Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο5!!!

Recommended Posts

Λοιπόν κοριτσια μου έκανα χθες την εμβρυομεταφορά με 2 βλαστικύστες.

Η μια απο οτι μου είπανε πολύ καλή και η άλλη λιγο πιο αργή...

Τέλος πάντων για το ενα παιδάκι πάμε άλλωστε/

Λοιπον εχθες σκεφτομουν οτι εμέις που βιώνουμε την σύληψη απο την αρχή.....και όχι μετα απο 1,5 μήνα που συνήθως μαθαίνεις οτι είσαι έγκυος....οταν συλαμβανεις κανονικα.....ίσως είμαστε και τυχερές!

Εισαι απο την αρχή με το εμβρυάκι και προσπαθείς να του δώσεις την δύναμη να κρατηθει μέσα σου.

Αυτο κάνω κι ε΄γω.....του στέλνω μόνο θετικά μηνύματα.....ώστε να του αρέσει η δική μου μήτρα....και να εγκατασταθεί ....ώστε να περάσουμε 9 υπέροχους μηνες μαζί!

Καλή επιτυχία σε όλες μας που βιώνουμε άναλογες καταστασεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπράβο βρε Λαγονήσι που πήγαν όλα καλά! Χαίρομαι και για την αισιοδοξία σου γιατί ίσως η αισιοδοξία είναι και μυστικό κάθε επιτυχίας! Να συνεχίσεις έτσι και εύχομαι σε λίγες βδομαδούλες να έχεις μια θετικότατη χοριακή και σύντομα ένα υγιαίστατο μωράκι!

jannolino μου χαιρομαι και για σένα που είσαι επιτέλους πιο ανεβασμένη και δε το άφησες να σε πάρει από κάτω. Θα πάνε όλα καλά κοπέλα μου! Εύχομαι να το πουλήσετε το μαγαζί και σύντομα να γυρίσετε στην Ελλάδα και να κάνετε μια καινούργια και επιτυχιμένη αρχή τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν ή περιμένουν αποτελέσματα! Και μην ξεχνάτε κορίτσια ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!! Τα σποράκια μας θέλουν ηρεμία. Το άγχος και η στεναχώρια τα τρομάζει και δε θέλουμε να το βάλουν στα πόδια! Τα φιλιά μου σε όλες σας!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα lagonisi και σε εννια μηνες να εχεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου!!

Μακαρι Jannolino να αλλαξουν τα πραγματα, σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενη και αυτο με κανει να χαιρομαι για σενα,αφου μετα απο πολυ καιρο σε ακουω ετσι! Μακαρι να βρεθει καποιος για το μαγαζι να ηρεμισετε και εσεις...Και αφου ο καλος σου αλλαξε γνωμη και θελει να γυρισετε Ελλαδα και το θελετε πολυ , σας ευχομαι να γινει το συντομοτερο!

Αναστασια μου ολα καλα , τελεια! Συμφωνω μαζι σου ΟΛΑ για καποιο λογο γινονται!

Madi ετσι θετικη ενεργεια!

Την καλημερα μου σε ολες!

lagonisi σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!! καλη ξεκουραση και αισιοδοξια θελει τωρα....

τζανολινακι χαιρομαστε παρα πολυ ολες εδω που εχεις ανεβει ψυχολογικα και βλεπεις φως στο τουνελ!!! να δεις που ολα θα παρουν τη σειρα τους σιγα σιγα, θα χαλαρωσετε και μπορει να προκυψει και μια εγκυμοσυνη στο ασχετο!!! σας το ευχομαι..

φιλια σε ολες..

Aααααααχ τι ωραίο αεράκι αισιοδοξίας που πνέει σήμερα το ποστάκι μας!!!!!! Μπήκα να πω ένα γεια στα γρήγορα γιατί σήμερα τρέχω πανικόβλητη :o:o:o:o ..... Lagonisi εύχομαι όλα να πάνε καλάαααααααα!!!! Σας φιλώ όλες!!! :-*:-*:-*

τζανολινο τι καλα που εισαι τοσο χαρουμενη!!!να δεις που κι αλλα θαυματακια κι αλλες αλλαγες σε περιμενουν στην πορεια!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα...

λαγονησι τωρα χαλαρωσε και απολαυσε το ..ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις..κανε οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να το σκεφτεσαι..οσο ειναι δυνατον..

τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσακια;μπηκα κι εγω να πω ενα γεια..σας φιλω ολες..

koritsakia m glika kalispera!

ti kanete?

lagonisi m kalws irthes stin parea kai euxomai kala apotelesmata!twra na xeis pisti STO THEO KAI STHN PANAGIA kai ola ma ola tha pane mia xara kai na xeis thetikes skepseis!

anastasaki m bravo kopelitsa m!nai ontws mas menei k to agxos tis b epipedou!emena m xei kleisei idi rantevou stis 12/'8 giati duskoleuesai poli na vreis otan kontepsei o kairos!girw stin 21i vdomada diladi!Ax Theouli m kai Panagitsa m voitha oles emas se kathe fasi p pername!ola volika na rxonte gia oles mas!

jannolino bravo auti i aisiodoxia tha voithisei na to xereis!kali sinexeia koritsara m!

kai as mi xexniomaste. . . na fisixw k gw . . . foufoufofufofofufofufofufoufoufoufofu!

Κορίτια ευχαριστώ για τις καλές ευχές σας και καλή επιτυχία στα επόμενα κορίτσια που θα προσπαθήσουν σύντομα (twiggy lamprini και συγχωρήστε με αν ξεχνάω κάποια κοπέλα...)

Αnastasia 32 και girl 84 είστε στην καλύτερη φάση της ζωής σας!!!

Ενα τελευταίο μικ΄ρο άγχος σας έμεινε με την β' επιπέδου ....και μετά θα κόψετε το "νήμα της νίκης"!!!

Ευχομαι σε όλα τα κορίτσια που η καθεμιά τραβάει τον δικό της γολγοθά δύναμη και πίστη!

Ειναι όμορφο συναίσθημα να μοιράζεσαι σκέψεις και αγωνιες με κοπέλες που σε καταλαβαίνουν απόλυτα.

Ευχαριστούμε επίσης και τις γλυκές μας εγκυούλες....που δεν μας ξεχνάνε και μας στηρίζουν!

Τι ωραίο γκαστροαεράκι!!!!!!! Ευχαριστούμε girl και μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε και στη ΄β επιπέδου!!! Lagonisi εύχομαι σύντομα να μας φυσάς κι εσύ!!!!! ;););)

κοριτσακια μου εχω μια ερωτηση εσεις που εδω ξερετε πολλα για ωαριακια και τετοια...επειδη δεν μπορεσα να παω για σπερματεγχυση ειπα να παρακολουθησω τον κυκλο και με υπερυχο να δω τι γινεται..να στοχευσουμε τη μερα..πηγα την τριτη 11η μερα και ειχα ενα ωαριο 18 εκ και καλο ενδομητριο..σημερα 14η μερα ειναι 21 αλλα δεν εχει σκασει..εμενα σκαει συνηθως την 16η μερα αποδεδειγμενα με τεστ..εχω κυκλο 30 ημερων..και η γιατρος λεει..21..χμμμ...δεν ειναι καλο..οταν μεγαλωνουν πολυ δεν ειναι καλα..ειναι αληθεια;ποσο πρεπει να σκανε;εγω ηξερα οτι μεχρι 24 ειναι οκ.. :roll: απογοητευτηκα.λιλ εσυ ξερεις;

νομιζω οτι η γιατρος που πηγα ηταν ο,τι να ναι...ααααααααααα....και νομιζω οτι ειναι μια χαρα το ωαριακι μου που το κακολογησε. :evil: ε;

κοριτσακια μου εχω μια ερωτηση εσεις που εδω ξερετε πολλα για ωαριακια και τετοια...επειδη δεν μπορεσα να παω για σπερματεγχυση ειπα να παρακολουθησω τον κυκλο και με υπερυχο να δω τι γινεται..να στοχευσουμε τη μερα..πηγα την τριτη 11η μερα και ειχα ενα ωαριο 18 εκ και καλο ενδομητριο..σημερα 14η μερα ειναι 21 αλλα δεν εχει σκασει..εμενα σκαει συνηθως την 16η μερα αποδεδειγμενα με τεστ..εχω κυκλο 30 ημερων..και η γιατρος λεει..21..χμμμ...δεν ειναι καλο..οταν μεγαλωνουν πολυ δεν ειναι καλα..ειναι αληθεια;ποσο πρεπει να σκανε;εγω ηξερα οτι μεχρι 24 ειναι οκ.. :roll: απογοητευτηκα.λιλ εσυ ξερεις;

Cuandaki συνηθως φτανουν 21, 22 και μετα σκανε , και μου ειπε οτι οταν μεγαλωνουν αποτομα η΄οταν μεινουν για λιγο στασιμα δεν ειναι καλα. Ακομα στον υπερηχο φαινονται πιο καθαρα πιο σκουρα, και πιο συμπαγη οταν ειναι τα καλα.

Γιούχου !!!!!!

καλημέρα κοριτσάρες μου !!!

κορίτσια δυνατά !! κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να μας χωρίσει απο την μητρότητα !!!

συνεχίστε να είστε αισιόδοξες και να κάνετε σχέδια για το μέλλον μαζί με το μωράκι που έρχεται !!

εγκυούλες μου μια μεγάλη αγκαλιά :YMHUG::YMHUG:

τώρα που φουσκώνουν οι κοιλίτσες ακόμα ποιο μεγάλη !!

Ακριβως,μια χαρα ειναι και καλο ενδομητριο!!Καλη επιτυχια!!!!!!!!!

Φιλακια Μερεντακι!

Σορρυ αν κανω λαθακια γραφω στα γρηγορα απο κντ...

ax koritsakia mou xairomai poly pou xaireste mazi mou!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

mou dinete toso kouragi...oles!!!efxaristwwwwwwwwwwwwwww :D:D:D:D:D:D

episis exw na pw pws mas irthe k 2o e-mail endiaferontos gia to magazi k arxizw na pairnw ta panw mou!!!!!fysika den exei emfanistei akoma kanenas alla paratirw oti oso anebainei i psychologia mou kalytereboun arga alla stadiaka ta pragmata!!!!!!!!simera egine k kati allo pou me xaropoiise!!!na sas pw giati thelw k ti gnwmi sas!!!!!!to loipon:

milousa me mia fili k kata tyxi ematha pws eixe lefki k kanenas giatros den tis edwse therapeia me ti dikaiologia pws den febgei k mou eipe pws pige se omoiopathitiko k exei kalyterepsei paaaaaaara poly!!!exoun sxedon eksafanistei ta simadia!!!episis mou eipe gia kapoia fili tis pou eixe melanxolia megalou bathmou k i kopela twra einai mia xara!!!!kai mou mpainoune loipon zouzounia sto kefali k eipa ston kalo mou na pame k isws mexri to epomeno kalokairi kalyterepsei to sperma(an k einai sobaro to problima k krataw mikro kalathi k o antras mou....den krataei katholou :lol: )k telika ginei apo mono tou :shock:

kai edw erxete i erwtisi!!!!!ti lete?????????na paw????mipws kakws exw elpides k petaw sta synnefa?????

afta ta liga :roll::roll::roll::roll: apo mena!!!

lagonisi mou kali epityxia!!!anastasaki mou filakia sti koilitsaaaaaaaaa ;) k se oles tis koilitses!!!!!

koritsia mou sas efxaristw gia alli mia fora k perimenw me poly endiaferwn na me fwtisete me tis symboules sas!!!filakiaaaaaaaaa

τζανολινακι μια χαρα.. πηρες τα πανω σου κι αυτο θ σου βγει σε πολυ καλο!!

νομιζω στο ειχα γραψει και παλιοτερα. εμεις κανουμε ομοιοπαθητικη 1 χρονο τωρα και μαζι μας ξεκινησαν ενα ζευγαρι φιλων . Πηγαμε στο Ελενα στην Αθηνα που εχουν ειδικο τμημα για την ομοιοπαθητικη σε σχεση με την υπογονιμοτητα . Ο αντρας μου εχει θεμα με κινητικοτητα και κυριως με μορφολογια. ο φιλος μας με ολιγοσπερμια! Εμεις δεν μπορω να πω οτι ειδαμε θεαματικα αποτελεσματα. δηλαδη ενα χρονο μετα η μορφολογια στα ιδια- βεβαια μας εχει βοηθησει πολυ γενικοτερα, στην ψυχολογια, στην καλη λειτουργια του εντερου, και σε εμανα νομιζω οτι ρυθμισε τις ορμονες μου προς το καλυτερο! Το θεαματικο της υποθεσης ομως ειναι οτι ο φιλος μας με αριθμο σπερματοζωαριων 200,000 , μετα απο 3 μηνες ομοιοπαθητικη ειχε φτασει στα 2.000.000!!! Συνεχιζει λοιπον και εχει σταδιακη βελτιωση!! Ακομα δεν εχουν καταφερει συλληψη. αλλα εχουν ανεβει ψυχολογικα τοσο πολυ που πιστευω οτι δεν θα αργησουν να φτασουν το στοχο τους!!

Η αποψη μου ειναι να το δοκιμασετε,και σε συνδυασμο με βιταμινες που βοηθουν το σπερμα.. θα σας πουνε και θα ειστε σιγουρα σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τωρα!! καλη επιτυχια!!

κι εγω εδω!!!!!!!!!!!!!τζανολινο να πατε εχω ακουσει τα καλυτεροτερα...!!!!!!!!!!!κι εμεις θελαμε αλλα ακομα δεν το καναμε!!!!αφου δεν εχετε σκοπο να κανετε εξωσωματικες επωφεληθειτε με το να κανετε καλο στον εαυτο σας και θα ερθει το ζουζουνι θα δεις!!!!!!!!!!!!μια φιλη που ειχε χιλια γυναικολογικα προβληματα ολα οσα μπορεις να φανταστεις εκανε πολλες εξω και τιποτα και μετα απο ομοιοπαθητικη και εξω εφερε στον κοσμο 2 μωρακια..!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσας αν ειναι απλα θεμα σπερματος ολα μπορει να γινουν!!!!!!!!!

jannolino εγώ κάνω ομοιοπαθητική εδώ και 3 χρόνια....ουσιαστικά μόλις αποφάσησα να αρχίσω τις διαδικασίες για μωράκι. Ηθελα ο οργανισμός μου να αποτοξινωθεί απο φάρμακα για να είμαι πιο αγνός αργανισμός σε πέρίπτωση εγκυμοσύνης. Με βοήθησε πάρα πολύ σε ότι προβλήματα είχα.......\

Βέβαια δεν μου βελτίωσε την ποιότητα των ωαρίων......αυτό δεν φτιάχνει αλλά μου διόρθωσε τα ορμονικά μου που είχαν πρόβλημα μετα απο 2 παλλινδρομήσεις (ουσιαστικά εκτρωσεις)

Οσον αφορά για το σπέρμα...έχω ακούσει κι εγώ οτι έχουν δει αποτελέσματα.

Πρέπει να ξέρεις βέβαια οτι ο καφές και coca κόβονται μαχαίρι......σου το λέω γιατί οι άντρες έχουν ενα θεματάκι με αυτό.... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...