Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια, μαζεψτε τα σαλια σας με τις φραουλες γιατι δεν κανει να τρωμε, φοβος για τοξοπλασμα!Χθες το εμαθα και μολις την προηγουμενη ημερα ειχα φαει μισο κεσεδακι! :shock:

Πηρα αποτελεσματα εξετασεων, αλλα τα εχει στα αγγλικα και δεν μπορω να καταλαβαω τι ειναι τι? Αν το σιδηρο και το ασβεστιο ειναι πανω απο το οριο ειναι καλα?Ποσο πρεπει να ειναι δηλαδη οι τιμες ξερετε?

Δημοσίευση

Τι;;;;; Δε κάνει να τρώμε φράουλες; Σοβαρά μιλάς τώρα; Αμάν πια, τι άλλο δεν κάνει δηλαδή;

Φυσικά, έτσι κι αλλιώς, μου ξινίζουν οι φράουλες, οπότε δε με χαλάει, αλλά πίεζα τον εαυτό μου να φάει γιατί έχουν πάρα πολλές βιταμίνες.

Δημοσίευση

αναστασακι δε σου εχει κατωτατες κ ανωτατες τιμες?

λογικα πρεπει να ειναι στο ενδιαμεσο!!

εγω παντως μια χαρα ετρωγα φραουλες στον ανασταση κ μια χαρα τις εχω κατατσακισει κ τωρα!!

πολυ καλο πλυσιμο θελει!

Δημοσίευση

Γεια σας αγαπημένες μου φίλες,

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια!!!

Μερέντες,μπανάνες,φράουλες...........................ομορφιές!!!!!!!!

Εγώ πήγα σήμερα για την αμνιοπαρακέντηση και τελικά δεν ήταν τόσο

χάλια όσο το περίμενα.Έκανα πρώτα τον υπέρηχο και μετά έβαλε ο γιατρός

μια πολύ μακριά αλλά ευτυχώς λεπτή βελόνα και πήρε λίγο αμνιακό υγρό.

Ευτυχώς δεν πονάει καθόλου.Πιο πολύ είναι το ψυχολογικό θέμα.....

Τα αποτελέσματα αργούν λίγες μερούλες.Θα κάνω υπομονή αλλά και πάλι

έχω την αγωνία μου.Κατά τα άλλα πρέπει να κρεβατωθώ για λίγες μέρες

αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Αναστασία δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς γιατί είμαι κρεβατωμένη

και δεν μπορώ να σηκωθώ να φέρω τα χαρτιά μου.Τι αιματοκρίτη έχεις;

Όσο για τις φράουλες έχω φάει και εγώ πολλές!

Τα φιλιά μου σε όλες σας

Δημοσίευση

να μαι παλιι :)

επεσε λιγη δουλεια για αυτο βγηκα..

τελικα κουραστικο ειναι αυτο το περα δωθε νε κλεινουμε για 3 ωρες

δηλαδη 5 η ωρα πρεπει να ξανα παω.. :roll:

αχ και ποσο ηθελα σημερα το απογευματακι να κατσω να ξεκουραστω

τελως παντων καναμε με τον μεγαλο

ενα φυλλαδιο που ειχε και η μπουμπου κοιμαται..

οσο για τις φραουλες ναι και εγω εφαγα πριν καμια βδομαδα

με λιγη ζαχαριτσα.. οντως θελουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πλυσιμο..

εγω τις λατρευω.. :D

αααμ κατι ασχετοοο :!:

σεξ κανετε???

εμενα μου δημιουργηθηκε η επιθυμια και θελωωω :oops::oops:

Δημοσίευση

Teddy μου αιματοκριτη εχω 36, οχι βεβαια να μην σηκωθεις δεν πειραζει.Απλα επειδη ολα τα γραφει στα αγγλικα εχω μπερδευτει.Και εχω και ανεβασμενα λευκα αιμοσφαιρια, αυτο δεν μου αρεσε.......εκτος κι αν ειναι απο την εγκυμοσυνη!

μου ειπαν οτι οι φραουλες επειδη ειναι χαμηλα στο εδαφος εχουν προσβαση τα ζωα...καταλαβαινετε....και επειδη μονο πλυσιμο τις κανουμε κι οχι βρασιμο ειναι επικυνδινο για τοξοπλασμα, τι να πω οτι μου ειπαν λεω...οπως και το μαρουλι!!!

Βρε κοριτσια εχω κιτρινα υγρα, λετε να ειναι απο το ουτροζεσταν?ειναι φυσιολογικο?

Δημοσίευση

μαρακι πονηρο θεμα διαλεξες!!

εμεις κανουμε! ενταξει οχι καθε μερα κ οπως καναμε οταν ημουν εγκυος στον ανασταση κ τωρα εχουμε καποιες μερες επειδη ειμαι κ αρρωστη, αλλα το εξασκουμε το αθλημα!!

για τα κιτρινα υγρα δεν ξερω..

τα λευκα δεν ανεβαινουν λογω της εγκυμοσυνης αλλα απο καποια λοιμωξη!

ποσα λευκα εχεις?

μηπως εισαι-ησουν οταν σου πηραν αιμα λιγο κρυωμενη?

Δημοσίευση

Η μυτη μου ειναι μπουκωμενη, αλλα νομιζω ειναι απο την αλλεργια που εχω αυτο το διαστημα, ετσι πιστευω.17,6 γραφει!

Ουτε κι εμεις κανουμε σεξ :oops: ιδιως απο τοτε που ειδα ροζ!

Δημοσίευση

geiasas ksypnhsa kai egw edw eimai ...........ti moy kanete entaksei ta diavasa liga grapsate me akoysate e????

teddy moy ax mpravo kopela moy poy teliwsate kai me ayto to vasano tis amnio poso thelei krevati twra????? kai emena den me vlepw na thn glytonw aythn th fora logo 36++++++ xaxaxaxaxa alla mhn to peite poythena 26++++++ na leme ee???????? axaxaxaxxaxxa...... paw na ftiaksw ena kafedaki twra fredo espreso.....moy aresei poly.........

aaaaa ekleisa kai ranteyoy ayrio 10.30 gia eksetasoyles oyra aima ktl.......aytes poy kanoyme kathe mhna ........

Δημοσίευση

αναστασια τελεια και εσεις δλδ :roll:

νια ναι νταξει με δυο δεν το συζητω και εγω δεν θα

το διακινδυνευα..

αντε φτιαξε καφεδακι και σε περιμενουμε

τεντυ ειδες ολα μια χαρα ηταν τελικα!

μπραβοο! με το καλο να βγουν τα αποτελεσματα τωρα.. :D

Δημοσίευση

ελα ρε εισαι 36?????? ουαου! μικροτερη φαινεσαι παντως!!!

αχ τεντυ ηθελα κ πριν να στο γραψω.... πολυ χαιρομαι που τελειωσε η αμνιο ετσι ανωδυνα!!!

ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι σουπερ ντουπερ!!!!

Δημοσίευση

Σεξ??????????

Πωπω κοντεύω να ξεχάσω πώς γίνεται...όχι μόνο δεν κάνουμε (ο άντρας μου έχει λυσσάξει να με κυνηγάει) αλλά μετά τα περιστατικά με αίμα που είχα ο γιατρός μας είπε να το αποφύγουμε καλύτερα...ευτυχώς οι ορμόνες μου δεν διαμαρτύρονται ακόμα!!!!!

Teddy μου πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και ήταν και ανώδυνα...υπομονή τώρα μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα, με το καλό γλυκιά μου! Νομίζω ότι κάποια πρώτα αποτελέσματα θα στα δώσουν σε 2-3 μέρες έτσι δεν είναι?

Αναστασία αν τα λευκά σου είναι 17.600 όντως είναι ανεβασμένα αλλά έχω διαβάσει και σε άλλα φόρουμ σχετικά θέματα και είναι κάτι που συμβαίνει, νομίζω...μία κοπέλα είχε γράψει ότι είχε 20.000 λευκά και ότι ο γιατρός της την είχε καθησυχάσει...καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου.

Αχ Βερονικάκι μου κι εγώ στις 23 Μαϊου γίνομαι 36.......πότε μεγάλωσα???????

Δημοσίευση
  ο/η niakoylinaki είπε:
geiasas ksypnhsa kai egw edw eimai ...........ti moy kanete entaksei ta diavasa liga grapsate me akoysate e????

teddy moy ax mpravo kopela moy poy teliwsate kai me ayto to vasano tis amnio poso thelei krevati twra????? kai emena den me vlepw na thn glytonw aythn th fora logo 36++++++ xaxaxaxaxa alla mhn to peite poythena 26++++++ na leme ee???????? axaxaxaxxaxxa...... paw na ftiaksw ena kafedaki twra fredo espreso.....moy aresei poly.........

aaaaa ekleisa kai ranteyoy ayrio 10.30 gia eksetasoyles oyra aima ktl.......aytes poy kanoyme kathe mhna ........

Γεια σου Nia μου,

σε ευχαριστώ,πάει και αυτό.Θα κρεβατωθώ για 2 μέρες και μετά θα αρχίσω

να σηκώνομαι σιγά σιγά.Θα πάρω άδεια 10 μέρες από τη δουλειά και δεν θα πολυκυκλοφορήσω!

Είμαι και εγώ 34+, δηλαδή 24+ και ο γιατρός μου αν και στο όριο επέμενε να την κάνω.

Πάντως μην ανησυχείς σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα,ένα απλό τσιμπηματάκι!

Με το καλό αύριο οι εξετασούλες σου, εγώ τις έκανα σήμερα!

Φιλιά

Δημοσίευση

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

:o:o:o μολις με πηραν και μου το παν :D

ηρθα στο τσακ μπαμ.. ευτυχως ειναι πολυ κοντα στο σπιτι

:D

νασια τουλαχιστον αφου δεν θελεις εσυ καλα εισαι

ελα ομως εγω που θελωω :oops:

χαχαχαχ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...