του κουνιαδου μου φορτιστικα παρα παρα πολυ κ παλι εκλαψα..καθε φορα μου συμβαινει αυτο..ακομη κ οταν κοιτω την φωτογραφια του..ηθελε τοσο πολυ να αποκτησει ανηψακι και να χω κοιλια καλοκαιρακι ωστε να με πηγαινει βαλτιτσες κ να με εχει για δολωματακι ;););) !!!!!!!Ηταν τρελοκομειο ;);););) Οταν ειχε μαθει πως ημουν εγκυος ειχε ερθει κ μου χε φερει 9 λευκα τριανταφυλλα..ενα για καθε μηνα...αλλα δυστυχως ηταν εξωμητριο..και τοτε μου πε μην σε νοιαζει θα κανετε συντομα αλλο..και ενα μηνα μετα εφυγε κ εκεινος για το πιο μακρυνο ταξιδι!!!!Ετσι απλα κ τοσο ξαφνικα..επειδη καποιος αλλος αποφασισε να πατησει το γκαζι κ οποιον παρει...

Και οσο σκεφτομαι πως δεν θα χει αυτη τη χαρα να δει το ανηψακι του τοσο μελαγχολουμε...κ μεις θα δωσουμε το ονομα του Αλεξανδρος!!!!!!!!!

Ουφφφ παλι φορτιστηκα κ μελαγχολησα!!!!Σορυ αν σας φορτισα κ σας...απλα μου βγηκαν..

Τα φωτιστικα παρα πολυ ωραια μπεμπουλινο μου!!!!!!

Πιπιτσα καλα αποτελεσματα κ καλη συνεχεια με τις εξετασεις σου!!!

Εγω ακομη δεν εχω σκεφτει την ημερα του τοκετου...προς στιγμην δεν με φοβιζει..οταν πλησιασω θα δουμε...

Επισης κοψαμε το αλατι...το εξτρα μονο οτι εχει καποια τροφη πχ το τυρι το ψωμι αυτο που εχουν η ανβαλω στο φαγητο δεν θα φαω εξτρα τυρι...

Σημερα εφαγα λιγκουινι με πεστο...καλα ηταν κ χωρις αλατι..οχι οπως ειναι με αλλα ενταξει καλα ηταν..

Επισης εφτιαξα μαρμελαδα φραουλα!!Βγηκε σουπερ!!!

Κοριτσακια να ανταλλαξουμε κανενα τηλ να εχουμε νεα για τα γεννητουρια μας ε??

Εχω κ γω Φατσομπουκι...Σε ποια νστειλω στοιχεια??

Σοφιτσα μου πλησιαζει ημεγαλη μερα..μην αγχωνεσαι θα τα καταφερεις μια χαρα..θα μιλησει το ενστικτο!!!!!!

Δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα..πολλα φιλακια σε ολες!!!

Να΄μαι κι εμένα...με ψιλοπήρε ο ύπνος αλλά με έπιασαν εξάψεις και δεν άντεχα και σηκώθηκα...

Καλό μεσημέρι σε όσες έφυγαν και καλή όρεξη!!

Μαίρη μου με το καλό να σας έρθουν τα πράγματά σας!

Μάχη μου κι εγώ την περινεοτομή φοβάμαι πιο πολύ...περισσότερο δηλαδή το άγνωστο...από μαθήματα ανωδυνου ήθελα πολύ να κάνω, πιο πολύ έτσι για την εμπειρία αλλά η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπει!

Ευγενία μου να προσέχεις τον εαυτό σου και να χαμογελάς...

Κατερινάκι μου πολύ καλά τα νέα σας!! Μεγαλώσατε κι εσείς!!

Νιωθω ότι με ψιλοπονάει το δοντάκι μου..εύχομαι να μην με πιάσει τώρα που φτάσαμε στο τέλος...ουφ!! :?

Γειαααα σας εγκυουλες...διαβαζω τα νεα σας και σας γραφω...

-ΧΑΧΑΧΑΧ Σοφιααα εριξα γελιο με τον καρδιοτοκογραφοοο χαχαχα...και εγω εβλεπα ενα βιντεακι εχτες και μια ειχε 5δυμα και ηξερε λεει που ειναι το καθε ενα και ποιο την κλωτσαει και αναρωτιομουνα πως τα ξεχωριζει...ποποο φανταζομαι οκ να σε κλωτσαει ενα αλλα 2...πολυ γελιοοο...

-Καλα beboulino βλαμενος ειναι..φυσικα και αλλαζει...εγω το καταλαβαινω αμα δεν βλεπω πια καλα με τα γυαλια μου...μπορει να μην ειναι πανω πολλους βαθμους αλλα δεν βλεπω...τι κοσμοςςς...αχχχ εχω και εγω ηλεκτρικη...εχει και εδω υγρασια..ακομα και την ανοιξη..και ολο το χειμωνα το ευχαριστηθικα..την βαζω πεφτω ..την χαμηλωνω και κοιμαμαι τελειααα...την αγαπωωω

-Ευγενια μου ζωη σε σας ..τι να πω δεν ειναι και οτι ευχαριστο..

-Μαρια μου δεν το ειχα καταλαβει νομιζα καισαρικη θα κανεις...εε τοτε καλα κανει το παιδιιιι..οδευει προς την εξοδοοο χιχιχι...

-Γεια σου PIPITSAZOUZOUNA..αμ δεν εισαι η μονη με τις ορμονες...εγω να δεις κατι νευρα...και μιας και το ξερω αμα με πιανουν λεω μην μου μιλατε...εχω νευρα τωρα...τι να κανω..αισθανομαι οτι βραζω χωρις λογο...

-Χρυσαα ειδα τις φωτο στο face τελειο το δωματιακι...δεν μπορεσα να σχολιασω εκει δεν με αφηνει...καλο πολυ καλοο..καλα το περιμενα οτι κατι τετοιο θα επερνε για καρεκλακι..πως και δεν πηρε κανενα mclaren??εχουν μανια και με αυτο..

-οποια δεν με εχει κανει add στο face και θελει ας μου στειλει αιτημα...Evi Matijevic Kampouri..εχω μια φωτο με μια εγκυο κλοουν..χιχιχι

-Κοριτσια εγω σε μαθηματα δεν ειχα παει την πρωτη φορα αλλα να σας πω κατι..επειδη ειμαι δασκαλα γιογκα...ναι ειμαι και αυτο...δουλευα σε γυμναστηρια..λοιπον οταν ηρθε η ωρα να γεννησω και μεχρι να κανω επισκληρηδιο ποναγα..και ποναγα πολυ...εκανα βαθιες ανασες μεχρι να περασει ο πονος που μπορει να κραταει λιγο αλλα μοιαζει με αιωνες...και ναι μεν ποναγα αλλα το υπεφερα..και ακουγα αλλες απο διπλα να ουρλιαζουν και αναρωτιομουνα μηπως δεν ποναω αρκετα??αλλα ποναγα πολυ απλα με κρατησε ηρεμη το να κανω αναπνοες...εε μετα εκανα επισκληριδιο και περασα υπεροχαααα..αχχ με τιν περινεοτομηηη..ουτε που το καταλαβα οτι το εκανε και οταν γεννησα μου λεει για σηκω λιγο τον ποπο να κανω τα ραμματα...εκει το καταλαβα..και επρεπε μετα να πλυθω και να βαζω μια αληφη και φοβομουναααα...και πως θα ειναιιιι...τελικα πηρα ενα καθρεπτη..και τπτ...πραγματικα τπτ...δεν το περιμενα...και μου ειχε βαλει και βεντουζα και δεν καταλβα τιποτααα μα τιποτααα ομως τετοια γεννα λεω κανω καθε χρονο..υπεροχα περασααα..το μετα δεν μου αρεσε...κρυωνα πολυυ και νομιζα οτι με ειχαν βαλει κατω απο τον κλιματισμο και νευριασα...και ζητησα κουβερτα αλλα και παλι κρυωνα...και εκανα εμετο μολις εβγαλαν την επισκληριδιο και μετα μου εκαναν μια ενεση για την μητρα και ξανα εκανα εμετο...και μολις ηρθα στα καλα μου και πηγα στο δωματιο ηρθε το φαγητο και το εκανα ΝΑ..

-Μαρακι εγω με το δοντακι μου τη γλυτοσα μια χαρα....το εφτιαξε ο γιατρος τσακ μπαμ και χωρις φαρμακα...πολυ χαρικα και τωρα προσεχω μην παθω τπτ μεχρι να γεννησω...

Κοριτσακια τι κανετε??

Με πηρε ο γιατρος τηλ βγηκαν οι εξετασεις κ εχω χαμηλα λευκωματα..

Μου πε κομμενο το αλατι και για μια βδομαδα να τρωω 2 ασπραδια αυγων ενα πρωι ενα βραδυ κ κοκκινο κρεας..

Εχει τυχει σε καμια???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...