Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 10! Στην τελική ευθεία!

Recommended Posts

Πιπιτσα μου καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις!

Νικη δεν θα το πιστεψεις, αυτα τα φωτιστικα για το σαλονι τα εχω καπως παρομοια κι εγω!!!!

Σοφια μου μην αγχωνεσε...σε 2 βδομαδες θα εχεις τις ζουζουνες σου αγκαλια και μετα θα ειναι ολα τελεια. Αλλωστε θεωρω οτι εισαι πολυ δυναμικη γυναικα και ολα θα σου φανουν παιχνιδακι, θα εχεις και καποια βοηθεια οσο να ναι ;);)

Μαρακι ξεκουραστηκες σημερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσάκια..........

Να δείτε στο youtube το βιντεάκι για το θηλασμό που ανέβασε ένα παλιό μέλος του ΜΑΜΜΥ, το PAPAKI....... είναι πολύύύύ καλό βιντεάκι.....

η αληθεια παιδια ειναι οτι ο γιατρος γελουσε που τις ειδε να κουτουλανε.αλλα εγω λεω μη παθουν τιποτα.μου εξηγησε ομως οτι δε το κανουν με δυναμη.απλως εξερευνουν :lol::lol::lol::lol::lol:

σοφιτσααααααααααααααααααααααααααα τωρα το θυμηθηκα.κοντευεις εσυυυυυυυυυυυυυυ,μια χαρα

τα φωτιστικα τελεια

οι ισπανικες κουβερτες δεν αφηνουν χνουδι.εγω τους πηρα κ κατι καλοκαιρινες.γιατι θα γκανιασουν τα μωρακια μου καλοκαιριατικα με αυτες ρε παιδια

γιελιζ εχεις γιατροςολες θα γεννησετε κ εγω ,η μιχαελλα κ η νικη θα μεινουμε τελευταιες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :):):):):):):):):):):):)

αυριο αλλαζω κ εγω μηνα.κλεινω επιτελους τον 6ο.αιωωωωωωωωωωωωωωνας μου φανηκε.

γιεληζ οι δικες μου ειναι αυτες οι τυπου ισπανικες αλλα οι οι βελουτε που εχω κ οι φλισ για σουρτ φουρτ στον καναπε δεν πιανουν.ισως επειδη δεν εχουν αυτο το χνουδι...τι να πω.

Καλημέρα Άννα μου..καλά έκανες κι εφαγες...σιγά μην σκάσουμε κιόλας...πάνω από όλα να είναι γερά τα μωράκια μας..

Μαχη μου ξεκουράστηκα αλλά ξύπνησα κάπως..μια δυσφορία, μια βαρεμάρα...δεν ξέρω τι νιώθω :?:roll:

Από φαγητο εγώ θα φτιάξω μια ενισχυμένη σαλατούλα αφού το βράδυ θα πάμε σε κάτι ξαδερφια για φαγητο έτσι για να ξεσκάσω λίγο...Μου είπαν κιολας να΄ναι καλά, να έρθουν εδώ με το φαγητο να μην με ταλαιπωρούν αλλά αφού είναι κοντά είπα να πάω και μια βόλτα ;)

Εγω εχω σκετα απλα βαμβακερα σεντονια χειμωνα καλοκαιρι..

και το μωρο τετοια εχω..Βεβεια φανταζομαι οτι εξαρταται απο την περιοχη...στη Θεσσαλονικη πχ ποτε δενε χει πολυ κρυο!!!

Για κουβερτα τωρα εχω βαμβακερες λεπτες η πικε..για ντεμι εχω κατι ωραιες καπιτονε..και για χειμωνα ειχα υπνοσακο βαμβακερο και φλισ..κουβερατ εχω ισπανικη αλλα λογω αλλεργιων την ειχα ντυσει με παπλοματοθυκη

Αλλεργιες εχουμε γεννικα...τι να κανουμε παιδια...σημβαινουν αυτα

Πηνελοπακη μου καλη επιτυχια με τις εξετασεις..

οσο για το σηδερο που λες, εγω εχω ατμοσιδερο με μποιλερ και με 5 μπαρ πιεση ατμου..ολα τα ρουχα τα σιδερονω μονο απο τι μια πλευρα γιατι δεν χρειαζετε απο την αλλη

Στα Μαδερκερ εχει χειμωνιατικα σεντονια;Πωπω,με προβληματισατε τωρα. :lol: Θελω να ψαξω να βρω και για εμας γιατι η αληθεια ειναι λιγο κρυα τον χειμωνα τα βαμβακερα...Τι θα ζηταω,χειμωνιατικα σεντονια;Ειμαι λιγο ασχετη...

Πιπιτσα καλα αποτελεσματα!Βαλε μας το λινκ απο το βιντεακι αν μπορεις.

Αννα,τα φρουτα φυσικα και παχαινουν,αφου εχουν ζαχαρη.Οπως και τα πατζαρια εχουν πολλη ζαχαρη αν και ειναι χορταρικο.Καμια φορα νομιζουμε πως αυτα που τρωμε δεν παχαινουν επειδη ειναι υγιεινα,αλλα κανουμε λαθος. ;) Πρεπει να τρωμε απ'ολα αλλα με μετρο. ;)

Κορίτσια κάτι άσχετο αλλά σημαντικό. Όσες πρόκειται να πάρετε επίδομα κύησης ή λοχείας από τι ΙΚΑ μετά τις 06/06, πρέπει να πάτε να δηλώσετε έναν αρ. λογ/σμου τραπέζης (είναι σχεδόν όλες μέσα), γιατί θα γίνεται μόνο διατραπεζικά πλέον η καταβολή των επιδομάτων. Το δηλώνετε στο μητρώο.

Ελισαβετ εδω δυστυχως εχουμε παρα πολλη υγρασια...Αν και αναβουμε καλοριφερ καμια φορα τα σεντονια ειναι νωπα οταν παμε να ξαπλωσουμε!Στο πατρικο μου χρησιμοποιουσα για χρονια ηλεκτρικη κουβερτα.Τωρα θελω να παρω και για εδω,δεν μπορω κρυωνω.Ειναι πολυ ωραιο να ξαπλωνεις στο κρεβατι και να ειναι παντου ζεστο.Να μην φοβασαι να αλλαξεις πλευρο μην κρυωσεις.Αχχχ,κουβερτουλα μου σε πεθυμησα! :lol:

Πρεπει να δηλωσουμε τον αριθμο τραπεζης νωριτερα 'η οταν παμε για τα χαρτια;

Κοριτσάκια σας αφήνω έρχεται μια φίλη μου για καφέ.. τα λέμε μετά αν προλάβω να μπώ πρίν πάμε γιατρό αλλιώς το βραδάκι!

Φιλάκια και καλή συνέχεια!!

Αυτό ισχύει Ελισάβετ για τις εργαζόμενες, ναι????

Θα προσπαθήσω να βάλω το link Beboulino μου, αν κι άσχετη!!!!!!!

Ευγενία, συλληπητήρια μικρή μου για τη γιαγιά σου..... και μπράβο στον άντρα σου, αλλά και για το όνομα!!!!!!

Χρυσούλα, Μαράκι, Γιελιζάκι, Αννούλα, Sisaki, Μάχη, καλημερούδια σε όλες!!!!!!!!!!!! Κι ευχαριστώ για τις ευχές.........

Ελπίζω να μην ξέχασα καμμιά φουσκοκοιλίτσα!!!!!!!!!!

Τί τρώτε σήμερις?????

Εμείς έχουμε κολοκυθάκια αυγολέμονο κι αγγινάρες........

Και τα 2 μου αρέσουνε πολύ...... αλλά τα βαριέμαι κιόλας!!!!!!!!!!

Αχ..... δεν ξέρω τι θέλω.........

Τώρα πάω να φτιάξω ντάκος..........

Ναι,μια χαρα Πιπιτσα,ευχαριστουμε! :D

Γιελιζ καλο γιατρο!

Εμεις σημερα τρωμε κοπανακι(κοτοπουλο)και πατατες στην σακουλα με παπρικα.Αυτες τις ετοιμες που πετας μεσα τα υλικα και τις κουνας! :lol: Ανθυγιεινο αλλα μ'αρεσει καμια φορα να το κανω.Γινεται τελειο.

Εγώ που τηλ στο Ικα μου είπαν να πάω να το δηλώσω τώρα. Θα πάω αύριο οπότε θα σας πω περισσότερα

Νίκη μου, ανάβετε 'καμια" φορα καλοριφερ? :lol::lol::lol: Εμεις δεν το κλείνουμε για κάποιους μήνες :D

Άσχετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το απόγευμα θα πάμε στο S/M με τον καλό μου............

Άμα βρω σπανάκι φρέσκο, θα πάρω, να φτιάξω σπανακόρυζο αύριο..........

Γιατί η γιαγιάκα μου...... καλή της ώρα της γυναίκας βέβαια........ αποφάσισε, χωρίς να μας ρωτήσει καν, πως δεν μας αρέσει το σπανακόρυζο κι έφτιαξε σπανακόπιτα!!!!!!!!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Και τώρα μου καρφώθηκε!!!!!!!!!

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!Ανυπομονώ να έρθει ο καιρός, σήμερα θα ολοκληρώσω και την ετοιμασία της βαλίτσας μας για το μαιευτήριο!Μετράω αντίστροφα κάθε μέρα αλλά έχω ακόμα5 βδομάδες το πολύ... :cry:

Ελις καθε μερα το αναβουμε το καλοριφερ,αλλα μετα το μεσημερι.Εχει τρομερη υγρασια,σε τρυπαει...Πιο πολυ κρυωνω εδω παρα οταν παω Θεσ/νικη στην αδελφη μου.Το κλιμα ειναι πολυ υγρο.Αλλοι παιρνουν για τα σπιτια τους υγραντηρα και εμεις θα χρειαστουμε αφυγραντηρα με το μωρο... :?

εμεις σημερα τρωμε μπιφτεκακια με πατατουλες στο φουρνο....εδω κ μερες σκεφτομαι το σπανακορυζο....μιαμ μιαμ...αλλα χωρις ελιτσες(διαπιστωσα οτι με πειραζουν τωρα)δεν θα ειναι το ιδιο :(:(

επιτελους κ το ικα προοδευει....λογαριασμο χρειαζεται κ για τα επιδοματα που δινει ο οαεδ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...