Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κορίτσια για την άμεση ανταπόκριση σας στο αίτημα μου. πραγματικά με συγκινήσατε. Παρόλα αυτα όμως μου ήρθε περίοδος χθες βράδυ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

Για άλλη μια φορά υπομονή. Τα παιδιά είναι του Θεού και Εκείνος ξέρει πότε τα στέλνει.

Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά.:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα με είχε με τράχηλο κοντό με χοάνη από 22η εβδομάδα με μαγνήσιο και utrogestan και εξέταση τραχήλου ανά 2 εβδομάδες και πήγε καλά έφτασα 37 και 5. Τώρα είναι 20 μηνών ο μικρός. Σου εύχομαι καλή έκβαση στην εγκυμοσύνη σου. 
    • Μου εχει βάλει περιορισμούς ναι. Δεν θελει ολη μερα να είμαι ξαπλωμένη όμως. Οπότε είμαι ξαπλωμένη και καναπέ. Προς το παρον φοβάμαι ο,τιδηποτε αλλο. Ισως αν δω οτι παραμένει σταθερός τοτε να κάνω έστω ενα μάγειρα. Των 20mg σου δίνει glopir ή των 10; Αν δω μείωση, θα τον πιέσω. Προς το παρόν ηταν αρνητικός. Ξεκίνησα να καταγράφω τις συσπάσεις μου. Δεν είναι πολλες μεν αλλα τις καταλαβαίνω. Νιωθω να σκληραίνει έντονα η κοιλια μου για καποια δευτερόλεπτα. Νιώθω πιεση. Και τωρα πριν λιγο ενιωσα παλι. 2 φορές ένιωσα σήμερα. Μια το πρωι και μια τωρα πριν λιγο. Αλλα αν κάνω κι αλλες που δεν καταλαβαίνω , οπως εσυ για παράδειγμα; Ειμαι πολυ αγχωμενη.
    • Καλησπερα κοριτσια μου. Τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα, η μικρη πηρε 100γρ και εχει φτασει αισιως 1,700, τα αμνιακα εχουν αρχισει να λιγοστευουν και την παρασκευη θα ξανα κανω το doppler. Μας ειπε για καλο και για κακο να εχω τα πραγματα μου μαζι.
    • Και στην επόμενη εξέταση σταθερός θα είναι από τη στιγμή που έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα. Να ρωτήσω αν σου έχει βάλει περιορισμούς; Πηγαίνεις στη δουλειά, κινείσαι κανονικά;  Εγώ είμαι στην 24η βδομάδα τώρα και το είδαμε την 22η βδομάδα. 
    • Ειναι δυο βδομάδες που τα ξεκίνησα. Θα με ελεγχει όμως καθε βδομάδα μετρώντας τον τράχηλο κολπικά. Την προηγούμενη βδομάδα ήταν σταθερός. Περιμένω με αγωνία σε λιγες ημέρες να ξαναπάω. Ελπίζω να είναι σταθερός και πάλι. Εσυ σε ποια βδομάδα είσαι;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...